San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Vegita
363
www.49ers.com/video/videos/Kaepernick-Addresses-the-Media-Following-the-Loss/916dce7e-3518-4a87-bd2d-9e8772881dce
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Normálisan egy kérdéses esetnél 20 ember van az esetleges labdát birtoklón, azon nem nagyon van mit visszanézni valóban de hogy hogy nem sikerült észrevenni a tegnapit élőben az rejtély.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
sajnos fumble recoveryt nem lehet a szabályok szerint visszanézni ha jól tudom..Az ott miért nem volt visszanézhető?GeeriDPOY megérdemli.. de nagyon.. és bakker még akkor sem engedte el a labdát amikor a lába már... de nem ezért, hanem ami ebben a szezonban müvelt végig, amikor Willist visszavetette a kézsérülése ő vitte a több terhet a vállán..JossziAzért Iupatinak "könnyebb " a felépülése. Töröt boka befor, a térd és a szalagok mindig nehezebb kérdés. Főleg egy LB-nél aki talán a legnagyobb tömeget mozgatja.Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
Kevesebb szó esik Iupati-ról,pedig tudjuk hogy ő is a csapatunk egyik alappillére!Innem kívánok neki minél hamarabbi felépülést,várunk mihamarabb vissza Mike!Montana
Remélem Bowman megkapja a Dpoy-t idén, és felépül. Biztos sok segítséget fog kapni.Toca
ftw.usatoday.com/2014/01/seattle-seahawks-fumble-not-reviewable-san-francisco-49ers/
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Az ott miért nem volt visszanézhető?DPOY megérdemli.. de nagyon.. és bakker még akkor sem engedte el a labdát amikor a lába már... de nem ezért, hanem ami ebben a szezonban müvelt végig, amikor Willist visszavetette a kézsérülése ő vitte a több terhet a vállán..JossziAzért Iupatinak "könnyebb " a felépülése. Töröt boka befor, a térd és a szalagok mindig nehezebb kérdés. Főleg egy LB-nél aki talán a legnagyobb tömeget mozgatja.Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
Kevesebb szó esik Iupati-ról,pedig tudjuk hogy ő is a csapatunk egyik alappillére!Innem kívánok neki minél hamarabbi felépülést,várunk mihamarabb vissza Mike!Montana
Remélem Bowman megkapja a Dpoy-t idén, és felépül. Biztos sok segítséget fog kapni.Toca
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
DPOY megérdemli.. de nagyon.. és bakker még akkor sem engedte el a labdát amikor a lába már... de nem ezért, hanem ami ebben a szezonban müvelt végig, amikor Willist visszavetette a kézsérülése ő vitte a több terhet a vállán..Azért Iupatinak "könnyebb " a felépülése. Töröt boka befor, a térd és a szalagok mindig nehezebb kérdés. Főleg egy LB-nél aki talán a legnagyobb tömeget mozgatja.Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
igaz.. de ő talán "olcsóbban megúszta" Neki is persze! hiányzott Bruce Miller is nagyon...Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
nagyon remélem hogy Bowman felépül ahogy Lattimore is, de hogy szeptemberre nem lesz 100% az sajnos benne van.. 😕
"Marcus Lattimore @MarcusLattimore
Mike Iupati best offensive guard in the game gone come back stronger than ever
Marcus Lattimore @MarcusLattimore
Navarro Bowman best linebacker in the game gone come back stronger than ever"
így legyen!
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Azért Iupatinak "könnyebb " a felépülése. Töröt boka befor, a térd és a szalagok mindig nehezebb kérdés. Főleg egy LB-nél aki talán a legnagyobb tömeget mozgatja.Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
Remélem Bowman megkapja a Dpoy-t idén, és felépül. Biztos sok segítséget fog kapni.
több mint 10 éve
Montana
635
Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."JossziMit mást is mondhatna a "testvéréről".😊 Respect
Kevesebb szó esik Iupati-ról,pedig tudjuk hogy ő is a csapatunk egyik alappillére!Innem kívánok neki minél hamarabbi felépülést,várunk mihamarabb vissza Mike!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Patrick Willis vowed to aid @NBowman53 on his recovery. "I'll be with him every step of the way."
