Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!Én nem vágyok ilyen nagyra, egyetlen egy februári tétmeccset kívánok csak.
Fantomas0429
több mint 6 éve
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!
több mint 6 éve
Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.Nem az 1yard vs 5yard, hanem a W vs L kontextusban. Jobb egy vergodo korhazcsapat mint egy mumus.
undisputedly
Amit te mondasz, az nem Stirlitz mélységű dolog... 😎
több mint 6 éve
Kendricks valoszinűleg kidőlt ACL szakadással azt hiszem ezzel véget is ért a karrierje nálunk? Vagy talan ligába is ha tárgyalások ugy haladnak majd.Nem feltétlen nagy veszteség de nem elhanyagolhato a poszt mélységét nézve, Barton viszonylag jol helyt állt eddig is, vagy az se lenne baj ha kevesebb 3LB felállásunk lenne emiatt😃
Lockettről olvastatok valamit? nem találtam nyilatkozatot rola de jo jel hogy egyből visszament
több mint 6 éve
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő.Állitolag megnézték és nem volt egyértelmű hogy videozzanak...🤷🏻♂️bosszant vereség de a meccs egésze alapján megérdemelt vereség volt beleszámitva a meccs végi coachingot
De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
PEEtör
több mint 6 éve
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő. De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
több mint 6 éve
Ok, kinek a felelossege a time management, foleg utolso masodpercekben amikor a gyozelemert tamadsz? HC.Nem. PC hibazott, be is vallalta:Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."
sports.yahoo.com/amphtml/pete-carroll-costly-delay-game-071115531.html
undisputedly
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.
akdestroyer
Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.
több mint 6 éve
Nem. PC hibazott, be is vallalta:Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."
undisputedly
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.
több mint 6 éve
13-0-ra is azert engedtuk el oket, mert ugy muszaj passzolnunk, igaz? 😀 Nem. PC hibazott, be is vallalta:
több mint 6 éve
gedam
6 506
dobatni akarták wilsont és hogy ne legyen népharag, hogy az egy yardosról már megint nem lynch futás jön inkább bevállalták a büntit. így meg a dobójátéknak több hely maradt, több volt a route-variáció.Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀
tomz
peterk2005
több mint 6 éve
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀
tomz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.Így utólag, lehiggadva nekem is gyanús a dolog. Ráadásul egy futást se próbáltunk meg. Az a baj, hogy ez sok emberben egy elcseszett dologként marad meg. Pedig még mindig nem dolgoztuk fel a vesztes SB-t. Kíváncsi vagyok Lynch mit érzett amikor futás helyett DOG jött.
tomz
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.
több mint 6 éve
TD helyett Delay of Game! Az év faszsága!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Azert ez megint tragikomedia volt.1. es 10 a frisco 12 yardosanal. 45 masodperc kb. az oran, akarsz egetni belole, meg az idokeresed is meg van.
Erre hivsz 3 passzt, hogy veletlenul se kelljen rovid yardos futasra keszulniuk 4-re. De megcsinalod. Jon Ursua az elso NFL elkapasaval kb. az 1 yardosnal.
1. es goal, 26 masodperc kb. az oran, de Fant serult. 25 yardot kell futnia a LoS-hoz, hogy spikeolhassunk. Ha elfekszik, megall az ora 10 masodperc buntetesert. Nem teszi. Odafut. Spike.
Bejon Lynch, az este mar bevitte egyszer ugyanonnan. A stadion keszul, mindenki felkel a szekbol. A feszultseg tapinthato. Az ev legfontosabb jateka. A gyozelemert...latod a tamadokat ahogyan allnak a huddleben, probalod kitalalni, hogy Lynch kozepen fut vagy kint.....de akkor....SIPSZO!
Nezel, mi a sz@r van, Ifedi nem false startolhat mert meg a huddleben allunk....
DELAY OF GAME 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Es akkor hagyjuk, hogy ordas nagy DPI-t engedtek el a frisconak, holott pont azert valtoztattak szabalyt a Saints meccs utan tavaly, hogy az ilyen DPI-ket visszanezhessek(meg a kozvetitesben sem ertettek, higy miert nincs flag), mert az a csapat amelyik ennyire gyokerul manageli az idejet es hivja a playeket, nem erdemel gyozelmet.
