Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Tényleg, lehet én csak akkor pillantottam a monitorra amikor Evans szénné égette ( 84 yardot engedett ez csak amikor emberezett. A video mindenki számára megtekinthető Evans highlights), de mindegy is. A kicker egy magányos műfaj, a CB v DB teljesítmény azért több résztvevős történet.Akárcsak Griffin is, mert amit a Tampa ellen nyújtott az akkora fos volt, hogy Myers mellette istenkirály volt.Akkor nem ugyanazt a meccset néztük, Griffin jól játszott, kisebb hibák mellett egy kibaszott nagy mistackleje volt Evanson, amikor a biztos tackle helyett, inkább elé/melléugrott, és megpróbálta leütni a labdát, hogy ne legyen meg a first down. Meglett, Evans meg még tudott menni 10+ yardot, de ennyi nálam belefért az egész meccsbe, sőt, kifejezetten szeretem ezt a mentalitást.
BigBaltazar
Amúgy meg több nagyszerű védekezése is volt 3.kísérletelen.
Nem is értem a kifakadást.
Unditól majd kérünk Griffin grade-eket.
Myers ellenben tolt egy Walsht.
akdestroyer
Részemről a történet lezárva.
Tényleg, Undi ha megvannak a gradek ne tartsd magadba. Köszi
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Akárcsak Griffin is, mert amit a Tampa ellen nyújtott az akkora fos volt, hogy Myers mellette istenkirály volt.Akkor nem ugyanazt a meccset néztük, Griffin jól játszott, kisebb hibák mellett egy kibaszott nagy mistackleje volt Evanson, amikor a biztos tackle helyett, inkább elé/melléugrott, és megpróbálta leütni a labdát, hogy ne legyen meg a first down. Meglett, Evans meg még tudott menni 10+ yardot, de ennyi nálam belefért az egész meccsbe, sőt, kifejezetten szeretem ezt a mentalitást.
BigBaltazar
Amúgy meg több nagyszerű védekezése is volt 3.kísérletelen.
Nem is értem a kifakadást.
Unditól majd kérünk Griffin grade-eket.
Myers ellenben tolt egy Walsht.
több mint 6 éve
senkit. nem kell K.Amikor hozzánk került, a Jetsben 36-ból 33 mezőnygólt berúgott. 90+% teljesítmény.40yard felett 8ból 3-t rugott be. és kihagyott 2 XP-t. (40-50: 2/5, 50+: 1/3, preseasonban is kihagyott egy FG-t és egy XP-t)Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
braxa88
Bár az is igaz én egyszer már Walshot is megvédtem. De nekem is lehet rossz napom.
BigBaltazar
9ből 4 olyan meccse volt, amikor nem hibázott rúgást, ebből 2-n csak XP-hoz állt fel.
továbbra is tartam azt amit pár hete mondtam, ha K nélkül tolnánk (ellenfél térfeléről neki mennénk a 4.nek, XP helyett 2pontos) akkor előrébb lennénk.
braxa88
Nyilván nem volt a homlokára írva hogy idén csak 70% vágja be a rudak közé.
Szerintem nem rossz rúgó, csak hozzáidomult a csapat többi egységéhez. ( kivéve Wilson-Lockett tengely és a punterünk ). De persze összeszedhetné magát,
Akárcsak Griffin is, mert amit a Tampa ellen nyújtott az akkora fos volt, hogy Myers mellette istenkirály volt.
Amúgy kit látnál szívesen Myers helyett?
BigBaltazar
Griffinnek nem volt jó meccse, de ilyen ez a zónázás, ha embert fogott akkor rendre ott volt Evansen. Ha pontos a passz akkor Evans-szel nehéz mit kezdeni. Arról nem is beszélve hogy ilyen pass rush "segítséggel" kb lehetetlen helyzetben a secondary. Blicc nélkül volt egyáltalán olyan play mikor nem méteres zsebben passzolt Winston?
Amúgy vicces hogy megint elő van véve Griffin, de mikor az előtte lévő 8 meccsen all-pro szinten tolta akkor nem kerül szóba a neve.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Egyszer csak találunk egy sisakos Messit aki végre bebaxa a lasztit a lécek közé!Mondom, hogy nem Myers a hiba, hanem a coaching staff... ahogy ugyanez a helyzet Wagnerrel, Wrighttal, és kb a védelem 90%-val. Nem lett bénafasz a fél csapat.
Ha Myers éjszakai bénázása mellett elmennek szó nélkül.......
garrett27
több mint 6 éve
Napra pontosan 6 éve ugyanígy OT win-t hoztunk otthon a Tampa ellen, ugyanigy 21-7 rol hoztuk vissza. Abban az evben lettunk bajnokok.
