NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
majd vasárnap máshogy nyerünk 😊 nem kell és nem is lehet mindenki ellen így játszani. a kulcs a playekben és a playek végrehajtásában volt, mindenki tette a dolgát mint egy olajozott gépezet.Egy kis statisztika tegnapról:Jó, ez mind szép, de azért a tegnapi meccsen minden összejött. 😊 Jobb lett volna ezt a napot egy komolyabb ellenfél ellen húzni. De legalább önbizalmat meríthetnek belőle. Kíváncsi leszek a Giants ellen mi marad ebből.red6t6
Alex 18/24 Cmp/Att, 303 Yds, 3 TDs
Gore 14/106 Car/Yds, 7,6 Avg, 1 TD
Hunter 11/81 Car/Yds, 7,4 Avg
Crabtree 6/113 Rec/Yds, 18,8 Avg, 1 TD
Davis 5/106 Rec/Yds, 21,2 Avg
Az egészben pedig az a legszebb, hogy ezzel Alexnek a legjobb a passer ratingje, 108,7-tel vezet jelenleg a QB-ek között. Ehhez persze kétség nem fér hozzá, hogy kellett ez a Bills védelem, de akkor is jó ezeket nézegetni. 😊
Petrosz
több mint 12 éve
red6t6
988
Egy kis statisztika tegnapról:Jó, ez mind szép, de azért a tegnapi meccsen minden összejött. 😊 Jobb lett volna ezt a napot egy komolyabb ellenfél ellen húzni. De legalább önbizalmat meríthetnek belőle. Kíváncsi leszek a Giants ellen mi marad ebből.
Alex 18/24 Cmp/Att, 303 Yds, 3 TDs
Az egészben pedig az a legszebb, hogy ezzel Alexnek a legjobb a passer ratingje, 108,7-tel vezet jelenleg a QB-ek között. Ehhez persze kétség nem fér hozzá, hogy kellett ez a Bills védelem, de akkor is jó ezeket nézegetni. 😊
Petrosz
több mint 12 éve
Petrosz
92
Egy kis statisztika tegnapról:Alex 18/24 Cmp/Att, 303 Yds, 3 TDs
több mint 12 éve
mit mondanak az oddsok, bejutunk iden is a PO-ba?kilencesrajtunk múlik. ha letudjuk az első felét a szezonnak, akkor kinézhet egy tavalyi eredmény is.
tegnap kicsit tartottam a Billstől, de aztán bedaráltuk őket elég meggyőzően.
a Giants meccs zúzós lesz. mi nem fogunk felrakni 30+ pontot ellenük, de ők sem 😊
több mint 12 éve
mit mondanak az oddsok, bejutunk iden is a PO-ba?
több mint 12 éve
Naaaaa 😀A Cards sajnálása is. 😛PetroszÉn nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott! 49ersfan
több mint 12 éve
ezt most tanáltam maguknakAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
dehogy veszek mindent magamra, ne izélj már 😀 én csak válaszoltam.Nem is igazából Neked szántam, de már mindent magadra veszel, amit írok... ez is Alex miatt van 😀Azért csínján a Bills-szel, mert ők aztán valóban kiszámíthatatlanok. Ha jó napjuk van, bárkit megvernek, remélem nem ellenünk lesz ez a napjuk. Mindenképpen jót tenne egy W, hogy lássuk visszazökkentünk a normális kerékvágásba, mert azért tegyük hozzá, a Jets nem tanúsított túl nagy ellenállást, és a kötelező győzelmeket hozni a legnehezebb. Fejben ott kell lenni, akkor meglesz.red6t6nem mondtam hogy tuti W, mert brutál DL-jük van fasza secondaryval.
viszont ha megöljük a futást akkor QB poszton Fitz ipari mennyiségben termeli az INT-eket.
futás ellen 28-ak, Gore/Hunter/Jacobs. Ennyi.
petey
Láttam én már Fitzpatrickot jól is dobálni, nem is egyszer, és ismerve a secondary kiszámíthatatlanságát, háááát...
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ebben a sportban bármi megtörténhet, hála az égnek, ettől olyan jó. Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.red6t6
a passz D-nk jelenleg 5. ami meglepő, de ilyen front 7 brutál fel tudja húzni a sec. teljesítményét.
több mint 12 éve
Persze, lehet, hogy igazad is van... ( bár szerintem nincs! 😀 😛 )A sajtos témában viszont lehet van valami...Az lehet, akkor is ez a véleményem, és utálom, amikor kiéneklik a szánkból a sajtot... 😉red6t6Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott! 49ersfan
több mint 12 éve
😀A Cards sajnálása is. 😛PetroszÉn nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott! 49ersfan
több mint 12 éve
Petrosz
92
A Cards sajnálása is. 😛Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott! 49ersfan
több mint 12 éve
red6t6
988
Az lehet, akkor is ez a véleményem, és utálom, amikor kiéneklik a szánkból a sajtot... 😉Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott! 49ersfan
több mint 12 éve
Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.😮 uhh ez de csúnyán hangzott!
