Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!
Fantomas0429
Én nem vágyok ilyen nagyra, egyetlen egy februári tétmeccset kívánok csak.

több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 958 — Fantomas0429
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!
több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.
undisputedly
Nem az 1yard vs 5yard, hanem a W vs L kontextusban. Jobb egy vergodo korhazcsapat mint egy mumus.
Amit te mondasz, az nem Stirlitz mélységű dolog... 😎
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Kendricks valoszinűleg kidőlt ACL szakadással azt hiszem ezzel véget is ért a karrierje nálunk? Vagy talan ligába is ha tárgyalások ugy haladnak majd.
Nem feltétlen nagy veszteség de nem elhanyagolhato a poszt mélységét nézve, Barton viszonylag jol helyt állt eddig is, vagy az se lenne baj ha kevesebb 3LB felállásunk lenne emiatt😃

Lockettről olvastatok valamit? nem találtam nyilatkozatot rola de jo jel hogy egyből visszament
több mint 6 éve
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő.

De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
PEEtör
Állitolag megnézték és nem volt egyértelmű hogy videozzanak...🤷🏻‍♂️bosszant vereség de a meccs egésze alapján megérdemelt vereség volt beleszámitva a meccs végi coachingot
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő.

De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nem. PC hibazott, be is vallalta:

"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."

sports.yahoo.com/amphtml/pete-carroll-costly-delay-game-071115531.html
undisputedly
Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.
akdestroyer
Ok, kinek a felelossege a time management, foleg utolso masodpercekben amikor a gyozelemert tamadsz? HC.

Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.
több mint 6 éve

"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."

undisputedly
Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
13-0-ra is azert engedtuk el oket, mert ugy muszaj passzolnunk, igaz? 😀

több mint 6 éve
gedam 6 506
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.
tomz
És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀
peterk2005
dobatni akarták wilsont és hogy ne legyen népharag, hogy az egy yardosról már megint nem lynch futás jön inkább bevállalták a büntit. így meg a dobójátéknak több hely maradt, több volt a route-variáció.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.
tomz
És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
tomz
Így utólag, lehiggadva nekem is gyanús a dolog. Ráadásul egy futást se próbáltunk meg. Az a baj, hogy ez sok emberben egy elcseszett dologként marad meg. Pedig még mindig nem dolgoztuk fel a vesztes SB-t. Kíváncsi vagyok Lynch mit érzett amikor futás helyett DOG jött.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
TD helyett Delay of Game! Az év faszsága!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Azert ez megint tragikomedia volt.

1. es 10 a frisco 12 yardosanal. 45 masodperc kb. az oran, akarsz egetni belole, meg az idokeresed is meg van.

Erre hivsz 3 passzt, hogy veletlenul se kelljen rovid yardos futasra keszulniuk 4-re. De megcsinalod. Jon Ursua az elso NFL elkapasaval kb. az 1 yardosnal.

1. es goal, 26 masodperc kb. az oran, de Fant serult. 25 yardot kell futnia a LoS-hoz, hogy spikeolhassunk. Ha elfekszik, megall az ora 10 masodperc buntetesert. Nem teszi. Odafut. Spike.

Bejon Lynch, az este mar bevitte egyszer ugyanonnan. A stadion keszul, mindenki felkel a szekbol. A feszultseg tapinthato. Az ev legfontosabb jateka. A gyozelemert...latod a tamadokat ahogyan allnak a huddleben, probalod kitalalni, hogy Lynch kozepen fut vagy kint.....de akkor....SIPSZO!
Nezel, mi a sz@r van, Ifedi nem false startolhat mert meg a huddleben allunk....

DELAY OF GAME 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Es akkor hagyjuk, hogy ordas nagy DPI-t engedtek el a frisconak, holott pont azert valtoztattak szabalyt a Saints meccs utan tavaly, hogy az ilyen DPI-ket visszanezhessek(meg a kozvetitesben sem ertettek, higy miert nincs flag), mert az a csapat amelyik ennyire gyokerul manageli az idejet es hivja a playeket, nem erdemel gyozelmet.

