San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor ugye letettünk MW projektről 😊))) Bomlasztó egyének nem is kellenek!!!! Szia Zsazsa! Go 9ers!
több mint 12 éve
szia zsazsa, üdv köztünk 😊 mi az az SP?peteySuPerbowl!
izé vagy Pít!
Szia Zsazsa, jó szurkolást!
több mint 12 éve
Most azt tweetelte hogy nem igaz amit írtak 😊Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWLehet elegánsabb lett volna: nem akarok nálatok játszani. 😊Gyurma Pappa
petey
Dnt believe everything u hear!
több mint 12 éve
Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWLehet elegánsabb lett volna: nem akarok nálatok játszani. 😊
petey
több mint 12 éve
Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWszia zsazsa, üdv köztünk 😊 mi az az SP?
több mint 12 éve
hát, őszintén szólva, fele akkora szerződés is komolytalan...http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/"...he’s not as productive a receiver as Fitzgerald... It’s not realistic to think Wallace will get more money than Fitzgerald." 😉Cardinalis
kérdem én, mire? 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/"...he’s not as productive a receiver as Fitzgerald... It’s not realistic to think Wallace will get more money than Fitzgerald." 😉
kérdem én, mire? 😊Gyurma Pappa
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/kérdem én, mire? 😊
több mint 12 éve
zsazsa
39
Sziasztok!Eddig csak olvastam a fórumot.
Régi rajongó vagyok de nem mondhatom azt, hogy nagyon aktív.
Gondoltam itt a csapat építésnél nézük meg az idei ellenfelinket.
Hát......
Divisional opponents
(NFC West)
Arizona Cardinals
St. Louis Rams
Seattle Seahawks
Conference opponents
(NFC North)
Otthon:
Chicago Bears
Detroit Lions
Idegenben:
Green Bay Packers
Minnesota Vikings
Conference opponents
(based on 2011 division placement)
Otthon:
New York Giants ( jó kis visszavágó igérkezik)
Idegenben:
New Orleans Saints
Interconference opponents
(AFC East)
otthon:
Buffalo Bills
Miami Dolphins
idegenben:
New England Patriots
New York Jets
Érdekes lesz.
Ha idén is hasonló produkciót nyújt a csapat akkor kit kell megverni majd a SP-ért?
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 12 éve
Már Viking nem?Rolnide, mikor írtam még nem volt az 😊
lesznek elég jó G-k a drafton ha akarunk.
több mint 12 éve
Thanks for choosing the #49ers Alex. Sorry it was a tough week...Már Viking nem?
http://twitter.com/#!/JedYork/status/182525042641481731
Teljesen korrekt szerződés. Ahogy a press conf.-on mondta, a cél az volt hogy visszatérjen SF-ba.
OG: Jelenleg Kilgore a kezdő RG(nem jelent semmit), de jön vizitre Geoff Schwartz, plusz a draft is ott van, meg a FA.petey
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Thanks for choosing the #49ers Alex. Sorry it was a tough week...http://twitter.com/#!/JedYork/status/182525042641481731
Teljesen korrekt szerződés. Ahogy a press conf.-on mondta, a cél az volt hogy visszatérjen SF-ba.
OG: Jelenleg Kilgore a kezdő RG(nem jelent semmit), de jön vizitre Geoff Schwartz, plusz a draft is ott van, meg a FA.
több mint 12 éve
Alex 3 évre 24 millió, és ebből 16,5 mill a garantált lett a szerződés vége. Ez nem egy rossz deal egyik félnek sem. Ez kellően vastag szerződés, hogy Alex odategye magát.Alabama Ninerskorrekt. kicsit kevesebb garit vártam bele, de szerintem ez nagyon jó deal lett
több mint 12 éve
Alex 3 évre 24 millió, és ebből 16,5 mill a garantált lett a szerződés vége. Ez nem egy rossz deal egyik félnek sem. Ez kellően vastag szerződés, hogy Alex odategye magát.
több mint 12 éve
Nem csak az minősít egy QB-t ha 60-80y-ot tud dobni, lásd Jamarcus Russel. Nálunk a hosszú passz nem a playcalling elsődleges eleme, ember sem volt hozzá tavaly akire ilyet lehetett volna dobni.Harb HC idén kifejezetten egyes játékosokra szabott csodás play-eket tervezett. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen kaliberű támadó egységgel milyen új play-ek kerülnek megjátszásra. Elvileg van bőven időnk ezek kidolgozására, személyre szabására. Ebben az esetben kifejezetten izgalmas, újszerű hosszú passz variációk is beférhetnek.
