San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Egy újabb csavar a történetben:Alex Smith willing to be Niners’ backup plan to Peyton Manning
Posted on March 18, 2012 by Grant Cohn
It only took Alex Smith a few hours to get over his anger at the Niners for pursuing Peyton Manning, apparently.
According to Jason Cole, Smith will not sign with the Dolphins unless the Niners sign Manning. Even if the Dolphins offer more than the Niners, Smith wants to be in California. In other words, he wants to swallow his pride and win.
Now, Smith has to wait like the rest of us for Manning to make up his mind.
hm, gyanítom ezzel nincs még vége, de ha igaz akkor egy nap kezet akarok rázni ezzel a fiúval.
több mint 12 éve
red6t6
988
Én nem félteném Kaep-et sem. Igazából eddig nem láttuk, hogy mit tud, nagyon rövid időt kapott eddig. Hosszú távon amúgy is ő lesz a befutó. Bradyt sem az első körben draftolták... 😉
több mint 12 éve
Colin Kaepernick 2. körös 2011 draft, ex-Nevada QB. Nem rossz srác, jó keze van, és futni is nagyon tud. Kezdőnek még kevés jelenleg, kell neki 2-3 év tanulóidő, a jövő az övé lehet. Van benne potenciál.többi a topikunkbanAnnyi még,hogy kivan jelenleg Alex mögött QB ? Mert az tényleg érdekes lenne ha valahogy mind a 2 hal elúszna 😀Drip
Szerintem azért megyünk rá Peytonra, mert vele összejöhet a SB. Most van egy szenzációs védelmünk, és egy O amiben a QB és a WR sor fejlesztése esetnén lehet nagyot előrelépni. WR sor már rendben, Manning-el a következő 2 évben van esély a SB szereplésre. Most meg kell ezt lépni, mert reális az esély. A 2011-es évben csak egy nagyon kicsi hiányzott, csak elfogytak a WR-ek a végére, és Smith nem az a kaliber aki a végletekig kiélezett helyzeteket behúzza mindig. A Saints ellen saját magához mérten emberfelettit nyújtott.
több mint 12 éve
Egyre jobb itt a buli, tudnak élni a fiúk ott az öböl mentén 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Mez eladások megugranának 😂Ha Peyton a Titans-hez menne, akkor Hasselbecket, ha Denverbe, akkor Tebow-t. 😉vassadiAzért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?ezt feszegetjük 😊 Kaep sztem még nincs kész, de ezzel a D-vel talán menne valamire. De szerintem valakit tuti hoznának(Garrard?)petey
Ha Manning nem jön és mire megvan a deal Smith Miamiban van akkor Kaepernick irányít??
Elég lenne már?Rolni
több mint 12 éve
Azért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?Szerintem nem, ahogy én látom Kaep-et 3 év múlva akarják, szerintem Alex ezért kapott 3 éves szerződést és ebbe illik PM megkeresése is.
Ha Manning nem jön és mire megvan a deal Smith Miamiban van akkor Kaepernick irányít??
Elég lenne már?Rolni
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ha Peyton a Titans-hez menne, akkor Hasselbecket, ha Denverbe, akkor Tebow-t. 😉Azért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?ezt feszegetjük 😊 Kaep sztem még nincs kész, de ezzel a D-vel talán menne valamire. De szerintem valakit tuti hoznának(Garrard?)petey
Elég lenne már?Rolni
több mint 12 éve
vagy ha a Tennesse a befutó akkor Hasselback?Azért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?ezt feszegetjük 😊 Kaep sztem még nincs kész, de ezzel a D-vel talán menne valamire. De szerintem valakit tuti hoznának(Garrard?)petey
Elég lenne már?Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Azért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?ezt feszegetjük 😊 Kaep sztem még nincs kész, de ezzel a D-vel talán menne valamire. De szerintem valakit tuti hoznának(Garrard?)
