NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
más:Én viszont majdnem eltaláltam a szezon eleji tippelésnél a végeredményt ( 6 W 10L ) ha jól emléxem... 😊
Ki emlékszik, hogy a szezon beharangozó podcast-ban ki tippelte be a Seahawks csoportgyőzelmét?! Múltkor eszembe jutott, hát Gabó bekaphatja, hogy bejött neki 😊Fucu
Igaz, PO-ról nem is álmodtam.
Fucu!
Remélem, hogy az év végi NFC West értékelő podcast-ot nem felejtetted el. 😉
Szívesen meghallgatnám a Te, Pít, Braxa, Helmut, vmelyik vállalkozó kedvű Rams Fan, és a többiek véleményét az egész éves NFCW "teljesítményről..."
több mint 13 éve
Ha gondoljátok, van egy érdekes videozós elemzős témám... Azzal együtt valszeg el tudom mondani, hogy miért nem hiszem, hogy visszavonul! 😊A kommentátorok beszéltek arról, hogy Hasselbeck vissza fog vonulni. Ti tudtok erről valamit?Mate96persze. 50% esély van rá, hogy visszavonulFucu
több mint 13 éve
Konkrétan Conolly a Patsből gyorsabban vitte a labdát amikor NFL történelmet írt a Packers ellen...Tényleg lassú. De legalább motiválta a srácokat.Arra nem lehet panasz szerintem.De ahogy a kedvenc fűszerünket útólérték az gáz volt...Hanni
Szerk: Ha már lassúság. Tegnap feltűnően lassúak voltak a LB-ek. Tatupunál még talán érthető is.undisputedly
több mint 13 éve
Tényleg lassú. De legalább motiválta a srácokat.Arra nem lehet panasz szerintem.De ahogy a kedvenc fűszerünket útólérték az gáz volt...
Szerk: Ha már lassúság. Tegnap feltűnően lassúak voltak a LB-ek. Tatupunál még talán érthető is.undisputedly
több mint 13 éve
Tényleg lassú. De legalább motiválta a srácokat.Arra nem lehet panasz szerintem.Mert előtte ki kellene próbálni Chancellort élesben, huzamosabb ideig, nem csak ilyen 2 play/meccs felállásban. Drafton meg sokkal égetőbb helyekre kellene húznunk. De Milloy ideje tényleg lejárt.HanniAz szerintem nem. Viszont CB nagyon. De ezt már hányszor elmondtuk 😀miért nem kell SS? Milloy 37 éves, Babineaux-t meg nem használták rendesenFucu
Viszont Willy engem is felbosszantott tegnap... majdnem le is cseréltem a siget Stokleyra.Hanni
Szerk: Ha már lassúság. Tegnap feltűnően lassúak voltak a LB-ek. Tatupunál még talán érthető is.
több mint 13 éve
szezon elején sem értettem miért erőltetik Milloy-t. jó a Kancellárról megfeledkeztem, valamiért azt hittem ő CB 😊Mert előtte ki kellene próbálni Chancellort élesben, huzamosabb ideig, nem csak ilyen 2 play/meccs felállásban. Drafton meg sokkal égetőbb helyekre kellene húznunk. De Milloy ideje tényleg lejárt.HanniAz szerintem nem. Viszont CB nagyon. De ezt már hányszor elmondtuk 😀miért nem kell SS? Milloy 37 éves, Babineaux-t meg nem használták rendesenFucu
Viszont Willy engem is felbosszantott tegnap... majdnem le is cseréltem a siget Stokleyra.Hanni
én a Babs, Kancellár párossal vinném jövőre a SS posztot
más:
Ki emlékszik, hogy a szezon beharangozó podcast-ban ki tippelte be a Seahawks csoportgyőzelmét?! Múltkor eszembe jutott, hát Gabó bekaphatja, hogy bejött neki 😊
több mint 13 éve
Mert előtte ki kellene próbálni Chancellort élesben, huzamosabb ideig, nem csak ilyen 2 play/meccs felállásban. Drafton meg sokkal égetőbb helyekre kellene húznunk. De Milloy ideje tényleg lejárt.miért nem kell SS? Milloy 37 éves, Babineaux-t meg nem használták rendesenFucuSztem itt a PO-ban látszott, h ha Hassie összeszedi magát akkor tudja ő még jól tolni. Tegnapi meccs se rajta ment el. Williamsnek nemtudom mibaja volt, droppolgatott összevissza. Ami elsősorban kell egy G,SS,CB (Jennings helyére)DuffAz szerintem nem. Viszont CB nagyon. De ezt már hányszor elmondtuk 😀
