San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
SF knows where it needs help: 49ers expected to pursue a free-agent WR and use one of their top draft picks on another WR.Rákfára lassan lehet használni a b betűs szót?
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=rig90HIBvWE&feature=list_related&playnext=1&list=SP74808943161E92E6Season HL, hagyd végigmenni a videot 😊
have fun
több mint 12 éve
Jed York nem viccel. Hosszú évek után van edzőnk és kompetens tulajdonosunk, aki igazán fel akarja emelni a frenchise-t. Baalke hosszabbítás magától értetődő volt, Yu pedig nagy fogás. Tűkön ülve várom a draftot 😀
több mint 12 éve
Baalke szerződését további 2 évvel hosszabbítottuk meg.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826d861d/article/49ers-give-gm-baalke-threeyear-extension-name-yu-coowner
több mint 12 éve
49ers anounced Gideon Yu has been named President and Co-Owner. Yu was the Chief Financial Officer of both Facebook and YouTube.
több mint 12 éve
Goldson maradni szeretne! Ami jó hír, viszont biztosan valami jó vastag szerződéssel.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826d6d6a/article/49ers-safety-goldson-expects-to-return-says-feeling-is-mutual?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
Szerintem Morgan okés WR, nem egy első poziciós klasszis, de remekül illik a mi sémánkba, és keveset hibázik. 6. körért meg tökéletesen produkál, személy szerint én kedvelem, és remélem marad. Vele vagy nélküle, szükség van 2 WR-re, kellene egy klasszis FA-ról, meg egy első körös mondjuk Sanu, úgy kiegyeznék. Alex statjai is megugranának ilyen elkapógárda mellett.
több mint 12 éve
jogosarra gondoltam hogy bizony 6. körhoz képest bizony jól teljesít, Alex szívesen passzol neki, bízik benne. VD mellett ő a másik go to guy és nem dropol. Grant viszont nem csak PWill hanem Bowman backupja is.peteyNézegetve a 2008-as draft classt valami hihetetlen tragikus volt. 2 fénypont viszont akadt benne...Megérni megérte, sőt Grant esetében nagyon is. Ha nem 52 backupjaként kellene játszania akkor méginkább igaz lenne. Willis sérülése idején fantasztikusat nyújtott. De hogy Morgan fénypont lenne? Mondjuk a többi draftolthoz képest igen, de ez a jelző túl hizelgő neki. Meccsenként max 2-3 elkapás 5-6 meccsenként egy TD és ebben van a 700yardos legjobb szezonja is. WR needünk vele is nélküle is rohadt erős!diverdoc
1 29 Kentwan Balmer DE North Carolina
2 39 Chilo Rachal G USC
3 75 Reggie Smith DB Oklahoma
4 107 Cody Wallace C Texas A&M
6 174 Josh Morgan WR Virginia Tech
7 214 Larry Grant OLB Ohio State
Kentwan ugye ordas nagy bust, Chilo sosem volt jó, Reggie smith állandóan sérült, Cody Wallace nem is volt aktív.
a 2 hátsó körös viszont megérte.
Mondjuk a 09-es sem volt sokkal jobb.petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
arra gondoltam hogy bizony 6. körhoz képest bizony jól teljesít, Alex szívesen passzol neki, bízik benne. VD mellett ő a másik go to guy és nem dropol. Grant viszont nem csak PWill hanem Bowman backupja is.Nézegetve a 2008-as draft classt valami hihetetlen tragikus volt. 2 fénypont viszont akadt benne...Megérni megérte, sőt Grant esetében nagyon is. Ha nem 52 backupjaként kellene játszania akkor méginkább igaz lenne. Willis sérülése idején fantasztikusat nyújtott. De hogy Morgan fénypont lenne? Mondjuk a többi draftolthoz képest igen, de ez a jelző túl hizelgő neki. Meccsenként max 2-3 elkapás 5-6 meccsenként egy TD és ebben van a 700yardos legjobb szezonja is. WR needünk vele is nélküle is rohadt erős!diverdoc
2 39 Chilo Rachal G USC
Kentwan ugye ordas nagy bust, Chilo sosem volt jó, Reggie smith állandóan sérült, Cody Wallace nem is volt aktív.
több mint 12 éve
Sztem annyira ő nem vált be. Persze egyéni vélemény.szabagondolkoztam az eredeti kérdésen: Laveranues Coles, még gondolkozok 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
szaba
10 546
Sztem annyira ő nem vált be. Persze egyéni vélemény.Plaxico empty taxiA képességei nagyon jók, szerintem mentálisan problémás a srác.aztecEz hülyeség. Jackson úgy edz, mint egy állat, és azon kívül, hogy bevert egy durcát mikor tendert kapott, 2008 óta nem volt vele baj. Meg is nősült, azt mondják azóta még normálisabb.
Csak kérdem: hány olyan - amúgy jó - WR lett sikeres, aki FA-ként másik csapatba került?szaba
több mint 12 éve
Nézegetve a 2008-as draft classt valami hihetetlen tragikus volt. 2 fénypont viszont akadt benne...Megérni megérte, sőt Grant esetében nagyon is. Ha nem 52 backupjaként kellene játszania akkor méginkább igaz lenne. Willis sérülése idején fantasztikusat nyújtott. De hogy Morgan fénypont lenne? Mondjuk a többi draftolthoz képest igen, de ez a jelző túl hizelgő neki. Meccsenként max 2-3 elkapás 5-6 meccsenként egy TD és ebben van a 700yardos legjobb szezonja is. WR needünk vele is nélküle is rohadt erős!
