Újra működünk, köszi a türelmet!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

3 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 569
Nekem közel tökéletes volt, de akkor kapcsoljuk ki a szentimentalizmus szűrőt. 😊
3 napja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 400 — Josh testamentuma
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet tökéletes csapatot építeni (a bajnok csapatunk azért közel volt), pláne nem egy offseason alatt. Én csak leírtam, hogy hol lehetne erősíteni a keretet, mert született egy komment, hogy a védelem kész, amivel nem értek egyet.
Sebii
Sohasem voltunk közel a tökéletes csapathoz. Kik is kapkodták el a lasztikat? Tate, Rice (vissza is vonult), Curse (máshol megbukott), Baldwin (másodhegedűs volt Wilson 1. periódusában. Az OL, legfeljebb közepes volt egy jó centerrel, szeretett konyhásnéninkkel, egy egészen jó de felüldraftolt LT-vel - RT Gia-val és Carp - Entert- engedjük is el.
Beast mode na ő zseni volt.

A korszakos védelem fontjában Red Bryant inkább népvezér volt, mint tényező, Tony McDaniel journeyman volt, Jordan hill de messze volt a jótól. Bruce Irvin, háááát?! De volt Bennett, Clemmons, Avril- ez elég volt a fiúk meg rotálódtak.

Nem volt tökéletes a csapat, de voltak nagy playmakerek, és tudtuk hogyan kell nyerni. Ja és akkor ez a csapat, volt az egyik legjobban edzett csapat.
3 napja
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet tökéletes csapatot építeni (a bajnok csapatunk azért közel volt), pláne nem egy offseason alatt. Én csak leírtam, hogy hol lehetne erősíteni a keretet, mert született egy komment, hogy a védelem kész, amivel nem értek egyet.
4 napja
2025-ös Drafton,az összes picket O#-be kell nyomni nincs mese.A védelem tulajdonképpen kész van,az most már jó lenne,ha közben raknánk fel a pontokat is.Gino is jobb lenne tőle,én még várnék a QB-val.Van két futónk,aki simán top 5 lehetne.Futással vert meg minket a Green Bay,nálunk is adott lehetne ez az opció.Ha kell akkor felcserélni akár,vagy nem tudom,de 6-7 OL játékosból azért simán lehetne javítani ezen.Center szerintem már pipa, Oluwatimivel,és Jalen Sundell sem volt rossz. Tackle,Guard,Tackle,Guard,Guard,Guard,Tackle ... ezt a cetlit kéne John Schneidernek, a "képkeret" mögé rejtenie,és ragaszkodnia,kitartania mellette.
Zman77
Azért az hogy a védelem kész barokkos túlzás. Cb poszton kell erősítés, mert se Woolen, se Jobe nem hosszútávú megoldás. Még Jobeban látom is, hogy egy jó 3. számú opció lehet, de Woolen helyére kell egy normális kezdő. Safety poszton a kezdő adott, de Jenkins szerződése lejár, így oda is kell minimum egy ember. Ernest Jones is jelár, vele hosszabbítani kell, ide max depth kell. Edge poszton sokan vagyunk, de igazából nincs első számú igazi rusher. Védőfalban is sok az öregedő, lejáró játékos, ide is kell majd vérfrissítés.

Támadóoldalon legalább 3 kezdő szintű falember kell, de ha pesszimistább vagyok Lucassal kapcsolatban, akkor inkább 4. Lockett helyére kell egy elkapó, mert szerintem visszavonul. TE posztra is kéne ember, mert Fant sajnos középszer, az újonc srác meg brutál inkonzisztens.
Sebii
Ne haragudj, nem akartam kipécézni, de fontos a komment, mert rettenetesen jól mutatja, hogy miért fontos az úgynevezett "BUILD", avagy, hogyan fogunk nyerni. Szerintem amit felvázoltál az nem létezik, az egy közel tökéletes szuperhumánokból álló csapat, tekintetbe véve, hogy akiket "kutyázunk", (amúgy én is) azok is hiperatléták.

Nem kell tudnunk futni is passzolni is, és tökéletesen védekezni. Ha a labda nálunk van, és tudjuk mozgatni, ezzel együtt, nem adjuk gyorsan át, akkor nekünk a jelenleginél nem kell minőségében jobb védelem, hogy előre-lépjünk. Nem kell Lockettet minőségében az 5 évvel ezelőtti szintre pótolni, és hozni egy jó TE-et egyszerre. Van DK, van NJigba, ez sokkal több, mint amilye Josh Alennek van, vagy valaha volt. Ennél sokkal kevesebbel ment 2-3 kört Brady a rájátszásban, Kevin Faulkkal, meg Troy Brawnnal,meg talán Reche Caldwell is ott volt.
Tudom extrém a példa, hiszen a GOAT, és korunk top 3 irányítóját hozom- amitől mi marha messze vagyunk, tehát lehet nem így fogunk meccset nyerni.

