Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 488 — Erin Elite Andrews
Ez az ACL serules a centerek eseteben mennyire lehet hatassal a jovojere?
Visszaterhet a kovetkezo szezonban 100%os formaban?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
Az, és a legnagyobb tanulsága, hogy, ha a frontodat tele tudod pakolni tehetséges játékosokkal, nem kell nagyon kompromisszumokat kötni.
Helmut Zimmer
Hát utána már valóban nem. 😀

De ezt a fajta építkezést, amit a 49-ers csinált, azaz hogy televágta prémium játékosokkal a falat, csak a draft elejéről tudod megoldani megbízhatóan. (Nyílván arra is van példa hogy 2.-3.körben találsz elit passzsiettetőt, csak erre komolyan építeni/tervezni nem lehet). A piacról se megy, mert a jóisten pénze meg drafttőkéje se elég egy ilyen manőverhez.
A 49-ers 5 évet szopott elég keményen ahhoz, hogy top10-en belüli pickekkel felépítse ezt a falat, nem egyszer ilyen 2-3-4 győzelmes szezonokkal.
Ez azért elég nagy kompromisszum volt. 😊

De tény, most aratásidő van.

Én amúgy örülök neki, hogy egyre bivalyabbnak nézni ki az NFC-West.
Te biztos érteni fogod, hogy miért.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Hivatalosan is vége Britt szezonjának.
Oszi
Hál istennek Hunt nem tűnt teljesen elveszettnek.
BigBaltazar
 twitter.com/Cyoplasm/status/1189058801032298496
braxa88
Bizony feltűnően ügyes volt pass védelemben....ezért aztán a lehető legtöbbet futottunk a 2. félidőben. 😀
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Oszi
BigBaltazar
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Oszi

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
Az, és a legnagyobb tanulsága, hogy, ha a frontodat tele tudod pakolni tehetséges játékosokkal, nem kell nagyon kompromisszumokat kötni.
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.

több mint 6 éve
Szeretek pozitív utópiában gondolkodni, ezért bedobok egy ilyet.

Mi lenne az a minimum eredmény, amiért megbocsájtjátok neki ezt a sok fájdalmat? 😁
Hanni
Abból indulsz ki, hogy itt valami összeomlás lenne, ha a nagymester távozna. Miért lenne? Tényleg olyan jó munkát végez ez a stáb? 13-31 a legyőzött csapatok mérlege!!!!

Másképpen:
Lehet ennél rosszabb ez a védelem Clowneyval, JReeddel, Forddal, Wagner-Wright duóval, Flowerssel Griffel?
Mi történne az O-val? Elkezdenénk passzolni, hajjajjajajaajj!

Ha találnánk tehetséges, karizmatikus korszerű vezetőedzőt, amilyen PC volt 10 éve, akkor tolhatnánk egy GreenBayt. Tényleg horrorrok horrorrja lenne.

De nem lesz itt váltás, nincs ember, aki meg merné tenni és lesz jobb ez a csapat még bőven.
több mint 6 éve
Amúgy én vagyok jelenleg az egyetlen ezen a fórumon, aki nem meneszté azonnal hatállyal Carrollt?
akdestroyer
Nem
Koordinátorotokat? Azonnal.
braxa88
akiket PC tart a csapatnál... Ken Norton karrierjét konkrétan megmentette az Oakland kaland után. 😊
több mint 6 éve

Mi lenne az a minimum eredmény, amiért megbocsájtjátok neki ezt a sok fájdalmat? 😁
Hanni
49ers elleni megnyert NFC donto + Pats elleni megnyert SB.

Viccen kivul: szerintem nem az eredmeny a lenyeg. A csapat szempontjabol mindegy, hogy 8-8 vagy 12-4 lesz a merleg, mert a rajatszashoz nem vagyunk meg fejben. Az meg, hogy hol draftolunk PC alatt teljesen mindegy.

Én egy olyan jatekkoncepciot szeretnek latni, ahol nem erzem azt, hogy teljesen esetleges az, hogy mit hivunk, es mit sikerul vegrehajtani a palyan.
Ahogy irtak mar tobben: ha kiveszed RW-t akkor egy bottom 5 csapat vagyunk.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Amúgy én vagyok jelenleg az egyetlen ezen a fórumon, aki nem meneszté azonnal hatállyal Carrollt?
akdestroyer
Nem
Koordinátorotokat? Azonnal.
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed

több mint 6 éve
akdestroyer
Nem, én 3 éve menesztettem volna. Év végén kiraknám.
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
akdestroyer
Nem

és nem azért mert olyan remek HC, hanem szeretem nézni ahogy az oldalvonal mellett rágcsálja a fél kilós rágóját és néha-néha olyan bambán néz, hogy hangosan felröhögök.