2 39 Chilo Rachal G USC
több mint 12 éve
Nézegetve a 2008-as draft classt valami hihetetlen tragikus volt. 2 fénypont viszont akadt benne...1 29 Kentwan Balmer DE North Carolina
2 39 Chilo Rachal G USC
Mondjuk a 09-es sem volt sokkal jobb.
több mint 12 éve
hmm pedig olvastam a cikket, lehet onnan emlékszel rosszul, felületesen olvastam :/Nem így volt. Ez volt a terv, végül sima trade lett, mert féltek, hogy Fins matcheli. Egy 2. és 7. körös pickbe került.Welker trade volt, nem FA.SchleckFA volt, csak RFA és nem matchelte a Phins.empty taxi
Egyébként megjegyzem, ez a Super Bowlt felvezető WR-s cikkben is benne volt, amit az oldalon lehetett volna olvasni.Deny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem így volt. Ez volt a terv, végül sima trade lett, mert féltek, hogy Fins matcheli. Egy 2. és 7. körös pickbe került.FA volt, csak RFA és nem matchelte a Phins.empty taxiA közelmúltból csak Plaxico és Welker ugrik be.empty taxiWelker trade volt, nem FA.Schleck
Egyébként megjegyzem, ez a Super Bowlt felvezető WR-s cikkben is benne volt, amit az oldalon lehetett volna olvasni.
több mint 12 éve
FA volt, csak RFA és nem matchelte a Phins.Welker trade volt, nem FA.SchleckEz hülyeség. Jackson úgy edz, mint egy állat, és azon kívül, hogy bevert egy durcát mikor tendert kapott, 2008 óta nem volt vele baj. Meg is nősült, azt mondják azóta még normálisabb.A közelmúltból csak Plaxico és Welker ugrik be.empty taxi
Csak kérdem: hány olyan - amúgy jó - WR lett sikeres, aki FA-ként másik csapatba került?szaba
Madden hates me.
több mint 12 éve
Welker trade volt, nem FA.A közelmúltból csak Plaxico és Welker ugrik be.empty taxiA képességei nagyon jók, szerintem mentálisan problémás a srác.aztecEz hülyeség. Jackson úgy edz, mint egy állat, és azon kívül, hogy bevert egy durcát mikor tendert kapott, 2008 óta nem volt vele baj. Meg is nősült, azt mondják azóta még normálisabb.
több mint 12 éve
A közelmúltból csak Plaxico és Welker ugrik be.Ez hülyeség. Jackson úgy edz, mint egy állat, és azon kívül, hogy bevert egy durcát mikor tendert kapott, 2008 óta nem volt vele baj. Meg is nősült, azt mondják azóta még normálisabb.A szabadügynöki piacról milyen jó WR-t lehet szerezni?A képességei nagyon jók, szerintem mentálisan problémás a srác.aztec
Vincent Jackson-hoz mit szólnátok?Alabama Niners
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ez hülyeség. Jackson úgy edz, mint egy állat, és azon kívül, hogy bevert egy durcát mikor tendert kapott, 2008 óta nem volt vele baj. Meg is nősült, azt mondják azóta még normálisabb.A szabadügynöki piacról milyen jó WR-t lehet szerezni?A képességei nagyon jók, szerintem mentálisan problémás a srác.aztec
Csak kérdem: hány olyan - amúgy jó - WR lett sikeres, aki FA-ként másik csapatba került?
több mint 12 éve
Bowe lenne az egyetlen értelmes WR elsősorban.aztán DJax, aki elég problémás gyerek.
aztán Stevie johson, aki natív CA, de ő sem 100 😀 na de majd Helmut megmondja a tutit(aki ne WR ugyan, de talkshow címnek faja lenne)
több mint 12 éve
aztec
1 360
A szabadügynöki piacról milyen jó WR-t lehet szerezni?A képességei nagyon jók, szerintem mentálisan problémás a srác.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
A szabadügynöki piacról milyen jó WR-t lehet szerezni?http://walterfootball.com/freeagents2012WR.php
Madden hates me.
több mint 12 éve
A szabadügynöki piacról milyen jó WR-t lehet szerezni?Vincent Jackson-hoz mit szólnátok?
több mint 12 éve
Találtam egy érdekes oldalt a csapatok neveiről http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=474977#p474977 Rólunk ezht írták:49rs (San Francisco) - It's kind of cool how they were known for the Gold Rush, but do you think those guys ever bathed?
😀 😀
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/09000d5d8269db47/NFL-Honors-AP-NFL-Coach-of-the-YearMondjuk sztem nem ezt mondta volna Jimbo, hogy "nem érdemeltem meg". Van ő annyira tökös gyerek, hogy vmi hasonlót mondott volna: az egész éves munka gyümölcse, meg köszönöm a csapatnak stb"
Alex 😂
"Valakitől, akinek volt 2-3 edzője már.." LOL nagy arc 😀petey
Mindenesetre nagyon megérdemelte