Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltamNA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
www.pro-football-reference.com/players/R/RiceJe00.htm
undisputedly
Na el a kezeket Flash80-ról madárkák! 😊
diverdoc
undisputedly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
NA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
undisputedly
diverdoc
több mint 6 éve
OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
undisputedly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
OFF:Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
több mint 6 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Műkedvelőknek rovatunk azoknak, akiket érdekelEz valami olyan válogatás, mint a Merci Premium Selection? 😀
3 játékot kérek összehasonlítani:
- 2. negyed 10: 52
- 3. negyed 6:55
- 4. NEGYED 7:48
Nagyon tanulságos
Helmut Zimmer
Na lássuk.
1.
Zónázik az Arizona, hátul cover 4, elől az 5+6-os LB-é a két külső zóna, 7-es felel a futásért+nézi a QB-t.

A TD elkapást jegyző Dissly megindul kifelé egy fade-del, az 5-ös LB fel is veszi, de amikor látja hogy mélyre fut átadja a secondarynak, és felveszi a területére igyekvő Carsont.
Eközben J. Brown egy slant-el elviszi az 1-2-es párost középre, Wilsonnak meg akkora területe marad a sarkon, ahol egy nyerges is simán megfordul, neki ez gyerekjáték.
Mivel az első olvasása Dissly volt, szerintem egy a játék így volt felkarcolva, így inkább a playhívásért jár a pacsi.
Azt hogy az 1-essel jelölt DB mi a lófaszt csinált, tőle kérdezzétek. 😀
2.
Agresszívan blitz-el a Cardinals, ún. cover 0, azaz safety nélküli munka van, emberezés és 1v1 párharcok ameddig a szem ellát.

A LoS-on eközben 6 védő, és 5 támadófalember, ez az álmoskönyv szerint sem jó jel. Az elkapóknak nincs idejük megfutni az útvonalaikat, a sárgával jelölt létszámfeletti védő természetesen simán átjut, és meg is csinálja a sacket.
3.
Két elkapó a jobb, két TE a bal oldalon, a LoS-on pedig (a cover 1 védekezést látva) megint blitz-szag terjeng. Az A-val jelölt védő itt is létszámfeletti, így Wilson áthívja Disslyt blokkolni. (a B-vel jelölt pedig LB követi, így közben az is kiderült hogy emberezés lesz, bár ez a felállásból is egyértelmű.)

De nem kell hozzá matematikusnak lenni, hogy érezzük a porszemet a gépezetben, a B-vel jelölt LB érzi is, és hamar rájön hogy amíg az embere egy védővel birkózik, neki egyenes útja van a QB felé.
Russell ezt az egyenletet már nem oldotta meg.
Közben elkapóposzton megint deep útvonalak vannak, a célpontok háttal, az idő meg szorít, a kép felső részén blokkoló L.Willson menti meg a helyzetet végül egy clutch elkapással.
Nekem ennyire futotta, az lenne akkor a tiszteletteljes kérésem, hogy ismertesd velünk a 2.-3. feladvány megoldását, mert bár azt látom hogy mi volt a hiba, de arról lövésem sincs, hogy a jó öreg Russellnek mit/hogyan kellett volna tennie. (Mert gondolom ő a játékunk alanya.)
