Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Teljesen eldobtam az agyamat mikor pár hete Miami meccset néztem és láttam hgy Webb a kezdő LT.Nálunk is ő volt a nagybetűs megoldás a vakoldal megvédésére, szóval no surprise. 😀
😀
braxa88
Leírhatjuk hogy ő a tackle-ök Osweilere?
több mint 6 éve
Leesett a meseautómról a kipufogó, úgyhogy érzésem szerint ma estére a kipufogó lesz kész, nem a képregény. 😀Teljesen eldobtam az agyamat mikor pár hete Miami meccset néztem és láttam hgy Webb a kezdő LT.
Talán csinálnom kéne egy patreon oldalt, és akkor nem nekem kéne azt az elrozsdásodott szart hegesztgetni, hanem simán kifizetém belőle a szerelőt, és egyből lenne időm Jamarcus Webb-el viccelődni. 😀
Ilyen ez a popszakma.
akdestroyer
😀
több mint 6 éve
Leesett a meseautómról a kipufogó, úgyhogy érzésem szerint ma estére a kipufogó lesz kész, nem a képregény. 😀Talán csinálnom kéne egy patreon oldalt, és akkor nem nekem kéne azt az elrozsdásodott szart hegesztgetni, hanem simán kifizetém belőle a szerelőt, és egyből lenne időm Jamarcus Webb-el viccelődni. 😀
Ilyen ez a popszakma.
több mint 6 éve
Szerintem nézz meg pár csapatot akik szinte mindig top 5 ben húznak és mégsem jutnak előre..Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Van olyan csapat a ligában aki ennyire balfék módon draftolt az elmúlt 3 évben mint mi?
Ami a 4. Kört illeti...Mindenki higgadjon le a picsába 7-2.
Helmut Zimmer
funkyparduc

több mint 6 éve
rengetegJennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Van olyan csapat a ligában aki ennyire balfék módon draftolt az elmúlt 3 évben mint mi?
Helmut Zimmer
funkyparduc
| Blair, Metcalf, Griffin, Dissly, Carson, Dickson, Flowers + Jones, Penny (3.körben ahova való jó pick lett volna 😀 ) vagy Green |
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Van olyan csapat a ligában aki ennyire balfék módon draftolt az elmúlt 3 évben mint mi?
Helmut Zimmer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Szerintem nyerünk amúgy. Nem azért mert overall jobbak vagyunk, mert kurvára nem 😀, egyszerűen csak ezen a meccsen pont jobbak leszünk. Meg azért, mert idén kurva jól bejöttek a jóslataim eddig.Sherman konkrétan olyan mint Mici néni a luxustakarítónő, hogy csak szemmagasságban takarít, de ott nagyon.
Láttam hogy Shermané a legalacsonyabb engedett passer rating, majd DK ésvagy Lockett segít neki, hogy ne nyomja tovább az esélyesség terhe.
akdestroyer
több mint 6 éve
Szerintem nyerünk amúgy. Nem azért mert overall jobbak vagyunk, mert kurvára nem 😀, egyszerűen csak ezen a meccsen pont jobbak leszünk. Meg azért, mert idén kurva jól bejöttek a jóslataim eddig.Láttam hogy Shermané a legalacsonyabb engedett passer rating, majd DK ésvagy Lockett segít neki, hogy ne nyomja tovább az esélyesség terhe.
több mint 6 éve
Kegyeleti okokból nincs magyarázat. 😊Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Te figyi mar! Miert Harry Potter az avatarod?
Helmut Zimmer
ulpianus
több mint 6 éve
Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Te figyi mar! Miert Harry Potter az avatarod?
Helmut Zimmer
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.Ami a 4. Kört illeti...Mindenki higgadjon le a picsába 7-2.
több mint 6 éve
jóvan, akkor lófaszt se nyerünk.Viszont a 9-ers meccs előtt eszembe jutott egy fontos dolog, ez pedig a 78- as Le Mans.
A Porsche két géppel a 936/78, és a 935/78-as géppel nevezett. Utóbbi az érdekes, ez ugyanis a kiforrott 935 széria utolsó direkt Le mansra épített harcosa, amely Moby Dick néven vonult be a történelembe. Fehér volt, hosszú aerodinamikai elemeket kapott, és a 3.2 es boxer teljesítményét 850 lóerőre lőtték (rossz nyelvek szerint 1000 fölé 😊 ) A 0-160-0-t 6 mp alatt tudta, és a Mulsanne egyenesben megfutotta a 367-et. Mégsem nyert, a bajnok a Renault Alpine lett egy kisebb 2.0-ás V6-osa, nyitott karosszériával, és a 936-osok is elverték a Moby Dicket.
Az van, hogy ugyan baromi erős volt a Porsche, de még Le manban is csak 2 padlógázas szakasz van, ahol kijött a 300 lóerő különbség. Miután azonban vannak kifejezetten technikás "szaggatott" szakaszok", ahol sajnos nem nagyon tudott felépülni a 2 hatalmas turbóban a nyomás, ezeken a szakaszokon a Renault a kis könnyű kasztnival nagyon el tudott menni, mert a Moby Dick csak szenvedett (milyen irónikus a Porsche a legnagyobb verést a Porschéről elnevezett kanyarban kapta, és a Ford sikánban).