Szerintem idén jobb lesz Alex mint eddig bármikor. Végre érte a pályán sikerélmény, több önbizalma van. Most lesz több opciója is akikre támaszkodtat. Amennyiben sérülés nem hátráltatja 3500-4000 yardot várok tőle 20+ TD-t, viszont az INT-ek száma nem lesz 10 alatt, de 15 felett sem.Alabama Niners
több mint 12 éve
Nem csak az minősít egy QB-t ha 60-80y-ot tud dobni, lásd Jamarcus Russel. Nálunk a hosszú passz nem a playcalling elsődleges eleme, ember sem volt hozzá tavaly akire ilyet lehetett volna dobni. Szerintem idén jobb lesz Alex mint eddig bármikor. Végre érte a pályán sikerélmény, több önbizalma van. Most lesz több opciója is akikre támaszkodtat. Amennyiben sérülés nem hátráltatja 3500-4000 yardot várok tőle 20+ TD-t, viszont az INT-ek száma nem lesz 10 alatt, de 15 felett sem.
több mint 12 éve
Igen.Egy kis statisztika: NFC W QB a RZ stat2011-es stat, ahogy én látom...Gyurma Pappa
BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Egy kis statisztika: NFC W QB a RZ stat2011-es stat, ahogy én látom...
BigBaltazar
több mint 12 éve
tavalyelőtt ő volt a legjobb RZ QB, TD/Trip arányban. Gondolom a playhívásnak is volt köze tavaly a szar stathoz.
Persze, de 2010-ben a liga egyik legkevesebb RZ tripje volt a SF-nél...Egy kis statisztika: NFC W QB a RZ stat
kísérlet/sikeres,
A. Smith 71 / 30 42,3 % 10 TD / 1 INT Rate: 83 %
K. Kolb 19 / 10 52,6 % 3 TD / 0 INT Rate: 98,2 %
T. Jackson 47 / 24 51,1 % 9 TD / 1 INT Rate: 90,5 %
S. Bradford 31 / 8 25 % 4 TD / 1 INT Rate: 66,1 %
több mint 12 éve
Persze, de 2010-ben a liga egyik legkevesebb RZ tripje volt a SF-nél...Azért Alex fejlődhetne még egy ici-picit, főleg a red zone attackban. Persze csak akkor ha nem akartok Akersel megint FG rekordot rúgatni. 😊BigBaltazartavalyelőtt ő volt a legjobb RZ QB, TD/Trip arányban. Gondolom a playhívásnak is volt köze tavaly a szar stathoz.
petey
több mint 12 éve
Azért Alex fejlődhetne még egy ici-picit, főleg a red zone attackban. Persze csak akkor ha nem akartok Akersel megint FG rekordot rúgatni. 😊BigBaltazartavalyelőtt ő volt a legjobb RZ QB, TD/Trip arányban. Gondolom a playhívásnak is volt köze tavaly a szar stathoz.
gabo, na ja, dehát ezt játszatja Harbaugh, WCO(de nem megyek bele mert jön Helmut és ír egy oldalt hogy ez nem is WCO hanem valami más 😀)
Papa, ez a pontosság kérdés elég érdekes, az egy dolog hogy dobja oda, de egy jó WR azt is leszedi ami nem annyira pontos. Lásd Fitz, Megatron
több mint 12 éve
Flynn szerződése teljesen jó, ha nem válik be kuka, és nem is kell érte odaadni fél Washingtont.Alex, ha olyan jó lesz mint tavaly, az is nagy eredmény nála. Most Moss és Mannigham érkezésével több hosszú passzkísérlet lesz, ha tartani tudja ezt a INT mennyiséget, az már óriási eredmény lesz nála. Egy év alatt nem lett, olyan pontos mint egy íjjász 😊
Alex ha jobban nyomja, mint tavaly akkor hova fejldődjön még? 😊 Kaep érjen be mögötte, ez a terv.petey
több mint 12 éve
néha passzoljon messzebre a LoS-nél 😛Flynn szerződése teljesen jó, ha nem válik be kuka, és nem is kell érte odaadni fél Washingtont.Szerintem reális pénzt kapott, ismerve a benne rejlő kockázatokat, és a lehetőségeket!Olyan óriásit még nem nyújtott Alex amihez ne lehetne fejlődni.
Alexben valöban kevesebb a kockázat, viszont a fejlődési lehetőség is. 😊Helmut Zimmer
3 évre 10 mill garantált tényleg nem egy óriási kasszasiker a játékos számára.Alabama Niners
Alex ha jobban nyomja, mint tavaly akkor hova fejldődjön még? 😊 Kaep érjen be mögötte, ez a terv.petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Azért Alex fejlődhetne még egy ici-picit, főleg a red zone attackban. Persze csak akkor ha nem akartok Akersel megint FG rekordot rúgatni. 😊
több mint 12 éve
Flynn szerződése teljesen jó, ha nem válik be kuka, és nem is kell érte odaadni fél Washingtont.Olyan óriásit még nem nyújtott Alex amihez ne lehetne fejlődni.Szerintem ez reális ár, nem fizettük túl, sok benne a motivációs lóvé. Gondolom a PO körönként 1 millió mint tavaly is. Úgyhogy elég jól kereshet, mert ezzel a kerettel ez elérhető.Szerintem reális pénzt kapott, ismerve a benne rejlő kockázatokat, és a lehetőségeket!
Flynn-t meg túlfizették.Alabama Niners
Alexben valöban kevesebb a kockázat, viszont a fejlődési lehetőség is. 😊Helmut Zimmer
3 évre 10 mill garantált tényleg nem egy óriási kasszasiker a játékos számára.Alabama Niners
Alex ha jobban nyomja, mint tavaly akkor hova fejldődjön még? 😊 Kaep érjen be mögötte, ez a terv.