NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mégannyit:
Nem szoktam a kommentárokat kommentálni, de a magyar "remek volt", csak így tovább előre, és a végén egy seasoned veterán sem fog Sport1 közvetítést nézni.
Helmut Zimmer
fejtsd ki kérlek bővebben
az nyilvánvaló, hogy a sport tv-seket már rég nem érdekli a "köz" véleménye, de hogy ne csak fikázásnak tűnjön, érdekes lehet, hogy mi is volt a problémád vele
r.baggio
Hagy kérdezzek valamit!Í
Na milyen transzformációt alkalmazott tegnap a Seattle az eddigiekhez képest?
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 261 — no es importante
Mégannyit:
Nem szoktam a kommentárokat kommentálni, de a magyar "remek volt", csak így tovább előre, és a végén egy seasoned veterán sem fog Sport1 közvetítést nézni.
Helmut Zimmer
fejtsd ki kérlek bővebben
az nyilvánvaló, hogy a sport tv-seket már rég nem érdekli a "köz" véleménye, de hogy ne csak fikázásnak tűnjön, érdekes lehet, hogy mi is volt a problémád vele

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Jo meccs volt. 😊

Szerk: Helm, Ak varjuk az elemzest.
undisputedly
A porsche 935/78 szenvedt a kanyarokban, hiába a bivalyerős motor.

Aki voltak meccskövetőben tudják, hogy egy csápos emelő, és egy régi levegős farmotor+váltó meg egy sperr diffi társaságában néztem a meccset.... és szoptam nagyokat, szóval inkább Szepessy üzemmódban hallgattam, mint néztem.
.
Mint csapat visszatért a Seattle, a Wilson témához nem szólnék. Jó csapat a 9-ers kijár a gratu nekik.

Mégannyit:
Nem szoktam a kommentárokat kommentálni, de a magyar "remek volt" csak így tovább előre, és a végén egy seasoned veterán sem fog Sport1 közvetítést nézni.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
hubasszameg!! ez oda lett rakva.
Meg Lockett sérülése (kurvára remélem h nem súlyos, jókor jön a bye).
braxa88
Elvileg nem sulyos, kipiheni.

De ezek a fumblek. Metcalf megint hozott egy up-and-down meccset, csak az a baj ha down akkor az nagyon down. Gordon két elkapása 3.downnál, hú de kell ő is, és milyen jó lesz még. braxa88
Ujonc. Kinovi. Gordon limitalt volt, mert alig allt ido rendelkezesere, hogy ismerkedjen a playbookkal, de az edzok nagyon dicsertek a munkamoraljat. Rendes gyerek o, csak gyenge a szerekkel szemben, de az oltozore nem lesz rossz hatassal.

Penny végérvényesen bust, két carry, de legalább egyikből nem lett fumble...
braxa88
+1

Hollister! hú Disslyvel mi páros lenne/lesz/lehet. braxa88
Disslyre azert ne szamits fixen. Szerintem a srac allpro talent, ahogyan be is mutatta amig egeszseges volt, de 2 evben is IR-en vegezte 4-5 meccs utan... Hollister nagyon illik a mi rendszerunkbe, ahol jol kell blokkolnia a TE-nek. Koszonjuk meg a Patriotsnak. (Eloszor Coleman, majd Hollister, aztan Gordon...)

OL szörnyű volt, egyedül Brown fogta meg a túltolt Bosatbraxa88
Kicsit hypeoljak, de eleg jo jatekos mar most szerintem. IGaz, a JAxes Allenrol meg teljesen megfeledkeztek.

Blair akkor le van felejtve, Diggs mondjuk király volt. braxa88
Nincs elfelejtve, de PC ugy dontott, hogy a tapasztaltabb veteran duoval megy neki Diggs es McD szemelyeben. Blair a jovo HAwks defensenek egyik huzoneve lesz, de mivel ujonc, a nagy jatekok mellett inkonzisztens, ezt akarta ma elkerulni PC.