több mint 12 éve
red6t6
988
Nem is igazából Neked szántam, de már mindent magadra veszel, amit írok... ez is Alex miatt van 😀Azért csínján a Bills-szel, mert ők aztán valóban kiszámíthatatlanok. Ha jó napjuk van, bárkit megvernek, remélem nem ellenünk lesz ez a napjuk. Mindenképpen jót tenne egy W, hogy lássuk visszazökkentünk a normális kerékvágásba, mert azért tegyük hozzá, a Jets nem tanúsított túl nagy ellenállást, és a kötelező győzelmeket hozni a legnehezebb. Fejben ott kell lenni, akkor meglesz.red6t6nem mondtam hogy tuti W, mert brutál DL-jük van fasza secondaryval.
viszont ha megöljük a futást akkor QB poszton Fitz ipari mennyiségben termeli az INT-eket.
petey
Láttam én már Fitzpatrickot jól is dobálni, nem is egyszer, és ismerve a secondary kiszámíthatatlanságát, háááát...
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ebben a sportban bármi megtörténhet, hála az égnek, ettől olyan jó. Én nem gondolom, hogy megfelelő helyre sorolnak minket általában a PR-okon. Ha idén is hoznánk a 13-3-at, már az is nagy szó lenne.
több mint 12 éve
Azért csínján a Bills-szel, mert ők aztán valóban kiszámíthatatlanok. Ha jó napjuk van, bárkit megvernek, remélem nem ellenünk lesz ez a napjuk. Mindenképpen jót tenne egy W, hogy lássuk visszazökkentünk a normális kerékvágásba, mert azért tegyük hozzá, a Jets nem tanúsított túl nagy ellenállást, és a kötelező győzelmeket hozni a legnehezebb. Fejben ott kell lenni, akkor meglesz.red6t6nem mondtam hogy tuti W, mert brutál DL-jük van fasza secondaryval.
több mint 12 éve
red6t6
988
Azért csínján a Bills-szel, mert ők aztán valóban kiszámíthatatlanok. Ha jó napjuk van, bárkit megvernek, remélem nem ellenünk lesz ez a napjuk. Mindenképpen jót tenne egy W, hogy lássuk visszazökkentünk a normális kerékvágásba, mert azért tegyük hozzá, a Jets nem tanúsított túl nagy ellenállást, és a kötelező győzelmeket hozni a legnehezebb. Fejben ott kell lenni, akkor meglesz.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
hétvégén Bills. kemény védelmük van, futás ellen sebezhetőek, szóval megint egy Jets féle Offense lesz szerintem, bár nincs kizárva a tavalyi Tampa elleni meccs eredménye sem 😀Csalódott lennék, ha nem vernénk őket legalább 2TD különbséggel.
fogjuk meg a futást, aztán nyomás Fitz után, amíg sírva nem fakad.
Tegnap kikapott a Cards, egy győzelemmel helyreállna a világ rendje.
The Cards are who I thought they were! 😛petey
A Pintyek 4 győzelmét meg inkább tartom kifutott eredménynek sem mint realitásnak.
több mint 12 éve
Tegnap kikapott a Cards, egy győzelemmel helyreállna a világ rendje.Egyik szemem sír, a másik nevet...
A Bills-től nem félek, bár a Vikings-tól sem féltem "oszt" mi lett... 😀
több mint 12 éve
hétvégén Bills. kemény védelmük van, futás ellen sebezhetőek, szóval megint egy Jets féle Offense lesz szerintem, bár nincs kizárva a tavalyi Tampa elleni meccs eredménye sem 😀fogjuk meg a futást, aztán nyomás Fitz után, amíg sírva nem fakad.
Tegnap kikapott a Cards, egy győzelemmel helyreállna a világ rendje.
The Cards are who I thought they were! 😛
több mint 12 éve
Gábor
590
news.yahoo.com/video/sports-15749645/patrick-willis-hated-the-49ers-30633193.htmlegy kis érdekesség 😊
több mint 12 éve
Petrosz
92
Jacobs visszatérőben, bár gondolom a Bills elleni játékát még nem kockáztatják meg.
több mint 12 éve
Petrosz
92
OFF Szinte őrjítő, hogy lassan három hete próbálok valami képet beilleszteni sikertelenül, az egy másik böngészővel öt perc alatt sikerül. Persze utána egyből rájövök, hogy azon, hogy is kellett volna. Még tiszta jó, hogy hétvégén nyertünk. F*ck Slimbrowser, ideje lesz áttérni a Google Chrome-ra. 😀
ON
több mint 12 éve
Basszus tényleg... Sorry, úgy tűnik tegnap csukott szemmel olvastam! 😮 😀tavalyi szezonra mondtam 😊peteyAlex odatette magát, akáér tetszik rednek akár nemPetey, általában adom amit mondasz... DE(!) én sem voltam tőle elesve...49ersfan
több mint 12 éve
tavalyi szezonra mondtam 😊Alex odatette magát, akáér tetszik rednek akár nemPetey, általában adom amit mondasz... DE(!) én sem voltam tőle elesve...49ersfan
több mint 12 éve
Alex odatette magát, akáér tetszik rednek akár nemPetey, általában adom amit mondasz... DE(!) én sem voltam tőle elesve...