NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
sebaj, a Cards nem fogja tudni mi ütötte el őket, jövő héten 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 367
senki nem mondta hogy rossz... én bevallom még örültem is neki Brandon Marshall sérülten fog játszani..... hát bazz....ja, hogy miért kellett szegény Wardot rajtahagyni az emberén, mikor szopott róla 2 TD-t, meg hogy miért 17 pont lett felrakva csak 5 RZ tripből. ebben vastagon benne van mindenki edzőstől.ebben bízom... de itt mentálisan valami nagyon nem ok...JossziHát... Pfff... WTF???jobb is hogy nem nézted, mondjuk én sem, de utánaolvasva az ideg vágott volna meg. teljes leolvadás. legalább nem nyomaszt a veretlenség terhe 😊 minden játékos azt mondja, hogy a torkukra kellett volna lépni, így visszajöttek. ez sajnos nem az első, amikor vezetünk és ráülünk az eredményre. tavaly is így álltunk, összeszedjük magunkat.petey
Nem ébresztett a qrva telefon... 😡
Néztem a statisztikát... Mi történt Colinnal?49ersfan
mondtam a Bears nem rossz csapat.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ennyi büntetést nem lehet összeszedni büntetlenül... ok ez nem Kap napja volt.... de hogy a secondaryra ráfér az erősítés az nem vitás... és örülök hogy Roman fantasztikus új (számunkra) figurákat is kipóbál de nem lehetne konzervatívan ölni az ídőt és tudatosabban vinni a driveokat?
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ja, hogy miért kellett szegény Wardot rajtahagyni az emberén, mikor szopott róla 2 TD-t, meg hogy miért 17 pont lett felrakva csak 5 RZ tripből. ebben vastagon benne van mindenki edzőstől.ebben bízom... de itt mentálisan valami nagyon nem ok...JossziHát... Pfff... WTF???jobb is hogy nem nézted, mondjuk én sem, de utánaolvasva az ideg vágott volna meg. teljes leolvadás. legalább nem nyomaszt a veretlenség terhe 😊 minden játékos azt mondja, hogy a torkukra kellett volna lépni, így visszajöttek. ez sajnos nem az első, amikor vezetünk és ráülünk az eredményre. tavaly is így álltunk, összeszedjük magunkat.petey
mondtam a Bears nem rossz csapat.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ebben bízom... de itt mentálisan valami nagyon nem ok...Hát... Pfff... WTF???jobb is hogy nem nézted, mondjuk én sem, de utánaolvasva az ideg vágott volna meg. teljes leolvadás. legalább nem nyomaszt a veretlenség terhe 😊 minden játékos azt mondja, hogy a torkukra kellett volna lépni, így visszajöttek. ez sajnos nem az első, amikor vezetünk és ráülünk az eredményre. tavaly is így álltunk, összeszedjük magunkat.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Hát... Pfff... WTF???jobb is hogy nem nézted, mondjuk én sem, de utánaolvasva az ideg vágott volna meg. teljes leolvadás. legalább nem nyomaszt a veretlenség terhe 😊 minden játékos azt mondja, hogy a torkukra kellett volna lépni, így visszajöttek. ez sajnos nem az első, amikor vezetünk és ráülünk az eredményre. tavaly is így álltunk, összeszedjük magunkat.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Kellenek az ilyen vereségek, Kapnek már kezdett nagy lenni az arca, pedig látható, hogy egyelőre nincs mire. Sokat kell még fejlődnie főleg fejben. Már az előző héten sem tetszett, hogy ráültünk az eredményre, nem jó ez a mentalitás. A jövő héten a Cards-ot kéne megverni idegenben, háááát...ha Harbaughnál ez tudatos volt h áh megnyert meccs ha gy dobáljon még akkor ez kib. hiba volt...
GO 9ERS!red6t6
még a végén kiderül hogy az öltözőben tényleg nincs rend... st és a def nélkül sehol nem lennénk...
na mind1.. jövő héten Arizona...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
én 10-0nál aludtam be... aztán az úccsó 2 percre ébredtem fel... egy kicsit nagyon meglepődtem... most nézem vissza a történéseket... minek eröltettük a pas pass pass-t amikor ment a futás is???
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Hát... Pfff... WTF??? Nem ébresztett a qrva telefon... 😡
Néztem a statisztikát... Mi történt Colinnal?
több mint 10 éve
red6t6
988
Kellenek az ilyen vereségek, Kapnek már kezdett nagy lenni az arca, pedig látható, hogy egyelőre nincs mire. Sokat kell még fejlődnie főleg fejben. Már az előző héten sem tetszett, hogy ráültünk az eredményre, nem jó ez a mentalitás. A jövő héten a Cards-ot kéne megverni idegenben, háááát...GO 9ERS!
több mint 10 éve
Gábor
590
Én nézem élőben, szurkolók helyetettek, de a követőt kihagyom a gamepass csúszas miatt. Go 9ers!