Arról meg pláne nem, hogy mi volt a közös a 3 playben. 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Én örülök Willson visszatérésének, szerintem jó figura és a közönség is szereti. Ha még najd használni is tudjuk, akkor meg pláne jó üzlet volt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
1. Luke Willson ugyebar visszatert a csapathoz az elozo heten. Iden az Oaklandban volt az edzotabor alatt, de ha jol emlekszem, nem elte meg a keretszukitest. Most a Cards ellen volt 2 elkapasa 26 yardert. Nem core jatekos, a SB gyoztes eveben volt itt rookie, az itt toltott 5 eveben a 362 yard (2014) es 4 TD (2017) volt a legtobb amit elert egy szezonban, de PC szerint amikor elozo het kedden bement a csapathoz este, minden edzo kiment a folyosora, hogy udvozolje es beszeljen vele, ami Pete szerint is nagyon ritka dolog... magyarul mindenki ugy kezeli, mint egy sztart, annyira jo szemelyisege van 😀Willson 2 pontos elkapása a GB ellen az NFC döntőben... epic
Egyebkent ezzel a tweettel adta a vilag tudtara, hogy visszaigazolt hozzank (erthetetlen modon 15k lajkot kapott 😀 ):
twitter.com/LWillson_82/status/1176728358639431681?s=20
2. Paul Allen be lesz iktatva a Ring of Honor-ba e heten csutortokon, a Rams elleni hazai meccsunk elott. O lesz a 12. tag 😊
3. A Cardinals elleni meccs volt az elso az elmult 49 evben, hogy ketto 6'0 alatti QB jatszott a ket csapatban.
undisputedly
www.youtube.com/watch?v=ZWIW91shBO4
több mint 6 éve
1. Luke Willson ugyebar visszatert a csapathoz az elozo heten. Iden az Oaklandban volt az edzotabor alatt, de ha jol emlekszem, nem elte meg a keretszukitest. Most a Cards ellen volt 2 elkapasa 26 yardert. Nem core jatekos, a SB gyoztes eveben volt itt rookie, az itt toltott 5 eveben a 362 yard (2014) es 4 TD (2017) volt a legtobb amit elert egy szezonban, de PC szerint amikor elozo het kedden bement a csapathoz este, minden edzo kiment a folyosora, hogy udvozolje es beszeljen vele, ami Pete szerint is nagyon ritka dolog... magyarul mindenki ugy kezeli, mint egy sztart, annyira jo szemelyisege van 😀Egyebkent ezzel a tweettel adta a vilag tudtara, hogy visszaigazolt hozzank (erthetetlen modon 15k lajkot kapott 😀 ):
twitter.com/LWillson_82/status/1176728358639431681?s=20
2. Paul Allen be lesz iktatva a Ring of Honor-ba e heten csutortokon, a Rams elleni hazai meccsunk elott. O lesz a 12. tag 😊
3. A Cardinals elleni meccs volt az elso az elmult 49 evben, hogy ketto 6'0 alatti QB jatszott a ket csapatban.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
76 CB’s have 100+ snaps in coverage thru 4 weeks. Among them, Shaquill Griffin ranks:- 1st in yards allowed / cover snap
- 4th receptions allowed / cover snap
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
... Én minden héten, amikor nincs Russellnek 40+ passzkísérlete, megvonnám a pinát!akdestroyerElőbb valami könnyebbet, pl a vállad - de ez csak javaslat.
több mint 6 éve
Műkedvelőknek rovatunk azoknak, akiket érdekel3 játékot kérek összehasonlítani:
- 2. negyed 10: 52
- 3. negyed 6:55
- 4. NEGYED 7:48
Nagyon talulságos
több mint 6 éve
Tegnapi Shotty playcallrol mi a velemeny? (szvsz ez nagyon keves lesz a Rams ellen)
több mint 6 éve
Én egyet sajnálok, hogy a Bills nem verte meg a Patset, már agyérgörcsöt kaptam, h nem jött össze a O-nak. Pedig nagyon szimpatkus ez a Bills 😀Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊Tampa konkrétan dominálták a frontokat, futni nem tudtak a kosok, és rendeteg volt a hiba.
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Kivancsi vagyok az eheti meccsre. Hazai palya. Par napja meg egyertelmu vereseggel szamoltam, de talan van egy kis esely a meglepetesre.Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊Tampa konkrétan dominálták a frontokat, futni nem tudtak a kosok, és rendeteg volt a hiba.
undisputedly
Helmut Zimmer
Amugy az egyik forumunkon megy egy erdekes beszelgetes a #FreeRussell tag alatt, aminek a temaja az itt is sokat fejtegetett playcalling, es a talany, hogy miert nem engedjuk RW-t passzolni.
