NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
én csak azt nem értem, hogy miért nem tudunk hasonló playhívásokat produkálni mindig. végre láttam h nem 10 yardos fost játszunk, hanem meg lett nyujtva. jó volt látni a meccset, és remélhetőleg ezen az úton megyóünk tovább.
3-1 a csoportban, minimum .500 vagyunk.faszaa.kacsa
Carroll a labdabirtoklast imadja. A biztos kontrolt felette. Elmondasa szerint nala minden a labdarol szol. A hosszu passzok nem ezek ugye, szoval itt most ez az attitud valtozott nemileg. Es tegnap este mukodott. Viszont ehhez kell egy akkora benga elkapo mint Williams, mert egy komolyabb corner a kisebb WR-ainkat siman lezuzogatja. Nem egyszer olyan coverben volt MW, hogy a frasz jott ram a passznal es megis elkapta. Hosszu kar es komoly fizikai jelelenlet. Na meg pontos passzok. Plusz Obo is megkapta a lehetoseget es eleg jol elt vele. Tegnap a Cards ellen ez eleg jol mukodott, de kerdes, hogy meg merik -e jatszani a Saint ellen..

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
én csak azt nem értem, hogy miért nem tudunk hasonló playhívásokat produkálni mindig. végre láttam h nem 10 yardos fost játszunk, hanem meg lett nyujtva. jó volt látni a meccset, és remélhetőleg ezen az úton megyóünk tovább.
3-1 a csoportban, minimum .500 vagyunk.fasza
több mint 15 éve
Na ez szép volt fiúk!

Nem szabad túlértékelni a győzelmet - főleg, hogy csak az összefoglalót láttam -, de egy csoportellenféllel szemben főleg idegenben mindig jó érzés nyerni. 😊
Akik látták a meccset azoktól várnék egy részletesebb elemzést, amíg meg tudom nézni a meccset...Sonics
Megint nem ertekelte tul senki! Plane az nem, aki latta is.. 😛 Ja, es Madnek: SB 😀endorphyn
Teeeeeeeeeeeee, ne kekeckedj! 😊

Igyexem pótolni a "mulasztásomat"...Sonics
Hajra 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Na ez szép volt fiúk!

Nem szabad túlértékelni a győzelmet - főleg, hogy csak az összefoglalót láttam -, de egy csoportellenféllel szemben főleg idegenben mindig jó érzés nyerni. 😊
Akik látták a meccset azoktól várnék egy részletesebb elemzést, amíg meg tudom nézni a meccset...Sonics
Megint nem ertekelte tul senki! Plane az nem, aki latta is.. 😛 Ja, es Madnek: SB 😀endorphyn
Teeeeeeeeeeeee, ne kekeckedj! 😊

Igyexem pótolni a "mulasztásomat"...

több mint 15 éve
Na ez szép volt fiúk!

Megint nem ertekelte tul senki! Plane az nem, aki latta is.. 😛 Ja, es Madnek: SB 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Na ez szép volt fiúk!

Akik látták a meccset azoktól várnék egy részletesebb elemzést, amíg meg tudom nézni a meccset...

több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Közben a meccs felkerült TYT-re.
több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Most helyenként egész jól játszottunk, a Cardinals pedig a meccs nagy részében úgy, ahogy az utóbbi időben mi szoktunk. Végre jó volt nézni a csapatot milyen harcos, Curry, Clemmons, Jennings, Obomanu, Williams különösen tetszett. Forsett olyanokat futott, amilyeneket régen nem, és Lynch-el is sok bajuk volt. A red zone offense viszont még mindig vérszegény, nem merünk bevállalni merészebb passzokat. Mondjuk a sok apró field goal most jól jött, bár Olindo kapufájánál nem voltam boldog. Ott még akármi lehetett volna.
Egyedül a sérülések aggasztanak, Hasselbeck, Williams, Lynch, de remélem összedrótozzák őket a Saints ellen.
Most örüljünk a győzelemnek, mert nagyon fontos volt!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Meg lesz itt a csoportgyőzelem 😊
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
5-4 😊 Úgy gondolom sima meccs volt.
A D jól játszott Currynek sikerült egy sacket csinálni Clemsonak meg kettőt és Jennings is jó volt, szerzett egy IC-t.
Offense jól játszott Hassinak most ment a játék még törött csuklóval is 😊 Szépek voltak a hosszú passzzok. Williams ismét alkotott plusz Obamanu is jól játszott. Futás még elég gyengusz de azért sikerült két futott TD-t bevinni 😊

Jővőhéten Saints, na az már neccesebb lesz szerintem. Ha ilyen jól játszunk mint most akkor még jó is kisülhet belőle. 😊habib
tanuljuk meg hogy az INT 😊 az IC ami sínen közlekedik 😀

több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
5-4 😊 Úgy gondolom sima meccs volt.
A D jól játszott Currynek sikerült egy sacket csinálni Clemsonak meg kettőt és Jennings is jó volt, szerzett egy IC-t.
Offense jól játszott Hassinak most ment a játék még törött csuklóval is 😊 Szépek voltak a hosszú passzzok. Williams ismét alkotott plusz Obamanu is jól játszott. Futás még elég gyengusz de azért sikerült két futott TD-t bevinni 😊

