San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Gratulálok srácok. Csúnya meccs lett, de nem is lehetett másra számítani.Csatlakozom, bosszantó de megérdemelt vereséget szenvedtünk...az RTL meg kettő...😀
Centuryn kikaptok 😀undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Gratulálok srácok. Csúnya meccs lett, de nem is lehetett másra számítani.Centuryn kikaptok 😀
több mint 12 éve
HFL döntőn lesz valaki közületek?
több mint 12 éve
Petrosz
92
Manapság nem lehet úgy netezni, hogy meg ne tudjam az eredményt. :/ Mindegy, a lényeg, hogy győztünk.
több mint 12 éve
Na bejött amit jósoltam 😀 Királyság
több mint 12 éve
Haza 😊 Stockholmban voltam, jövő vasárnap megyek vissza.Egész jó ez a wifis repülőHová tartasz Béjbe? 😊49ersfan
A mai meccsre ne stresszeljetek, jó lenne a win de ha kikapunk sem lesz vége a világnak. Ez csak egy sport 😉
De azért pusztuljanak a kék madarak 😀
több mint 12 éve
De nem ám... Nem tudnék felkelni... De ebből arra következtetek, hogy te igen!?Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮49ersfanTe addig nem alszol?? 😮Medvepapa
több mint 12 éve
Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮49ersfanTe addig nem alszol?? 😮
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮
több mint 12 éve
Petrosz
92
A Hags topikban már a Földanyához fohászkodnak, de nem hinném, hogy az anyus vágná a magyart. 😀
több mint 12 éve
red6t6
988
Hagyd, red6t6 még nem vágja,hogy csak poénkodunk 😊Szerinted? 😉
undisputedly
több mint 12 éve
Undi látom a tresst még tanulnod kell 😊 ahogy a csapatodnak idegenben nyerni 😀 peteyNincs is jobb alkalom az idegenbeli győzelemre mint,hogy titeket verjünk 😀
Kaptok egy kis leckét Qb játékból is 😀
Rátok gyújtjuk a gyertyát 😀
Hagyd, red6t6 még nem vágja,hogy csak poénkodunk 😊Nekünk csobogsz kis patak? 😉Subidubi, macskajaj
red6t6
Hajnalban lesz nektek baj! 😛Medvepapa
több mint 12 éve
Subidubi, macskajajReméljük Moss papának nem húzódik meg a háta, amikor a 4. alkalommal próbálja megállítani az interceptionnel vissza igyekvő E.T.-t 😊 Amúgy is veszélyes az a munkakörnyezet, veszettség jelei már mutatkoztak Hárbón 😀Nekünk csobogsz kis patak? 😉
Smith megtanult már dobi,vagy továbbra is Tebowval versenyez? 😀
Davis reméljük nem sírja el magát meccs közben is,mert a végén még megtaláljuk sajnálni 😛
szerk: Szar dolog ám otthon kikapni, habár a szurkolóitok már biztosan hozzászoktak,lévén a legutóbbi sikereitek idején még meg se születtek 😛
Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛undisputedly
red6t6
Hajnalban lesz nektek baj! 😛
több mint 12 éve
red6t6
988
Reméljük Moss papának nem húzódik meg a háta, amikor a 4. alkalommal próbálja megállítani az interceptionnel vissza igyekvő E.T.-t 😊 Amúgy is veszélyes az a munkakörnyezet, veszettség jelei már mutatkoztak Hárbón 😀Nekünk csobogsz kis patak? 😉
Davis reméljük nem sírja el magát meccs közben is,mert a végén még megtaláljuk sajnálni 😛
szerk: Szar dolog ám otthon kikapni, habár a szurkolóitok már biztosan hozzászoktak,lévén a legutóbbi sikereitek idején még meg se születtek 😛
Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛undisputedly
több mint 12 éve
Egész jó ez a wifis repülőHová tartasz Béjbe? 😊
több mint 12 éve
