Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Clowney állitólag jönne hozzánk.
Örülünk Vincent?
funkyparduc
Én igen. Szerintem a D játékunk sikerességének a kulcsa, hogy az LB sor egyéni nagy játékokra képes erélyeit mennyire tudjuk érvényesíteni. Nincs Kancellár, nincs Thomas, nincs Sherman, nincs Bennett, nincs Avril. Van Ford, Reed, sok tehetség és ígéret, de leginkább az LB sorban...
Ezért is kezdeném azzal, hogy miután Clowney allround, tehát futás ellen nagyon remek, passban, pedig láttunk tőle klassz dolgokat, bár nem gondolom, hogy elit, viszont jól olvas, és ha egészben van, akkor elég komoly a hatótávja, komolyan tud segíteni az LB sor tehermentesítésében. Lássuk be Poona Ford egy állat de az üldözési képessége olyan mint egy mobilis Nose Tackleé(mert az). Reed OKÉS, de ő sem feltétlen oldalvonaltól oldalvonalig játszik egész meccsen. Greenből semmi biztatót nem láttam még, Collierből annyit sem. Ő anno kifestette a gauntletet a Tacklek vérével, de leginkább azért, mert top 5 parrymaster volt a drafton- bár Olivernek lenne ilyen keze. Nade, ha elfutnak mellette, akkor mi van, utánuk fordul mint egy birodalmi romboló? Ansaht hagyjuk, nem tudom milyen formában van, amúgy Collier sem tudom milyen formában van + rookie….
Ilyenkor az aktuálisan arra néző LB-k közül valaki (vagy az egyik S) felvált, és megállítja a futást. Kérdés, hogy hol, a válasz, attól függ nagyon komoly mértékben, hogy mennyire olvasott jól, mennyire tud fellépni.
Csak a read and react korszakban ennyi felprogramozott, összepróbált fake, fake handoff,... misdirection játék mellett nem látom, hogy egy ennyire handicappes secondary mellett megengedhetjük magunknak hogy valaki(k) folyamatosan fellépjen(ek), illetve mivan, ha mondjuk Wright elrontja az olvasást, mert megeshet. És akkor még csak a futásról beszéltem.

A mi secünk a látottak alapján szerintem benne van az utolsó 10-ben, remélem tévedek, de szopatni fognak a top elkapók minket, én a világ összes segítségét megadnám a DB sornk. Egyrészt nem szabad hagynunk, hogy az ellenfél támadó fala teret hagyjon az irányítónak a fellépésekre. Másrészt, az összepróbált pantomimelőadásokat olyan gyorsan kell megállítani, amennyire csak lehet. Harmadrészt kell hogy az LB sor besegítsen vagy a passz védekezésbe, vagy plusz nyomást gyakoroljon- ott a rutin, és a legkomolyabb értés, ráadásul a srácok még mindig jól mocorognak.

Amúgy hiszek a blitzek erejében, mert azzal együtt, hogy nem volt eddig standard, srácok bizonyították, hogy fel tudnak szökni, ha kell. És ez komoly fegyver pont az olyan programsorozott irányítókkal szemben, és ilyen azért akad a csoportban. No ha meg nem működik (mert nem fog mindenki ellen), akkor is kell valahogy nyomást gyakorolni.
Szóval kéne azért sokoldalú, játékot értő plusz oszlop a frontba.... szerintem
több mint 6 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 973
Abszolút fölösleges lenne. Hoztunk már egy tescogazdaságos Clowneyt Anzah személyében. Bízni kell a fiatalokban.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Örülünk Vincent?
funkyparduc
Fasztudja.
Nem is a sérüléstől félek, hanem attól, hogy tol egy sheldonrichardsont, és jövőre úgy lepattan mint a hatos anya.

Amúgy sem érzem annyira szükségét, nem vagyunk win-now. Félreértés ne essék, kurva nagy a need, de nem pont így kéne betömni. Max ha diszkont a pick.

több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Örülünk Vincent?
funkyparduc
Már a második meccsén IR-re kerülne..

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Örülünk Vincent?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Osweilernél még félig tele a tank, ne kiabáljuk el kérem!
Luck visszavonulasaval szinte biztossa valt, hogy a 2012-es draft class (jatekoskent) legsikeresebb QB-ja RW lett/lesz.