Jővőhéten Saints, na az már neccesebb lesz szerintem. Ha ilyen jól játszunk mint most akkor még jó is kisülhet belőle. 😊

több mint 15 éve
nincs

Én Hasselbeck-re leszek kíváncsi és arra hogy ha nagyon szar lesz akkor lecseréli-e CarrollFucu
Az a baj,hogy nincs kire.Ha lenne valaki a rosteren aki fiatal, és bizonyíthatna...de nincs senki.undisputedly
J.P. Losman úgyis visszatért, miért ne? 😀Fucu
Hát nem hittem ,hogy ilyet leírok majd egyszer, de talán ő is jobban muzsikálna Mattnél 😀
Amúgy elég nagy baj,hogy ilyen nevek merülnek fel 😀 Backup backupja , Losman 😀
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nincs

Én Hasselbeck-re leszek kíváncsi és arra hogy ha nagyon szar lesz akkor lecseréli-e CarrollFucu
Az a baj,hogy nincs kire.Ha lenne valaki a rosteren aki fiatal, és bizonyíthatna...de nincs senki.undisputedly
J.P. Losman úgyis visszatért, miért ne? 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
nincs

Az a baj,hogy nincs kire.Ha lenne valaki a rosteren aki fiatal, és bizonyíthatna...de nincs senki.
több mint 15 éve
nincs

Én Hasselbeck-re leszek kíváncsi és arra hogy ha nagyon szar lesz akkor lecseréli-e Carroll

több mint 15 éve
múlt héten nem tűnt annak, ami abban nyilvánult meg hogy nem adta el a labdát 😀 Egyébként még mindig pontatlan, szóval Thomas-nak kinézhet egy INT ha jó helyen ólálkodikFucu
Nem gondoltam volna,hogy Fitzpatrikban nagyobb lehetőséget látok majd mint DA-ban. Emlékszem régen amikor volt egy-két jó meccse a halovány brownsszal, mennyire élvezetes volt nézni.
Van rá esély egyáltalán,hogy Orton szintű fejlődésen menjen át?
több mint 15 éve
múlt héten nem tűnt annak, ami abban nyilvánult meg hogy nem adta el a labdát 😀 Egyébként még mindig pontatlan, szóval Thomas-nak kinézhet egy INT ha jó helyen ólálkodik

több mint 15 éve
ja csak ez idegenbeli meccs lesz 😊Fucu
Ezesetben át kellene szerkesztenem a hszt, valahogy így "Hajajj, idegenben elég gyengén muzsikálunk. Mondjunk el egy imát, és reménykedjünk egy fumbligyáros Cards O#-ban 😀undisputedly
mondanám hogy otthon jobbak vagyunk, de hazudnék 😊
a labdaeladások fognak dönteni és ugye fumble kiharcolásban és TD-ra visszavételben ligaelitek vagyunk idén 😀 (még egy kell hogy megdöntsük az NFL rekordot 😊)Fucu
Fontos lenne megfogni titeket, mert egyre "egészségesebbek" lesztek.És habár nem láttam idén, de a szakírók szerint végre Derek sem tűnik reménytelennek.
több mint 15 éve
Ezesetben át kellene szerkesztenem a hszt, valahogy így "Hajajj, idegenben elég gyengén muzsikálunk. Mondjunk el egy imát, és reménykedjünk egy fumbligyáros Cards O#-ban 😀undisputedly
mondanám hogy otthon jobbak vagyunk, de hazudnék 😊
a labdaeladások fognak dönteni és ugye fumble kiharcolásban és TD-ra visszavételben ligaelitek vagyunk idén 😀 (még egy kell hogy megdöntsük az NFL rekordot 😊)

több mint 15 éve
Ezesetben át kellene szerkesztenem a hszt, valahogy így "Hajajj, idegenben elég gyengén muzsikálunk. Mondjunk el egy imát, és reménykedjünk egy fumbligyáros Cards O#-ban 😀
több mint 15 éve
ja csak ez idegenbeli meccs lesz 😊

több mint 15 éve
Espn-en tíz szakíróból kettő tart minket esélyesebbnek.
Bradfordék mennek Friscoba, és eddig 0/3-al állnak idegenben, szóval reménykedhetünk egy 49ers W-ben.
Arra,hogyan fog előre menni az offensünk ötletem sincs, de igencsak tudnék örülni egy W-nek. Otthon 3-1 a mérleg,ráadásul divízión belül csak mi állunk pozitív recorddal.
Go seahawks.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Polombus-Pitts lesz holnap a kezdő LT-LG páros. Okungra még mindig várni kell...
több mint 15 éve
mit jelent az earn everything?davekid
mindent kiérdemelni

több mint 15 éve
davekid 349 — Go Big Red
mit jelent az earn everything?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12