Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Erre a statisztikára gondolt a sporttárs.
undisputedly
Kicsit csapatunk a 6. helyen, de kicsit csalóka a kép.
-A NE még nem találkozott releváns O#-el (Jets, Bills, Dolphins nem az!). Bár elég elit a védelmük, de főleg passz ellen, futás ellen nem top 2, inkább 5-10 között, a szezon végén kb ide fog beállni.
- A Buccaneers első helye sem reális, csak jelenleg sokkal egyszerűbb szétpasszolni őket.
Az alapszakasz végén az Eagles-Bears-49ers-Bills négyest várom a top 5-be, magunk mellé.
több mint 6 éve
PFF top 5 vedo es tamado jatekos a Rams ellen. Jol szemlelteti, hogy iden az Offense viszi elore a csapatot es a D meg csak keresi onmagat. Offense oldalon a legjobb 5 jatekosunk atlagban 83/100 pontot kapott, mig ugyanez vedo oldalon 75/100. A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Köszi öreg! 😊
twitter.com/PFF/status/1180268117039226886?s=20
twitter.com/PFF/status/1180177518588039168?s=20
Szerk: Unatkozott Dissly es megosztotta a filozofiai fejtegeteseit:
twitter.com/bcondotta/status/1181757505631731713?s=20
undisputedly
több mint 6 éve
PFF top 5 vedo es tamado jatekos a Rams ellen. Jol szemlelteti, hogy iden az Offense viszi elore a csapatot es a D meg csak keresi onmagat. Offense oldalon a legjobb 5 jatekosunk atlagban 83/100 pontot kapott, mig ugyanez vedo oldalon 75/100. A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).twitter.com/PFF/status/1180268117039226886?s=20
twitter.com/PFF/status/1180177518588039168?s=20
Szerk: Unatkozott Dissly es megosztotta a filozofiai fejtegeteseit:
twitter.com/bcondotta/status/1181757505631731713?s=20
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!Hochuli
Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Akkor kicsoda a történetben Marty anyja, Loréjn a bálból? Ha ez nincs meg, nem lesz folytatás.
Ötleteket kérek!
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Sziasztok. Szerintetek tènyleg van esèlye Wilsonnak az MVP cimre ugy hogy nem lesz annyi passzolt yardja mint Mhomesnak?Mit gondoltok vagy gondoktok bármit is a Tom Cable fèle raider o-line rol es a Dan Quinn fèle Falcons vèdelemrol?
Èn se csîpem Cablet es örülök hogy nincs a Dan Quinn kèrdès pedig azèrt mert mostanába itt sokan vissza várják es a Falcons vèdelme nem tul pofas.
több mint 6 éve
...és amire minden Hawks fan évek óta várt...több mint 6 éve
az. egyszezonoscsodaSzerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊Vagy a Titanic. A csodájára jártak '12-ben, aztán mégis egy éjszaka alatt elsüllyedt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 6 éve
😊Szerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊Vagy a Titanic. A csodájára jártak '12-ben, aztán mégis egy éjszaka alatt elsüllyedt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 6 éve
Szerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊Vagy a Titanic. A csodájára jártak '12-ben, aztán mégis egy éjszaka alatt elsüllyedt.
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
www.fieldgulls.com/2019/10/8/20903773/all-22-film-breakdown-seattle-seahawks-rams-week-5-russell-wilson-poona-ford-chris-carsonmég a rams meccs fontos playei
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!Szerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊
Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Akkor kicsoda a történetben Marty anyja, Loréjn a bálból? Ha ez nincs meg, nem lesz folytatás.
Ötleteket kérek!
akdestroyer
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Ötleteket kérek!
több mint 6 éve
@ak4-3 flat transformation/ bear a'la John Marshall. Szegény Marshall 3 sora van a wikiben, azt korunk egyik legnagyobb hatású koordinátora, kb 5-6 csapat felfedezte újra.
Csinalhatnal Star Wars kepregenyt is 😀 Obi-wan/Reed, maga az egyetlen remenyunk!
Szerk: PC amugy tegnap azt mondta, hogy szerinte a szezon kovetkezo harmadaban beindul a passrush, mert most mar lattak eleget ahhoz, hogy tudjak min kell valtoztatni. Ebben meg bizhatunk.
undisputedly
több mint 6 éve
@akCsinalhatnal Star Wars kepregenyt is 😀 Obi-wan/Reed, maga az egyetlen remenyunk!
Szerk: PC amugy tegnap azt mondta, hogy szerinte a szezon kovetkezo harmadaban beindul a passrush, mert most mar lattak eleget ahhoz, hogy tudjak min kell valtoztatni. Ebben meg bizhatunk.
több mint 6 éve
tudom.Ez amit mondasz nem valtoztat semmilyen kontextuson. Sot... A statisztika nem azt mondja, hogy Clowney maga siettet minden playben, hanem azt, hogy megnyitja a teret a tobbieknek mert duplazzak ot stb.Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.Green-nek 6, Jeffersonnak 7 siettetése volt a Rams ellen.
Szerk: Tovabbra is o az egyetlen nyomasgyakorlasra hasznalhato falemberunk (Reed visszaterteig, remeljuk)
undisputedly
Clowneynak 5
braxa88
undisputedly
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Ez amit mondasz nem valtoztat semmilyen kontextuson. Sot... A statisztika nem azt mondja, hogy Clowney maga siettet minden playben, hanem azt, hogy megnyitja a teret a tobbieknek mert duplazzak ot stb.Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.Green-nek 6, Jeffersonnak 7 siettetése volt a Rams ellen.
