NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
espn szerint az all-nfcwest:Bradford, Gore, S.Jackson, V.Davis, Saffold, Iupati, J.Brown, Lutui, Jason Smith, Amendola, Fitzgerald
Long, Justin Smith, J.Hall, Clemons(DT minek?), Willis, Laurinaitis, Spikes, Wilson, Thomas, Fletcher, Trufant
Ryan, Feeley, Reggie Smith, Lawson, Washington
több mint 13 éve
braxa88
12 534
elkezdődött a Senior bowl, tegnap Dwayne Harrist(WR, East Carolina) figyelte a csapat.
több mint 13 éve
Hassie úgyis marad még egy évet, akkor meg kell mellé egy fiatal QB.igen, mert a játékosok nem látogathatják a klub edzőpályáját, edzőtermet. gyakorlatilag bezárják az épületet.
Apropó, lockout alatt mindenki maga fog otthon edzeni?mr nemo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hassie úgyis marad még egy évet, akkor meg kell mellé egy fiatal QB. Apropó, lockout alatt mindenki maga fog otthon edzeni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Oké, bocs.Ma lesz a Packers vs. Bears, éjfélkor meg a Steelers vs. Jets meccs.az ilyeneket ne ide írd légyszivesa.kacsa
Hajrá Packers!Mate96
több mint 13 éve
kíváncsi vagyok lesz e palmerrel vmi. carollnál jobban nem ismeri senkia.kacsaaz NFCW-ben 3 csapathoz mehet 😀 Bár csodát nem várnék tőle sehol :rolleyes:
több mint 13 éve
kíváncsi vagyok lesz e palmerrel vmi. carollnál jobban nem ismeri senki
több mint 13 éve
Ma lesz a Packers vs. Bears, éjfélkor meg a Steelers vs. Jets meccs.az ilyeneket ne ide írd légyszives
Hajrá Packers!Mate96
több mint 13 éve
Obomanu szerződésének részletei:Signing bonus: $500,000
2011: $1.1M
2012: $2M
2013: $2.3M
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma lesz a Packers vs. Bears, éjfélkor meg a Steelers vs. Jets meccs.Hajrá Packers!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi!Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96www.footballfanatics.com. Többször rendeltem, teljesen korrektek. Jacksonville-ből jön a cucc.garrett27
több mint 13 éve
Nate Davis, irányító a PS-ből is megkapta a future szerződést.
több mint 13 éve
Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96www.footballfanatics.com. Többször rendeltem, teljesen korrektek. Jacksonville-ből jön a cucc.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tavaly jó offense volt a vikingeknél, sztem idén se az OC-n múlott a gyengélkedés, hanem Favre drasztikus visszaesésén és Rice kiesésén.SebiiJogos, de amikor van egy olyan futója, mint AP, aki pazar formában van, akkor miért erőltette a passzjátékot ezt nem értem. Ráadásul Gerhartot alig használta.
több mint 13 éve
Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96ProShopból akartam névre szóló mezt, de nem szállítanak a gyíkok magyarisztánba... bezzeg Máltára igen :mad:
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Tavaly jó offense volt a vikingeknél, sztem idén se az OC-n múlott a gyengélkedés, hanem Favre drasztikus visszaesésén és Rice kiesésén.
több mint 13 éve
majd megbánják 😀Seahawks hire Darrell Bevell as offensive coordinator.egy másik topikban nem bánkódtak amiatt, hogy lapátra tették 😊tüsi91
zsííra.kacsa
több mint 13 éve
Duff
3 133
nem az egyéb témák/boltok, üzletek -re gondolsz?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
BOWL.HUHol keressem?Mate96Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96van egy meccsnézés topic. ott minden le van írvaa.kacsa
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Seahawks hire Darrell Bevell as offensive coordinator.egy másik topikban nem bánkódtak amiatt, hogy lapátra tették 😊
zsííra.kacsa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol keressem?Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96van egy meccsnézés topic. ott minden le van írvaa.kacsa
több mint 13 éve
Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?Mate96van egy meccsnézés topic. ott minden le van írva
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ti már rendeletek a netről Seahawks-os cuccokat? Ha igen, honnan?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
http://en.wikipedia.org/wiki/Darrell_BevellSeahawks hire Darrell Bevell as offensive coordinator.Kicsit bővebb infó róla?
zsííra.kacsa
Mi volt az eddigi munkássága, hol, stb...
kösziSonics
két kattintás...
több mint 13 éve
Seahawks hire Darrell Bevell as offensive coordinator.Kicsit bővebb infó róla?
zsííra.kacsa
Mi volt az eddigi munkássága, hol, stb...
köszi