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Vegita
363
szep szezon volt, mar elegge erik az a gyuru, de ez mar a harmadik szezon, hogy nem nyertunk es egy paraszthajszallal maradunk le. romant ki kell rugni, illetve, talan ezzel, hogy nem nyertunk, lehet ujra hosszabbitani olyanokkal, akik gyuru eseten nagyon sok penzt kernenek. jo meccs volt egyebkent, a 4. kiserletnel tobbszor is elkapcsoltam 😀 persze aztan gyorsan vissza, hogy azert lassam, mi van 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Én is gratulálok, nagyon jó csapatotok van. Bowmannak pedig mielöbi felépülést.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Ginola
136
Emelt fővel készülhettek a következő idényre!Gratula,nagy teljesítmény volt!Bowmannak jobbulást és szóljatok Kapnak hogyha Roman azt is akarja,akkor se dobja a legfontosabb labdát Shermanra 😉
több mint 10 éve
Petrosz
92
Most már sokkal higgadtabb vagyok, viszont meccs után nagyon azt kívántam, hogy a SB-ban dobálja szét Sherman-éket Omaha kapitány. Viszont a CB a meccs végi produkciójával nálam tagadhatatlanul felkerült a Balotelli, Ibra fémjelezte tahólistámra. 😊 Jobban összpontosítottak a végén, plusz a hazai pálya, ezek döntöttek szerintem.Nálunk pedig épüljön fel mihamarabb az összes sérült, a holtszezonban tömjük be a lyukakat a csapaton, erősítsünk ott, ahol szükségünk van rá. Három NFC döntő nem véletlen, előbb-utóbb összefog jönni az áhított SB győzelem, de remélem inkább előbb, mert ezek a playoff végén becsúszott vereségek tudnak frusztrálóan hatni egy csapatra.
több mint 10 éve
Le a kalappal előttetek! Nektek szurkoltam. Sajnálom, hogy nem jött össze...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Michael Crabtree @KingCrab15Tehát nyomot hagyott benne. Valszeg ez volt a cél. 😊
Film don't lie... @nflnetwork @espn pull up the tape of that game and show me where this guy is the best? #fake #fake #fake
my man Crabtree #SWAGpetey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Montana
635
Verner-el kiegyeznék 😊túl rutinos ne legyen mert akkor olyan gyors lesz mint Rogers.. 😛JossziDrafton kell CB,CB meg CB na és Safety..passz ellen szörnyen védekeztünk a playhívás a végén meg..Roman mennyél innen-innen el!!MontanaA drafton CB hosszú távú megoldás, kell FA-n CB, rutinos, dörzsölt, mert az rövidtávú megoldás.Alabama Niners
több mint 10 éve
Josszi
3 367
túl rutinos ne legyen mert akkor olyan gyors lesz mint Rogers.. 😛Drafton kell CB,CB meg CB na és Safety..passz ellen szörnyen védekeztünk a playhívás a végén meg..Roman mennyél innen-innen el!!MontanaA drafton CB hosszú távú megoldás, kell FA-n CB, rutinos, dörzsölt, mert az rövidtávú megoldás.Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Michael Crabtree @KingCrab15Film don't lie... @nflnetwork @espn pull up the tape of that game and show me where this guy is the best? #fake #fake #fake
my man Crabtree #SWAG
több mint 10 éve
Harlequin
332
Nagy szezon volt , köszönöm szépen a srácoknak hogy a főcsoportdöntőig adtak nekem szurkolnivalót. Jó ez a csapat , van benne kraft és potenciál. Ez a meccs is meg lehetett volna , az utolsó játékot nem tudom miért kellett elsietni , volt 2 időkérés , nyugodtan meg lehetett volna keresni a legjobb playt , nem értem miért kellett kapkodni és megdobatni Kaep-el azt amit láttunk.Mostmár mindegy , én akkor is imádom ezt a csapatot!!!
Bowman sérülése nagyon csúnya volt , várom a híreket róla.
Jövőre minimum eddig jussunk megint!!!
több mint 10 éve
Sportszerűtlenebb meccsre számítottam, de szerencsére a két csapat a játékkal foglalkozott és nagyot játszott. Nagyon féltem tőletek és nem hiába. Kutyakemény csapatotok van. Gratulálok innen is és a sokszor kiröhögött NFC West képviseletében nem fogjuk olcsón adni a bőrünket Omaháéknak. Jobbulást kívánok Bowman-nek, annak a paraszt kukorica dobálónak a nevében pedig én kérek elnézést.A jövő szezonban találkozunk srácok!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Urak, bar most nem nyertetek, orias gratula a csapatotoknak! Durva szezonhajrat tettetek le az asztalra. Uber kemeny ellenfel a Frisco, nem sokon mult!! Ha ez a keret jobbik resze egyutt marad es jo emberekkel egeszultok ki, jovore megint a fraszt hozzatok minden ellenfelre. 😊Bowmanert sokan szurkolunk! Shermannel meg ne foglalkozzatok! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Drafton kell CB,CB meg CB na és Safety..passz ellen szörnyen védekeztünk a playhívás a végén meg..Roman mennyél innen-innen el!!MontanaA drafton CB hosszú távú megoldás, kell FA-n CB, rutinos, dörzsölt, mert az rövidtávú megoldás.
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
semleges szurkolóként is nagyon jó meccs volt, kiváló csapatotok van, még hosszú időkig ott lesztek az elitben. kevesen múlott ez a mai, szégyenkezni semmi ok nem lehet.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
JéBé
7 035
NINCS az az isten hogy ez a csapat ezzel a maggal ne nyerje meg azt a francos hatodikat, idő kérdése, kitartás! 😊