Így van, esélyetek sincs... se elénk kerülni, se megverni... 😀 (Én szeretem a Cardit, de akkora kiváltságuk még nekik sincs, hogy csak úgy megverhessenek minket! 😉 )Nincs esélyünk eléjük kerülni, de elétek még bőven van. Ráadásul mi megverjük őket 😀silent7939Én nektek szurkolok csajok 😀silent7939Bevettünk a fantasy-ba, és nekik szurkolsz? Árulás! 😀 Amúgy is az esélytelenebbnek illik szurkolni! 😛Medvepapa
több mint 12 éve
Undi látom a tresst még tanulnod kell 😊 ahogy a csapatodnak idegenben nyerni 😀
több mint 12 éve
Reméljük Moss papának nem húzódik meg a háta, amikor a 4. alkalommal próbálja megállítani az interceptionnel vissza igyekvő E.T.-t 😊 Amúgy is veszélyes az a munkakörnyezet, veszettség jelei már mutatkoztak Hárbón 😀Jó futáshoz egy jó O fal is kell, ők sem voltak vasárnap a toppon. Egy szó, mint száz, az egész csapatnak fel kell pörögnie, és hiszem, hogy fel is fog. Ha ma sem nyerünk, akkor nagyobb gáz van, mint gondoltam.Nyerünk, a törpe ilyen védelemmel még nem találkozott, bezúzzuk és meglátja a liga milyen gameplan kell ellene. Remélem szétfutjuk őket, tudom hogy jók run d-ben de mi jobban futunk aztán szép kis passzokkal mehetünk. Nem nyerhetnek minden meccset hail maryvel 😂
GO 9ERS!red6t6
Egész jó ez a wifis repülő 😀
petey
Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛
több mint 12 éve
Jó futáshoz egy jó O fal is kell, ők sem voltak vasárnap a toppon. Egy szó, mint száz, az egész csapatnak fel kell pörögnie, és hiszem, hogy fel is fog. Ha ma sem nyerünk, akkor nagyobb gáz van, mint gondoltam.Nyerünk, a törpe ilyen védelemmel még nem találkozott, bezúzzuk és meglátja a liga milyen gameplan kell ellene. Remélem szétfutjuk őket, tudom hogy jók run d-ben de mi jobban futunk aztán szép kis passzokkal mehetünk. Nem nyerhetnek minden meccset hail maryvel 😂
GO 9ERS!red6t6
Egész jó ez a wifis repülő 😀
több mint 12 éve
Nincs esélyünk eléjük kerülni, de elétek még bőven van. Ráadásul mi megverjük őket 😀Én nektek szurkolok csajok 😀silent7939Bevettünk a fantasy-ba, és nekik szurkolsz? Árulás! 😀 Amúgy is az esélytelenebbnek illik szurkolni! 😛Medvepapa
több mint 12 éve
Én nektek szurkolok csajok 😀silent7939Bevettünk a fantasy-ba, és nekik szurkolsz? Árulás! 😀 Amúgy is az esélytelenebbnek illik szurkolni! 😛
több mint 12 éve
Én nektek szurkolok csajok 😀
több mint 12 éve
red6t6
988
Jó futáshoz egy jó O fal is kell, ők sem voltak vasárnap a toppon. Egy szó, mint száz, az egész csapatnak fel kell pörögnie, és hiszem, hogy fel is fog. Ha ma sem nyerünk, akkor nagyobb gáz van, mint gondoltam.GO 9ERS!
több mint 12 éve
Én Lynchtől félek. A Giants ellen minden szar volt, de ennyira szar teljesítményt LB poszton régen láttunk. Bradshaw 100 y fölött futott. Ezt utoljára Lynch tudta megtenni. Vic Fangio szerint "..their running game is the bread and butter of their offense,". Szerintem ha 52-53 nem a vasárnapi formáját hozza az lesz a kulcs a meccsen. Meg Aldon is a tavalyit hozza Wilsonnak legyen pár szar perce!Szerintem inkább futni fogunk, remélem inkább mint a Giants ellen. Alex baromi bettli meccsei minden 3.-nál jönnek ki, úgyhogy most 2 meccsig no para 😊, de azért inkább fussunk.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P