NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet rossz napja bárkinek ez benne van, de én egy dolgot nem értek. Asszem 4&15-re nekimennek az ellen 35-jénél, erre Smith odadobja a line of scrimmagenél szaladgáló elkapónak..... ez mi a faszom? Abból hogy lesz 1st down? Legalább bassza be az endzonebe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Még mindig jobb ilyenkor zakózni mint az NFC PO-ban vagy a Super Bowlban 2x is ....Nekem ez világvége... És nem azért mert kikaptunk, hanem azért AHOGY! És mert pont a Giants ellen zakóztunk ekkorát...Nem tudok mit mondani... 😕 49ersfanazért nincs világ vége, a vereség ezért benne volt, persze nem ilyen játékkal, 4-2ön vagyunk, köv két meccsen sok múlikGábor
49ersfan
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Nah jól van srácok... megyek, megpróbálom kialudni ezt a meccset(?)...Cép álmokat... Sziasztok!
több mint 12 éve
😀én akkor amikor legtöbbször nyertek 😀GáborTudom... 😊 végül is, ahhoz képest amikor beléjük szerettem... akkor egy meccset sem láttam amin nyertek 😊49ersfanNagyon szeretem a fiúkat, de most kék-zöldre tudnám őket verni... mind a 44 kg-mal... 😊49ersfanNyugi, rengeteg örömöt fognak még okozni! 😊red6t6
több mint 12 éve
Gábor
590
én akkor amikor legtöbbször nyertek 😀Tudom... 😊 végül is, ahhoz képest amikor beléjük szerettem... akkor egy meccset sem láttam amin nyertek 😊49ersfanNagyon szeretem a fiúkat, de most kék-zöldre tudnám őket verni... mind a 44 kg-mal... 😊49ersfanNyugi, rengeteg örömöt fognak még okozni! 😊red6t6
több mint 12 éve
Tudom... 😊 végül is, ahhoz képest amikor beléjük szerettem... akkor egy meccset sem láttam amin nyertek 😊Nagyon szeretem a fiúkat, de most kék-zöldre tudnám őket verni... mind a 44 kg-mal... 😊49ersfanNyugi, rengeteg örömöt fognak még okozni! 😊red6t6
több mint 12 éve
red6t6
988
Nagyon szeretem a fiúkat, de most kék-zöldre tudnám őket verni... mind a 44 kg-mal... 😊49ersfanNyugi, rengeteg örömöt fognak még okozni! 😊
több mint 12 éve
Nagyon szeretem a fiúkat, de most kék-zöldre tudnám őket verni... mind a 44 kg-mal... 😊
több mint 12 éve
Nekem ez világvége... És nem azért mert kikaptunk, hanem azért AHOGY! És mert pont a Giants ellen zakóztunk ekkorát...Nem tudok mit mondani... 😕 49ersfanazért nincs világ vége, a vereség ezért benne volt, persze nem ilyen játékkal, 4-2ön vagyunk, köv két meccsen sok múlikGábor
több mint 12 éve
Gábor
590
Kellenek ezek a megalázó vereségek, mert nem tudjuk a helyén kezelni a könnyű győzelmeket. Sajnos számomra világossá vált, hogy idén nem tudunk fejben ott lenni, ahol tavaly voltunk. Bárkit meg tudunk verni, és bárkitől ki tudunk kapni. Most azt mondom, a 10-6-nak is örülnék a végén. red6t6túl variáljuk a dolgokat, azt kellett volna játszani amit biztosan tudunk
több mint 12 éve
red6t6
988
Kellenek ezek a megalázó vereségek, mert nem tudjuk a helyén kezelni a könnyű győzelmeket. Sajnos számomra világossá vált, hogy idén nem tudunk fejben ott lenni, ahol tavaly voltunk. Bárkit meg tudunk verni, és bárkitől ki tudunk kapni. Most azt mondom, a 10-6-nak is örülnék a végén.
több mint 12 éve
Gábor
590
Nem tudok mit mondani... 😕 49ersfanazért nincs világ vége, a vereség ezért benne volt, persze nem ilyen játékkal, 4-2ön vagyunk, köv két meccsen sok múlik
több mint 12 éve
😀 ahham... híresek akartok lenni mi?? 😀 😛 amúgy viccet félretéve... tud valaki egy számot, vagy egy mailt?49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlKöszi Berni! 😀
Skacok, itt a 15 perc hírnév Nektek is! 😊 😊
Mindenkinek köszönöm a közreműködést! 😊 Csókok érte...49ersfan
A következő lépés most már, hogy promózd az oldalt, mondjuk Faragó Ricsiéknél meccs közben. 😀 (Amikor még megvolt a fb-os szurkolói oldalam, beírtam nekik közvetlenül a Giants elleni playoff meccs előtt, de hát b@sztak bemondani...) Petrosz
több mint 12 éve
Petrosz
92
49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlKöszi Berni! 😀
A következő lépés most már, hogy promózd az oldalt, mondjuk Faragó Ricsiéknél meccs közben. 😀 (Amikor még megvolt a fb-os szurkolói oldalam, beírtam nekik közvetlenül a Giants elleni playoff meccs előtt, de hát b@sztak bemondani...)
