San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Csocsókám! Ezek csak számok! 😀catattackDe magukért beszélnek! 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Csocsókám! Ezek csak számok! 😀
több mint 12 éve
csocsó
20
5-24-3
Week 05
Buffalo Bills vs San Francisco 49ers
Win: 45 - 3
Week 06
Buffalo Bills vs Verebek
Loss: 19 - 16
több mint 12 éve
catattack
3 520
Itt nagy pofára esések lehetnek, ha valamelyikőtök komolyan az hiszi, hogy nyerhet a niners!Én szóltam!
több mint 12 éve
Á, a Giants meccset hagyjuk. Annál talán a Vikings meccs fájt jobban.Ez még a Vikes meccsnél is jobban fog 😀
Nem baj. Remélem ma lelépjük a madarakat.
Bízom hogy Gore játszik, és Alex pedig precíziós dobógép lesz!😊
Go 49ers!
Én is csak holnap nézem meg ilyen tájékon. csocsó
több mint 12 éve
Á, a Giants meccset hagyjuk. Annál talán a Vikings meccs fájt jobban.Ez még a Vikes meccsnél is jobban fog 😀
Nem baj. Remélem ma lelépjük a madarakat.
Go 49ers!
Én is csak holnap nézem meg ilyen tájékon. csocsó
több mint 12 éve
csocsó
20
Á, a Giants meccset hagyjuk. Annál talán a Vikings meccs fájt jobban.Nem baj. Remélem ma lelépjük a madarakat.
Go 49ers!
Én is csak holnap nézem meg ilyen tájékon.
több mint 12 éve
Petrosz
92
nah... tisztába tettem magam, frissen és üdén (két redbull segítségével) várok... Jó lenne, ha mocorognátok, nehogy ülve bealudjak! 😀Valameddig még itt mocorgok, de aztán go fekvés. Ezt a meccset sajnos ki kell hagynom. 😕
Látom mindenki nagy avatar cserébe fogott, de azért ugye tudjátok kié lett a legszebb, ...igen Bernié. :hízeleg:Célba ért! 😀 köszi! 😀
49ersfan
több mint 12 éve
Petrosz
92
Azért mondja, mert ő egy csúnyagonoszrosszkislány. 😛 Amúgy persze nem, csaka Giants ellen. 😀but azert remelem nem alazzuk le a madarkakat! 😉49ersfanÉn azért remélem nagyon fog fájni a verebeknek...😀
csocsó
Egyébként üdv itt és minden új regisztráltnak.
több mint 12 éve
nah... tisztába tettem magam, frissen és üdén (két redbull segítségével) várok... Jó lenne, ha mocorognátok, nehogy ülve bealudjak! 😀Látom mindenki nagy avatar cserébe fogott, de azért ugye tudjátok kié lett a legszebb, ...igen Bernié. :hízeleg:Célba ért! 😀 köszi! 😀
több mint 12 éve
csocsó
20
but azert remelem nem alazzuk le a madarkakat! 😉49ersfanÉn azért remélem nagyon fog fájni a verebeknek...😀
több mint 12 éve
Petrosz
92
Huh, már régen írtam...(le is maradtam az olvasásban).Akkor hajnalban adunk az újabb madárseregnek, vagyis nagyon remélem. Kellene ez a W, mert a pihenő után iszonyat kemény túra jön, amelyben én már a Phins elleni meccsünket sem merem biztosra venni. A Rams azért még vehető...
Látom mindenki nagy avatar cserébe fogott, de azért ugye tudjátok kié lett a legszebb, ...igen Bernié. :hízeleg: 😀 Én azért még kitartok Alex mellett, úgyis szóltok, hogy mikor cserélhetem. 😊
Go Niners!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ezt a cards topiikba is beraktam.Honnan szalajtottátok ezt a Paprika Jancsit?
www.youtube.com/watch?v=Wf0abybIl9o&feature=plcpdiverdoc
több mint 12 éve
Ezt a cards topiikba is beraktam.jól beszél a tesó, respekt.
3.30-nál majd beszartam a röhögésnél. A SB-os rész kimaradhatott volna, de hate weekre jó kis video
www.youtube.com/watch?v=Wf0abybIl9o&feature=plcpdiverdoc
ma a lényeg, futtassuk a labdát, de gondolom erre készül a Cards is. hiába 😛
az Offensük botrányos, egy forgóajtó jobban blokkol mint ők.
viszont mivel divíziómeccs, idegenben, 3 L után fel lesznek pörögve. mi meg többet pihentünk. 😊 zúzzunk.
van egy érzésem hogy Alexünk visszatér egy parádés játékkal, ha már meggyógyult az ujja.
több mint 12 éve
Ezt a cards topiikba is beraktam.3.30-nál majd beszartam a röhögésnél. A SB-os rész kimaradhatott volna, de hate weekre jó kis video
www.youtube.com/watch?v=Wf0abybIl9o&feature=plcp
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nem ugyanaz a változó az egyenleteinkben, de persze megértem az álláspontodat... 😀Hát bármilyen hülyén néz ki az én billentyűzetemből, de San Franciska győzelmet szeretnék, remélem nem csalódok majd... 😊 (persze ez közel sem szurkolás...😛 )MedvepapaNe égesd már magad! 😀
A Hox és a Rams számára is csak egy lehetőség van. Méghozzá ha a Cards nyeri a meccset!
catattack
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hát bármilyen hülyén néz ki az én billentyűzetemből, de San Franciska győzelmet szeretnék, remélem nem csalódok majd... 😊 (persze ez közel sem szurkolás...😛 )MedvepapaNe égesd már magad! 😀
A Hox és a Rams számára is csak egy lehetőség van. Méghozzá ha a Cards nyeri a meccset!
több mint 12 éve
óóó de igen, hidd el nekem! 😉Hát bármilyen hülyén néz ki az én billentyűzetemből, de San Franciska győzelmet szeretnék, remélem nem csalódok majd... 😊 (persze ez közel sem szurkolás...😛 )Medvepapanem néz ki hülyén 😊 sőt, több ilyet kéne írnod 😀Gábor
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Gábor
590
Hát bármilyen hülyén néz ki az én billentyűzetemből, de San Franciska győzelmet szeretnék, remélem nem csalódok majd... 😊 (persze ez közel sem szurkolás...😛 )Medvepapanem néz ki hülyén 😊 sőt, több ilyet kéne írnod 😀
több mint 12 éve
Hát bármilyen hülyén néz ki az én billentyűzetemből, de San Franciska győzelmet szeretnék, remélem nem csalódok majd... 😊 (persze ez közel sem szurkolás...😛 )
több mint 12 éve
Sziasztok es udv az ujaknak! en meg melozok, de sietek haza, hogy minel jobban rahangolodhassak a meccsre! Imadom az ora allitast, igy csak fel ejfelig kell tiprodnom... 😀 Erzem a mai W-t, but azert remelem nem alazzuk le a madarkakat! 😉
több mint 12 éve
Gábor
590
Gratula baseballos frisco-i kollégáknak az újabb World Series győzelemhez, különösen, hogy söpréssel sikerült nekik! Remélem idén, vagy a közeljövőben mi is csatlakozunk a sikeres szériájukhoz! Alabama NinersGratula nekik!
Nem szeretem a baseballt, de két meccset megnéztem, mégis csak SF 😊
ma végre meccs 😊 már elvonásaim voltak 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szasztok srácok! Ez fájni fog! 😂