Szoval innentol kezdve minden sima lesz. 😏
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Amikor hozzánk került, a Jetsben 36-ból 33 mezőnygólt berúgott. 90+% teljesítmény.40yard felett 8ból 3-t rugott be. és kihagyott 2 XP-t. (40-50: 2/5, 50+: 1/3, preseasonban is kihagyott egy FG-t és egy XP-t)Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
braxa88
Bár az is igaz én egyszer már Walshot is megvédtem. De nekem is lehet rossz napom.
BigBaltazar
9ből 4 olyan meccse volt, amikor nem hibázott rúgást, ebből 2-n csak XP-hoz állt fel.
továbbra is tartam azt amit pár hete mondtam, ha K nélkül tolnánk (ellenfél térfeléről neki mennénk a 4.nek, XP helyett 2pontos) akkor előrébb lennénk.
braxa88
Nyilván nem volt a homlokára írva hogy idén csak 70% vágja be a rudak közé.
Szerintem nem rossz rúgó, csak hozzáidomult a csapat többi egységéhez. ( kivéve Wilson-Lockett tengely és a punterünk ). De persze összeszedhetné magát,
Akárcsak Griffin is, mert amit a Tampa ellen nyújtott az akkora fos volt, hogy Myers mellette istenkirály volt.
Amúgy kit látnál szívesen Myers helyett?
több mint 6 éve
Egyszer csak találunk egy sisakos Messit aki végre bebaxa a lasztit a lécek közé!Ha Myers éjszakai bénázása mellett elmennek szó nélkül.......
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Nem tudunk K igazolni és nagyon nincs is kit.Hausért nagy kár,ha jol emlékszem sporolni akartunk rajta....megérte.....
több mint 6 éve
40yard felett 8ból 3-t rugott be. és kihagyott 2 XP-t. (40-50: 2/5, 50+: 1/3, preseasonban is kihagyott egy FG-t és egy XP-t)Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
braxa88
BigBaltazar
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
braxa88
több mint 6 éve
Love on:na mindenki átment automatikából... tansegg elbaszott egy feladatot (juhéjjjj!)
Love off
Nolovelost section:
Szeretnék erre a rugó kérdésre reagálni, és egyúttal a várható Ken Norton Jr. takarodj cunamiba, egy kis Brian Schneider takarodj szigetecske alapjait letenni.
Most OK Walsh otthagyott 7 pontot a pályán, ilyen van...
Bocsánat Jano otthagyott 7 pontot... elnézést ő sincs már... nem Halacska hagyott ott, nem ő már a Billsben játszik (jól), Igen Myers hagyott ott 7 pontot a pályán...
Én rámennék a gyökérokra, lehet itt kirugdalni a rugókat (érted 😊 ), de mi lenne, ha az amúgy is mélyen a középszerűség alját súroló Special teammel tennénk valamit. Azért olyan nincs hogy Seattleben minden rugó szar. Vagy nem tudunk igazolni, és akkor azért rúgnám picsán az illetékeseket, vagy -és ezt gondolom inkább- gyenge az edzésmunka, és akkor azért...
El lehet itt verni minden rugón a port, meg lehet tolni VéberGyurit, csak mostmár kicsit sok rugó halt itt meg, Brian Schneider meg még mindig itt rontja a levegőt.
több mint 6 éve
Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.
több mint 6 éve
Egyébként ez a Hunt gyerek nem is vészes, Britthez hasonítva legalábbis. Azért tényleg hívni kellene vizitre 1-2 kickert hogy Myers érezze a törődést, de ahogy Pete apánkat ismerem ellesz intézve egy,.: dolgozunk a jobb teljesítménye érdekében blablabla.. szöveggel.
több mint 6 éve
Metcalf egész ügyi volt, amikor láttam 😊Igen de ne vegyük el AK kenyerét
Wyatt
több mint 6 éve
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffbaNem lehet. De bejut a Seahawks, szal mindegy is.
braxa88
Metcalf egész ügyi volt, amikor láttam 😊

több mint 6 éve
Az apja faszát annak, aki az FO-ban megtorpedózta azt, hogy első kört adjunk Fitzpatrickért a Miaminak. Pont ez a playmaker hiányzik a sec-ből, vele sok évre meglettünk volna.Lehet Caroll volt?
akdestroyer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Joejt srácok! Ismèt èlmèny volt!
több mint 6 éve
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffba
több mint 6 éve
Ak szeretne feldobni egy témát Lockett és Metcalf teljesítménye kapcsán....Tied a pálya.
több mint 6 éve
Az apja faszát annak, aki az FO-ban megtorpedózta azt, hogy első kört adjunk Fitzpatrickért a Miaminak. Pont ez a playmaker hiányzik a sec-ből, vele sok évre meglettünk volna.
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/EIahoAoW4AAgWLh.jpg:largeJol all neki a marijuana szinu mez. 😈
dande
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...