Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
INT-n kívűl megint botrány volt. Kedvencem mikor a szembe futó Everetten ugy akart tacklet csinálni hogy eléfekszik, Everett meg simán átlépte és futott tovább.
braxa88
Hát azon az összefoglalót nézve én is jót röhögtem.

Amikor eljöttem munkába akkor rúgta be a Rams a field goalt és lett 5 pont oda. Nem vágott nagyon az ideg, hogy nem láttam élőben a fordítást...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Wilson tényleg zseni, Thompsonnak meg ünnepélyesen megbocsátottam. Az az int az nem mindennapi volt.

garrett27
INT-n kívűl megint botrány volt. Kedvencem mikor a szembe futó Everetten ugy akart tacklet csinálni hogy eléfekszik, Everett meg simán átlépte és futott tovább.
Kendrikset nem értem hova erőltetik, még mindig nem tetszik a sok base felállás, Jamar Taylor megoldja a nickelben.
A sok missed tackle felkúr, de ezektől függetlenül tetszett a defense.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Állítólag a kardiológia ma már nem fogad több Seahawks drukkert.

Szokásomtól eltérően nem bírtam élőben nézni. 0-6 után, látva Donaldék rombolását, megnéztem a végeredményt, így nagyjából most csak a náthából kell kijönnöm.
Wilson tényleg zseni, Thompsonnak meg ünnepélyesen megbocsátottam. Az az int az nem mindennapi volt.

Nekem most fáj igazán a Saints elleni hazai zakó, .

Szerkesztette: garrett27

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A matematikusok az ESPN-nel kiszamoltak, hogy 6% esely volt erre a sikeres elkapasra. Az osszes csapat osszes elkapasa kozul az elmult ket evben, ennek volt a legkisebb valoszinusege:

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1179971829726769155?s=20

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Csak az osszefoglalot meg a statokat neztem. Nekem az tunt fel -es nem csak ezen a meccsen- hogy a 3&1 szitukat rendre nem oldjuk meg.

Tegnap sajat erobol ha jol neztem, csak egy volt meg, a tobbi rontott volt, vagy a Rams segitett be. Ez miert lehet?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Érdemes lenne lassan beszélni arról, hogy miért van ennyi elrontott szerelés a csapatban. Meccsek óta nézem...és a "ligaelit LB sor" meccsek óta rengeteg szerelésről csúszik le.... (amúgy a DB-k is).
Kenndricksnél ez nem volt akkora meglepetés, de mára eljutottunk oda, hogy Wagner is bele-belehibáz.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
húbasszameg!
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Russell Wilson egy kib@szott zseni!
Helmut Zimmer
Jó reggelt! 😉 😛
dande
majd, ha elindul a kibaszott számítóközpont, addig csak "reggelt"...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 461 — Így remélem megfelelek nektek.....
Helmut Zimmer
Jó reggelt! 😉 😛
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/WoodJustRuff/status/1173726134703443969?s=20
akdestroyer
Patrick Mahomes the kid in the back 😀

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 317 — Csodabogár
Osztom undiék véleményét, szoros meccset és L-t várok.
Az a 20-28-as tipp annyira tetszik, hogy lopom is!
De persze ugyanúgy megnyerhetjük mi is, szóval hajrá! Én leszek este!

Update: Nem, bazdmeg, meggondoltam magam. Nyerünk! 28-20 ide! Valahogy most érzem.
Goff lemegy kutyába, ha a rádiócsend alatt folyamatosan megvariáljuk a védelmi sémát. Ezt külön nézni fogom!

akdestroyer
na, beütött a herbál időközben? 😀

több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
24-21 ide 😮
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
 twitter.com/WoodJustRuff/status/1173726134703443969?s=20

több mint 6 éve
Osztom undiék véleményét, szoros meccset és L-t várok.
Az a 20-28-as tipp annyira tetszik, hogy lopom is!
De persze ugyanúgy megnyerhetjük mi is, szóval hajrá! Én leszek este!

