Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Túl sok hibás döntést fel lehetne róni az egész csapatnak és fejtegetni, de én kicsit letagadtam a 4&1-es szitunál. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kié a nagyobb felelősség: a játékos(ok)é (jelenleg Wilsont venném elö), aki könnyelműen, sétálgatva áll fel egy adott playhez, vagy az edzöké, akik túl sokáig beszélnek vele az oldalvonal mellett? Olyan soknak vélem azt a 40 mp-et a playek között, miért nem lehet kicsit tempósabban felállni/visszaérni? P.Manning nagy mágus volt az áthivásoknak, de ahhoz meg idö kell gondolom, hogy átnézhesse a D felállását, akkor mi miért nem pörgetjük ezt jobban? Nem nohuddle, csak úgy +5-10mp-t simán lehetne nyerni, ha nem sétálgatunk, meg értetlenkedünk, hogy mi is jön...Illetve ott a támadó óra QB előtt, edző előtt, miért nem kérnek inkább időt és nem az, hogy próbálnak meg 5mp alatt felállni?
DK hiszti: kinek szólt és miért? Bírom a csávót, de látszik még, hogy nem a legvajpuhább a keze, illetve én kicsit hiányolom töle a kontakt után szerzett yardokat is, így kicsit nem értem mire ez a műsor, főleg hogy azért még mindig csak egy tehetség, nem egy bizonyított sztár...
több mint 5 éve
"Meddig kell még néznem ezt a szart?" /"Vége a szenvedésnek"/stb.Amikor a 2 éves kislányom megunja Peppa malacot, akkor a kezembe adja a távirányítót, és jelentőségteljesen rám néz. 😊
Ezek a fiúk ezt vagy nem tudják, vagy haterek. és alig várják, hogy leírhassák, hogy ez két szar csapat, de a hox szarabb. Ennyi.
Próbálok visszavágni és a leggyűlöletesebb szarral a panaszkodva dicsekvés fegyverével élek.
"Ma tönkrement az aksi a Taycanomban (ide kell típusmeghatározás, amiből kiderül, hogy csúcsmodell), mondjuk vadi új, szóval garis . (nincs még kész) Hál Istennek a Model X még gurul"
Ennyi 😀
Fel a fejjel Haver!
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Köszi a választ.
A pix után kikapcsoltam, mert nem voltam már szomjas. Nemrég felsírt a kislányom. Belenéztem a haverjaim kommunikációjába, aztán itt az eredménykövetőbe, ahol láttam, hogy az összes nyomorultnak olyan a TV-je , hogy "néznie kell ezt a szart" különben a Spectre egyenként végzi ki a családtagjaikat.
Szóval nem láttam, segíteni sem tudok. Ameddig láttam jó felkészültek voltunk, mely párosodott remek egyéni megoldásokkal.
De bocs a Bills 25 év után rájátszás meccset nyert- nem igazán tudok ezen a mai Hox meccsen kiakadni. Mondjuk azt érzem, hogy DK cserét fog kérni.
Wilson+DK <-> Watson 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Az eredménykövetőbe kár volt benézni, utólag én is megbántam hogy ott voltam. Arra volt csak jó, hogy elszakadjon a végére a cérna. :/
akdestroyer
több mint 5 éve
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Köszi a választ.
A pix után kikapcsoltam, mert nem voltam már szomjas. Nemrég felsírt a kislányom. Belenéztem a haverjaim kommunikációjába, aztán itt az eredménykövetőbe, ahol láttam, hogy az összes nyomorultnak olyan a TV-je , hogy "néznie kell ezt a szart" különben a Spectre egyenként végzi ki a családtagjaikat.
Szóval nem láttam, segíteni sem tudok. Ameddig láttam jó felkészültek voltunk, mely párosodott remek egyéni megoldásokkal.
De bocs a Bills 25 év után rájátszás meccset nyert- nem igazán tudok ezen a mai Hox meccsen kiakadni. Mondjuk azt érzem, hogy DK cserét fog kérni.
Helmut Zimmer
Az eredménykövetőbe kár volt benézni, utólag én is megbántam hogy ott voltam. Arra volt csak jó, hogy elszakadjon a végére a cérna. :/
több mint 5 éve
Egy név - Josh Allen- ennyi, szóval jól vagyok.Remélem a szíved jól bírta a mai napot.Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
Sifur
- Nincs elsó körünk 2 évig.