Es akkor en az idei szezonban mar nem is irok tobbet, csak ha "jot" nem tudok irni (tehat nem fogok).

Szerk: Utolso 4 meccsbol 3-at buktunk. Szerintem RW draftolasa ota ilyen nem fordult elo, ami ugye nem ma volt.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Azért a Lynch TD után könny szökött a szemembe 😀
Csak a szokásos dráma.
Remélem nem most kezdünk el rosszul kijönni ezekből 😏
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vasárnap 22.40 tali 😊
több mint 6 éve
Ami történt, megtörtént.
Javaslom hagyjuk magunk mögött az alapszakasz-faszságokat, mostantól csak előre, és csak 1 dolog számít:

PLAYOFF-TIME BABY!

több mint 6 éve
Carroll szépen leadta a meccs végét, time management 0, idokeresek is rosszul lettek kihasznalva 3-4.kiserletre egymás után..
Delay of gamet nem is értem mintha azt hittek volna Wilsonek idokeres volt, el nem tudom képzelni mi lett volna stadionba ha Lynch egy yardos futásaval nyerjük meg a meccset.
Kár érte reméljük 2het mulva jön a visszavágo, az látszik hogy azért van keresnivalonk.

Ami funfact hogy URSUA csinálja meg a kulcs 4th downt amivel 1yardra jutunk szezon első elkapása volt tőle kb😃
több mint 6 éve
Hát sajnos a Lions nem tette meg azt a szívességet, hogy kihúzza a 2. félidőt, úgyhogy mostantól én is az esti L-t preferálnám.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 6 éve
Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalon
12th member
A meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.

De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊
Gyurma Pappa
Nem mondtam hogy matchup csak egy csapatrészre írtam hogy jobb lenne mint 49ers, ez pedig a védelem. Offenset nézve sokkal veszélyesebbnek tartalak titeket.

A 3. heti meccsünkből amúgy nem sok értelme van kiindulni szerintem ott leginkább saját magunkat vertük meg, gondolok itt a fumble-re amit visszahordtatok és egy kickoff return is volt gyakorlatilag 14-0ról kezdtünk.
De azzal egyetértek hogy tök mindegy holnap reggelre már okosabbak leszünk majd akkor lehet latolgatni az esélyeket.
több mint 6 éve
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?
hpeter93
Második feltéve hogy a Saints nyer, de várjuk ki a végét..
több mint 6 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 629 — zászló zászló szív
Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalon
12th member
A meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.

De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊

több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.
Ebben az esetben:

Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
WC: vs Vikings
Div: vs Saints

Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
WC: vs Eagles
Div: vs 49ers

Kövezzetek meg, nekem az utóbbi tetszik jobban.

A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%

Ez alapján szerintem jobban járnánk egy L-el.
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).

Ez esetben kb 25% esélyünk lehet az NFC döntőre.

Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.

És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.

Ez a scenárió (a saját koordináta-rendszerem alapján)
kb 10%-os esélyt hagy az NFC döntőre, (de inkább kevesebbet.)

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
akdestroyer
Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalon talán gyengébbek mint 49ers, akikkel szemben nem sok ujdonsággal tudnánk előállni 3.meccsen bár JimmyG PO-ban még nem bizonyitott egy betli is lehet akár belőle.
Meglepne amugy ha ma nyernénk szerintem kár előre latolgatni annyira kiszámithatatlanok vagyunk 😃
Amugy a falhoz annyi hogy Brownnak 2-3hetet mondtak tehát WC kör után elvileg visszatérhetne.
Én annak fogok ma szurkolni hogy további sérüléseket ne szerezzünk az a legfontosabb az elmult hetek után. Bizok még benne hogy GB es NO hátha betlizik és egy pihenőhét extra lennne de nem hiszem hogy megtennék nekünk ezt a luxust.

Mit gondoltok arrol a statrol hogy visszavágokon szinte mindig kikapunk ha ezt nézzük egyik matchup sem nekünk kedvez..?