San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
A hétvégére 20 pontos győzelmet várok, kiegyensúlyozott passz/futással kombinálva. Hazai pályán ez kötelező!!!Alabama NinersÉn meg max 3 kapott pontot.
több mint 12 éve
A hétvégére 20 pontos győzelmet várok, kiegyensúlyozott passz/futással kombinálva. Hazai pályán ez kötelező!!!
több mint 12 éve
Gábor
590
hosszú ez a bye week, VD is új állás után nézett 😀www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ov_maC8_4YI
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Sziasztok Drágaszágok... Már elvonási tüneteim vannak, és mint kiderült, nagyobb a gond a géppemmel, mint hittem... 😕 Még jó, hogy bye week van... Úgy néz ki hogy anyukám veterán gépébe sikerült némi életet lehelnem, szóval igyekszem az oldalt frissíteni és persze jönni hozzátok is! 😊 Csókok Nektek!49ersfanHúú az jó... mert már idegállapotba vótam drága Móóóníka 😀
több mint 12 éve
Sziasztok Drágaszágok... Már elvonási tüneteim vannak, és mint kiderült, nagyobb a gond a géppemmel, mint hittem... 😕 Még jó, hogy bye week van... Úgy néz ki hogy anyukám veterán gépébe sikerült némi életet lehelnem, szóval igyekszem az oldalt frissíteni és persze jönni hozzátok is! 😊 Csókok Nektek!
több mint 12 éve
Brandon Jacobsot a playoffra tartogatjuk vagy mi van vele?he7ediknyaral 😊 gondolom nem esik neki jól, meg állandóan feszegetik a kérdést a médiamunkások. nehéz ha van 2 jó backed.
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
he7edik
1 239
A DSF-en ment a SuperBowl. Pont az első közvetítés amit láttam az utolsó győzelmünk volt.sziasztok,Szia,
ha mar lassan 1 eve olvasom fokent ezt a topikot, gondoltam regisztralok, neha ugyis lenne mit mondanom 😛
par szoban rolam:
kb meg 95-ben, vagy 96-ban szerettem meg a friscot, kb 14 evesen. az akkori gyerekkori cimboram jart ki a margitszigetre, amerikai focizni, es bizony akkoriban meg talan valamelyik sky csatornan neztuk nagy ritkan az nfl-t. volt ilyen kartyaja is, es jerry rice-s volt, ez megmaradt bennem, igy lettem en is frisco rajongo,(meg foleg azert, mert mindig ajnarozta a friscot 😀) a szabalyokrol mit sem tudva.
aztan, elkoltozes, evekig semmi, majd a kollegammal(szia NORBI 😀 ) kb 3 evvel ezelott szoba kerult az nfl, nah, azota rendszeresen figyelemmel kiserem az nfl-t.
ez jo par szo volt.
go frisco 😛
jah, szivem szerint irnek par sort a szamomra nem tetszo jatekosokrol(peyton,romo es flacco), de mivel lehet, h olvassak olyanok is ezt a topikot, akik rajonganak ertuk, abbol erosen off topik lenne 😊Vegita
Üdv a topikban 😊
Én mindig a sat1-en néztem 😀 meg a DSF-en azt hiszem 😊Gábor
több mint 12 éve
Gábor
590
2-3 vereség még benne lehet, de azért ezt a Saintset remélem verjük, annyira a patstől sem tartok, de tuti lesz majd valami váratlan vereséghát kb ennyi. 😊 mondjuk Young is tolt 40+-os passzokat amikor kellett. itt szerintem a playhívás nem ilyen. majd lesz olyan is biztosan.Én 11-5 várok (NE, NO, SEA idegenbe nagyon meleg lesz)he7edik
egyelőre élvezzék a srácok a pihit, rájuk is fér a 2. etap előtt. ha még begyűjtünk 2 L-t az vállalhatónak tűnik.petey
több mint 12 éve
Gábor
590
sziasztok,Szia,
ha mar lassan 1 eve olvasom fokent ezt a topikot, gondoltam regisztralok, neha ugyis lenne mit mondanom 😛
par szoban rolam:
kb meg 95-ben, vagy 96-ban szerettem meg a friscot, kb 14 evesen. az akkori gyerekkori cimboram jart ki a margitszigetre, amerikai focizni, es bizony akkoriban meg talan valamelyik sky csatornan neztuk nagy ritkan az nfl-t. volt ilyen kartyaja is, es jerry rice-s volt, ez megmaradt bennem, igy lettem en is frisco rajongo,(meg foleg azert, mert mindig ajnarozta a friscot 😀) a szabalyokrol mit sem tudva.