több mint 12 éve
😊"ezt én is így gondolom, és el is várom tőlük! Ezt a meccset vártam február óta... 😊"Uhh ezt nagyon szépen összefoglaltad, megfogalmaztad... 😊 49ersfan
Hihetetlen látni, hogy fejlődött a csapat az elmúlt években. Nemrég egy teljesen futásorientált csapat voltunk, Szamuráj idején igen konzervatív - amúgy nem is sok eredményre vezető - játékfelfogással, ma pedig úgy futunk ki a NYG ellen, hogy féelelmetes variációs mennyiségben és minőségben futunk, jól működik a WCO, és hihtetlen mélységi passzokkal is sokkolunk. Nem lehet könnyű ma ellenünk készülni. Nagyon remélem, ez ma egy 1st class ellenfél ellen is összeáll! GO 9ers!szaszia
több mint 12 éve
"ezt én is így gondolom, és el is várom tőlük! Ezt a meccset vártam február óta... 😊"Uhh ezt nagyon szépen összefoglaltad, megfogalmaztad... 😊
Hihetetlen látni, hogy fejlődött a csapat az elmúlt években. Nemrég egy teljesen futásorientált csapat voltunk, Szamuráj idején igen konzervatív - amúgy nem is sok eredményre vezető - játékfelfogással, ma pedig úgy futunk ki a NYG ellen, hogy féelelmetes variációs mennyiségben és minőségben futunk, jól működik a WCO, és hihtetlen mélységi passzokkal is sokkolunk. Nem lehet könnyű ma ellenünk készülni. Nagyon remélem, ez ma egy 1st class ellenfél ellen is összeáll! GO 9ers!szaszia
több mint 12 éve
"ezt én is így gondolom, és el is várom tőlük! Ezt a meccset vártam február óta... 😊"Hihetetlen látni, hogy fejlődött a csapat az elmúlt években. Nemrég egy teljesen futásorientált csapat voltunk, Szamuráj idején igen konzervatív - amúgy nem is sok eredményre vezető - játékfelfogással, ma pedig úgy futunk ki a NYG ellen, hogy féelelmetes variációs mennyiségben és minőségben futunk, jól működik a WCO, és hihtetlen mélységi passzokkal is sokkolunk. Nem lehet könnyű ma ellenünk készülni. Nagyon remélem, ez ma egy 1st class ellenfél ellen is összeáll! GO 9ers!
több mint 12 éve
Hááát ez az 😀Hát hogy a fenébe ne... 😀 Sőt... még ki is rísz a többiek közül... 😀49ersfan49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlKirály... még én is befértem 😀silent7939
több mint 12 éve
Hát hogy a fenébe ne... 😀 Sőt... még ki is rísz a többiek közül... 😀49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlKirály... még én is befértem 😀silent7939
több mint 12 éve
Köszönöm! 😊49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlGrat érte, komolyan elismeréssel olvasom! Amúgy ma este győzni fogunk. Mondhatnám, hogy érzem a csontjaimban, de inkább Hárbóóra szavazok, szerintem a tavalyi álmai szétzúzása miatt nagyon készül, készült, és nagyon meg akarja mutatni. Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni! Juhhé de várom már!szaszia
Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni!ezt én is így gondolom, és el is várom tőlük! Ezt a meccset vártam február óta... 😊
több mint 12 éve
49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlKirály... még én is befértem 😀
több mint 12 éve
49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlGrat érte, komolyan elismeréssel olvasom! Amúgy ma este győzni fogunk. Mondhatnám, hogy érzem a csontjaimban, de inkább Hárbóóra szavazok, szerintem a tavalyi álmai szétzúzása miatt nagyon készül, készült, és nagyon meg akarja mutatni. Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni! Juhhé de várom már!
több mint 12 éve
49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlSkacok, itt a 15 perc hírnév Nektek is! 😊 😊
Mindenkinek köszönöm a közreműködést! 😊 Csókok érte...
több mint 12 éve
Ezer szerencséd hogy mi nem ilyen virtuális keménygyerekek vagyunk, mint páran a Hags topikban 😉Isten ments 😀 Csak petey-t akarom felhergelni 😀Nem tudtam, hogy itt vagy! 😀 És természetesen a Te véleménye is érdekel... De ez komoly? 😮 Kifejtenéd? 😛49ersfanPetrosz, megkérdezhetem mit vársz a ma esti meccstől? 😛49ersfanNem nekem szólt de azért belepofázok 😀
Nagy zakót 😀silent7939
Szerintem azon fog múlni hogy Eli milyen napot fog ki. Ha jó napja van akkor szorulni fog a hurok és egy zúzós szoros meccset játszotok. Ha szar napja lesz akkor simán hozzátok.silent7939