NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Carroll nagyon nyomja Hassiet. Nem is tudom mi lenne az igazán jó megoldás. Talán ha egy jó kis fiatalt találnánk mögé, akkor még egy év gutaütés vele, de aztán jöhet az új korszak. Ami ugye nem Csárli.garrett27Nézd... szerintem az utolsó két meccsen nem játszott rosszul Matt. Sőt... a Saints ellen Ő volt az egyik nyerőember, de a Bears ellen sem volt rossz. Szerintem... Nem vállalta túl magát pl.
Sajna a szezon egészét nézve viszont más a helyzet. Ekéztük itt - is - eleget... Viszont Karcsi nem megoldás, Őt el kell felejteni...
Szóval a PO-ban látott MattHass-re szükségünk van. De, hogy egy új, drafton szerzett, fiatal tehetséggel vagy esetleg egy Vince Young, Flynn, Orton, stb... QB-val képzeli-e el a jövő Pete mester azt nem tudom.
És én nem is tudom, hogy melyik lenne a jobb megoldás...
Kinnt van a főoldalon az első mock draft. Ott Ryan Mallett-et vizionálja nekünk haromt.
Na ez egy jó megoldás lenne...
több mint 13 éve
Carroll nagyon nyomja Hassiet. Nem is tudom mi lenne az igazán jó megoldás. Talán ha egy jó kis fiatalt találnánk mögé, akkor még egy év gutaütés vele, de aztán jöhet az új korszak. Ami ugye nem Csárli.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Én is optimista vagyok az új szerződéssel kapcsolatban. Szeretem az NHL-t az NBA-t, de az NFL az mégis más. Amúgy is hosszú az uborkaszezon, ha még a szezon is elmarad....... Inkább nem kalkulálok ezzel.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez tiszta sor, de én bízok benne, hogy lesz új CBA. Abba bele sem gondolok, hogy talán egy évig nem lesz NFL...
több mint 13 éve
Amíg nincs hatályban az új CBA, nem lehet FA játékosokkal tárgyalni.Végigböngésztem a listát, köszi a linket. Jó kis tárgyalássorozat lesz a holt szezonban. Van néhány free agent, aki fájna, ha elmenne.garrett27Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?mr nemohttp://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEAempty taxi
szerk: a saját rosteren levőkkel lehet újraszerződtetni.
több mint 13 éve
Jó ma nagyon nem vagyok formában úgy látszik...Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:Hannia 3ból egyiknek sem fog idén lejárni a szerződése...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:Hannia 3ból egyiknek sem fog idén lejárni a szerződése...
több mint 13 éve
Babi, Carlson, Forsett. Ezek nagy szívások lennének. :rolleyes:
több mint 13 éve
Végigböngésztem a listát, köszi a linket. Jó kis tárgyalássorozat lesz a holt szezonban. Van néhány free agent, aki fájna, ha elmenne.Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?mr nemohttp://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEAempty taxi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi a linkeket.
több mint 13 éve
Itt is kutakodhatsz:Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?mr nemohttp://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEAempty taxi
http://www.footballsfuture.com/freeagents.html
több mint 13 éve
Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?mr nemohttp://www.rotoworld.com/content/clubhouse_contracts.aspx?sport=NFL&majteam=SEA
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol lehet infót találni a lejáró szerződésekről?
több mint 13 éve
Duff
3 133
Jelenleg a Minnesota OCjére pályázunk, Darrell Bevell-re. Dolgozott Aaron ROdgers-szel, Favre-al... Nemlehet rossz,
több mint 13 éve
Duff
3 133
szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.Nem tűnik rossznak, de egy ekkora tornyot szerintem többször simán le fognak hagyni... pl. a jövő évi ellenfelek közül csak, h példát mondjak: Mike Wallace, DeSean Jackson
oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesza.kacsa
több mint 13 éve
Kurv@ jó OL coach! Kijött Al-el, ütötte a köcsögöket, agyonverte az AFC westet ! Neki spec örülök!Na srácok ír valaki összefoglalót az évről, mert szívesen becsatlakoznék, én már elkészültem a részemmel. :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
Nézegetem Cable viselt dolgait, hát ha egy állat kell, hogy az offense működjön, akkor jöjjön egy állat! 😂
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂😂 Egy FireFox táblával menj ki 😛szabaJöjjön Kaliforniába 😛 Tudom, azzal sem tudsz azonosulni. :cool:szabaDehogynem AJ Kovács a legnagyobbkirály 😀
Figyelj Csacsik elleni meccs 2x van egy évben... Szép családi esemény lenne! 😂Helmut Zimmer
több mint 13 éve
szaba
10 547
😂 Egy FireFox táblával menj ki 😛Dehogynem AJ Kovács a legnagyobbkirály 😀Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!Jöjjön Kaliforniába 😛 Tudom, azzal sem tudsz azonosulni. :cool:szaba
Nem tudom az okát!
Talán a mondás, hogy ő a létező legnagyobb zseni!
Nekem csak az a bajom , hogy mit tegyen az a fan, aki nagyon nem tud azonosulni imádott csapata irányvonalával???! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Helmut Zimmer
Figyelj Csacsik elleni meccs 2x van egy évben... Szép családi esemény lenne! 😂Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Dehogynem AJ Kovács a legnagyobbkirály 😀Jöjjön Kaliforniába 😛 Tudom, azzal sem tudsz azonosulni. :cool:szabaNem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!
Legközelebb nem fogalmazok félreérthetően.
Amúgy mi a búbánat lehet az oka, hogy marad?mr nemo
Nem tudom az okát!
Nekem csak az a bajom , hogy mit tegyen az a fan, aki nagyon nem tud azonosulni imádott csapata irányvonalával???! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Helmut Zimmer
Figyelj Csacsik elleni meccs 2x van egy évben... Szép családi esemény lenne! 😂
több mint 13 éve
szaba
10 547
Jöjjön Kaliforniába 😛 Tudom, azzal sem tudsz azonosulni. :cool:Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut ZimmerNem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.
Nem tudom az okát!
több mint 13 éve
Ja semmi gond! azért is tettem két nagy röhögés közé!Nem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut Zimmer
Nem tudom az okát!
Nekem csak az a bajom , hogy mit tegyen az a fan, aki nagyon nem tud azonosulni imádott csapata irányvonalával???! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem arra gondoltam! Csak elolvastam a hsz-ed alatt az aláírásod, és belegondoltam, hogy a következő év minden reménysége odaveszhet ennek az embernek köszönhetően.De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂Helmut Zimmer
Amúgy mi a búbánat lehet az oka, hogy marad?
több mint 13 éve
de ha csak hasonló produkciót nyujt, abba is belemegyek 😊szerzőttetük brandon brownert. a lényeg benne: 6'3 magas 213 fontos CB !! 4,5 körüli 40e van.itt a srác: http://www.youtube.com/watch?v=AKvavN5F0x0
oregon state növendék CFL sztár volt egy pár évig. meglássuk mi lesza.kacsa
jobb lesz mint Wake 😂braxa88
több mint 13 éve
De jó lesz...mr nemo😂 Azért ennyire könnyen nem szabadulsz tőlem, csak innentől kezdve "kár minden szó"! 😂