Clowney agyonverte a frisco OLt. Reed is megérkezett. Ansah és Collier meg annyira szarok hogy már Shaquem Griffin kap snapeket edge rusherként. A tesó meg újra allpro formában Evans elleni rossz meccs után.braxa88
Collier nem volt sz@r ma, mivel inaktiv volt, ha jol lattam. Q. JEfferson visszatert a serulesebol, igy Clowneynak legalabb egy fel embernyi segitsege akadt a szelen. MEg is halalta. Ironikus, hogy a liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) passrush egysege van a tuloldalon, megis Clowney volt a legjobb rusher ma. Meg kell fizetni szezon vegen, en mindig is mondtam. Remelem most mar te is tamogatod 😊

Ezt epdig annak margojara, hogy egy kis passrush es a "mindent tarts magad elott" elv hogyan all szinkronba, ha mukodik:

Myers. hát basszus h van még fél perc, és inkább lepörgetjük h 42ről rugjon Myers. Hát faszomse tudja mitől ez a nagy bizalom, de ma király volt a K.
braxa88
Neha o is berugja. Igazabol ennek a meccsnek a 4. negyed vegen, az utolso 1:30-on belul 2x is vege kellett volna legyen, amikor Jimmy G 2x dobta vedonkhoz a labdat,d e sem Wagner, sem KJ nem tudta... osszezarni az ujjait...

"Per @NextGenStats, Jason Myers go-ahead 46-yard field goal with 1:49 remaining in the 4th quarter had a 68.6% probability of being made.
Chase McLaughlin then sent the game to overtime on a 47-yard field goal, which had a 66.4% probability of being made."

Jo meccs volt. 😊

Szerk: Helm, Ak varjuk az elemzest.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
hubasszameg!! ez oda lett rakva.

defense kőkeményen fellépett, nem hittem hogy ilyen meccs lesz. Wilson nem volt most MVP, de a firstdown futással lényegében megnyerte a meccset. Meg az OL se segítette, se a futójáték, amit most megint kicsit túltolt Schotty. Meg Lockett sérülése (kurvára remélem h nem súlyos, jókor jön a bye).
De ezek a fumblek. Metcalf megint hozott egy up-and-down meccset, csak az a baj ha down akkor az nagyon down. Gordon két elkapása 3.downnál, hú de kell ő is, és milyen jó lesz még.
Penny végérvényesen bust, két carry, de legalább egyikből nem lett fumble...
Hollister! hú Disslyvel mi páros lenne/lesz/lehet. Kár volt szezon elején Vannett-tel bafaszkodni.
Ifedinek mondjátok meg h ne hősködjön ha már balfasz. OL szörnyű volt, egyedül Brown fogta meg a túltolt Bosat

Blair akkor le van felejtve, Diggs mondjuk király volt. T2 remélem van diplomád mert vhol jövőre dolgozni kell
Clowney agyonverte a frisco OLt. Reed is megérkezett. Ansah és Collier meg annyira szarok hogy már Shaquem Griffin kap snapeket edge rusherként. A tesó meg újra allpro formában Evans elleni rossz meccs után.
Myers. hát basszus h van még fél perc, és inkább lepörgetjük h 42ről rugjon Myers. Hát faszomse tudja mitől ez a nagy bizalom, de ma király volt a K.

8-2
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 620 — Invisible man
Várom AK értékelését. Különösen a Wilson szekció érdekel. 😊
Helmut Zimmer
MVP. Kérem kapcsolja ki.

Dickson mondjuk kicsit helyezhette volna közelebb a kapufához, így majdnem odaért a kapus 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Várom AK értékelését. Különösen a Wilson szekció érdekel. 😊
több mint 6 éve
 m.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA
több mint 6 éve
Ne feledjétek, ez a mi szeretett csapatumk, olyan amilyen, de a mienk. Én ezzel a kis dallal engedem őket el, ha már a meccset nem látom.

m.youtube.com/watch?v=PQOWnHmBlbM

Peace
több mint 6 éve
Remek ez az altesti humor a hox topicban. Nem kell mindig az a rejtett tartalom, ami dolgoztatja az agyat 😊 😊 😊
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Diggsre és Gordonra kíváncsi leszek, ébresztőt beállítottam, és tényleg remélem olyan meccs lesz hogy AK-nak kellesz a zsepi, vagy azért mert a csapat olyan jó lesz hogy ,,tudjuk miért" vagy olyan szar hogy a zsepi inkább a síráshoz kell majd 😀
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Ui2: Erin Andrews lesz? <3

akdestroyer
Erin Andrews a Foxnál van, az esti meccs az Espn en lesz, szóval sajnos most nem láthatod 😁
kapitnono
Nem fog fogyni a papírzsepi legalább
petey
Max a szép megmozdulásoktól(reméljük)
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár

akdestroyer
Erin Andrews a Foxnál van, az esti meccs az Espn en lesz, szóval sajnos most nem láthatod 😁
kapitnono
Nem fog fogyni a papírzsepi legalább

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 618 — WHO DAT!!!!

akdestroyer

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Remélem sokan felkeltek eredménykövetőzni, a múlt heti TB elleni rondcserbi az egyik legjobb hangulatú követő lett amihez idén szerencsém volt, ez ismétlésért kiált.

