Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 506
Bold: Wilson az első int-et idén Thomasnak dobja!
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek
Wyatt
Nem rossz csapat a Ravens. Lamar-t pedig altalanossagban nem ismerik el olyan jonak, mint amilyen. Sem a szakik, sem a szurkolok. ET nyilvanvaloan vert fog izzadni, hogy picket szerezzen es minel jobban beleronditson a levesunkbe. Az OL-juk pedig boven jobb, mint a mi passrushunk. Raadasul ugye a QB run opciojaval is szamolni kell.

24-38 kozott varok mindketto csapattol (onero, tamadok). Aztan, hogy ki hol all meg, mennyi labdat ad el stb, azt lehetetlen megmondani.
undisputedly
lamarról inkább teljesen végletesen gondolkodnak az emberek. amilyen a játéka. akik szeretik mvp várományosnak gondolják, a héterek, mint vájet, totál csődnek.
most is megszavazták kint a hét ground játékosának (tehát azért sokan szeretik) és szagértők az 5. helyre rakják az mvp várományosoknál.
vszeg az igazság a kettő között van. erős, atletikus, gyors és könnyed, nem csak lábbal, fejben is. 22 éves kora ellenére jól olvassa a játékot, jó srác, karizmatikus, küzdő, igazi vezér. olyan skill setje van, ami nem volt még az nfl-ben. ezért mvp. mindamellett főleg a számokon kívül nagyon pontatlan még. (egyébként azt vettem észre, hogy jobbra még csak-csak tud dobálni, de balra tényleg nagyon gyengusz.) nagy hiányossága még, hogy nem igazán vigyáz a labdára és szinte tuti, ha two-minute drill kell a nyeréshez, akkor buktuk a meccset. szóval úgy néz ki, mint egy reményteljes 22 éves qb, semmi esetre sem mvp még (bár vannak ilyen megmozdulásai) és nem bust (bár vannak ilyen megmozdulásai).
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
 sports.mynorthwest.com/711778/seahawks-jarran-reed-will-impact/

Kozben tobben is elkezdtek leugrani a Reed bandwagonrol, legalabbis ami az azonnali impactjat illeti. Nagyon kivancsi vagyok a passrushra.
undisputedly
Szagértők.

Azt mondják hogy ettől nem lesz egyből 5 sack-ünk a következő meccsen mert ez nem így működik.

Hát de bazdmeg, pont így működik.
Hogy megtalálod a hiányzó láncszemet, azt az elemet amitől kiegyensúlyozottá válik a rendszered, és akkor az nem csak a saját impactját hozza, hanem az egész egység varázsütésre feljavul.
(Például Clowney játéka is akit nem lesz egyszerű Reed mellett instant kettőzni.) Millió példa van erre.

Én vasárnap MINIMUM 3 sack-et, és DL feltámadást várok.

több mint 6 éve
gedam 6 506

Kozben tobben is elkezdtek leugrani a Reed bandwagonrol, legalabbis ami az azonnali impactjat illeti. Nagyon kivancsi vagyok a passrushra.
undisputedly
mer ki fog passzolni?
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Eleg sok fajta ertekeleshez hozzaferni igy, de nagyon maceras kiprintscreenelgetni oket, szoval a tobbi adat csak keresre. Addig ide teszem ezt az overall ertekelest a Ravensre fokuszalva:
undisputedly
Ezeket ebben a formában inkább ne. Sőt, a korábbiakat is töröld inkább. A felhasználési feltételek tételesen és kifejezetten tiltják az adatok publikálását. Márpedig a screenshot megosztása publikálás. Ha a Google beindexelheti és ráakadnak, csak gondot okozol magadnak.

Szóval az ilyent inkább privátban (úgy nem is tiltják), vagy ha meg akarsz osztani adatot, akkor imásold ki és szövegesen rakd be. És ne mindent, hanem csak specifikusan azt az 1-2-t ami érdekes. Az se teljesen kóser, de határmezsgye, ott már vitatható/nem egyértelmű, hogy publikálásnak számít-e.
peterk2005
USA joghatosag ala rendel minden jogvitat a Terms of Use (most nem nezem meg, de alpereskent szerintem jogom lenne europai birosaghoz is), marpedig USA jog szerint ervelheto a "fair use", tekintettel arra, hogy nem profitalok a tartalom megosztasabol semmilyen modon, nem kereskedelmi jelleggel teszem, hanem edukacios cellal azert, hogy az o altaluk letrehozott nyers adatokon alapulo meroben ujszeru osszefuggeseket es tendenciakat keressunk. Nem hiszem, hogy gond lenne 😊

