NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Petrosz
92
Választott. Ennyi. 😀Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊Fucu
49ersfan
több mint 12 éve
Amikor egymás ellen megyünk, akkor a 9ers! 😊
több mint 12 éve
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊
49ersfan
több mint 12 éve
2 éve lettem a szerelmesük... Mind a két team annyira kis szerencsétlen volt, hogy annyira sajnáltam őket, kényszert éreztem, hogy szorítsak nekik! 😊 A 49ers a favorit, de a Cards is nagyon a szívemben van! És most nagyon büszke vagyok rájuk! 😀
több mint 12 éve
Petrosz
92
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀Széép! 😀
49ersfan
több mint 12 éve
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀
több mint 12 éve
meglátjuk. fél szememet rajtatok tartom a tv-ben 😊
több mint 12 éve
Petrosz
92
Vállalom. 😊 Egyébként csapni fogjátok a Miamit.bunkó 😛FucuSziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊Petrosz
Az elmúlt 10 napban nem hogy net, de még tv közelbe sem kerültem, így telefonon kaptam a hírt a Vikings meccs eredményéről... Hát ha nem lettem volna alapból sokkos, akkor tuti azt kaptam volna! Miután kialudtam magam, rájöttem, hogy ennyi még belefér, semmi gond, lehet kellett ez a tasli, hogy ne szaladjon el velünk a szekér. Még semmi sincs veszve! Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom! 49ersfan
több mint 12 éve
bunkó 😛Sziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊Petrosz
Az elmúlt 10 napban nem hogy net, de még tv közelbe sem kerültem, így telefonon kaptam a hírt a Vikings meccs eredményéről... Hát ha nem lettem volna alapból sokkos, akkor tuti azt kaptam volna! Miután kialudtam magam, rájöttem, hogy ennyi még belefér, semmi gond, lehet kellett ez a tasli, hogy ne szaladjon el velünk a szekér. Még semmi sincs veszve! Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom! 49ersfan
több mint 12 éve
Petrosz
92
Sziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊
több mint 12 éve
Előkerültem! 😊Jets veréssel kezdjük a győzelmi szériát a bye week-igA próféta szóljon belőled! 😀
több mint 12 éve
Berni, már csodálkoztam merre jársz 😊 hát igen, a Vikingek elleni meccsen minden rossz ami lehetett összejött. mindegy, lépjünk túl.ma Jets veréssel kezdjük a győzelmi szériát a bye week-ig 😊
legyen ma RJF-nek nagy meccse Sopo helyén. a futásuk nem jó, Revis season ending injury, plusz majdnem a fél csapatuk sérült.
Sanchez egy csomó passza nem talált célba, elég pontatlan.
ettől függetlenül figyelni kell Holmsra nehogy ritmusba jöjjenek.
tőlünk sok futással operáló offense-t várok hogy kimerítsük a DL-jüket. aztán a mély passz Moss-nak 😊
tipp: 27-13 ide
több mint 12 éve
zsazsa
39
Ha dühöngeni akarsz akkor nézd meg egyébként ne, jobb a családi békesség is.
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 12 éve
red6t6
988
...Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom! 49ersfanHelyedben kihagynám, nem vesztesz vele semmit.
több mint 12 éve
Sziasztok!Az elmúlt 10 napban nem hogy net, de még tv közelbe sem kerültem, így telefonon kaptam a hírt a Vikings meccs eredményéről... Hát ha nem lettem volna alapból sokkos, akkor tuti azt kaptam volna! Miután kialudtam magam, rájöttem, hogy ennyi még belefér, semmi gond, lehet kellett ez a tasli, hogy ne szaladjon el velünk a szekér. Még semmi sincs veszve! Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom!
több mint 12 éve
mindig öröm ilyet olvasni vagy látni hogy játékosok részt vesznek ilyen közösségi alkalmakon. jó hírek: RB Brandon Jacobs (knee) and WR Ted Ginn (ankle) are practicing at Youngstown State.
LB Patrick Willis (ankle) is present for start of practice at Youngstown State.
és egy nem annyira:
NT Isaac Sopoaga has no structural damage to left knee but it looks stiff today as he walks around. Not sure if he'll practice.
akkor ismét Peanut Butter Jelly time 😀 RJF lesz a kezdő Sopo helyett.
www.youtube.com/watch?v=8CX7pPVaDUk
több mint 12 éve
www.49ers.com/media-gallery/videos/49ers-Visit-Akron-Childrens-Hospital/832dd57b-0e3e-494c-a40c-c0b3fa8c579bEz lassan már szokássá válik. Jó szokássá!
Érdemes nézni a kis pufi srácot, mekkora öröm volt számára AJ-vel találkozni!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
ja, megvolt a 15 perc hírnév, 3. hét aztán meglátjuk később mi lesz.
több mint 12 éve
Nem nyúltak bele.igen, mindenki egyformán szív. de amikor arról van szó hogy valaki nyer-e vagy nem az utolsó játékban akkor igenis ne nyúljanak bele.Jó majd légyszi nézd meg a meccset, és számold össze, hogy hány ordas, és kibaszott veszélyes oline szabálytalanság volt a Packers falban! (a (Irvin 3. sackje konkrétan olyan csúf szabálytalanságon ment el, ami ha rosszul végződik akkor career endind)!Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük voltpetey
És ha ezek után még mindig úgy gondolod, hogy a büntik után mondjuk 180- 200-nál több O yardra volt jogosult a Packers, akkor irogassál ilyeneket! Mindenki egyformán szív a bírók miatt! A Packers most látványosat szívott, gyász, és sajnálom is a fanokat! De ha rendesen vezetik a meccet, akkor ARod, mondjuk a 12. sack után lehet, hogy nem akar többet játszani!