Meg hát kell a létszám is, mert most, hogy 6 év óta először kilátásba van egy pozitív szezon, egyből előbújtak a vörösingesek, és nagyon-nagyon hangosak 😀

Én magam kib@szottul jó formában vagyok, tegnap kapott el a hányásos-hasmenéses, szóval jobban kell majd kezelnem a klozet-time managmentet, mint PC a pályán a GW drive alatt, mert felváltva ürítek minden nyílásomon, és ha elrontom az ütemezést annak könnyen belálthatatlan következményei lehetnek. Pl simán lemaradok egy 40mp-es Hawks 3&outról, vagy csak simán befosok. 😀

Szóval gyertek-gyertek, megéri, belsős infók szerint erőltetni akarjuk Ifedivel a cut blokkolást, és ilyen minőségi szórakozást ígérő cirkusz, ingyen, bizony nincs mindennap! Én meg alapból erősen be leszek gyógyszerezve.

Ui: Arra azért kiváncsi vagyok, hogy az OL hogyan készül a passprotectionra, a két egység összecsapása legendásabb lesz, mint a Kung-fu Panda triológia.
Mert tisztán futással még egyetlen meccset sem nyertünk, és nem most fogjuk elkezdeni

Én meg most megyek, mert idő van! 😀

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 620 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622181606_18152862631436311_8765777251288323559_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=IrxYkabuzFcQ7kNvwETtIwt&_nc_oc=AdolJ4Gx3oWJvRG7JmM-NbmSIh3lgBWWa84AuplzeKLB-hcGoDd0latV8e2i2KbB07w&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=DDAgJtZ2RTKoMQWd8lzKxA&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQLt2xqvUMp0u9Q4lVTRM4G709Rg4WTIuPvjzmUVWD26BQ&oe=6A993D43
Chad Curtis on Instagram: "Russell Wilson commission for an upscale basement.... not the final, but close enough. 👊🏼 . . . . #russellwilson #seattle #seahawks #seattleseahawks #nfl #nflhighlights #nflnews #nflfootball #nfl100 #sportsdesign #smsports #sportsedits #graphicdesign #nfledits #graphicdesigner #12thman #bradleyjackdesign"
557 likes, 14 comments - chadcurtisdesign on November 8, 2019: "Russell Wilson commission for an upscale basement.... not the final, but close enough. 👊🏼 . . . . #russellwilson #seattle #seahawks #seattleseahawks #nfl #nflhighlights #nflnews #nflfootball #nfl100 #sportsdesign #smsports #sportsedits #graphicdesign #nfledits #graphicdesigner #12thman #bradleyjackdesign".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Kiváncsi vagyok Diggs upgrade lesz e azonnal. Go Hawks!
feki
STen kívűl játszik e, ha egyáltalán aktív lesz
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
Nálunk mindenki játszhat viszont a 49ers nép Gould után Kittle is kidőlt. De szép is lenne az a 8-2 bye week előtt.
feki
Még ne vegyél mérget erre, hogy nem lesz Kittle.

több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Nálunk mindenki játszhat viszont a 49ers nép Gould után Kittle is kidőlt. De szép is lenne az a 8-2 bye week előtt.
több mint 6 éve
gedam 6 512
 twitter.com/vountee/status/1192977281133809665?s=19

Nagyon jol sikerult hype video
Borbinho
Hát, én majdnem elaludtam rajta :/
Wyatt
mivel ez szorosan idekapcsolódik ezért elmondom, hogy ennek a zenének csak is a rezesbandás verzióját vagyok hajlandó elfogadni:
 youtu.be/fKFbnhcNnjE
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/vountee/status/1192977281133809665?s=19

Borbinho
Hát, én majdnem elaludtam rajta :/

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Szerintetetek van rá esèly hogy ujra elővesszük az 1.8-2,8 ( nem emlekszem mennyi volt 😀 )masodperces dobalasokat hogy ezzel hatastalanitsuk a 9ers pass rusht? Vagy csak en látom ezt egy jo opcionak?
Fantomas0429
En csak reménykedek hogy elővesszük, szerintem kelleni fog vagy plusz falembereket beküldeni hogy passrusht megállitsuk.😃
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 963 — Fantomas0429
Szerintetetek van rá esèly hogy ujra elővesszük az 1.8-2,8 ( nem emlekszem mennyi volt 😀 )masodperces dobalasokat hogy ezzel hatastalanitsuk a 9ers pass rusht? Vagy csak en látom ezt egy jo opcionak?