Maximum, ha a bowl.hu felol megkeresnek, hogy szedjem le ilyen formaban, mert bizonyithatoan forgalmat general nekik a megosztas, ami kozvetve vagy kozvetlenul reklam- vagy egyeb bevetelekhez vezet es ok nem akarnak kockaztatni akkor leszedem, addig viszont nem kell aggodni 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 599 — The only discipline that lasts, is self discipline
Eleg sok fajta ertekeleshez hozzaferni igy, de nagyon maceras kiprintscreenelgetni oket, szoval a tobbi adat csak keresre. Addig ide teszem ezt az overall ertekelest a Ravensre fokuszalva:
undisputedly
Ezeket ebben a formában inkább ne. Sőt, a korábbiakat is töröld inkább. A felhasználési feltételek tételesen és kifejezetten tiltják az adatok publikálását. Márpedig a screenshot megosztása publikálás. Ha a Google beindexelheti és ráakadnak, csak gondot okozol magadnak.

Szóval az ilyent inkább privátban (úgy nem is tiltják), vagy ha meg akarsz osztani adatot, akkor imásold ki és szövegesen rakd be. És ne mindent, hanem csak specifikusan azt az 1-2-t ami érdekes. Az se teljesen kóser, de határmezsgye, ott már vitatható/nem egyértelmű, hogy publikálásnak számít-e.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyertetek idén már nehezebb meccset is, otthon a keleti parti ellenféllel szemben léptek most pályára, ahol nincs védelem.

A támadók szép számokat hoznak, de ezt mondjuk konkrétan a Miami lemészárlása eredményezi.

A Chiefs ellen nem volt kérdés, a Browns ellen annyira sem, lemákolták a harmadik számú irányítóval játszó Steelerst hosszabbításban, meg volt két szoros W az 1/1-es és a jövő évi top 3-as csapat ellen. Szép az a 450 yard meccsenként, de nekem valahogy egyáltalán nem annyira meggyőző ez a játék ahhoz, hogy Seattle-ben ne hazai sikert várjak

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek
Wyatt
Nem rossz csapat a Ravens. Lamar-t pedig altalanossagban nem ismerik el olyan jonak, mint amilyen. Sem a szakik, sem a szurkolok. ET nyilvanvaloan vert fog izzadni, hogy picket szerezzen es minel jobban beleronditson a levesunkbe. Az OL-juk pedig boven jobb, mint a mi passrushunk. Raadasul ugye a QB run opciojaval is szamolni kell.

24-38 kozott varok mindketto csapattol (onero, tamadok). Aztan, hogy ki hol all meg, mennyi labdat ad el stb, azt lehetetlen megmondani.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek

több mint 6 éve
szerintem a FF és FR nagyon felhúzza azt a gradet
braxa88
Biztosan. Amugy 24 pontot kapott 100-bol a szerelesre. Volt 2 elrontottja. Erdekes kerdes, hogy miert van ennyi elrontott kiserlet, pedig evekkel ezelott meg PC-tol tanultak a szerelesi technikat a ligaban. Nem ketlem, hogy egyeni kepessegek miatt, de reszben talan a rossz schema miatt erkezunk rossz szogbol?
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
szerintem a FF és FR nagyon felhúzza azt a gradet
több mint 6 éve
Ezt braxanak (Cleveland ellen vegre nem volt teljesen elveszve, de meg igy is karrierje legrosszabb szezonjat futja):
 i.imgur.com/pTkAE3d.png

Russ pedig a legjobb QB:

Nyomas alatt is a legjobb, az elotte levok ertekelhetetlenul keves snapet jatszottak:
 imgur.com/TjkHfWW.png
Playactionben is a legjobb:
 imgur.com/vOKh7Cq.png
Tiszta zsebbol:
 i.imgur.com/lrhmi7j

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
funkyparduc
Gigabold: Nem dob az alapszakaszban egy INT-et se!
Ha összejön, akkor azért egy sörre összedobhattok.
akdestroyer
Benne vagyok!
Egy láda sör a tied, ha bejon!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
funkyparduc
Gigabold: Nem dob az alapszakaszban egy INT-et se!
Ha összejön, akkor azért egy sörre összedobhattok.

több mint 6 éve
gedam 6 506
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
nem
több mint 6 éve
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Cruyffkoma, te vagy az?
peach
Igen? Nem? Witch correct? 😀
Amúgy nem hinném.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 810 — a new hope (again)
Köszönjük a megosztást!