Szerkesztette: BigBaltazar

több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
a 49ers a jelenlegi formajaban a meleg szart is kiveri a csapatbol.
funkyparduc
A tegnapijukhoz hasonló meccset vizionálok, csak nekünk nincs egy Mekefrínk.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
A vasárnap este egy képen.

A címe lehetne: When 4-3 meets man coverage

Szerintem a Falcons ebben a playben már tisztán ráment a 4-3base egyház megtrollkodására, amikor látták, hogy képesek vagyunk egy 10personnel ellen is így felállni. 😀
Úgyhogy a snap előtt kimozgatták Kenjon Barnert a vonal mellé, és csináltak egy 00personnelt.
Mi persze hamar megtaláltuk a tökéletes választ, Bobby Wagner mozgott ki vele a boxból, wide openbe. 😀

Miután KJ Wright is coverage munkán volt fent egy WR ellen, azt azért megnéztem volna, hogy ki szerel egy gyors slantet futó, és a fal mögé bedobott labdát elkapó WR-t. Kb röhögve ment volna az endzone-ig.

Már ha sikerül megverni valakinek az emberét, de hát a pisztolyt a saját fejünkhöz tettük, mert a jobb oldalon bunchba felállt gárda (normális OC hívással), úgy szopatta volna le a man coverage-ünket keresztező útvonalakkal, hogy öröm lett volna nézni.

Ezt egy Matt Ryan simán megoldja, hála Istennek a csere QB egy 5 yardos halott játékot választott.

Sírok.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Kijottek a grade-ek. Ha valaki (mas csapat szurkoloja is esetleg) erdeklodik valamilyen premium stat irant, nyugodtan irjon egy privat uzenetet:

Szerk: Clowney 7x nyomasgyakorlassal. Rajta kivul az egesz vedofal 3x gyakorolt nyomast. Vicc.
Tamadoknal 3 emberes show. RW-Lockette-Carson. Jamarco Jones egy kerek 0.0-at hozott pass blokkban, nem is tudom mit kellett hozza tennie, minden playben atengedte az ellenfelet?

i.imgur.com/zUF2kjh.png
 i.imgur.com/pOYSJeZ.png

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly
Még két nap, de amúgy nem állok sehol. 😀
Jelenleg ott tartok hogy a hétvégi playcalling traumatizált.
akdestroyer
ezt más művészember úgy hívja "ihlet"... 😀
több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly
akdestroyer
Neked nem szabadna Seahawks meccseket nézned. #Csakegyjavaslat

több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
akdestroyer
#holvanakepregeny
több mint 6 éve
Amúgy azoknak, akik mást gondolnak a stábról mint 3 hónapja, Bundi aranynívódíjas kommentjével válaszolnék:
De különben ott a másikoldalon Sea fórumon nagyon furcsák a tagok főleg ez a Akdestroyer !Be kel,hogy valjam nagyon idegesít!!!!Főleg azért mert folyamat szembe megy a saját állításaival és ezt egyszerűn természetesnek is veszi,hogy ezzel így minden rendben van !Egyik hónapban ezt állítom másikban meg homlokegyenest mást🤔🤔
(Mint ha amnéziás lenne az ember vagy én nem is tudom)
Persze nem állítom,hogy nincs mögötte tudás mert van,csak szerintem ez a tudás eléggé felszínes főleg úgy ahogy ő ezt elő adja!
Tehát itt értem azt,hogy úgy fejezi ki magát,hogy az sokkal több tudást selytessen,mint ami ténylegesen a rendelkezésére áll!
Hiszen ha valaki mögött annyi tudás lenne mint amit ő láttat velünk akkor nem kerülne folyamat ellenmondásba saját magával! (Erre az ellentmondásra Helm papa is sokszor probálja emlékeztetni különben😃)
És az a durva,hogy ott a fórumon kajálják az embert és szinte senkinek nem tünik fel a rengeteg ellentmondás abban amit állít!Rengeteg példát tudnék felhozni megerősítésként de álljon itt csak a legutóbbi: Nézd meg mit nyilatkozott október elején Carol mesterről és mit írt tegnap!!!!!!! (Nagyon dúrva,hogy milyen ordas nagy ellentmondás van a kettő irománya között)
Plusz szerintem amít tegnap írt azt az itteni Helm papa írására alapozza!!!! (Szóval van egy kis plágium szaga 😃De ezt majd Helm papa megmondja)
Bundi1986
Én megtanultam a leckét egy életre. Ne gondolj december végén mást, mint október elején mert akkor hülye vagy.

több mint 6 éve

😀
Annak, hogy a második félifő helyett F1-et néztem, van köze ahhoz, hogy nem akarom a székházat rágyújtani a komplett staffra? 😀
akdestroyer
... szerintem lesz köze a kúrva hosszú repülőúthoz, és a biztonsági őrzéshez is...
Nem tudom jobb döntés volt -e megnézni, hogy a Ferrari újabb győzelmet dob el, mint a Seahawks front officet anyázni…. 😀 😀 😀