San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
A mi stílusunkba aztán nem illik Tebow, meg a 15-ös mez is foglalt. 😊Szerintem is aláír, ha nem ma, akkor holnap. Ha nem, akkor elég fura lenne, mert akkor hova menne Tebow? 😀Gyurma Pappaén Anthony Davis-re nem bíznám a vak oldalt 😊Fucu
Jön vissza Alex az tuti. A Dolphins sem gondolkodott benne komolyan, oda max 1 évre kellett Qb, gondolom ráhajtanak jövőre Barkeley-ra.
Nálunk kap esélyt 3 évre, most körülötte jó csapat van, meglátjuk a képességei mennyire is hivatják. Nagyobbak az elvárások (részemről), szerintem ha a most következő idényben nem produkál minimum olyat mint az előzőben, akkor be kell dobni Kaepernicket 2013-ban.
több mint 12 éve
Szerintem is aláír, ha nem ma, akkor holnap. Ha nem, akkor elég fura lenne, mert akkor hova menne Tebow? 😀Gyurma Pappaén Anthony Davis-re nem bíznám a vak oldalt 😊
több mint 12 éve
Szerintem is aláír, ha nem ma, akkor holnap. Ha nem, akkor elég fura lenne, mert akkor hova menne Tebow? 😀
több mint 12 éve
Mi már megadtuk Alexnek a szerződést 3 év 24 mill, ez bőven korrekt, ezen aligha emelünk. Emlékezzünk a Crabtree szerződésre. Aligha akar Ő máshova menni, vagy ha mégis lelke rajta, nem hiszem, hogy bárki ennél jobb szerződést adna neki. Ha mégis elmenne (az esze), én bedobnám Kaepernicket, max egy Garrardot occsó pénzért a padra, biztonsági tartaléknak. 99%-ig biztos vagyok Alex újraszerződtetésében.
több mint 12 éve
Nem létezik hogy Alex Dolphin akar lenni. Szerintem ma aláír a SF-hez.
több mint 12 éve
Hát.... nem biztos hogy nem sértődött beAlex Smith - QB - 49ers
Contrary to previous reports, SI.com's Peter King is told free agent Alex Smith is "very serious" about the Dolphins if they're serious about him.
Translation: Show me the money. It's impossible to tell how much of this is posturing, but it's easy to see that Smith's best avenue to get the 49ers to increase their standing offer is to have the Dolphins as a serious landing spot. If common sense prevails on all sides, Smith will re-sign in San Francisco.
több mint 12 éve
jöhet a Smith sagapeteyVagyis itt az ideje túlfizetni Smith-t 😊
több mint 12 éve
+1, miért akarna a 49ers még egy csomó pénzt kiszórni és egy lehetőséget egy jó projekt játékosra, egy túl drága WR-ért, mint Wallace? Ott van két potenciális go-to-guy is a keretben, ha Moss csak fele annyit tud, mint régebben, akkor is sokkal több ér ár-érték arányban, mint Wallace. Szerintem.Akkor remélem rárobbanunk a Wallace cserére. vagy feleslegesnek látjátok azt?dokaMinek még egy WR? Szerintem teljesen felesleges.tenorx
több mint 12 éve
Hát annak örülök hogy nem ide jött, mondjuk annak nem, hogy Tebowal kiszúrtak, Tenessebe tudtam volna elképzelni de nyilván csoport riválishoz nem akart menni. Smith remélem visszajön hozzátok.
több mint 12 éve
Teljes a WR sor a draft előtt (ott szerintem jön még egy), felesleges Wallace.
több mint 12 éve
Akkor remélem rárobbanunk a Wallace cserére. vagy feleslegesnek látjátok azt?dokaMinek még egy WR? Szerintem teljesen felesleges.
több mint 12 éve
doka
111
Akkor remélem rárobbanunk a Wallace cserére. vagy feleslegesnek látjátok azt?
több mint 12 éve
Ha igazán g..i lenne akkor menne Miamiba, de hét év alatt bebizonyosodott hogy lojális ember (és máshol nem tudott volna így játszani tavaly, mint Jimbo alatt). Leglább is az állam leesne ha nem jönne vissza. 😊FucuHát azért is írtam be, mert modnta, hogy ha PöMö nem ide jön, akkor ő akkor is SF-be jön, ha kevesebbet kap, mint máshol. Nyilván ha rádobnak kétszer annyit lehet elgondolkodik, de sztem nem kell félni ilyentől 😊
több mint 12 éve
Ha igazán g..i lenne akkor menne Miamiba, de hét év alatt bebizonyosodott hogy lojális ember (és máshol nem tudott volna így játszani tavaly, mint Jimbo alatt). Leglább is az állam leesne ha nem jönne vissza. 😊
több mint 12 éve
Ez az év után nem is lett volna korrekt nem visszahozni. Rádobtak pár milla bónuszt mint Manning okozta stressz-kárpótlás 😀?
több mint 12 éve
Na, nem kell aggódni. Marad Alex 😊
több mint 12 éve
Gyurma papa félreértetted.Hallod, köszi. Ez van, ha csak átfutok valamit 😊
Alex akkor maradna friscoban, ha Manning máshova megy. Ha Manning Friscoba megy, akkor megy Alex máshova. Backup plan az nem mint backup Manning mögött, hanem mint B-Terv.