Természetesen fogok rá reagálni, csak ma moziba megyek.
Amúgy is akartam már írni a DL gyengélkedéséről, mert azt egészen máshogy látom mint ti, illetve írok majd a LB sor bezuhanásának általam vélt okairól is.
Nem is a PFF-re alapozva, inkább megírom előbb az elméletemet, aztán megnézem hogy fedik-e a grade-ek.
Ha nem az se baj. 😀

De minden szakmázgatás közé kell egy kis trash - avagy tegnap megihletett Russell MVP formája, a fiammal való Vuk nézés közben:

Fürge QB lábak,
Surranó kis árnyak,
Hipp-hopp, jön Russell!

Híres QB spy-ok,
Jobb ha félre álltok,
Hipp-hopp, jön Russell!

Ő a D-line-tól sohase fél,
Vár a scramble játék, csupa veszély!
Azt beszélik róla, ravasz mint a róka,
Jön, lát, győz, FUT!

Hiába nyomja tét is,
Elkapja Lockett még is,
Hipp-hopp, jön Russell!

akdestroyer
Cruyffkoma, te vagy az?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Köszönjük a megosztást!

Természetesen fogok rá reagálni, csak ma moziba megyek.
Amúgy is akartam már írni a DL gyengélkedéséről, mert azt egészen máshogy látom mint ti, illetve írok majd a LB sor bezuhanásának általam vélt okairól is.
Nem is a PFF-re alapozva, inkább megírom előbb az elméletemet, aztán megnézem hogy fedik-e a grade-ek.
Ha nem az se baj. 😀

De minden szakmázgatás közé kell egy kis trash - avagy tegnap megihletett Russell MVP formája, a fiammal való Vuk nézés közben:

Fürge QB lábak,
Surranó kis árnyak,
Hipp-hopp, jön Russell!

Híres QB spy-ok,
Jobb ha félre álltok,
Hipp-hopp, jön Russell!

Ő a D-line-tól sohase fél,
Vár a scramble játék, csupa veszély!
Azt beszélik róla, ravasz mint a róka,
Jön, lát, győz, FUT!

Hiába nyomja tét is,
Elkapja Lockett még is,
Hipp-hopp, jön Russell!

több mint 6 éve
 imgur.com/xgiEg5P.png
 imgur.com/StCjZnA.png

Szerk: Ez talan segithet meg a csapat ertekeleseben:
 imgur.com/0oHVHif.png

több mint 6 éve
Part2, Offense:

Week1
 imgur.com/SOvEyLY.png
Week2
 imgur.com/hRBUnRG.png
Week3
 imgur.com/oFFgT45.png
Week4
 imgur.com/AqlZ2ov.png
Week5
 imgur.com/o6DKd0j.png
Week6
 imgur.com/Nx1xhV1.png

több mint 6 éve
Én ezért nem fogok fizetni, de ha valakinek vannak idősor adatai játékosokról mondjuk játékosonként, akkor kérem dobja át, mert akkor meg tudom mondani 95% os valószínűséggel, hogy:
-Képesség vagy szabályozottsági hiba van, esetleg mind a kettő. Ez a két alaphiba (3 eset, a 4. az ideális állapot) nagyon, de nagyon nem ugyanaz a kávéház. Nagyon leegyszerűsítve egyik esetben játékost kell cserélni, másik esetben a rendszert kell felszabályozni.
Helmut Zimmer
OK, befizettem magam az elit csomagra, mivel erdekel, hogy mit olvasol ki beloluk (vagy abrki ams aki kedvet erez)

Seahawsk D:

Week1:
 imgur.com/0QAH5Dh.png
Week2:
 imgur.com/Hkl2u0r.png
Week3:
 imgur.com/WMcqCaz.png
Week4:
 imgur.com/D21M2lO.png
Week5:
 imgur.com/VKdygvY.png
Week6:
 imgur.com/DHA6xj9.png

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én ezért nem fogok fizetni, de ha valakinek vannak idősor adatai játékosokról mondjuk játékosonként, akkor kérem dobja át, mert akkor meg tudom mondani 95% os valószínűséggel, hogy:
-Képesség vagy szabályozottsági hiba van, esetleg mind a kettő. Ez a két alaphiba (3 eset, a 4. az ideális állapot) nagyon, de nagyon nem ugyanaz a kávéház. Nagyon leegyszerűsítve egyik esetben játékost kell cserélni, másik esetben a rendszert kell felszabályozni.

