San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
azért verünk meg titeket mert...

😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
 www.nfl.com/probowl/ballot

több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
Csocsó, welcome on board!
Reagálva az Alex ügyhöz...nekem nem az a problémám Alexszel, hogy nem Brady vagy Brees kvalitású, hanem az, hogy ritkán hozza azt, amit amúgy tudna... pedig nekem az is elég lenne! 😊
Sajnálom, hogy Gore megsérült, lehet, inkább pihentetni kéne, nehogy nagyobb baj legyen. Azért Ő legtöbbször a darálóban fut. Kíváncsi lennék LMJ-re is, hogy mit tud a nagyok között, az Oregonban elég meggyőző volt, hasonlít is felépítésében Gore-ra. A preseason során visszahordóként próbálkoztak vele, de nem tudta elkapni a labdákat... 😛

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
csocsó San Francisco 49ers 20
Köszi mindenkinek.😊

Gore-t nem látom a sérült listán. Remélem játszik.
Bár nem értem hogy eddig miért nem játszott BJ.
Mondjuk Hunter egész tetszetősen futott, amikor lehetősége volt rá.

Repedt borda.😕
Bár a röntgen biztató...

több mint 13 éve
Szia Csocsó, üdv. itt! 😊
Jhaj fiúk... olyan cukkerek vagytok! 😊
Amúgy én Mike-ot is bírtam, azt leszámítva amit a csapattal művelt... (nem tudom a kettő hogy fér össze!(?) 😀 😀 )

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ja és 49ersfan a topik saját tulajdona 😀 😉petey
jövőre elhozzuk FA-ról 😊
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 677 — Csodabogár
szia csocsó 😊 érezd magad jól köztünk.

doki 😛

Veszélyes a Cards, de ha hozzuk a brutál D-t és futunk nagy gond nem lehet. szerintem Smitty és az O visszajön az elmúlt hetek szintjére.
bár Gore-nak sérült bordája van(zúzódás), nem hiszem hogy játszik de ő nagyon akar. itt az idő BJ bevetésére.

ja és 49ersfan a topik saját tulajdona 😀 😉

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Üdv csocsó köztünk. Mindig jó, ha gyarapodunk.
Viszont első hozzászólásoddal beloptad magad vezérszurkerünknk szívébe magad😊

49ers fan, viszont tuti Te vagy a legszebb köztünk!!!
Rangod,meg magáért beszél, lehet, hogy én vagyok a keresztapa😊

NFCW-ben helyre állt a világ rendje. MNF-on nagyon sok múlik majd sztem. Ha azt hozzuk, akkor hullahop

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
csocsó San Francisco 49ers 20
Hello!

Nem vagyok nagy szakértője a játéknak, csak lelkes követője.😊
Még a 2009-es évben kedveltem meg a csapatot, mikor még Mike volt az edző.
Mike után Harbaugh számomra óriási pozitív csalódás. A rideg és rezzenéstelen arcú Mike után egy 1000fokon égő Harbaugh.
Imádom ezt az edzőt! Remélem még sokáig HC lesz a csapatnál.
Véleményem szerint Alex Smith a leggyengébb láncszem. Kellene jövőre egy új QB vagy esetleg teret engedni egy kicsit Kaepernicknek. A Buffalo meccsen mikor Kaepernick TD-t szerzett volt egy olyan érzésem hogy a csapat csináltatta meg vele. Jelezve hogy jobban "kedveleik" vagy szeretnék ha ő irányítana. De lehet hogy ez csak az én képzelgésem.😊
A Seahawks ellen ha nincs Gore nagy bajok lettek volna.
Simthnek is szorítok, hogy ne legyen ennyire pontatlan, jobban lássa át a helyzetet és ne legyen ennyire majrés.

több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
HFL-döntő: Wolves-Hurricanes 65-21
az mennyire lehetett csúnya? 😀49ersfan
Csúnya max. Màrkéknak lehetett. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
HFL-döntő: Wolves-Hurricanes 65-21
az mennyire lehetett csúnya? 😀

több mint 13 éve
Majdnem kikapott a Giants... (mély sóhaj)
De a végét elbalfaszkodta a Redskins... *flegmafej*
49ersfan
Ezen a képen te vagy? nemá 😊 Szesze
😊

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
49ersfan
Ezen a képen te vagy? nemá 😊
több mint 13 éve
49ersfan
nincs baj béb, majd még összefuthatunk velük 😉

Cards kikapott, Hawks kikapott, Rams kikapott, elsők vagyunk 😊 MNF-en bebetonozhatjuk ezt. petey
Jha.. szegény Cards! 😕

több mint 13 éve
49ersfan
nincs baj béb, majd még összefuthatunk velük 😉

Cards kikapott, Hawks kikapott, Rams kikapott, elsők vagyunk 😊 MNF-en bebetonozhatjuk ezt.

több mint 13 éve
*mellesleg látod undi ebben a topikban lehet pöcsözni 😛*petey
Miért hol nem?
Szerintem a ***** moderálják mindenhonnan.12
tudod te azt hogy értettem.

több mint 13 éve

több mint 13 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
*mellesleg látod undi ebben a topikban lehet pöcsözni 😛*petey
Miért hol nem?
Szerintem a ***** moderálják mindenhonnan.