Ebben a topicbana vitaindito egy olyan statisztika - meg az eheti meccsek elotti adatokkal- amely szerint kb. a liga legrosszabb tamadoi voltunk az elso 3 meccs elso 15 jatekaban, ami ugye azert fontos, mert ezek az elore megirt jatekok altalaban.
Nalunk ez a 15 play tobbnyire run up the middle jellegu hivasok. Persze par eve mar elemeztuk ezt, hogy PC mindig igy nyer infot az ellenfelrol, a felallasaikrol stb., de a 2019-es NFL-ben tul nagy luxusnak tunik a liga Top3 QB-javal nem az elso perctol nyomni a gazt es hagyni, hogy minden meccsen hatranyba keruljunk a gyenge kezdes miatt.
Vannak arra utalo jelek, hogy ok is latjak ezt a problemat (pl. Shotty ontokonszurasa a feleseges nyilatkozataval), de azert ne szamitsunk arra, hogy ezt a lassu kezdest egyhamar vegleg elhagyjuk.
twitter.com/PFF_Eric/status/1176559973175898112?s=20
több mint 6 éve
Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊Tampa konkrétan dominálták a frontokat, futni nem tudtak a kosok, és rendeteg volt a hiba.
undisputedly
több mint 6 éve
Dissley ujabb TD. Immaron a 4., amivel vezeti a TE-ek kozotti 6 pontos listat. Liga legjobb TE-je 😊Igen végre láttuk Wilsont passzolni, lehet Schotira rászólt az asszony?😀 Rams-t jó lenne verni mert utána Browns, Ravens, háát okozhatnak meglepetést.
Clowney INT.
Green beast sack.
Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊
undisputedly
több mint 6 éve
Dissley ujabb TD. Immaron a 4., amivel vezeti a TE-ek kozotti 6 pontos listat. Liga legjobb TE-je 😊Clowney INT (Pick-6).
Green beast sack.
Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Reméljük nem a kickereken fog múlni mint anno 😀Az ilyen biztosnak tuno meccseken szoktam atveszelni 2 szivrohamot.Az Arizona ellen NEKÜNK nincs olyan hogy biztos meccs.
funkyparduc
Amikor Palmerrel a legjobban vakon voltak, akkor is képesek voltunk néha kikapni, és ha nyertünk azt is csak ilyen 3-7 ponttal. Oda általában megizzadni meg lesérülni járunk.
De hát mi vagyunk az a csapat, ami még a 2-14-es Fisher féle Rams ellen is állandóan csak szívtunk. És ugye nem ezzel, hanem a 12-13-14-es kerettel. 😀
Írtam hogy nyugodt vagyok.
Ezt annyival egészíteném ki, hogy MOST MÉG. A félidőben, 3 pontos előnynél/hátránynál, csapnivaló hívások és 3 sack+fumble után, nyílván más lesz a helyzet. 😀
akdestroyer
több mint 6 éve
Nálunk most nincs tuti meccs. Náluk is győzelmi kényszer van ha nem akarnak leszakadni, ezért bármi lehet. Ennek ellenére nálam cak a W elfogadható.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Az ilyen biztosnak tuno meccseken szoktam atveszelni 2 szivrohamot.Az Arizona ellen NEKÜNK nincs olyan hogy biztos meccs.
funkyparduc
Amikor Palmerrel a legjobban vakon voltak, akkor is képesek voltunk néha kikapni, és ha nyertünk azt is csak ilyen 3-7 ponttal. Oda általában megizzadni meg lesérülni járunk.
De hát mi vagyunk az a csapat, ami még a 2-14-es Fisher féle Rams ellen is állandóan csak szívtunk. És ugye nem ezzel, hanem a 12-13-14-es kerettel. 😀
Írtam hogy nyugodt vagyok.
