NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
úgy tűnik igen 😕 jobb neki is ha olyan helyre kerül ahol esetleg többet kihoznak belőle mint visszahordani...kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-nekpeteynem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Dez nem kiszáradt, Bethea kiütötte belőle a nedvességetEz nem volt zászló , az az illegal contact a 3. negyedben meg igen. Biztos sejtitek mire gondolok.
petey
Röhej a bíráskodás.
Nem emiatt a tackle miatt (mer' hisz ez gyönyörűszép), hanem az az ominózus zászló miatt!
több mint 10 éve
Egy kis érdekességbárcsak tudnám mit szívtak a warroomban a draft alatt 😀
A 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
Egy kis érdekességA 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.
több mint 10 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.Kroosköszi! hát ezt valahol sejtettük februárban már(Bow), illetve idén nyáron(Aldon, Dorsey). túl kell élni az első 9 meccs viharát.
több mint 10 éve
kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-neknem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
nem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)nem tudott bizonyítani...
Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
csrnyei
489
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!
több mint 10 éve
Montana
635
El bizony,nem is akárhogy😊
több mint 10 éve
Ennyit tesz a baseball-os múlt.Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!szaszia
több mint 10 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.
több mint 10 éve
Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!
Amúgy sziasztok, és végre go 9ers! 😀
több mint 10 éve
Gratu! 😊Helmut ZimmerÖrömmel látom h visszatértél! 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gratu! 😊scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
petey
több mint 10 éve
Gábor
590
Vernon megbízható mint tavaly szezon elején ( jó jó tudom petey miért nem volt képes megtanulni hogy felugrik egy középmagas passzra is)egyszer nem ugrott fel, el is pattant a mellkasáról 😀
Josszi
több mint 10 éve
Szép munka!scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
petey
több mint 10 éve
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
na, hát ez emberes munka volt. a 2. negyed közepére eldőlt a meccs, így a második félidőben órát égettünk leginkább.ez a mire dobunk mire nem érdekes volt, megsimizi a hátát, lökdösi a védőt finoman közben az meg őtm mindkét oldalon kint a kéz.... khmm...
ami viszont felnyomta az agyamat, az a bíráskodás. megállítjuk őket 2x harmadikra és mindegyikre dobnak egy akkora ordas nagy kamuflaget, mint a ház. szép új világ. aztán menetelünk az 5. TD felé és ott meg egy OPI(ami DPI volt) miatt visszafújják. szóval nem volt ez annyira szoros.
Hyde hihetetlen jól futott. Kap pedig állt a zsebben szilárdan, végigpörgetve az opciókat.
a run D nem volt túl acélos, szerintem jövő héten nem lesz inaktív Dial 😛 Cully és Brock kiesése nem jó, Ward is agyrázkódás gyanús. a rookie CB Johnson faszán szállt be. nem tragikus a helyzet, össze kell szokniuk. Boone és AD visszatérésével keményebb lesz az OL. majd megnézem ma még a meccset.petey
remélem ez majd nyugisabb lesz.
Hyde jó, nagyon jó... jó volt látnia ahogy Frank is örült Hyde TD-nek az oldalvonal mellett... és mintha blokkolt is volna 2szer?
Run D igen nem volt az, Willis mintha a passzok ellen figyelt volna jobban... várom Boone-t ás A.Davist vissza... de végre van célpont, kemeény passzokra a fizikális Boldin, dörzsöltekre váratlanra Steve, Crab meg ha megint 100% lesz tudjuk mit képes nyújtani. Vernon megbízható mint tavaly szezon elején ( jó jó tudom petey miért nem volt képes megtanulni hogy felugrik egy középmagas passzra is)
nem éreztem gyengébbnek a secondary Brock és Culliver kiválásával... sőt.
mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95Gore 10.000
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
na, hát ez emberes munka volt. a 2. negyed közepére eldőlt a meccs, így a második félidőben órát égettünk leginkább.ami viszont felnyomta az agyamat, az a bíráskodás. megállítjuk őket 2x harmadikra és mindegyikre dobnak egy akkora ordas nagy kamuflaget, mint a ház. szép új világ. aztán menetelünk az 5. TD felé és ott meg egy OPI(ami DPI volt) miatt visszafújják. szóval nem volt ez annyira szoros.
Hyde hihetetlen jól futott. Kap pedig állt a zsebben szilárdan, végigpörgetve az opciókat.
a run D nem volt túl acélos, szerintem jövő héten nem lesz inaktív Dial 😛 Cully és Brock kiesése nem jó, Ward is agyrázkódás gyanús. a rookie CB Johnson faszán szállt be. nem tragikus a helyzet, össze kell szokniuk. Boone és AD visszatérésével keményebb lesz az OL. majd megnézem ma még a meccset.