- Nem működik az O -Jövőre valszeg elkezdjük leamortizálni a 3. OC-t
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Van valami gyors észrevételed a meccsről?
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.
A játék minden elemében tönkre lettünk baszva, és még szerencsénk se volt.
akdestroyer
több mint 5 éve
Na jo ez legalabb vicces 😀😀
több mint 5 éve
A Ramsre vagy Aikersre vonatkozoan meglepne ha nem mondana. De a Carrol fele kozhely szotar hatartalanlesz-e "tremendous job"?De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
12th member
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Engedd el 😊 Az idot forditsd masra, ha mindenkeppen foci, akkor nezz egy kis Billst, Tampat, KC-t, NO-t, elvezd kicsit a minosegi jatekot 😊Van valami gyors észrevételed a meccsről?Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Sifur
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.
akdestroyer
több mint 5 éve
Remélem a szíved jól bírta a mai napot.Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Sifur
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Van valami gyors észrevételed a meccsről?
A játék minden elemében tönkre lettünk baszva, és még szerencsénk se volt.
több mint 5 éve
lesz-e "tremendous job"?De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
12th member
több mint 5 éve
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Sifur
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
több mint 5 éve
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
több mint 5 éve
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegén Undi szakértését várom az eredménykövetőben bemutatott magánszáma után.
Oszi
több mint 5 éve
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
több mint 5 éve
vagy ez az egész a pofámba robban 😀
peet_24

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ezt a rakás fost amit ossze sikerult rakni wildcard meccs cimen...
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Amikor írtátok, nevettem rajta, de azóta egyre több logikát látok benne: altattunk.- Nincs különbség a 2. és a 7. hely között (nincs igazi hazai pálya előny)
- Nem készültünk fel a meccsekre, mert nem nyerni akartunk, hanem sémákat gyakoroltunk éles helyzetben (RW sem twittelt már olyanokat, hogy jobbnak kell lenni és a lőlapon is látszott, hogy volt olyan, hogy nem használtunk területeket - nem volt feladat)
- Nem nagyon módosítottunk a gameplanben meccs közben (jó, ez már lehet, hogy erőltetett)
és még lehet, hogy ma sem vesszük elő AZ IGAZI PLAYBOOK könyvet, csak ha nem megy, a RAMS ellenállásától fog függeni (open drive nem számít)
Óriás bold: a legalulértékeltebb ember: Schottenheimer, mert mindenkit belerakott a hintába
vagy ez az egész a pofámba robban 😀
több mint 5 éve
Valamiért rohadtul izgulok 😀 Kb mint anno nfc címért a packers ellen az utolsó 5percben😀 Nagyon nagyon kíváncsi vagyok Schottenheimer mit hoz ki az offense-ből... De mivel a mumus jön ez nekem nagyon 50-50
több mint 5 éve
Egy biztos csak, hogy ez nem az a Rams lesz, amit pár hete 70%-os teljesítménnyel, félgőzzel győztünk le simán.Ez az összes többi Rams meccsre (2018 óta) fog hajazni inkább, ahol alapból mi indulunk hátrányból, de nem vagyunk esélytelenek, +90%-os koncentrációval meg teljesítménnyel körömrágós meccsen nyerhetünk.
Vagy kaphatunk ki szorosan illetve simán.
több mint 5 éve
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben McvayRams Fisherrel is szivatott minket szoval abszolut mumusok de amugy asszem a ket hettel korabbi meccsen mondtak még biztos ma is elhangzik nekme 5-3 remlik McVay javàra
funkyparduc
több mint 5 éve
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:Heineken palinka pizza chips!
GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
akdestroyer
Go Hawks!!
több mint 5 éve
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs: GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
több mint 5 éve
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben Mcvay
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Nekem Ken Norton Jr. 😊Amúgy nekem nem is ugrott be, csak miután megnéztem az alábbi videót, hogy mennyi hasonlóság volt a 2004-es és a mostani szezon között:
www.youtube.com/watch?v=GSYTiuIuQW0
Azért remélem, hogy a végkifejlet nem ugyanolyan lesz. 😊