Szerk: Tovabbra is o az egyetlen nyomasgyakorlasra hasznalhato falemberunk (Reed visszaterteig, remeljuk)
undisputedly
Clowneynak 5
braxa88
több mint 6 éve
Green-nek 6, Jeffersonnak 7 siettetése volt a Rams ellen.Az on-field pressure rate pont nem erről szól. 😀
Clowneynak 5
braxa88
Hanem arról hogy a fenti kettős remek számai Clowney jelenlétében készülnek. A 13-siettetésből 9 mondjuk. Amikor meg nincs fent, nincs pressure se.
több mint 6 éve
Reed azért megoldás lesz. Mellette Fordnak is több levegője lehet. Amúgy a Ford-Jefferson kettősre nem mondanám hogy nincs talent, mert szerintem van, idén is voltak egész korrekt meccseik. Csak vannak egész mérkőzések ahol meg eltűnik a nyomás. Fene érti.Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.egészen drámai a talent hiány a jelenleg felálló dl - ben
undisputedly
Helmut Zimmer
A DL edzőt is elővenném.
Ken Nortont is.
D.Quinn? Merre vagy? 😀
több mint 6 éve
Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.Green-nek 6, Jeffersonnak 7 siettetése volt a Rams ellen.
undisputedly
Clowneynak 5
több mint 6 éve
Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.egészen drámai a talent hiány a jelenleg felálló dl - ben
undisputedly
több mint 6 éve
Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.
több mint 6 éve
Szóval kell nekünk erősítés elkapó fronton?Ha kell is, akkor se AJ Green a megoldás. Ha már sok pénz el akarunk verni WR-re akkor slot corner kell. Aki clutch amikor scramble van, aki gyors slant útvonalakon bevethető amikor omlik a fal. Mint Baldwin volt.
Helmut Zimmer
Ha AJ Green árkategóriájából választhatok akkor Thielen. De van olcsóbb megoldás is, nyílván.
Golden Tate nevét félve dobom be. 😀
Sideline WR nem kell azokkal tele a padlás.
De hogy válaszoljak a kérdésre is, én most nem ruháznék be ilyenre. Most húztunk egy valag elkapót.
Safety need van, de dúlván!
Meg slotcorner. Colemant elengedni és nem megfizetni McDowell-nívódíjas húzás volt. Annak csapatnak aki 1 misit spórol a rugón, hogy aztán 6-ot hozzávágjon Luke Joeckelhez... 😀
Nevetek, mert sírva vígad a magyar.
több mint 6 éve
ET-t meg ismerjük jól, legalább akkora hardhitter mint Kam volt, de szinte sosem volt szabálytalan, sosem ment szándékosan a sérülésre.twitter.com/MadMikeSports/status/788386420410949632?s=19
akdestroyer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Alapvetően nem erről szólt az én felvetésem, hanem arról, hogy ET tajtékszar a Ravensben, igazából Clark hozzá képest szupersztár a Chiefsben, pedig bárki máshoz képest nagyon nem az.Elnézést srácok, én hibáztam, megosztó témát dobtam fel.Tudom le kéne zárni, de azért én leírom:
Helmut Zimmer
Én alapvetően nem vagyok a híve a védjük meg a QB-kat mozgalomnak, inkább azt vallom hogy védjék meg magukat. Forduljon bele a sackbe, dobja ki taccsra, csússzon előre lábbal.
Ha nem teszi, ha bele akar állni a dobásba, ha be akarja nyújtani, ha megiramodik, akkor meg számoljon vele hogy legyilkolják a picsába, mert ez egy ilyen sport.
A védő nem fog leállni moralizálni, hogy jó lesz-e a ligának ha IR-re küldi a QB-t, mert nem, megy azt akkorát üt rajta amekkorát csak tud. A QB-nek kell hogy agya legyen, neki nem kell belemenni a csínybe. Meg általában ő húzza a rövidebbet.
És akkor is ezt írnám, ha épp Russellt ütötték volna ki, ezt nyugodtan számon lehet kérni rajtam. Ha nem csúszik be, és kifejelik a védők, nem fogok eltiltásért sírni, hanem őt fogom előszedni, amiért lemészároltatta magát. Nem ér ennyit egy first down se.
Rudolph látta ET-t, mert szemből jött, de ennek ellenére beleállt a dobásba, belement a csínybe. Újonc hiba volt, majd kinövi. Nézzen sok Rodgers videót, most van ideje.
ET-t meg ismerjük jól, legalább akkora hardhitter mint Kam volt, de szinte sosem volt szabálytalan, sosem ment szándékosan a sérülésre. Most sem volt számomra kifogásolható a mozdulat, nem késett el, felkínálta magát a QB, ő meg elfogadta a násztáncot. Azt olyat vert rajta amilyet bármelyik WR-en szokott. Alapvetően vállal ment, aztán mégis a sisak csattant, szerencsétlen eset volt, de előfordul, épp ezért kell ilyenkor kidobni taccsra.
Kicsit karcos hozzáállás tudom, de én így élem világomat. 😀
Ez számomra pont ugyanaz mint amikor a babakocsit betolja az anyuka a nyolctengelyes alá a zebrán. Nem érdekel hogy zöld volt, nézzél körbe baszod, mert te vagy a puhatestű!
Elsőbbséged meg csak akkor van ha megadják. Ha agyhalott vagy nyugodtan lépj alá.
Csak a babakocsit tessék az út mellett hagyni csókolom!
akdestroyer
Amúgy zászló volt, szóval a kérdés nem az, hogy szabályos volt, hanem, hogy mért nem baszták ki a meccsről.
Ugorjunk!