több mint 13 éve
miért nem kell SS? Milloy 37 éves, Babineaux-t meg nem használták rendesenSztem itt a PO-ban látszott, h ha Hassie összeszedi magát akkor tudja ő még jól tolni. Tegnapi meccs se rajta ment el. Williamsnek nemtudom mibaja volt, droppolgatott összevissza. Ami elsősorban kell egy G,SS,CB (Jennings helyére)DuffAz szerintem nem. Viszont CB nagyon. De ezt már hányszor elmondtuk 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
Vagy visszavonul, vagy nem 😊A kommentátorok beszéltek arról, hogy Hasselbeck vissza fog vonulni. Ti tudtok erről valamit?Mate96persze. 50% esély van rá, hogy visszavonulFucu
- sztem nem, ha ez jelent vmit -
több mint 13 éve
Sztem itt a PO-ban látszott, h ha Hassie összeszedi magát akkor tudja ő még jól tolni. Tegnapi meccs se rajta ment el. Williamsnek nemtudom mibaja volt, droppolgatott összevissza. Ami elsősorban kell egy G,SS,CB (Jennings helyére)DuffAz szerintem nem. Viszont CB nagyon. De ezt már hányszor elmondtuk 😀
Viszont Willy engem is felbosszantott tegnap... majdnem le is cseréltem a siget Stokleyra.
több mint 13 éve
A kommentátorok beszéltek arról, hogy Hasselbeck vissza fog vonulni. Ti tudtok erről valamit?Mate96persze. 50% esély van rá, hogy visszavonul
több mint 13 éve
Hááát, nem hiszem,hogy gond lett volna a macik magatartásával. Egy kis lökdösődés bőven benne van.Így most nem ugrik be, de az emberkedés teljesen mindennapi dolog, azért furcsa, hogy írod...Mit csináltak a Bears játékosok, hogy haragszol rájuk?BearHát eléggé erőszakosak voltak: az egyik játékos, például ellökött egy Seahawks védőt, mert szabályosan megállította őt.Mate96
Az lehet, amikor Kreutz nekiment egy Hawks-osnak, aki valóban szabályosan szerelt, ha jól emlékszem, azzal a kis extrával, h belenyomta az ellen fejét a talajba...ekkor jött Kreutz és lökött...ami szintén nem sportszerű, de valahol indokolt....Bear
A sérüléseknél ráadásul a medvék stábja is segített, a játékosaik is teljesen korrekten viselkedtek.
Szimpatikus csapat ők is és a GreenBay is. Biztosan izgalmas meccset játszanak majd, reméljük GB győzelemmel 😛
több mint 13 éve
Sztem itt a PO-ban látszott, h ha Hassie összeszedi magát akkor tudja ő még jól tolni. Tegnapi meccs se rajta ment el. Williamsnek nemtudom mibaja volt, droppolgatott összevissza. Ami elsősorban kell egy G,SS,CB (Jennings helyére)Duffazért cancellárát megnézném SS-ben hogy mit tud
több mint 13 éve
Duff
3 133
Sztem itt a PO-ban látszott, h ha Hassie összeszedi magát akkor tudja ő még jól tolni. Tegnapi meccs se rajta ment el. Williamsnek nemtudom mibaja volt, droppolgatott összevissza. Ami elsősorban kell egy G,SS,CB (Jennings helyére)
több mint 13 éve
Így most nem ugrik be, de az emberkedés teljesen mindennapi dolog, azért furcsa, hogy írod...Hát eléggé erőszakosak voltak: az egyik játékos, például ellökött egy Seahawks védőt, mert szabályosan megállította őt.Mate96Köszi! Jól esik, hogy legalább te ilyen sportszerű vagy, a Bears játékosaival ellentétben.Mate96Mit csináltak a Bears játékosok, hogy haragszol rájuk?Bear
Az lehet, amikor Kreutz nekiment egy Hawks-osnak, aki valóban szabályosan szerelt, ha jól emlékszem, azzal a kis extrával, h belenyomta az ellen fejét a talajba...ekkor jött Kreutz és lökött...ami szintén nem sportszerű, de valahol indokolt....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A kommentátorok beszéltek arról, hogy Hasselbeck vissza fog vonulni. Ti tudtok erről valamit?