Csak annyit akartam ki emelni, hogy ennyi irányba nem lehet egyszerre elindulni. Történelmi esélyünk volt idén, mert friss gondolkodású edző vett át egy nem rossz rostert. Lehet valóban az OL be kellett volna tenni az erőforrást, és még Genoval, is szörnyeteg lenne aaz NJigba (akinek a szerepe év közben változott), DK, K9 tengely. Nem így lett. Tényleg lehet ez lett volna a tutti, annyit tennék ehhez, hogy (hatebreed) Schneider azt is elbaszta volna, és szerintem évek óta nincs jó támadó fal szakemberünk, tehát az építkezést ott kéne kezdeni.

Ez a HSZ azonban nem erről szólt csak a Buildről.

Lehet, hogy elég ám 2 jó kezdő szintű - OL játékos
4 napja
2025-ös Drafton,az összes picket O#-be kell nyomni nincs mese.A védelem tulajdonképpen kész van,az most már jó lenne,ha közben raknánk fel a pontokat is.Gino is jobb lenne tőle,én még várnék a QB-val.Van két futónk,aki simán top 5 lehetne.Futással vert meg minket a Green Bay,nálunk is adott lehetne ez az opció.Ha kell akkor felcserélni akár,vagy nem tudom,de 6-7 OL játékosból azért simán lehetne javítani ezen.Center szerintem már pipa, Oluwatimivel,és Jalen Sundell sem volt rossz. Tackle,Guard,Tackle,Guard,Guard,Guard,Tackle ... ezt a cetlit kéne John Schneidernek, a "képkeret" mögé rejtenie,és ragaszkodnia,kitartania mellette.
Zman77
Azért az hogy a védelem kész barokkos túlzás. Cb poszton kell erősítés, mert se Woolen, se Jobe nem hosszútávú megoldás. Még Jobeban látom is, hogy egy jó 3. számú opció lehet, de Woolen helyére kell egy normális kezdő. Safety poszton a kezdő adott, de Jenkins szerződése lejár, így oda is kell minimum egy ember. Ernest Jones is jelár, vele hosszabbítani kell, ide max depth kell. Edge poszton sokan vagyunk, de igazából nincs első számú igazi rusher. Védőfalban is sok az öregedő, lejáró játékos, ide is kell majd vérfrissítés.

Támadóoldalon legalább 3 kezdő szintű falember kell, de ha pesszimistább vagyok Lucassal kapcsolatban, akkor inkább 4. Lockett helyére kell egy elkapó, mert szerintem visszavonul. TE posztra is kéne ember, mert Fant sajnos középszer, az újonc srác meg brutál inkonzisztens.

Szerkesztette: Sebii
4 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 194 — SuperBowl Champions 2013/2014
Úgy tűnik Geno megúszta ès vasárnap már játszhat.
dande2
Tudjatok van az a mondas, hogy sosem tudod mennyire szeretsz valakit amig el nem veszited.

Tegnap ota tudom, hogy szeretem Genot 😀
5 napja
Zman77 Seattle Seahawks 550

Szerkesztette: Zman77
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 115 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik Geno megúszta ès vasárnap már játszhat.
5 napja
A miért nem kezdetjük Howellt fanklub tagjaival a héten végtelenítve nézetném ezt a szart. De remélem legalább megkaptátok a választ a kérdéseitekre.
Hanni
Szerencsere nekem ezek a kesei merkozesek nem fernek bele, igy nem lattam, de ez most jott szembe velem:

Az elmult majd 25 evben 13,012 merkozesen volt QB-nak 15+ dropbackje, a hajnali netto 5 megszerzett yard-dal Howell ezzel a 13,004. helyre fert fel 😀

Nagyon kemény kontraszt volt nézni a Packers oline és mienk közti különbséget. Pedig az a fal sem csupa elsőkörös/nagy pénzért igazolt fa játékos. Csak hát ott jó a scouting, meg edzésen fejlesztik a játékosokat.
Sebii
Akartam irni, hogy vannak frencsajzok ahol teljesen mindegy milyen rezsim jon, erthetetlen es megmagyarazhatatlan modon vannak egysegek amik sosem mukodnek. Mar majdnem beirtam, aztan eszembe jutott, hogy itt nem volt rezsim valtas teljesen, van egy kozos pont az elmult 15 evbol es pont ez a kozos pont felel a jatekosigazolasokert es draftert 😊