aztan, elkoltozes, evekig semmi, majd a kollegammal(szia NORBI 😀 ) kb 3 evvel ezelott szoba kerult az nfl, nah, azota rendszeresen figyelemmel kiserem az nfl-t.
ez jo par szo volt.
go frisco 😛
jah, szivem szerint irnek par sort a szamomra nem tetszo jatekosokrol(peyton,romo es flacco), de mivel lehet, h olvassak olyanok is ezt a topikot, akik rajonganak ertuk, abbol erosen off topik lenne 😊Vegita
Üdv a topikban 😊
Én mindig a sat1-en néztem 😀 meg a DSF-en azt hiszem 😊
több mint 12 éve
jah, szivem szerint irnek par sort a szamomra nem tetszo jatekosokrol(peyton,romo es flacco), de mivel lehet, h olvassak olyanok is ezt a topikot, akik rajonganak ertuk, abbol erosen off topik lenne 😊VegitaÍgy is van, legyél úriember! Írd be a megfelelő topicba milyen bénák! 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Vegita
363
sziasztok,ha mar lassan 1 eve olvasom fokent ezt a topikot, gondoltam regisztralok, neha ugyis lenne mit mondanom 😛
par szoban rolam:
ez jo par szo volt.
go frisco 😛
jah, szivem szerint irnek par sort a szamomra nem tetszo jatekosokrol(peyton,romo es flacco), de mivel lehet, h olvassak olyanok is ezt a topikot, akik rajonganak ertuk, abbol erosen off topik lenne 😊
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
hát kb ennyi. 😊 mondjuk Young is tolt 40+-os passzokat amikor kellett. itt szerintem a playhívás nem ilyen. majd lesz olyan is biztosan.Én 11-5 várok (NE, NO, SEA idegenbe nagyon meleg lesz)
egyelőre élvezzék a srácok a pihit, rájuk is fér a 2. etap előtt. ha még begyűjtünk 2 L-t az vállalhatónak tűnik.petey
több mint 12 éve
hát kb ennyi. 😊 mondjuk Young is tolt 40+-os passzokat amikor kellett. itt szerintem a playhívás nem ilyen. majd lesz olyan is biztosan.egyelőre élvezzék a srácok a pihit, rájuk is fér a 2. etap előtt. ha még begyűjtünk 2 L-t az vállalhatónak tűnik.
több mint 12 éve
Én csak arra kérdeznék rá, hogy a WCO sémával mennyi SB-t nyertünk is? Na ugye, milyen hatékony is tud lenni!
több mint 12 éve
ezt olvastam, jó nevettem rajta 😊
több mint 12 éve
Le lehetek cseszve a WCO miatt, de Harbs mondta ezt.Fucutudjuk 😊 Helm inkább a technikai oldaláról közelíti meg, de a WCO olyan mint a Szovjetunió. megérteni nem lehet csak hinni benne 😀
én azt mondom annyira nem szörnyű Alexünk, csak a Front Office bemutatta hogy kell egy 1/1-es QB draftot tankönyvszerűen elcseszni hosszú évek alatt.
de ez tetszett:
As for reports he had lost his confidence, Smith said, "It was in my closet. I found it." 😂
több mint 12 éve
Le lehetek cseszve a WCO miatt, de Harbs mondta ezt.
több mint 12 éve
Csak nehogy Helmut benézzen ebbe a topikba. Mindenki WCO-zezik itten kérem. Nemrég úgy a földbe lettem döngölve ezen a topikon ezért, úgyhogy vigyázzatok!😛 😊Egyébként én Alex hibájának egyes egyedül azt rovom fel, hogy nem tud konzekvensen standard szintet hozni. 2-3 (4) meccsenként egy iszonyatos betli. Harbaugh pedig kihozta belőle amit lehet és ez megsüvegelendő. Nekünk nem kell Brady-Manning-Brees féle Qb. Ez a mi játékunk, vigyük tökélyre!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Meg lettem szólítva 😊A Stanfordban ugyanez volt. Bivaly fal és lenyomni a futást az ellenfelek torkán (Toby Gerhart valaki?). Luck sem ontotta magából a yardokat, de profi felfogást kapott már első évétől (és ezért lett 1/1) és nem volt rákényszerítve sokszor, hogy egymaga nyerje meg a meccseket, de tudja ezt is 😊
Én is sokszor mondtam, hogy Alex pályafutásban a legjobb dolog ami történhetett vele, hogy Jimbo lett az edzője és ezt a régi Walsh rendszert alapul vevő WCO-t kezdték el játszatni.
Nem tudom mit mondott Ricsi mert ESPN Americán néztem a meccset, de én is biztos vagyok benne, hogy azért savazta Alexet mert nem dobálja a hosszú bombákat.