Elég lenne már?Rolni
szia Nico, üdv a fórumon. 😊
több mint 12 éve
Azért itt is kicsit a tűzzel játszanak nem?Ha Manning nem jön és mire megvan a deal Smith Miamiban van akkor Kaepernick irányít??
Elég lenne már?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
PM jó lenne, bár nagyon utáltam Indy-ben, csak nehogy a két szék közé essünk.
több mint 12 éve
Sziasztok!Először írok ide, de elég régóta 49ers fan vagyok, és ezt a fórumot is nézem egy ideje read only módban. 😀
Nico
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Leginkább Kaepernick fejlődése miatt kellene Manninghe7edikManning leginkább azért kellene, hogy végképp SB-esélyessé lépjen elő a csapat. Kaepernicknek ott van Harbaugh.
több mint 12 éve
Flynn -> Seahawks, így Alex vagy marad vagy irány Miamiaztecjah, szűkül a kör.
PM - Titans
Flynn - Seahawks
Smith - SF
Tannehill - Miami
😀
több mint 12 éve
aztec
1 360
Flynn -> Seahawks, így Alex vagy marad vagy irány Miami
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hill tetszett a Combine-on. ha nem első körben akkor 2-ban sztem visszük ha bent leszpeteyAzóta a GT pro day-en is elkápráztatott mindenkit, 2/30-nál már rég nem lesz bent.
több mint 12 éve
Hill tetszett a Combine-on. ha nem első körben akkor 2-ban sztem visszük ha bent leszmondjuk a WR draft így is biztos lesz.peteySzerintem is, mert Moss azért nem a legmegnyugtatóbb megoldás, és Manningham se az az igazi deep threat. Stephen Hill pl. első kör végén.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Kaepernicktöbbi a topikunkbanAnnyi még,hogy kivan jelenleg Alex mögött QB ? Mert az tényleg érdekes lenne ha valahogy mind a 2 hal elúszna 😀Drip
több mint 12 éve
többi a topikunkbanAnnyi még,hogy kivan jelenleg Alex mögött QB ? Mert az tényleg érdekes lenne ha valahogy mind a 2 hal elúszna 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
mondjuk a WR draft így is biztos lesz.peteySzerintem is, mert Moss azért nem a legmegnyugtatóbb megoldás, és Manningham se az az igazi deep threat. Stephen Hill pl. első kör végén.
több mint 12 éve
Inkább Condont mondanám. A legutóbbi az volt hogy kidolgozzák a részleteket, mivel Alexnak rendben volt a 3 éves szerződés.igen valószínüleg így nem lesz Wallace.Ha már profizmus: Smith fel van háborodva a történteken, aminek hangot is adott... Manning jól megkeverte a paklit.undisputedly
mondjuk a WR draft így is biztos lesz.
Az is benne van a pakliban hogy Smith így próbál kicsi előnyt szerezni a tárgyalásokhoz. végülis mint FA, kíváncsi hogy ki mit ajánl, ez a profizmus/biznisz része.
pár nap és okosabbak leszünk.petey
Nem lennék meglepve ha közben jött volna egy telefon hogy: Manning nem érdekel esetleg? :/
több mint 12 éve
igen valószínüleg így nem lesz Wallace.Ha már profizmus: Smith fel van háborodva a történteken, aminek hangot is adott... Manning jól megkeverte a paklit.
mondjuk a WR draft így is biztos lesz.
Az is benne van a pakliban hogy Smith így próbál kicsi előnyt szerezni a tárgyalásokhoz. végülis mint FA, kíváncsi hogy ki mit ajánl, ez a profizmus/biznisz része.
pár nap és okosabbak leszünk.petey
több mint 12 éve
igen valószínüleg így nem lesz Wallace. mondjuk a WR draft így is biztos lesz.
pár nap és okosabbak leszünk.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Egyetértek szabával, Manningham után már nem lesz Wallace, kár ábrándozni. Kell a pénz az irányítóra, bárki is lesz az; más posztokon is elfér még az erősítés, depth-re is szükség van; és a draftról érkezőket is ki kell fizetni.