több mint 10 éve
Harlequin
332
Na akkor én most el is búcsúzom. Én sem leszek éjjel , és addig nem jövök fel , míg le nem töltöm...izé...khm... szóval meg nem veszem DVD-n a meccset! Végig akarom izgulni!De akkor is:
GO , GO , GO NINERS!!!
több mint 10 éve
Én se leszek sajna hajnalban, úgyhogy helyettem is szurkoljon valaki 😀BEATTHEBEARS
több mint 10 éve
hehe, Ted Ginn Jr 71 y-os-at hordott vissza TD-re 😀
több mint 10 éve
Igen valószínű, hogy Cully-Ward-Cox kezd, Cook is szerintem aktiválva lesz. nem tudom honnan van ez a csapzott OL, de Looney és Martin eddig meglepően sallang nélkül hozta le a Cowboys meccset. azt sem vágom miért Martint mondod kezdőnek, mikor Kilgore nyerte a pozíciót a TC-ben.Cully átment a teszten. Brock kérdéses, AD outpeteyHa jól értelmezem, akkor ma Culliver- Brock,de inkább Cox páros fog kezdeni CB posztokon? Boone-ról megkérdezhet mit tudni, sikerült újra formába lendülnie? C poszton ki fog játszani, mert Marin elvileg ma nem lesz a pályán? Az O-line nálatok most kicsit csapzott, így Kaepernick-nek kevesebb ideje lehet passzolni és Gore-Hyde duó több snap-et kaphat.Toto21
inkább Iupati aki marha nagy csalódás eddig. nem tudom mi van vele.
én nem leszek ma éjjel, úgyhogy szurkoljatok helyettem is 😊 nyerünk.
több mint 10 éve
Nem tudom miért van az a tévhit, hogy Martin a kezdő center, Kilgore a centerünk, és ezt tudtuk már régóta. Persze, ha nem sérül meg Martin lehetett volna verseny a posztért, de nem lett. Hosszú távon várható, hogy majd Ő lesz, de jelenleg Kilgore az, és a rutin is mellette szól még.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Holnap ki lesz az eredménykövetőben?he7edikén, de hogy mennyire aktívan az passz... ha jó a meccs akkor csak a hosszabb szünetekben 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Boone edzett a holdout alatt végig egyénileg, sztem múlt héten is azért játszott Looney mert "megérdemelte", de Boone most már szeretne bízonyítani hogy megérdemelte az emelést.Cully átment a teszten. Brock kérdéses, AD outpeteyHa jól értelmezem, akkor ma Culliver- Brock,de inkább Cox páros fog kezdeni CB posztokon? Boone-ról megkérdezhet mit tudni, sikerült újra formába lendülnie? C poszton ki fog játszani, mert Marin elvileg ma nem lesz a pályán? Az O-line nálatok most kicsit csapzott, így Kaepernick-nek kevesebb ideje lehet passzolni és Gore-Hyde duó több snap-et kaphat.Toto21
Kilgore lesz a centerünk aki múlt héten sem volt rossz a Dallas ellen. az O line csapzottabb mint szokott de Kaep idén már gyorsabban olvas és dob mint tavaly pl... jó fél mp-el, valamint van célpont bőségesen... futás is lesz bőven.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Toto21
5 955
Cully átment a teszten. Brock kérdéses, AD outpeteyHa jól értelmezem, akkor ma Culliver- Brock,de inkább Cox páros fog kezdeni CB posztokon? Boone-ról megkérdezhet mit tudni, sikerült újra formába lendülnie? C poszton ki fog játszani, mert Marin elvileg ma nem lesz a pályán? Az O-line nálatok most kicsit csapzott, így Kaepernick-nek kevesebb ideje lehet passzolni és Gore-Hyde duó több snap-et kaphat.
több mint 10 éve
Harbaugh Bowmanről: “It looked like he was moving pretty good. So that was very positive. His attitude is great. Every time you ask him about it, he feels like it’s progressing well.”By week után a kosok ellen fog játszani szerintem
Olvasgatom, hogy a mackóknál WR gondok (?) vannak. Érdekes lesz a mi CB szitunkkal. Bár sztem Culliver zöld utat kap, viszont Brock lábujja nem lesz rendben (sztem), majd Cox és Johnson megoldja.
A nyitó meccsről nem nagyon írtam, mert eléggé vegyes volt, ami bennem mebfogalmazódott. De egy biztos: Számomra Hyde volt a meccs embere, lenyűgözött a srác. És az, hogy az első NFL TD labdáját a nagymamájának adta, emberileg is emelte a szememben.
Ebben a szezonban még nem írtam le, most megteszem : Go Niners és ne adjuk alább
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
ez egy állat lesz meglássátokpeteyOk biztos ő sem lesz rossz nade mikor indítjátok be az igazi Tank-ot?
több mint 10 éve
PWill intjénél ő kergette Romót. de én is várom mikor fogja letépni valakinek az arcát 😀a titkos ász.... kíváncsian várom már mikor fog büntetni...Josszi
ez egy állat lesz meglássátokpetey