Ezért is utazott más csapatokhoz, hogy ha Manning jön ide, akkor ő találjon mást 😊fetomy
De a hozzászólásom akkor marad elméleti 😊
A "plan" szócskát átugrottam, a többit meg nem olvastam el igazán 😊
több mint 12 éve
Gyurma papa félreértetted.Alex akkor maradna friscoban, ha Manning máshova megy. Ha Manning Friscoba megy, akkor megy Alex máshova. Backup plan az nem mint backup Manning mögött, hanem mint B-Terv.
Ezért is utazott más csapatokhoz, hogy ha Manning jön ide, akkor ő találjon mást 😊
több mint 12 éve
Egy újabb csavar a történetben:Ez eddig is tudott volt, hogy emocionális csávó Alex, de azért őszintén szólva (elnézve a Finst) nem is fog zsíros ajánlatot kapni Miamiból (hihetetlenül szánalmas, amit ott lowballoznak).
hm, gyanítom ezzel nincs még vége, de ha igaz akkor egy nap kezet akarok rázni ezzel a fiúval.petey
Először is: én értékelem az ilyen sztorikat egy ennyire üzleties világban, mint a NFL, lásd Colston a Saintsnél, aki minden bizonnyal többet kapott volna a piacon (20m garantált nem sok, elnézve mondjuk más, hasonló számokat hozó WR-eket, VJ 2/3-ad ilyen számokkal kapott 1,5-szeres pénzt).
Másodszor: Colstonnal ellentétben Alex ezzel kinyírná a karrierjét. Idén lesz 28 éves, 3 év múlva 31. 1 jó évvel a háta mögött (ami, ahogy korábban írtátok, igazán hozzá képest volt jó), még 3 évet padozva, úgyhogy ott ül Kaepernick is... Belőle lehet így karrier backup.
Harmadszor: ha őt nem érdekli a karrierje, csak a győzelem a kedvenc csapatával (akkor minek utazott el, és beszélgetett több mint 5 órát a Dolphins FO-val), akkor minden tiszteletem az övé, és tényleg kapjon fair play díjat, lovagkeresztet, díszpolgárságot, bármit.
több mint 12 éve
Köszi egy Boys drukkertől a választ 😛 😉 ! Ez ugye éles ellentétben áll a korábbi hírekkel róla és valóban nagy respect. S PM-től valóban tanulhatna és ha pl Manning korát nézzük akkor neki is van még ideje. Bár a mi szempontunkból nyilván annyira nem lenne jó a felállás mert hát ha Smithel NFC döntőig jutottak mi lesz velük PM-l ha bírja...Maradna akkor is a Ninersben ha jön Manning.Még akkor is ha a 'Phins megkínálja egy zsiros szerződéssel.CowboykarcsiEgy újabb csavar a történetben:Ha kíváncsiskodhatok mi a lényege? Bocs hogy ide-ide arcátlankodok de az Eagles uátn nektek drukkolok az NFC-ben ezért kérdem és érdekel mi lesz veletek. Nagyon nem örülök ennek a helyzetnek, remélem rendeződik már ha ez rendeződhet ezek után...dande
Alex Smith willing to be Niners’ backup plan to Peyton Manning
Posted on March 18, 2012 by Grant Cohn
It only took Alex Smith a few hours to get over his anger at the Niners for pursuing Peyton Manning, apparently.
According to Jason Cole, Smith will not sign with the Dolphins unless the Niners sign Manning. Even if the Dolphins offer more than the Niners, Smith wants to be in California. In other words, he wants to swallow his pride and win.
Now, Smith has to wait like the rest of us for Manning to make up his mind.
hm, gyanítom ezzel nincs még vége, de ha igaz akkor egy nap kezet akarok rázni ezzel a fiúval.petey
több mint 12 éve
Maradna akkor is a Ninersben ha jön Manning.Még akkor is ha a 'Phins megkínálja egy zsiros szerződéssel.Egy újabb csavar a történetben:Ha kíváncsiskodhatok mi a lényege? Bocs hogy ide-ide arcátlankodok de az Eagles uátn nektek drukkolok az NFC-ben ezért kérdem és érdekel mi lesz veletek. Nagyon nem örülök ennek a helyzetnek, remélem rendeződik már ha ez rendeződhet ezek után...dande
It only took Alex Smith a few hours to get over his anger at the Niners for pursuing Peyton Manning, apparently.
According to Jason Cole, Smith will not sign with the Dolphins unless the Niners sign Manning. Even if the Dolphins offer more than the Niners, Smith wants to be in California. In other words, he wants to swallow his pride and win.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Egy újabb csavar a történetben:Ha kíváncsiskodhatok mi a lényege? Bocs hogy ide-ide arcátlankodok de az Eagles uátn nektek drukkolok az NFC-ben ezért kérdem és érdekel mi lesz veletek. Nagyon nem örülök ennek a helyzetnek, remélem rendeződik már ha ez rendeződhet ezek után...