Update: Nem, bazdmeg, meggondoltam magam. Nyerünk! 28-20 ide! Valahogy most érzem.
Goff lemegy kutyába, ha a rádiócsend alatt folyamatosan megvariáljuk a védelmi sémát. Ezt külön nézni fogom!

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊
iktriad
Több mint 53000 hozzászólással azért kiérdemeltél egy vendégszerepet ebben a sztoriban.
😀
Viszont nem lesz belőled több (😕) a jövő héttől ismét a sajátjaink kerülnek a középpontba.
Tudom hogy nincs bajod Marinoval, egyszerűen csak úgy gondoltam ülni fog. 😀
akdestroyer
Csak kukacoskodtam. 😉 Én köszönöm hogy részese lehettem ennek a szürreális történetfolyamnak. 😊
iktriad
#legenda

A fogadóirodáknál a Seahawks a favorit, ez mondjuk engem a Buccaneers elleni vereséggel együtt is meglep. Legyen néhány szép megmozdulása Metcalfnek, mert Donaldéknak lesz majd. Szerintem Rams W

több mint 6 éve
Csak kukacoskodtam. 😉 Én köszönöm hogy részese lehettem ennek a szürreális történetfolyamnak. 😊
iktriad
Nagyon nehéz amúgy belőni, hogy miből lesz poén miből nem.
Pl az eredeti film ismerete legalább annyira fontos, mint a Hawksé.
De abban is biztos vagyok, hogy pl a piros pulóvert mint poént, még az itteni regisztrált tagoknak is max a 80%-a fogja érteni.
A kocaszurkolók között ugyanezt a számot 20-ra teszem. 😀

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊
iktriad
Több mint 53000 hozzászólással azért kiérdemeltél egy vendégszerepet ebben a sztoriban.
😀
Viszont nem lesz belőled több (😕) a jövő héttől ismét a sajátjaink kerülnek a középpontba.
akdestroyer
több mint 6 éve
iktriad
😀

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha szerda, akkor még több kalamajka!

akdestroyer

Ma éjjel megint jön a nemezisünk. 🙂
Mi a tippetek?
funkyparduc
Jó lesz a Seahawks, de nem tudjátok tartani se Fowlert, se Kuppot. 28-24 a Kosoknak. Ennél többet nem tudok tenni értetek. 😉

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Mi a tippetek?
funkyparduc
Tavaly 2x kaptunk ki toluk. Egyszer 31-33-ra, majd 31-36-ra az o palyajukon.
Most kicsit gyengebb formaban vannak, de en nem latom hogyan allitanank meg oket tamadasban. Szivem szerint egy 24-17-es gyozelmet varok,de amugy egy 20-28 koruli vereseg realisabb.
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Mi a tippetek?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
OFF:

Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
 www.pro-football-reference.com/players/R/RiceJe00.htm
undisputedly
Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊

Na el a kezeket Flash80-ról madárkák! 😊
diverdoc
NA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊
undisputedly
Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltam
diverdoc
Allitolag Largent kulon jovahagyta 😊 Kesobb beteszem ide a cikket amit a Seattle Timesban talaltam errol.

old.seattletimes.com/html/sports/2002076120_rice29.html
undisputedly
Igy igaz. Erre utaltam. EZ mutatja Rice és Largent nagyságát is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
OFF:

Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
 www.pro-football-reference.com/players/R/RiceJe00.htm
undisputedly
Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊

Na el a kezeket Flash80-ról madárkák! 😊
diverdoc
NA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊
undisputedly
Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltam
diverdoc
Allitolag Largent kulon jovahagyta 😊 Kesobb beteszem ide a cikket amit a Seattle Timesban talaltam errol.

old.seattletimes.com/html/sports/2002076120_rice29.html

Szerkesztette: undisputedly