NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
bmeg 9 meccses ban....www.49erswebzone.com/news/72433-aldon-smith-suspended-first-nine-games/
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
sportszelet jó lesz? 😀europe.nflshop.com/stores/nfl/products/product_browse.aspx?free_text=san%20francisco%2049ers#&&/wEXAQUEUGFnZQUCNDj9S6bIEowTaO7UORBTdaJSLuQcD2wo4bUSq9ktdAXrCQ==LOL, hát nem megy a biznisz, így egy ismert csapat cuccai közé teszik mert többször látják.petey
aki észreveszi a kakukktojást kap egy csokitJosszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
na, uccsó PS meccs letudva, jöhet az első éles bevetés jövő vasárnap.jó kis meccs volt tét nélkül ugyebár, de hajtottak a srácok a roster faragás elött... Borland ott volt!
Ellingtonnak megvan az első TD-je. Borland pick 6 😀 ahhoz képest hogy az első 3 meccsen pörgött a feje, talán kezd belerázódni. ettől függetlenül Fangio nem jelölte meg ki lesz Willis társa.
szombatra 53-ra kell nyesni a rostert, lesznek fájdalmas döntések. Lynch remélem marad, Skov PS, de onnan tuti elszipkázzák. nehéz lesz a jobb játékosokat a PS-re csempészni.
Aldonról talán ma kapunk hírt, hogy mi a commish döntése, a végső roster alakítás miatt.petey
Wilhoite mellet szól a rutin de eltudom képzelni hogy sürün váltanak majd mert passz ellen Borland hmm... talán gyorsabb ügyesebb és rushban is jobb... érdekes lesz az tuti.... mivel mostanában ismét a szentfazék büntetéseket kiosztották az NFL igazság bajnokai (1 év fü miatt?) LOL... talán Aldonnal aki csak részegen balhézott meg pár játékpuskája is volt elnézők lesznek és megússza 4 meccsel... 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
na, uccsó PS meccs letudva, jöhet az első éles bevetés jövő vasárnap. Ellingtonnak megvan az első TD-je. Borland pick 6 😀 ahhoz képest hogy az első 3 meccsen pörgött a feje, talán kezd belerázódni. ettől függetlenül Fangio nem jelölte meg ki lesz Willis társa.
szombatra 53-ra kell nyesni a rostert, lesznek fájdalmas döntések. Lynch remélem marad, Skov PS, de onnan tuti elszipkázzák. nehéz lesz a jobb játékosokat a PS-re csempészni.
Aldonról talán ma kapunk hírt, hogy mi a commish döntése, a végső roster alakítás miatt.
több mint 10 éve
europe.nflshop.com/stores/nfl/products/product_browse.aspx?free_text=san%20francisco%2049ers#&&/wEXAQUEUGFnZQUCNDj9S6bIEowTaO7UORBTdaJSLuQcD2wo4bUSq9ktdAXrCQ==LOL, hát nem megy a biznisz, így egy ismert csapat cuccai közé teszik mert többször látják.
aki észreveszi a kakukktojást kap egy csokitJosszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
europe.nflshop.com/stores/nfl/products/product_browse.aspx?free_text=san%20francisco%2049ers#&&/wEXAQUEUGFnZQUCNDj9S6bIEowTaO7UORBTdaJSLuQcD2wo4bUSq9ktdAXrCQ==aki észreveszi a kakukktojást kap egy csokit
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
:: HIBÁS KÉP ::VegitaVaaagy "Túl a barátságon 2"- Tojás találkozó! 😀ParadSECA Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀petey
diverdoc
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Vegita
363
Vaaagy "Túl a barátságon 2"- Tojás találkozó! 😀ParadSECA Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀petey
diverdoc
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Vaaagy "Túl a barátságon 2"- Tojás találkozó! 😀ParadSECA Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀petey
diverdoc
több mint 10 éve
😀 😀 😀Vaaagy "Túl a barátságon 2"- Tojás találkozó! 😀ParadSECA Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀petey
diverdoc
több mint 10 éve
Vaaagy "Túl a barátságon 2"- Tojás találkozó! 😀A Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀petey
diverdoc
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
A Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustratedez a Hobbit legújabb része? 😀
diverdoc
több mint 10 éve
A Bay Area tájékán így néz ki a Sports Illustrated"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
www.49ers.com/video/videos/Six_49ers_Team_Up_to_Accept_Ice_Bucket_Challenge/c1bdc07e-49f3-46ae-9309-f9742e87f8bfa 49ers habtestei. kihívva a Sharks, SF Giants és Ric Flair. LOL
több mint 10 éve
a mai cutok 75-re, IR/PUP-pal együttWaived
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Devon Wylie
RB Jewel Hampton
S D.J. Campbell
P Colton Schmidt
TE Kevin Greene
LB Kion Wilson
Released
WR David Reed
Reserve/physically unable to perform
LB NaVorro Bowman
TE Garrett Celek
DL Kaleb Ramsey
Reserve/non-football injury
RB Marcus Lattimore
FB Trey Millard
CB Keith Reaser
G Brandon Thomas
Released off injured reserve
LB Blake Costanzo
több mint 10 éve
Vegita
363
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Látom Gabbertnek megvolt az szokásos évi 1 egész jó előszezon meccse. Örülök, hogy van, ami állandó az NFLben. 😀
több mint 10 éve
hát ez elég tré volt 😀 az OL mint olyan nem létezett, Iupati nem tudom hol volt, csak a felszerelést küldte ki, szerencsétlen Kapnak ideje nem volt. mondjuk AD sincs még. ennél csak jobb lesz. de az is benne van, hogy mivel a Chargersszel még játszunk, nem mutattunk sokat.
