San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
rotációs tehermentesítés!két RB Harbaugh-rendszerében?De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.peteyMondjuk nem ártana a jó QB 😀
Komolyra: ezt a BJ igazolást teljesen nem értem. Gore már nem 100%-os, az biztos, de BJ nem a legjobb ötlet pótolni őt, mert ő sem az, és nem is lesz az. Szerintem arról van szó, hogy annyira olcsón idejött, hogy kár lett volna kihagyni, másra nem tudok gondolom, nem látom, hogy szükség lenne rá. Ha Gore cut egyáltalán gondolatban lenne, akkor nem BJ-t hozzák ide, Hunter szerintem még nem elég jó 3 down backnek.Gyurma Pappa
no wayjjncaa
több mint 12 éve
két RB Harbaugh-rendszerében?De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.peteyMondjuk nem ártana a jó QB 😀
Komolyra: ezt a BJ igazolást teljesen nem értem. Gore már nem 100%-os, az biztos, de BJ nem a legjobb ötlet pótolni őt, mert ő sem az, és nem is lesz az. Szerintem arról van szó, hogy annyira olcsón idejött, hogy kár lett volna kihagyni, másra nem tudok gondolom, nem látom, hogy szükség lenne rá. Ha Gore cut egyáltalán gondolatban lenne, akkor nem BJ-t hozzák ide, Hunter szerintem még nem elég jó 3 down backnek.Gyurma Pappa
no way
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem pedig egy logikus és megalapozott lépés volt BJ leigazolása. Gore egyre többször sérül meg sajnos, kezd elhasználódni. BJ átveszi a Gore snappjeinek 20-25%-át, Hunter az ideihez képest 10-15%-al többet, akkor Frankie sérülési esélyei, és "kopása" is csökken jelentősen. BJ igazi power back, sok esetben ez jól jön (mert Dixon még kevés). Vannak nagy play-ek amiket hoz. Én ettől azt várom Gore snap száma csökkeni fog átlagosan 30%-al, sokkal pihentebb lesz amikor pályán van. Ettől a futópotenciálunk tovább nő, ami eddig sem éppen egy ligautolsó volt. Személy szerint én BJ-t bírtam eddig is, így örülök, hogy nálunk van. Továbbá amennyiért szerződtettük, a hülyének is megérte.ezt írtam hogy bukónak nem bukó a dolog. ha úgy nyomja mint 2 -3 éve akkor fasza, ha nem akkor sem vesztettünk semmit.De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.peteyMondjuk nem ártana a jó QB 😀
RZ-ban így kicsi boostot hoz, ha meg jön Fleener akkor tuti jobb statok lesznek 😊petey
Jobban izgat mostanában a közeledő draft. Jó lenne egy szuper RG, az első körre már nem marad nekünk, WR, vagy Fleener TE? Esetleg egy CB? QB-ra nincs szükség egyáltalán most JJ érkeztével. Kiváncsi vagyek Baalke és Harbough mit fognak kiokoskodni.
több mint 12 éve
ezt írtam hogy bukónak nem bukó a dolog. ha úgy nyomja mint 2 -3 éve akkor fasza, ha nem akkor sem vesztettünk semmit.De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.peteyMondjuk nem ártana a jó QB 😀
RZ-ban így kicsi boostot hoz, ha meg jön Fleener akkor tuti jobb statok lesznek 😊
több mint 12 éve
De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.peteyMondjuk nem ártana a jó QB 😀
Komolyra: ezt a BJ igazolást teljesen nem értem. Gore már nem 100%-os, az biztos, de BJ nem a legjobb ötlet pótolni őt, mert ő sem az, és nem is lesz az. Szerintem arról van szó, hogy annyira olcsón idejött, hogy kár lett volna kihagyni, másra nem tudok gondolom, nem látom, hogy szükség lenne rá. Ha Gore cut egyáltalán gondolatban lenne, akkor nem BJ-t hozzák ide, Hunter szerintem még nem elég jó 3 down backnek.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Ezt nehéz is komolyan venni 😛akkor a giantsnál kellett volna maradni 😀 (mielőtt jönne a had rám, ez csak vicc, kéretik nem komolyan venni...)csebiSan Francisco 49ers reached agreement with former Giants running back Brandon Jacobs.lolMindenki bajnok akar lenni/maradni 😊he7edik
több mint 12 éve
akkor a giantsnál kellett volna maradni 😀 (mielőtt jönne a had rám, ez csak vicc, kéretik nem komolyan venni...)San Francisco 49ers reached agreement with former Giants running back Brandon Jacobs.lolMindenki bajnok akar lenni/maradni 😊he7edik
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
San Francisco 49ers reached agreement with former Giants running back Brandon Jacobs.lolMindenki bajnok akar lenni/maradni 😊
több mint 12 éve
WTFmondjuk sehol sem 100% hogy mindenki rosterra kerül évkezdetig ugye....