Most ez csak így eszembe jutott. 😊
több mint 6 éve
Ez oké, de nem fér bele olyan b@lfaszkodás mint ami a Saints ellen ment, mert az full kabaré volt. Diggsre kiváncsi leszek nagyon, egyébként a meglepetés győzelemmel maximálisan egyetértek😊@CAR, ARI, MINJólértem? 😀
Ez mind hozható, kétszer az SF sem biztos, hogy nyer, úgyhogy szerintem meglesz a PO. Bár ezt már az idény előtt is fixre vettem 😊
Wyatt
Írtál 4db 50-50es meccset, és ha mindet hozzuk akkor meglesz a PO? 😀
Ezen a vonalon kiindulva, akár meg is nyerhetjük mind a 7 meccset az első kiemeléshez. 😀
Itt 2 kötelező meccs van, (CAR, ARI), és akkor ezen felül kell 2 két meglepetésgyőzelem.
Amit amúgy én simán kinézek a gárdából, szóvan lassan kezdem magam így érezni:
akdestroyer
több mint 6 éve
@CAR, ARI, MINJólértem? 😀
Ez mind hozható, kétszer az SF sem biztos, hogy nyer, úgyhogy szerintem meglesz a PO. Bár ezt már az idény előtt is fixre vettem 😊
Wyatt
Írtál 4db 50-50es meccset, és ha mindet hozzuk akkor meglesz a PO? 😀
Ezen a vonalon kiindulva, akár meg is nyerhetjük mind a 7 meccset az első kiemeléshez. 😀
Itt 2 kötelező meccs van, (CAR, ARI), és akkor ezen felül kell 2 két meglepetésgyőzelem.
Amit amúgy én simán kinézek a gárdából, szóvan lassan kezdem magam így érezni:
több mint 6 éve
jóég milyen lassútwitter.com/JohnPGilbertNFL/status/1191708842620604416
Ngakuet el kell hozni nyáron
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
nem lesz itt PO. igazából ha kettőt nyerünk innen az már a papírforma borulása.@CAR, ARI, MIN
ezért is írtam ezt a TB meccs után:
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffbabraxa88
braxa88

több mint 6 éve
Passrush? ........ nagyon ritkán van 1. szándékból direkt 4 emberes rush. Sokat szurikátáznak a srácok (2. olvasás), ami a rengeteg opciós játék miatt van (támadó, és védő oldalon). Oka, hogy az LB sor gyakorlatilag csak akkor agresszív, amikor fellépnek direkt, vagy blitzelnek, de ez ritka, amúgy területet véd, vagy kivált, hogy megállítson hosszú játékot. Amúgy Wright szerintem konkrétan az egyik legjobb játékosunk passz ellen, és konkrétan mást sem csinál kis túlzással. Szerintem Diggs érkezésével leszakad a súly az LB sorról, és visszaáll a rend, illetve a szerepek. Valszeg a sokat átkozott TT tényleg sérülten vállalta a játékot (bár a Bengals elleni bravúrt nem magyarázza) 😊 így lehet, hogy némi túlzással 10,5 játékos állt fent rendszeresen.
garrett27
több mint 6 éve
Passrush? Idepottyant Clowney, nagy hercehurca után ide került Ansah, felépült Reed, 1. körben jött Collier, erre a Tampa ellen tulajdonképpen Wagner jegyzi az egyetlen igazi sacket. Innentől kezdve persze a már liga szinten is félig eltemetett Winston úgy dobálgat, hogy előtte még meg is vacsorázik. Na de most tényleg, én írjak e-mailt hogy mit kéne változtatni (nem értek hozzá, de ennél bármi jobb lenne).Még jó hogy RW van, meg Lockett, meg DK. Aztán még jöhet Gordon, ha füvezik, ha iszik, nem érdekel csak kapjon el minden lasztit.
Myers-el meg kezdeni kell valamit, mert ez így ezen a szinten nagyon kevés. A mi helyzetünkben, amikor minden meccs gürcölős, kínlódós, nem lehet 7 pontot bent hagyni a rúgó lábában.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
a SF oda-vissza, @LAR, @PHI, @CAR, ARI, MIN meccsekből kell négy, úgy, hogy lehetőleg benne legyen egy a Vikings, Rams duóból a tiebreakerhez. Vagy Frisco odavissza, és akkor meg van a csoport.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Én hiszek a decemberi feltámadásban. Nem tudom hogy fog történni, kirúgjuk Nortont, elviszi a kisördög, Wilsonnak elromlik a headsetje örökre, Gordon menybe megy, Clowney elkapja lepkéket, de valahogy meg fog történni és 10-6-al becsúszunk a playoffba.Sztem idén 10-6-tal nem fog menni, vagy mákos tiebreaker kell hozzá.
Sebii
több mint 6 éve
Én hiszek a decemberi feltámadásban. Nem tudom hogy fog történni, kirúgjuk Nortont, elviszi a kisördög, Wilsonnak elromlik a headsetje örökre, Gordon menybe megy, Clowney elkapja lepkéket, de valahogy meg fog történni és 10-6-al becsúszunk a playoffba.
több mint 6 éve
Az lesz majd az MVP, akinek a csapata hasít majd a végén és jók a számai.Sztem Rodgers.
Wilson címéhez be kell mennetek a PO-ba, a hazai Vikings elleni meccs igen fontos lesz.
több mint 6 éve
nem lesz MVP, előbb lesz Jackson, vagy Watson. 😀 5ször annyi hír megy róluk, mint Wilsonról. 5 TD közel 300 yard a Tampa ellen... semmiség.Nem értelek Titeket 7-2-es csapat vagyunk. Mindegyis 😀Mire nem jó egy MVP QB 😊
Helmut Zimmer
Sebii