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mindig jó amikor a cheerleader Carrolt oktatja Jim. Ellenszélben pláne. Walker td-jét sem akarták megadni. Vicc.
Hiszem hogy 2 ilyen meccs után visszajövünk a korábbi szintre. Mnf után bye aztán újabb div.meccs a Rams ellen. 7-2 jól nézne ki mielőtt a kemény finisbe fordulunk.
Go 9ers!petey
Ellenünk is játszotok úgyhogy 6-3 😀
több mint 13 éve
Mindig jó amikor a cheerleader Carrolt oktatja Jim. Ellenszélben pláne. Walker td-jét sem akarták megadni. Vicc.
Hiszem hogy 2 ilyen meccs után visszajövünk a korábbi szintre. Mnf után bye aztán újabb div.meccs a Rams ellen. 7-2 jól nézne ki mielőtt a kemény finisbe fordulunk.
Go 9ers!

több mint 13 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Forr a topic 😀

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Akkor én most gondban vagyok Jimbo témában 😀
Ugye akkor kezdtem el az egyetemi focival komolyabban foglalkozni (és választani a Stanfordot), amikor odakerült. Egy elég gyenge csapatból FBS szinten elsimert programot csinált, kinevelt egy 1/1-et (és több draftoltat is). Amikor volt a bemutató sajtótájékoztatója a 49ersnél megnéztem (más miatt nem tettem volna meg).
Össze lehet hasonlítani a bátyával ég és föld a két mentalitás. Én bírom még ha ilyen pofátlan is néha. 😊

Undinak lehet a Seahawks topikban fogok válaszolni a Shermanos "nem az eszéért szeretjük" dolgára.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hát igen Harbaugh tipikusan az az embert, aki ha a mi csapatunknál van akkor istenítjük, ha az ellenfélnél akkor utáljuk. Talán Undi hozta fel a Mourinho párhuzamot. És igen hasonló a két karakter, valamit tudnak ezek a fazonok. Amit "csúnyagonoszrosszkislányunk" 😊 leírt, azzal sztem minden niners fan egyetért. És azért ne felejtsük el, hogy az nfl egy éve mellett a college-ben mit tett le. San Diegoval az első építő szezonja után 11-1 es mutató kétszer, majd Stanforddal is szinte csodákat művelt. Majd egy évtizedes vergődés után előbb a Sun bowl, majd 12-1 es mutatóval az Orange bowl (ami már BCS bowl). Ez alatt kétszer Heisman díj közelébe kerültek a játékosai, meg hát Woody Hayes év edzője díj. Személyiségére jellemző, hogy egy bizonyos Pete Carollal (USC) eléggé érdekes médiacirkuszba bonyolódott, ugyanakkor azon kevés edző kőzé tartozik akinek pozitív a mérlege a Trojan Colisseumában.
Adjunk hálát a jó istennek, hogy nem a Jetsnél kötött ki, és a mi HC-nk.
Aki meg utálja azzal ne törödjünk, ez azt jelenti sikeres, ergo nekünk jó!

WHO GOT IT BETTER THAN US?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
azt hiszem leírtál mindent 😊

most visszanézve a game filmet, hihetelen hogy a Hawsk DB-k, főleg Sherman mennyi PI-vel úszták meg. ez mondjuk a bírókat minősíti.
a WR-einket leszedték rendesen, nem tudott senki sem nagyon elszakadni, ALex számlájára azt a RZ intet írom, a többinél kereste az elkapókat de nagyon nem voltak. ezért is nem értem miért nem építették be többet VD-t. Manningham nem játszott, meg is látszott mert az utóbbi meccseken elég jó kémiát építettek ki Alexel. szerencsére a második félidőre remekül változtattunk védelmen és offensen, és így kimerült a Hawks D.

Az OL előtt le a kalappal. 4 sávos autópályát nyitottak minden futásnál és büntették a Hawks DL-t. odaadtuk a többi csapatnak hogy kell levenni őket 😀

több mint 13 éve
Hmm.. Harbaugh... 😊 Én nagyon csípem a fazont! Imádom, hogy meccs közbe úgy üvölt, hogy fröcsög a nyál a szájából... 😀 ez is annak a jele, hogy teljes szívvel, teljes testtel ott van! Az hogy hirtelen természet és néha meggondolatlanul cselekszik... ezt aláírom én is, és szerintem mindenki. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy mit művelt a csapattal... Engem nem érdekelnek a módszerei, amíg ezt hozza ki a fiúkból. Valamit tud a fazon és itt nem csak a szakmai dolgokra gondolok. A mi kis csapatunk, nem csak a pályán volt összeszedetlen, mentálisan is szét voltak esve Singletary keze alatt. Pillanatok alatt lettünk sereghajtókból, az élmezőny része. És ilyen szempontból nem számít, hogy csak egy szezonra, vagy hosszútávra. A lényeg az, hogy képes volt ezt összehozni. Szakmai múlt... Mit tett le az asztalra? Mire veri magát? Igen, van olyan edző, aki már hosszú évek óta az NFL-ben tolja, jobb a modora, és már lenne mire arcoskodni. Viszont azt kevesen mondhatják el magukról, hogy rögtön az első profi csapatával ilyen sikert ért el, ennyi idő alatt. És ez elismerésre méltó, akárki akármit mond. Én személy szerint nagyon respectálom! 😊 Persze ez egy egyéni vélemény! (szóljatok, ha tévedek, vagy rosszak az információim, mert hozzátok képest friss hús vagyok a témában 😀 )