Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, az 1: agyhalott
2: virtuálisan szájbarúgom.
több mint 5 éve
Ha jövőre ez a defense edzői stáb megmarad az akkora baki mint BoB megtartása 2020ig...tudom a legion of boom más stábbal volt, elit játékosokkal de azóta folyamatos esés... egy Buffalot akit a Jets 15 ponton tartott, ne már hogy 30 ponton nem lehet megállítani, tudom, minden meccs más na de akkor is... Ez most számomra liga utolsó védelem, ezzel playoff meccset se lehet nyerni lassan
Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve
Ezek után nem tudom mi kell ahhoz hogy Nortont pofon verjék
több mint 5 éve
Meglepődtem volna, ha nálad nem lenne egy 😀S méret kell ? 😃Mi a legkisebb rendelhető mez méret? 😀 Egyre szimpatikusabb.Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
Más: A hét jelenete nálam az a Bobby sack amúgy. Kurvanagy érzés lehetett nekiugrani és beletenni a földbe Jimmy-t seggre érkezve. Imádom. Ezért a látványosságért szerettem meg ezt a sportot.
kristóf17
Szerk: Itt van: www.youtube.com/watch?v=2D6xbhdj3jU&ab_channel=CBSSportsHQ
tenorx
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Nem ment át az irónia. 😊Akkor máshogy fogalmazok jelenleg bárkit bárhol megtudunk verni valós eséllyel független az adott csapat formájától.Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )Vagy nyertek vagy nem, ez valóban 50-50% 😊
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Rózsa Sándor (betyár)
Egyébként tényleg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor máshogy fogalmazok jelenleg bárkit bárhol megtudunk verni valós eséllyel független az adott csapat formájától.Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )Vagy nyertek vagy nem, ez valóban 50-50% 😊
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
több mint 5 éve
Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )Vagy nyertek vagy nem, ez valóban 50-50% 😊
Rózsa Sándor (betyár)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
S méret kell ? 😃Mi a legkisebb rendelhető mez méret? 😀 Egyre szimpatikusabb.Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
Más: A hét jelenete nálam az a Bobby sack amúgy. Kurvanagy érzés lehetett nekiugrani és beletenni a földbe Jimmy-t seggre érkezve. Imádom. Ezért a látványosságért szerettem meg ezt a sportot.
kristóf17
tenorx
kristóf17
több mint 5 éve
Mi a legkisebb rendelhető mez méret? 😀 Egyre szimpatikusabb.Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
kristóf17
tenorx
több mint 5 éve
Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
kristóf17
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerencsere rossz formaban van a Bills, lehet eselyunk a gyozelemre. Ritka, hogy az elso idosavban jatszunk.Miért szerinted ha jó formában lennének akkor nem lenne ?
undisputedly
Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )
+plusz szerintem most a védelem is szintet lép
Nagyon kiváncsi vagyok hogy Carlos Dunlap,Jamal,és Wagner ebben az új pozícióban milyen lesz együtt
több mint 5 éve
Szerencsere rossz formaban van a Bills, lehet eselyunk a gyozelemre. Ritka, hogy az elso idosavban jatszunk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Az interjukat erdemes megnezni, minden riporternek igy valaszol : Yes Sir, No Sir, Yes Ma'am, No Ma'am es minden erdemeert a csapatot es a jatekostarsakat elkapotarsakat meltatja, rettento szimpatikus.www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
kristóf17
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgKezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.
steelwolf
több mint 5 éve
Szomoru, hogy mind az offense, mind a defense kapitanyanak, 7-8 eves veteran all-pro jatekosoknak ugy kell konyorogni, sokszor evekig, hogy szabjak az erossegeikre a gameplant (Russ-passhappy; Wagner-blitz).
több mint 5 éve
Szerintem 140-150 kg os versenysulynal par honap leallas utan is sok ido kell hogy formaba lendulj de a legfontosabb hogy uzemkepesre kell hozzak az inakat es izuleteket mert ha tul terhelik akkor azonnal szakadas es Snack playoffra erkezett szerintem.Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.Játszani fognak mind elvileg, nekem Damon Harrison furcsa hogy itt van hetek óta és még mindig PS-ben nyomja, ennyire leeresztett volna hogy még formába kell jönni azért nem hozzuk fel?
Moore nem edzett.
tomz
12th member
Mit gondoltok melyik arcat mutatja majd a vedelmunk ?Adams mar csutortokon full speedel edzett es allitolag jol ment neki Bobbyt kerdeztek a blitz rol azt mondta imadja es jo lenne tobbet blitzelni , most indul majd a Let Bobby Blitz mozgalom es kivancsi vagyok h holnap is helyt all e majd Brooks.
( Most olvastam.ujra AK irását igy mar vilagos mit gondol a vedelemrol 😊 )
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.Játszani fognak mind elvileg, nekem Damon Harrison furcsa hogy itt van hetek óta és még mindig PS-ben nyomja, ennyire leeresztett volna hogy még formába kell jönni azért nem hozzuk fel?
Moore nem edzett.
tomz
több mint 5 éve
És mindeközben a hét elején elengedett Kendricks-et visszaigazoltuk, plusz a volt seahawks-os Alex Collins-t (RB).
több mint 5 éve
Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.Moore nem edzett.
több mint 5 éve
Injury report:Seattle Seahawks:
out = Carlos Hyde, Chris Carson, Benson Mayowa, Ugo Amadi, Shaquill Griffin, Mike Iupati
Buffalo Bills:
out = TJ Yeldon, Mitch Morse, Matt Milano, Taiwan Jones, Josh Norman
questionable = Vernon Butler, Cody Ford, Dawson Knox, Darryl Johnson
több mint 5 éve
Egyelore funky csak egy-egy uzenetet kapott: "WHO DIS"Wow, és ők el is küldték neked a mezüket? Mekkora formák 😊)Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
funkyparduc
Wyatt
több mint 5 éve
Wow, és ők el is küldték neked a mezüket? Mekkora formák 😊)Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
funkyparduc

több mint 5 éve
Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