Gore-t nem hinném hogy elküldenék, franchise RB. Hunter is marad, Dixon ST ász és backup FB. BJ pedig egyszerűen olcsó és azért nem rossz ár/érték arányban.
több mint 12 éve
Azt pedzegették a hónap elején, hogy lehet cut lesz Gore, mert sokat keres és Hunter elég jól pótolta.Ez most ehhez képest eléggé visszaesés Kendall részére. Mondjuk Jacobs sem túl elnyűhetetlen, de meglepett az igazolás.
több mint 12 éve
Durva. Hunter kap kevesebb snapet?Delonso_így sem kapott olyan hú de sokat, de Gore gondjai-bajai sajnos borítékolhatóan kijönnek majd a szezon végére. Akkor jó lehet Hunter.
Jacobs pedig goal line és short yard back lesz elsősorban, de akár kezdő is lehet ha Goreal valami történik.
több mint 12 éve
Durva. Hunter kap kevesebb snapet?
több mint 12 éve
San Francisco 49ers reached agreement with former Giants running back Brandon Jacobs.
több mint 12 éve
Elsőben G? Akkor már DeCastro, bár ő el fog menni 10-15-ben tutira. Továbbra is azt mondom hogy behúzzuk Fleenert, ha ott lesz. RZ Problem??? 😀De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.
több mint 12 éve
Maiocco szerint nincs a drafton needünk 😊 The 49ers have seven draft wants -- and that's because needs is just too strong of a word
1 G, 2WR, 3 S, 4 CB, 5 RB, 6 OLB, 7 D line
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Keap nem megy sehova.Nem véletlenül trédeltek fel érte. Amúgy ez a helyes hozzáállás szerintem hogy azt mondja küzdeni akar a nr.1 szerepért.
Johnson, Harb egyik kedvenc tanítványa és Keap-et kell majd versenyre bírnia a 2. számú QB posztértFucu
itt egy jó interjú JJ-vel, meg az NFL.com-on is vannak Highlightok róla. Nem rossz, tetszik a srác, bár vannak hibák amiket Harbs ki tud egyenesíteni.
http://49ers.pressdemocrat.com/2012/03/inside-the-49ers/josh-johnson-explains-why-hell-do-better-with-the-niners-than-he-did-with-the-bucs-plus-more/
több mint 12 éve
Keap nem megy sehova.Johnson, Harb egyik kedvenc tanítványa és Keap-et kell majd versenyre bírnia a 2. számú QB posztért
több mint 12 éve
JJ érkezése elég érdekes, a Ninersnation-ön volt róla szó még az Alex re-sign előtt, hogy Harbaugh nagyon kedvelte és elég jó volt. Kaepernick akkoriban meg épp azt nyilatkozta twitteren, hogy Ő első számú QB-nak tartja magát, lehet, hogy Kaep elmegy?
több mint 12 éve
Egy kis versengés nem árt. Így szerintem Tolzien(Höri crush-ja) mehet a PS-be 😊Micsoda hírek ma este..Annak örülök, hogy Ginn visszatért, ellenben JJ igazolását nemigazán értem.
2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
valamint visszatért Tedd Ginn.
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.petey
Smith és Kaepernick közé már szerintem nem volt szükség rá. Nincs Alex szintjén, viszont ha a jövőt Kaep-el képzeljük el, akkor minek a padra JJ? Vagy a jövőt mégsem vele képzeljük el?
Persze értem inkább legyen még egy jobb képességű backup, de nekem ez egy picit zavaros.Alabama Niners
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Sziasztok!Csak a Diósgyőr? 😀
Elírtam, természetesen Super Bowl.
Igen female fan.
Mert számomra gyermekorom óta csak egy csapat van, nincsenek alternatívák.zsazsa
több mint 12 éve
Micsoda hírek ma este..Annak örülök, hogy Ginn visszatért, ellenben JJ igazolását nemigazán értem.
2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.petey
Smith és Kaepernick közé már szerintem nem volt szükség rá. Nincs Alex szintjén, viszont ha a jövőt Kaep-el képzeljük el, akkor minek a padra JJ? Vagy a jövőt mégsem vele képzeljük el?
Persze értem inkább legyen még egy jobb képességű backup, de nekem ez egy picit zavaros.
több mint 12 éve
zsazsa
39
Sziasztok!Elírtam, természetesen Super Bowl.
Igen female fan.
Mert számomra gyermekorom óta csak egy csapat van, nincsenek alternatívák.
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 12 éve
Micsoda hírek ma este..2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.
több mint 12 éve
üdv zsazsa köztünk! Female fan?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P