Es akkor en az idei szezonban mar nem is irok tobbet, csak ha "jot" nem tudok irni (tehat nem fogok).
Szerk: Utolso 4 meccsbol 3-at buktunk. Szerintem RW draftolasa ota ilyen nem fordult elo, ami ugye nem ma volt.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Azért a Lynch TD után könny szökött a szemembe 😀Csak a szokásos dráma.
Remélem nem most kezdünk el rosszul kijönni ezekből 😏
több mint 6 éve
Vasárnap 22.40 tali 😊
több mint 6 éve
Ami történt, megtörtént.Javaslom hagyjuk magunk mögött az alapszakasz-faszságokat, mostantól csak előre, és csak 1 dolog számít:
PLAYOFF-TIME BABY!
több mint 6 éve
Carroll szépen leadta a meccs végét, time management 0, idokeresek is rosszul lettek kihasznalva 3-4.kiserletre egymás után..Delay of gamet nem is értem mintha azt hittek volna Wilsonek idokeres volt, el nem tudom képzelni mi lett volna stadionba ha Lynch egy yardos futásaval nyerjük meg a meccset.
Kár érte reméljük 2het mulva jön a visszavágo, az látszik hogy azért van keresnivalonk.
Ami funfact hogy URSUA csinálja meg a kulcs 4th downt amivel 1yardra jutunk szezon első elkapása volt tőle kb😃
több mint 6 éve
Hát sajnos a Lions nem tette meg azt a szívességet, hogy kihúzza a 2. félidőt, úgyhogy mostantól én is az esti L-t preferálnám.
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 6 éve
Nem mondtam hogy matchup csak egy csapatrészre írtam hogy jobb lenne mint 49ers, ez pedig a védelem. Offenset nézve sokkal veszélyesebbnek tartalak titeket.Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalonA meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.
12th member
De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊
Gyurma Pappa
A 3. heti meccsünkből amúgy nem sok értelme van kiindulni szerintem ott leginkább saját magunkat vertük meg, gondolok itt a fumble-re amit visszahordtatok és egy kickoff return is volt gyakorlatilag 14-0ról kezdtünk.
De azzal egyetértek hogy tök mindegy holnap reggelre már okosabbak leszünk majd akkor lehet latolgatni az esélyeket.
több mint 6 éve
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?Második feltéve hogy a Saints nyer, de várjuk ki a végét..
hpeter93
több mint 6 éve
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?
több mint 6 éve
Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalonA meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.
12th member
De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊

több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalon talán gyengébbek mint 49ers, akikkel szemben nem sok ujdonsággal tudnánk előállni 3.meccsen bár JimmyG PO-ban még nem bizonyitott egy betli is lehet akár belőle.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
WC: vs Vikings
Div: vs Saints
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
WC: vs Eagles
Div: vs 49ers
Kövezzetek meg, nekem az utóbbi tetszik jobban.
A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Ez alapján szerintem jobban járnánk egy L-el.
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).
Ez esetben kb 25% esélyünk lehet az NFC döntőre.
Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.
És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.
Ez a scenárió (a saját koordináta-rendszerem alapján)
kb 10%-os esélyt hagy az NFC döntőre, (de inkább kevesebbet.)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
akdestroyer
Meglepne amugy ha ma nyernénk szerintem kár előre latolgatni annyira kiszámithatatlanok vagyunk 😃
Amugy a falhoz annyi hogy Brownnak 2-3hetet mondtak tehát WC kör után elvileg visszatérhetne.
Én annak fogok ma szurkolni hogy további sérüléseket ne szerezzünk az a legfontosabb az elmult hetek után. Bizok még benne hogy GB es NO hátha betlizik és egy pihenőhét extra lennne de nem hiszem hogy megtennék nekünk ezt a luxust.
Mit gondoltok arrol a statrol hogy visszavágokon szinte mindig kikapunk ha ezt nézzük egyik matchup sem nekünk kedvez..?