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
1 2 (Redskins) Robert Griffin III
1 8 (Dolphins) Ryan Tannehill
1 22 (Browns) Brandon Weeden
2 57 (Broncos) Brock Osweiler
3 75 (Seahawks) Russell Wilson
3 88 (Eagles) Nick Foles
4 102 (Redskins) Kirk Cousins
undisputedly
akdestroyer
O meg aktiv? 😀
undisputedly
Jordan is visszatért, Osweiler meg egy életművész.
Aki bukott QB-ként is első körrel tudja lehúzni a csapatokat, újra és újra, az azért tud valamit. (Miközben egy Damon Harrison egy 5.körbe fáj). 😀

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Luck visszavonulasaval szinte biztossa valt, hogy a 2012-es draft class (jatekoskent) legsikeresebb QB-ja RW lett/lesz.

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
3 88 (Eagles) Nick Foles
undisputedly
akdestroyer
O meg aktiv? 😀
több mint 6 éve

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
3 88 (Eagles) Nick Foles
undisputedly

több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Griffin III már gallyra ment, Luck visszavonult, a sokszor már agyonvert, földbegyalult, állandó menekülésben lévő Wilson meg készül a következő szezonra. Még mondja valaki hogy nincs vele szerencsénk. Meg hát amúgy is.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
3 88 (Eagles) Nick Foles
undisputedly
Jó volt a csapat körülötte 😛 😀 😀
| -klasszikusok a Seahawks sapka árnyékából- |
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 484 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
3 88 (Eagles) Nick Foles
undisputedly
Amíg Foles nem nyer még egyet a Jaxel 😉 😛
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Kor Pick Csapat
1 1 (Colts) Andrew Luck
3 88 (Eagles) Nick Foles

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
BigProtein Seattle Seahawks Washington Huskies 6

Sziasztok 😊 hogy látjátok a kedő OL-t?
BigProtein
Szia!
Próbáljuk rózsaszínű szemüveggel, de amíg Ifedi a megingathatatlan nagybetűs megoldás RT-ben, addig nagyon nehéz. 😀

Brown-Iupati-Britt-Fluker-Ifedi lesz kb amúgy.
Futáshoz középszer, passprotectionben bottom 5 (nem véletlenül nem is erőltetjük), de szerintem idén is javulás várható.

Az a baj, hogy a Cable-expirement nyomait még Dante Scarnecchiának is több évbe kerülne teljesen eltüntetni.
De már kifelé tartunk a gödörből, a fekete lyuk most épp Oakland-ben készül felszippantani mindent. Pontosabban mindent amit Josh Gordon még nem szippantott fel. 😀
akdestroyer
BigProtein
Szia!
Próbáljuk rózsaszínű szemüveggel, de amíg Ifedi a megingathatatlan nagybetűs megoldás RT-ben, addig nagyon nehéz. 😀

Futáshoz középszer, passprotectionben bottom 5 (nem véletlenül nem is erőltetjük), de szerintem idén is javulás várható.

Az a baj, hogy a Cable-expirement nyomait még Dante Scarnecchiának is több évbe kerülne teljesen eltüntetni.
De már kifelé tartunk a gödörből, a fekete lyuk most épp Oakland-ben készül felszippantani mindent. Pontosabban mindent amit Josh Gordon még nem szippantott fel. 😀
akdestroyer
hát igen sajnos én is úgy látom hogy ez a sor még mindig gyenge és idén is sok baj lehet velük

Szerkesztette: BigProtein

💙💚GO HAWKS💚💙
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
BigProtein
Szia!

akdestroyer
Nope, nálunk Chung szippant, Gordon csak pöfékel. Scarral egyetértek 😊)

több mint 6 éve
BigProtein
Szia!

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
BigProtein
működik
több mint 6 éve
BigProtein Seattle Seahawks Washington Huskies 6

💙💚GO HAWKS💚💙
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 712 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lynch, hogy van... Most láttam milyen szép fejest kapott...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Amíg kezdők voltak tetszett. Carson állat, offense működött, Poona alázott, a kezdő cbket verte Thielen de ezt tudjuk.
Penny és Carson között szakadék, 1.körös bustszag.
Sok rookie sérült, ez eléggé aggaszt, vmint az h Fant és Jones is, igy Nkansah a LT csere, aki irtó szar.
több mint 6 éve
Poona bőven all-pro kaliber
1,5negyed alatt kb: 3tfl, 1ff
több mint 6 éve
Toto21 Chicago Bears 8 066
Félidei gyorsértékelő.

