NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
😀Ne rángasd a bányász bajszát Silent 😊Na, de néha én is fricskázhatok kicsit, ha már kipécézett engem a KOLB utálatom miatt 😀silent7939
Nem tudom mi volt a gond Alex-el. "Minden irányító álma" egy ilyen mérkőzés, amikor alig kell dobnia és pihenhet a válla. 😊
Hunter még mindig bitang gyors, állam leesett. Fucu
hát az a 4-0 gyorsan el fog olvadni amikor nem otthon fogtok játszani zsinórban egymás után 😉 the jury is still out ahogy a francia mondja 😀
pont olyan formában kaptátok el a Patst és az Eaglest aogy minket a Vikes.
Tegnap meg egy rookie QB 2 játékossal ütött nem kicsi rést a pajzson.
Ettől függetlenül jár a pacsi a 4-0-ért, mert a védelem és ST még mindig bitang jó.(szemfülesebbek észrevehették hogy az O-t nem írtam)
mi meg bevetettük a földi egységeket, légi támogatásra nem volt szükség. 😊
Harbaugh filozófiája, amíg nem muszáj nem változtatunk. jó, nem volt Revis de ha megy a futás akkor minek kockáztatni? majd lesz olyan is. tavaly a Lions, Bucs, Eagles, Saints meccseken bizony hajigáln kellett, szóval Alex odatette magát, akáér tetszik rednek akár nem 😊
több mint 12 éve
red6t6
988
...Nem tudom mi volt a gond Alex-el. ... FucuVégül is semmi, hozta, amit tud.
több mint 12 éve
Ne rángasd a bányász bajszát Silent 😊Na, de néha én is fricskázhatok kicsit, ha már kipécézett engem a KOLB utálatom miatt 😀
Nem tudom mi volt a gond Alex-el. "Minden irányító álma" egy ilyen mérkőzés, amikor alig kell dobnia és pihenhet a válla. 😊
Hunter még mindig bitang gyors, állam leesett. Fucu
több mint 12 éve
Ne rángasd a bányász bajszát Silent 😊Nem tudom mi volt a gond Alex-el. "Minden irányító álma" egy ilyen mérkőzés, amikor alig kell dobnia és pihenhet a válla. 😊
Hunter még mindig bitang gyors, állam leesett.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
A tegnapi meccs olyan volt a Jetsnek, mint nekünk a múlt heti...többet ők sem fognak ennyire gyengén játszani. Petey, én Alex-szel most sem voltam elégedett. Idén nem nagyon értem a playhívásokat, szerencsétlen Gore rengeteget szenved a középső egy-két yardos futásoktól, Vernon Davis, Moss kihasználatlanok voltak tegnap. 2&1-nél időkérés, majd semmi különleges play, a szokásos Gore a darálóba play, majd 4&1-nél jelentős előnnyel nem megyünk neki, hanem field goal...Kaep nem szívbajos, hogy bedobta három védő közé Moss-nak 😊
Kaep jó arc volt, amikor nem vitte be az utolsó td-t, hanem megállt a célterület előtt, majd letérdeltük.red6t6
több mint 12 éve
A tegnapi meccs olyan volt a Jetsnek, mint nekünk a múlt heti...többet ők sem fognak ennyire gyengén játszani. Petey, én Alex-szel most sem voltam elégedett. Idén nem nagyon értem a playhívásokat, szerencsétlen Gore rengeteget szenved a középső egy-két yardos futásoktól, Vernon Davis, Moss kihasználatlanok voltak tegnap. 2&1-nél időkérés, majd semmi különleges play, a szokásos Gore a darálóba play, majd 4&1-nél jelentős előnnyel nem megyünk neki, hanem field goal...Hát kb nem is kellett passzolni a meccsen. így is megvolt.
Kaep jó arc volt, amikor nem vitte be az utolsó td-t, hanem megállt a célterület előtt, majd letérdeltük.red6t6
több mint 12 éve
red6t6
988
A tegnapi meccs olyan volt a Jetsnek, mint nekünk a múlt heti...többet ők sem fognak ennyire gyengén játszani. Petey, én Alex-szel most sem voltam elégedett. Idén nem nagyon értem a playhívásokat, szerencsétlen Gore rengeteget szenved a középső egy-két yardos futásoktól, Vernon Davis, Moss kihasználatlanok voltak tegnap. 2&1-nél időkérés, majd semmi különleges play, a szokásos Gore a darálóba play, majd 4&1-nél jelentős előnnyel nem megyünk neki, hanem field goal...Kaep jó arc volt, amikor nem vitte be az utolsó td-t, hanem megállt a célterület előtt, majd letérdeltük.
több mint 12 éve
stero
171
hát ez több volt mint sima.
"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 12 éve
Jézusom!!!! Sikerült!!! 😮 Köszönöm..köszönöm... köszönöm... 😊
több mint 12 éve
Istenem de balf@sz vagyok!!! Wááhhááháhááá 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Gábor
590
beállításoknál van egy olyan, hogy aláírás és ott lehet képnek az urljét beilleszteniMindenki tudja... mekkora egy noob vagyok! 😮 😮köszi, akkor beállítottam én is 😀GáborBerni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriapeteyMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
49ersfan
több mint 12 éve
Mindenki tudja... mekkora egy noob vagyok! 😮 😮köszi, akkor beállítottam én is 😀GáborBerni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriapeteyMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 12 éve
Gábor
590
köszi, akkor beállítottam én is 😀Berni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriapeteyMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 12 éve
Ööö... köszi.. és mit csináljak vele? 😛 😀 Hova tegyem? 😀
több mint 12 éve
Berni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriaMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 12 éve
Gábor
590
Milyen csík? az aláírásra gondoltok?Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 12 éve
Petrosz
92
Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕
több mint 12 éve
Gábor
590
Hát én az elején egy pöttyet aggódtam... de szerencsére összekaptuk magunkat! 😊 49ersfaneleje tényleg döcögött, de Sanchez formáját nézve én nem aggódtam 😀
már sajnáltam szegény jets drukkereket, főleg mikor Holmes is megsérült :S
több mint 12 éve
Hát én az elején egy pöttyet aggódtam... de szerencsére összekaptuk magunkat! 😊
több mint 12 éve
szép volt fiúk, gratula! azt hittem, nagyobb ellenállás lesz NYJ részéről, de a D-ünk bedarálta őket.
több mint 12 éve
Gábor
590
jó kis meccs volt 😊fejben ott voltak a srácok, most jöhet 3 hazai meccs 😊
több mint 12 éve
Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛
több mint 12 éve
😀Választott. Ennyi. 😀PetroszÉn a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊Fucu
49ersfan