több mint 13 éve
youngban egyetlen jó dolog van, hogy meccseket nyer. fasz se tudja hogy csinálja ezt, de megy neki.drafton is ha hozunk vkit, akkor ez sztem a legfontosabb. nyer e meccseket vagy nem. ott van mccoy és clausen. mindkettő csapata szar, de mccoy-ban legalább látszott vmi clausennel szemben. nem is tudom melyik jenki szakíró írta ezt példákkal is színezve, és igaza van. ez egy olyan dolog amit nem lehet fejleszteni. vagy megvan vagy nincs. természetesen van kivétel is még mielőtt vki jönne azzal 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát eléggé erőszakosak voltak: az egyik játékos, például ellökött egy Seahawks védőt, mert szabályosan megállította őt.Mit csináltak a Bears játékosok, hogy haragszol rájuk?BearGrat a Hawksnak, azt hiszem, abszolút nem kell szégyenkeznetek semmiért...a NO ellen kifejezetten parádé volt, amit a csapat nyújtott....van mire építkezni, és bizakodva várni a köv. szezont....PC pedig beköszönt...😊BearKöszi! Jól esik, hogy legalább te ilyen sportszerű vagy, a Bears játékosaival ellentétben.Mate96
több mint 13 éve
Elfogult vagyok vele, de annyira ne írjátok le, én azt javaslom. Szerintem a balhéja miatt nem kéne neki sokat fizetni, s potenciál bőven benne van. Carroll tudná kezelni - nem lenne rossz nektek (még ha nem is tuti kezdőnek kell szerződtetni, küzdjön egy kicsit a helyéért) (bocs, hogy "ide pofátlankodtam")Ő sztem nem megoldás. Drafton kell hozni valakit. Stanzi ftw!Sebiihát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.Van már Vince Youngnak csapata?Attilahawks
helmutnak igaza van, bradley fire 1 héten belül. ez a elgfontosabb sztem is, és a védelmet meg kell erősíteni iszonyatosan.
hassie viszont jövőre ne legyen kezdő végig. sajnos ő is csak egy meccsre szedte össze magát, és tényleg nincs benne már 1 év. maradjon mentornak mert tényleg sokat tett seattle-ért, de kell vmi fiatal srác.a.kacsa
több mint 13 éve
Mit csináltak a Bears játékosok, hogy haragszol rájuk?Grat a Hawksnak, azt hiszem, abszolút nem kell szégyenkeznetek semmiért...a NO ellen kifejezetten parádé volt, amit a csapat nyújtott....van mire építkezni, és bizakodva várni a köv. szezont....PC pedig beköszönt...😊BearKöszi! Jól esik, hogy legalább te ilyen sportszerű vagy, a Bears játékosaival ellentétben.Mate96
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én innentől a Packers-nek szurkolok ebben az idényben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Grat a Hawksnak, azt hiszem, abszolút nem kell szégyenkeznetek semmiért...a NO ellen kifejezetten parádé volt, amit a csapat nyújtott....van mire építkezni, és bizakodva várni a köv. szezont....PC pedig beköszönt...😊BearKöszi! Jól esik, hogy legalább te ilyen sportszerű vagy, a Bears játékosaival ellentétben.
több mint 13 éve
Hagyjuk mar Carlsont! Egy-ket elejtett labda meg belefer, de alapvetoen egy nagyon jo TE. Remelem felepul rendesen es epitenek ra jatekokat is. Ne felejtsuk el az elozo meccsen levo ket TD-jet. Erdekes, ha rendesen hasznaljak elkapasra is es nem csak blokkolgatni, akkor boven van mit keresnie!endorphynMost ez honnan tört ki belőled? 😀
több mint 13 éve
Grat a Hawksnak, azt hiszem, abszolút nem kell szégyenkeznetek semmiért...a NO ellen kifejezetten parádé volt, amit a csapat nyújtott....van mire építkezni, és bizakodva várni a köv. szezont....PC pedig beköszönt...😊
No.1. Bears
több mint 13 éve
Hagyjuk mar Carlsont! Egy-ket elejtett labda meg belefer, de alapvetoen egy nagyon jo TE. Remelem felepul rendesen es epitenek ra jatekokat is. Ne felejtsuk el az elozo meccsen levo ket TD-jet. Erdekes, ha rendesen hasznaljak elkapasra is es nem csak blokkolgatni, akkor boven van mit keresnie!
-- TIME I'AM! --