Nagyon egyszerűen:
 images.app.goo.gl/LbyqAXiGmwWtnip67
 images.app.goo.gl/Vvyi4YznsT5ciskUA

Tudom, hogy a legegyszerűbb azt mondani, hogy "nb 2-es futballisták a faszomat mááá"
Ezért látok abban némi veszélyt, hogy a PFF ontja a nyers minősített adatokat....

Szasz papa!

Teljes idősort hol találok?
Köszi
Update a PFF ertekelesben a Browns meccs utan (koveren szedve az uj score)
Erdekessegek: Griffin csatlakozott Clowneyhoz az elit csoportban, Thorpe, aki OBJ-t fogta tobbnyire, kiemelkedo ponttal kerult fel a listara. A LB sor es a sec tobbi resze tovabbra is katasztrofa. Flowers es Collier atkerult a TRASH kategoriaba, ahol TT varta oket. Emlitest erdemel meg Blair, az ujonc S aki szinten limitalt snap szammal, de jol jatszott.

Tamadoknal Jamarco esett jocskan vissza, illetve Luke Willson is, azonban ok meg mindig jok, ellentetben a TRASH kategoriaba kerult Fant-tal es Hunt-tal.

Szerk: Helm irhatnal edzoi szemmel a LB sor gyengelkedeserol. A tulzott base felallas vagy playcall, esetleg egyeni visszaeses okozza ezt a gyengulest?

Kivancsi voltam a PFF grade-ekre a vedoinknel:

Elit:
Clowney: 84.6 / 87.1
Shaquill Griffin: 75.7 / 80.6

Kiemelkedo:
Thorpe: n.a/ 78.7
Quinton Jefferson: 75.9 / 77.7
Poona: 74 / 74.1

Jo:
Al Woods: 71.9 / 68.9
Wagner: 67.5 / 65.3
Blair: n.a./ 65

Upgradeelni kellene:
McD: 67.2 / 62.7
Branden Jackson: 61.4 / 61.4
Ansah: 53.7 / 60.7
Kendricks: 65.1/ 60.2
Delano Hill: 61 / 59.5
Rasheem Green: 59.5 / 58.5
KJ Wright: 57.6 / 58.2
Jamal Taylor: 65.3 / 55.8

Abszolut trash:
Flowers: 50.7 / 49.2
Collier: 56 / 46.1
TT: 31.1 / 36.8

Ugyanez a tamadoknal:
Elit:
RW: 90.7 / 90.7
Dissly: 81.1 / IR

Kiemelkedo:
Lockett: 74.7 / 76.1

Jo:
Moore: 62.6 / 70.3 (ST blocked punt miatt)
Penny: 70 / 70
Carson: 67.2 / 70.3
Metcalf: 65.6 / 68.6
Luke Willson: 73/ 67.5
Duane Brown: 67 / 67
Jamarco: 79.1 / 66.9

Upgradeelni kellene:
Malik: 63.6 / 57.3
Fluker: 63.1 / 63.1
Iupati: 55.3 / 62.1
Britt: 58.3 / 60.1
Prosise: 57.1 / 53.6
J. Brown: 55.8 / 57.9
Ifedi: 51.5 / 50.8

Abszolut trash:
Fant: 60.9 / 46.5
Hunt: 60 / 46

NOTE: Elit: 80+; Kiemelkedoen jo: 74-79.9; Jo: 65-73.9; Upgradeelni kellene: 50-64.9; Abszolut TRASH: 0-49.9
undisputedly
undisputedly
Helmut Zimmer
Az egyes meccseken nyujtott teljesitmenyrol szerintem van info a PFF-en, de nem hiszem, hogy ez a "blended" rate vezetve van. En irogattam ki meg az elozo frissites elott es utan. Szerintem
updateelem majd iden minden forduloban.

Amugy Clowney ugy a legjobb vedonk, hogy ot duplazzak a leglgyakrabban... az egesz ligaban:

twitter.com/SethWalder/status/1184526758533648384?s=20
undisputedly