több mint 10 éve
dankodavid
2 246
Köszönöm, marad a kevés alvás😊nem tudni, szerintem 2. negyed feléig. de talán most fog debutálni a full kezdő DL is, meg páran a kezdő D-ből is(Brock, PWill)Srácok, esti meccs kapcsán lehet tudni valamit, például, hogy Kaep mennyit játszik majd, mennyit kell Gabbertet nézni, stb? Mert az előzőt néztem egy pontig elvonási tünetek csillapítása végett, de holnap baromi korán van edzésem, ha teljesen értelmetlen, akkor nem szopatnám magam. (tudom-tudom, preseason, meg minden, de ha a várható kezdők többet játszanak, fent maradok 😊 )dankodavidEz még relative korán is kezdődik de Kaep max az első negyedben fog játszani, vagy még annyit se, a többi kezdővel együtt.Csiriba
mondjuk engem nem aggaszt, ha kikapunk, meg nem dobunk 5 TD-t, csak ne sérüljön meg senki.petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
nem tudni, szerintem 2. negyed feléig. de talán most fog debutálni a full kezdő DL is, meg páran a kezdő D-ből is(Brock, PWill)Srácok, esti meccs kapcsán lehet tudni valamit, például, hogy Kaep mennyit játszik majd, mennyit kell Gabbertet nézni, stb? Mert az előzőt néztem egy pontig elvonási tünetek csillapítása végett, de holnap baromi korán van edzésem, ha teljesen értelmetlen, akkor nem szopatnám magam. (tudom-tudom, preseason, meg minden, de ha a várható kezdők többet játszanak, fent maradok 😊 )dankodavidEz még relative korán is kezdődik de Kaep max az első negyedben fog játszani, vagy még annyit se, a többi kezdővel együtt.Csiriba
mondjuk engem nem aggaszt, ha kikapunk, meg nem dobunk 5 TD-t, csak ne sérüljön meg senki.
több mint 10 éve
Srácok, esti meccs kapcsán lehet tudni valamit, például, hogy Kaep mennyit játszik majd, mennyit kell Gabbertet nézni, stb? Mert az előzőt néztem egy pontig elvonási tünetek csillapítása végett, de holnap baromi korán van edzésem, ha teljesen értelmetlen, akkor nem szopatnám magam. (tudom-tudom, preseason, meg minden, de ha a várható kezdők többet játszanak, fent maradok 😊 )dankodavidEz még relative korán is kezdődik de Kaep max az első negyedben fog játszani, vagy még annyit se, a többi kezdővel együtt.
több mint 10 éve
dankodavid
2 246
Srácok, esti meccs kapcsán lehet tudni valamit, például, hogy Kaep mennyit játszik majd, mennyit kell Gabbertet nézni, stb? Mert az előzőt néztem egy pontig elvonási tünetek csillapítása végett, de holnap baromi korán van edzésem, ha teljesen értelmetlen, akkor nem szopatnám magam. (tudom-tudom, preseason, meg minden, de ha a várható kezdők többet játszanak, fent maradok 😊 )
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Itt sem volt sztár soha, de szürke eminenciásként tette a dolgát jól, aztán elment több pénzért.....és nem ment neki sehol.Isaac Sopoaga-ról esetleg valami pozitívumot tudtok mondani?Ka'deemCarey25miért nem nálunk kérdezed? 😊
Amikor itt játszott nem volt rossz, de már nem fiatal és a térdével is vannak már kisebb gondok. Tud mind a 3 poszton játszani a 3-4-es alap felállásnál.Fucu
több mint 10 éve
Isaac Sopoaga-ról esetleg valami pozitívumot tudtok mondani?Ka'deemCarey25miért nem nálunk kérdezed? 😊
Amikor itt játszott nem volt rossz, de már nem fiatal és a térdével is vannak már kisebb gondok. Tud mind a 3 poszton játszani a 3-4-es alap felállásnál.