San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy tudunk valamit Alex-ről? É bíztam benn, hogy Colin kap lehetőséget, de nem így gondoltam! :/ remélem nincs semmi komolyabb baj!?49ersfanszerintem agyrázkódás, de nem találtam róla semmit
több mint 13 éve
Amúgy tudunk valamit Alex-ről? É bíztam benn, hogy Colin kap lehetőséget, de nem így gondoltam! :/ remélem nincs semmi komolyabb baj!?
több mint 13 éve
Jha és Colin-ka belopta magát a szívembe, akárki akármit mond! Valahol el kell kezdeni... Akers meg a maiért (is) kap egy tockost! Kezdi kihúzni a gyufát!
több mint 13 éve
Hát Fiúk... ez a meccs rendesen megterhelte az idegrendszerem! 😊 De most mit mondjak... kell egy ilyen is!(?)
több mint 13 éve
elkényelmesedett vagyok már, szívesebben nézem a tv-n hd-ben, mint streamen a 13 collos laptopomon 😀
több mint 13 éve
Sziasztok!Én is a Falconst nézem! Már megtettem a kis fogadásaimat is a ma esti meccsünkre, remélem f@szán kipihenték magukat a fiúk! 😊
több mint 13 éve
mit nézünk 7-től?én a falcons-saintset nézem
Bengals-Giants v Saints-Falcons?he7edik
több mint 13 éve
Nem 😀Nem érezted az iróniát...😊MedvepapaDe nagy meccs lesz...MedvepapaNem lesz...he7edik

több mint 13 éve
Nem érezted az iróniát...😊De nagy meccs lesz...MedvepapaNem lesz...he7edik
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
nagyon jó volt a tegnapi Bama meccskhmm Bama...Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.Természetesen, viszont meg kell mutatni ki az úr a csoportban! A visszavágót is majd hozni kell, nem árt ha elvesszük a kedvüket a focitól!Alabama Niners
petey
Szoros meccset várokFucu
Rams eddig jó a divizióban, de idegenben még nem nyert, szoros meccset várok de a második félidőben behúzzuk erőből 😊 kb 10 pontos különbséget várok 😊
több mint 13 éve
khmm Bama...Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.Természetesen, viszont meg kell mutatni ki az úr a csoportban! A visszavágót is majd hozni kell, nem árt ha elvesszük a kedvüket a focitól!Alabama Niners
petey
Szoros meccset várok
több mint 13 éve
De nagy meccs lesz...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
catattack
3 520
Aztán nehogy szopóka legyen! 😀
több mint 13 éve
egy 6-0-át vízionálok csoporton belül, max egy L a Seahagsnál mert ők csak otthon tudnak nyerni 😛Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.Természetesen, viszont meg kell mutatni ki az úr a csoportban! A visszavágót is majd hozni kell, nem árt ha elvesszük a kedvüket a focitól!Alabama Niners
petey
Na de addig is Rams egyelőre akik megtréfálták a Westet.
több mint 13 éve
Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.Természetesen, viszont meg kell mutatni ki az úr a csoportban! A visszavágót is majd hozni kell, nem árt ha elvesszük a kedvüket a focitól!
petey
több mint 13 éve
Azért divíziómeccs lesz, a Kosok sem jönnek feltartott szarvakkal.
több mint 13 éve
A hétvégére 20 pontos győzelmet várok, kiegyensúlyozott passz/futással kombinálva. Hazai pályán ez kötelező!!!Alabama NinersÉn meg max 3 kapott pontot.

több mint 13 éve
A hétvégére 20 pontos győzelmet várok, kiegyensúlyozott passz/futással kombinálva. Hazai pályán ez kötelező!!!
több mint 13 éve
hosszú ez a bye week, VD is új állás után nézett 😀www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ov_maC8_4YI