üdv
HHelmut Zimmer
szopott már így a Ravens is a Steelers ellen, hogy most megcsípte-e a vonalat a labda csücske vagy nem, nehéz ügy, de itt mikor tényleg ezen múlik... és tisztán visszanézhető, hát szégyen. a Packers O. többet tett a győzelemért. A-ROd meg már hozzászokott hogy sokat szagolja a füvet. majd arra leszek kíváncsi hogy idegenben hogy megy a szekér. eddig 2W otthon, 1L idegenben.
petey
Ha elveszik az általuk szabályosnak tartott TD-t, akkor nyúlnak bele.
Így csak tették amit helyesnek ítéltek.
És mivel töbször is visszanézték, és még mindig így látták, miközben bőszen tanakodtak, valószínű (nem 100%, de elég sok), hogy bármilyen bíró nézi, ugyanezt látja.
De azt elismerem, hogy megtévesztő lehet, hogy mást mond a szabály, és más tűnik józan paraszti ésszel nézve helyesnek.
Ha nekem kell dönteni én se adok TD-t, de nem nekem kell, hanem profiknak videóról, többszöri visszanézés után.
több mint 12 éve
Arra én is!igen, mindenki egyformán szív. de amikor arról van szó hogy valaki nyer-e vagy nem az utolsó játékban akkor igenis ne nyúljanak bele.Jó majd légyszi nézd meg a meccset, és számold össze, hogy hány ordas, és kibaszott veszélyes oline szabálytalanság volt a Packers falban! (a (Irvin 3. sackje konkrétan olyan csúf szabálytalanságon ment el, ami ha rosszul végződik akkor career endind)!Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük voltpetey
És ha ezek után még mindig úgy gondolod, hogy a büntik után mondjuk 180- 200-nál több O yardra volt jogosult a Packers, akkor irogassál ilyeneket! Mindenki egyformán szív a bírók miatt! A Packers most látványosat szívott, gyász, és sajnálom is a fanokat! De ha rendesen vezetik a meccet, akkor ARod, mondjuk a 12. sack után lehet, hogy nem akar többet játszani!
üdv
HHelmut Zimmer
szopott már így a Ravens is a Steelers ellen, hogy most megcsípte-e a vonalat a labda csücske vagy nem, nehéz ügy, de itt mikor tényleg ezen múlik... és tisztán visszanézhető, hát szégyen. a Packers O. többet tett a győzelemért. A-ROd meg már hozzászokott hogy sokat szagolja a füvet. majd arra leszek kíváncsi hogy idegenben hogy megy a szekér. eddig 2W otthon, 1L idegenben.
petey
Nem nyúltak bele, ennyit tudnak! megnézték, és ennyit tudnak! A különbség az, hogyha Irvinnek baja esett volna, akkor a kozmikus fájdalom tárgya!
Legyél már realista a csávó egy félidő alatt kapott 8!!! sacket, ehhez nem lehet hozzászokni, és egyébként meg látszik is a játékán. Mióta Káflinék feltörték a Packers játékát, azóta amúgy sem látom a meccseket eldöntő QB-t.
több mint 12 éve
igen, mindenki egyformán szív. de amikor arról van szó hogy valaki nyer-e vagy nem az utolsó játékban akkor igenis ne nyúljanak bele.Jó majd légyszi nézd meg a meccset, és számold össze, hogy hány ordas, és kibaszott veszélyes oline szabálytalanság volt a Packers falban! (a (Irvin 3. sackje konkrétan olyan csúf szabálytalanságon ment el, ami ha rosszul végződik akkor career endind)!Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük voltpetey
üdv
HHelmut Zimmer
több mint 12 éve
Jó majd légyszi nézd meg a meccset, és számold össze, hogy hány ordas, és kibaszott veszélyes oline szabálytalanság volt a Packers falban! (a (Irvin 3. sackje konkrétan olyan csúf szabálytalanságon ment el, ami ha rosszul végződik akkor career endind)!Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük voltpetey
üdv
H
több mint 12 éve
Csak hogy senki ne mondhassa, hogy az NFC West csapatai csak akkor nyernek meccset, ha egymás ellen játszanak! Az elmúlt évek vegetálása után még a végén a mi egymás elleni meccseink lesznek a hét rangadói!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Petrosz
92
Utólag olvastam a topikjukat csak, de sajnos az eredményt már nem fogják elvenni. 😊 Még szerencse, hogy a GB elleni szabálytalan visszahordás nem befolyásolta a kimenetelt, mert az az 1-2 csúnya lenne, és a Referees Zebrast sehol nem látom a csoportban. 😀Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük voltpetey
több mint 12 éve
Ha a Seahawks bukott volna, akkor is a legjobb mutatójú csoport lett volna az NFC West, de most, hogy ők is lenyomták a Packerst, iszonyat brutál lett. Ez az alapszakasz nem lesz sétafikálás mint tavaly, minden egyes győzelem duplán fog számítani.Petroszja, lenyomták 😂 elég szép csíkos mezük volt