Ezt annyival egészíteném ki, hogy MOST MÉG. A félidőben, 3 pontos előnynél/hátránynál, csapnivaló hívások és 3 sack+fumble után, nyílván más lesz a helyzet. 😀
több mint 6 éve
Igen 😁Ilyenkor szokott jönni a csicskalángos amikor minden stimmel, mint nálunk a Vasas ellen 🤓Mit tippeltek a mai meccsre? Én nem vagyok nyugodt,Én igen, ezt a meccset hozni kell.
funkyparduc
Minden feltétel adott a győzelemhez:
1.Peterson hiányában az Arizona légvédelmének egy stabil állása sincs, bárkit lehet tömni a labdával, tetszés szerint. Ezúttal az se lesz gáz, ha csak a hosszú bombák mennek.
2.A földön be lehet röffenteni a nem létező futójátékunkat, mert futás ellen a front7-jük borzasztó.
1.A levegőben egyedül Fitzre kell nagyon készülni, én Belicsekesen/Paticiásan megkettőzném a picsába. Az őrzése nyílván Griffin dolga lesz, aki idén meggyőző.
2. A földön meg David Johnson van, akinek a stílusa a Fournette-Kamara skálán inkább utóbbi felé konvertál, gyakorlatilag meg kell oldani a házi feladatot ami a múlt hétre nem lett kész. A direkt futásokkal nem lehet baja a front7-ünknek, inkább a múlt héten látott RB screenekre kell nagyon odafigyelni.
3. Az oldalvonal mellett is nálunk az előny. Jó Carroll képes néha kihúzni a gyufát, de mind tudjuk hogy egy ösztönös zseni, csak nála minden 4 zseniális húzásra jut valami balfaszság. De ő az akivel bárkit meg tudunk verni, ha épp jó lábbal kelt fel.
A szeptember eddig nem volt meggyőző, de pont ezért reméljük, hogy a lottógömbből elfogytak a brainfart jelzésű golyók, és most már sorban jönnek majd a zsebhokit okozó húzások.
Pro tipp: Cardinals-Seahawks 13-24
akdestroyer
petey
Az ilyen biztosnak tuno meccseken szoktam atveszelni 2 szivrohamot.
több mint 6 éve
Ilyenkor szokott jönni a csicskalángos amikor minden stimmel, mint nálunk a Vasas ellen 🤓Mit tippeltek a mai meccsre? Én nem vagyok nyugodt,Én igen, ezt a meccset hozni kell.
funkyparduc
Minden feltétel adott a győzelemhez:
1.Peterson hiányában az Arizona légvédelmének egy stabil állása sincs, bárkit lehet tömni a labdával, tetszés szerint. Ezúttal az se lesz gáz, ha csak a hosszú bombák mennek.
2.A földön be lehet röffenteni a nem létező futójátékunkat, mert futás ellen a front7-jük borzasztó.
1.A levegőben egyedül Fitzre kell nagyon készülni, én Belicsekesen/Paticiásan megkettőzném a picsába. Az őrzése nyílván Griffin dolga lesz, aki idén meggyőző.
2. A földön meg David Johnson van, akinek a stílusa a Fournette-Kamara skálán inkább utóbbi felé konvertál, gyakorlatilag meg kell oldani a házi feladatot ami a múlt hétre nem lett kész. A direkt futásokkal nem lehet baja a front7-ünknek, inkább a múlt héten látott RB screenekre kell nagyon odafigyelni.
3. Az oldalvonal mellett is nálunk az előny. Jó Carroll képes néha kihúzni a gyufát, de mind tudjuk hogy egy ösztönös zseni, csak nála minden 4 zseniális húzásra jut valami balfaszság. De ő az akivel bárkit meg tudunk verni, ha épp jó lábbal kelt fel.
A szeptember eddig nem volt meggyőző, de pont ezért reméljük, hogy a lottógömbből elfogytak a brainfart jelzésű golyók, és most már sorban jönnek majd a zsebhokit okozó húzások.
Pro tipp: Cardinals-Seahawks 13-24
akdestroyer