Szerkesztette: undisputedly
5 napja
Nagyon kemény kontraszt volt nézni a Packers oline és mienk közti különbséget. Pedig az a fal sem csupa elsőkörös/nagy pénzért igazolt fa játékos. Csak hát ott jó a scouting, meg edzésen fejlesztik a játékosokat.
5 napja
Bealudtam. Mi történt a meccsen azon kívül hogy kikaptunk? Hogy hogy Howell játszott?
KB23
Genout, reality check, kb. ennyi történt.
Vitézlő Titoknok tomz
Akkor nem serülés, hanem meguntuk a töketlenkedést. De ezek szerint Howell se váltotta meg a világot.
KB23
De sérülés, térdet mondtak.
gbol
Köszi! Várom Helmut elemzését a meccsről, bár ahogy néztem a statokat sokat nem lehet elemezni. A falunk egy rakás szar, a QB helyzet a béka segge alatt a védelem meg hullámzó volt. Szomorú... 😕
KB23
Sajnos lesérültem- kórház- szóval season ending injury, és ahogy megírtam a "make love rovatban" jövőre visszább vonulok- ezért bizonyos tekintetben career ending injury. Majd szezon végén illendően elköszönök a topictól. 😊
Helmut Zimmer
Nehogy meg merd tenni 😉 😛 Amúgy gyógyulást!!!
dande2
Pedig de. Majd csinálok egy best offot. 😊
Mindig is szeretni fogom a Seattlet, de unom már John Schneidert, kb elérte az AJ Kovács szintet. Tökre csípném az új edzőbát, ha nem lenne itt ez a faszkalap, vagy végre draftolna a falba is- nem kérek többet csak két kezdőt, akik pro bowlba jutnak, és utána hosszabbítunk Velük.
Sajnálom Genot, idő kérdése volt ez a sérülés. Remélem visszatér hozzánk a pályája végén edzőként.

Az van amúgy most is, amit eddig is gondoltam, ha a frontokat nem domináljuk elvesztünk, zéró közép- vagy midrange. Ez Geno sérülése miatt különleges volt, de addig is igaz volt a formula.

Ez a nincs közép ez néha nem is akkora baj. Olyan 80as évek magyar metálos, olyan pokolgépes, van mély meg magas közép meg semmi. Én sok alkalommal láttam a közönségből, hogy a Nagyfi mennyire szarul gitározik, hallani szerencsére nem hallottam, mert közép az nem volt. 😊
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 115 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bealudtam. Mi történt a meccsen azon kívül hogy kikaptunk? Hogy hogy Howell játszott?
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Akkor nem serülés, hanem meguntuk a töketlenkedést. De ezek szerint Howell se váltotta meg a világot.
KB23
gbol
Köszi! Várom Helmut elemzését a meccsről, bár ahogy néztem a statokat sokat nem lehet elemezni. A falunk egy rakás szar, a QB helyzet a béka segge alatt a védelem meg hullámzó volt. Szomorú... 😕
KB23
Sajnos lesérültem- kórház- szóval season ending injury, és ahogy megírtam a "make love rovatban" jövőre visszább vonulok- ezért bizonyos tekintetben career ending injury. Majd szezon végén illendően elköszönök a topictól. 😊
Helmut Zimmer
Nehogy meg merd tenni 😉 😛 Amúgy gyógyulást!!!
5 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 957
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
gbol
KB23
Helmut Zimmer
Gyors gyógyulást!
5 napja
Fantomas0429 Seattle Seahawks 824 — Fantomas0429
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
gbol
KB23
Helmut Zimmer
Jobbulast!!
5 napja
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
gbol
KB23
5 napja
Fantomas0429 Seattle Seahawks 824 — Fantomas0429
Ha jól számoltam idén ez az ötödik zakó hazai pályán. Azért ez a helybelieknek se lehet egyszerű.
garrett27
Sok helyen olvastam hallottam hogy egesz evben kb 50-50% ban voltak vendeg es hazai szurkolok a meccseinken sokan kifogasoljak hogy oda a hazai palya mert sok berletes adja el a jegyet vendeg szurkoloknak minden meccsen. A 12s mar csak 6 🤣
5 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 336 — Je suis kobranadrág
A miért nem kezdetjük Howellt fanklub tagjaival a héten végtelenítve nézetném ezt a szart. De remélem legalább megkaptátok a választ a kérdéseitekre.
5 napja
garrett27 Seattle Seahawks 2 659 — Seahawks fan
Ha jól számoltam idén ez az ötödik zakó hazai pályán. Azért ez a helybelieknek se lehet egyszerű.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
6 napja
Kellett ez a reality check, messze vagyunk még mi az igazán jó csapatoktól. Howell borzasztó volt, de nem üldözném el vasvillával. Ilyen fal mögött ő esélytelen, pláne így meccs közben beállva.
Aki viszont iszonyatosan felkúrt az Woolen. Meg se próbálja szerelni a támadót, bóklászik össze-vissza a pályán, mikor meg elkapják mellette a labdát akkor úgy néz mint aki azt se tudja milyen rendezvényen van. Izgalmas projekt volt, de ebből a gyerekből sose lesz futballjátékos, akármennyire megnyerte a genetikai lottót. Egyszerűen hiányzik belőle az ösztön, egy versenyló a gyerek.
6 napja
Papirforma L. Geno serulese a szezonunkba kerulhet, de katalizalhatja a frencsajz QB keresest.

Azert remelem nem dol ki hosszabb idore. Vikingek ellen nelkule nincs esely.
6 napja
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
gbol
6 napja
gbol Green Bay Packers 396
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
6 napja
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
6 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 411
KB23
6 napja