Nyílván semmit sem tudunk, csak azt hogy nagyon-nagyon izgalmas lesz az 53-as keretszűkítés.

A preseason előtt megnéztem a 4-5 legrelevánsabb oldal 53-as jóslatát, és szerintem olyan helyeken várható a legnagyobb meglepetés ahol amúgy a legnagyobb konszenzus volt. 😀

Itt van Jazz Ferguson, aki nem lesz azonnali kezdő, de szerintem hatalmas fogás az UDFA-k közt, és a keretben VAN a helye.
A majdnem TD elkapása tegnap este fantasztikus volt!
De ki helyett?

A LB sorban is overflow van, Calitro minden jóslatban cutolva lett, én se látom a helyét, hacsak nem vágunk ki valakit a frissen draftoltak közül (nyílván nem 😀). De már második meccse mutatja azt, hogy igenis számítani kéne rá.
Ha kivágjuk, valaki nagyon jól jár majd vele, mert átlag feletti csere.

Shead-et nagyon szeretem, tegnap is zseniális volt, (nem csak az INT ret TD miatt, amúgy is), ebben a vanilla secondaryban lenne is helye, de itt is vezéráldozatot kell hozni, ha nem frissen draftoltakat cutolunk. Mert ők is ígéretesek. T.Thompson széke inog, pedig az egyik kedvencem. Csak szar, egyelőre. 😀

RB-ben X.Turnerre hívnám fel a figyelmet, aki kurva nagy fogás volt. Kiváló mélység lesz Carson mögött. Csak itt is kinek a helyén?
Amúgy meg ezért nem hozunk 1.körben RB-et.
Penny 6 rec for -2 yard, legendás.

Myers-el a rugó poszt megoldva, VÉGRE, Dickson meg simán kurva jó volt, tegnap is 50 yard felett átlagolt.

Ezeket érdemes figyelni, minden más majd a szezon kezdetén kiderül.
Valamit kihagytam?
akdestroyer
Wilson? 😀
petey
Ö mar kiegett!
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 330 — Csodabogár
Félidei gyorsértékelő.

Nyílván semmit sem tudunk, csak azt hogy nagyon-nagyon izgalmas lesz az 53-as keretszűkítés.

A preseason előtt megnéztem a 4-5 legrelevánsabb oldal 53-as jóslatát, és szerintem olyan helyeken várható a legnagyobb meglepetés ahol amúgy a legnagyobb konszenzus volt. 😀

Itt van Jazz Ferguson, aki nem lesz azonnali kezdő, de szerintem hatalmas fogás az UDFA-k közt, és a keretben VAN a helye.
De ki helyett?

A LB sorban is overflow van, Calitro minden jóslatban cutolva lett, én se látom a helyét, hacsak nem vágunk ki valakit a frissen draftoltak közül (nyílván nem 😀). De már második meccse mutatja azt, hogy igenis számítani kéne rá.

Shead-et nagyon szeretem, tegnap is zseniális volt, (nem csak az INT ret TD miatt, amúgy is), ebben a vanilla secondaryban lenne is helye, de itt is vezéráldozatot kell hozni, ha nem frissen draftoltakat cutolunk. Mert ők is ígéretesek. T.Thompson széke inog, pedig az egyik kedvencem. Csak szar, egyelőre. 😀

RB-ben X.Turnerre hívnám fel a figyelmet, aki kurva nagy fogás volt. Kiváló mélység lesz Carson mögött. Csak itt is kinek a helyén?

Myers-el a rugó poszt megoldva, VÉGRE, Dickson meg simán kurva jó volt, tegnap is 50 yard felett átlagolt.

Valamit kihagytam?
akdestroyer
Wilson? 😀

több mint 6 éve
Félidei gyorsértékelő.

De ki helyett?

Valamit kihagytam?

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 849 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a DK műtét is óriási reményekre ad okot...
Hanni
Rutinmutet allitolag. Az ilyen utan ket hettel mar lazan jatszani szoktak elesben. O kihagyja az eloszezon tovabbi reszet gondolom, de az elso hetre mar rendben kell lennie.

több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Ez a DK műtét is óriási reményekre ad okot...