Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amilyen elbaszott anomáliák vannak néha a csapatunk környékén, simán látom azt, hogy Ansah az összes snapen fent lesz a szezonban.
(Vagy a legelső TNFen lesérül a fél védelemmel együtt, ezt nyitva hagyom 😀)

Ebben az esetben a Reed-Ford páros belül nekem min ligaközép szint, és rendben van, Ansah ok, Collier meg majd kiderül. Nazair Jonest is megérkezhetne...

(Azért jövőre min 2 DL picket várok megint, és ha lehet ne reach legyen, köszi.)
akdestroyer
Marmint milyen szemmel nezve? Poona 5. helyen volt minden NFL jatekost tekintve a runstopban. Reed meg hasonlo helyen vegezhetett belso passrushban.

Egyenkent nezve ez ily top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.

Naz atment 5techbe szerintem, ha ott nem ragad meg most eloszezonban, akkor szerintem neki annyi.

Keves esly van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Amilyen elbaszott anomáliák vannak néha a csapatunk környékén, simán látom azt, hogy Ansah az összes snapen fent lesz a szezonban.
(Vagy a legelső TNFen lesérül a fél védelemmel együtt, ezt nyitva hagyom 😀)

Ebben az esetben a Reed-Ford páros belül nekem min ligaközép szint, és rendben van, Ansah ok, Collier meg majd kiderül. Nazair Jonest is megérkezhetne...

(Azért jövőre min 2 DL picket várok megint, és ha lehet ne reach legyen, köszi.)

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 484 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó, oké én vagyok helikopter mert hirtelen Dee Fordra gondoltam, de ő egy házzal arréb van. Bocs 😊
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Ford mióta játszik középen? Vagy én maradtam le valamiről?
dande
Poona Ford, tavalyi UDFA, aki úgy decemberre került be komolyabban a rotációba. Közel elit ratinget kapott tavaly a PFFtől, frisco ellen asszem 3 TFL-a volt. Idén a kezdőcsapat környékén lesz, jelenleg ő kezdő DT Jarran Reed mellett.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
dande
Poona Ford, DT (amiota a ligaba kerult) Itt olvashatsz rola kicsit tobbet:
 www.dailyherald.com/article/20181228/sports/312289898

A PFF-nel pedig a tavalyi ev legjobbra ertekelt ujonc vedoje lett:
 twitter.com/PFF_Seahawks/status/1085308578636812289

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 484 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Base:
Jefferson, Ford, Reed, Collier
Kendricks, Wagner, Wright
Griffin, McDougald, Blair, Flowers

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones), Reed, Green (Jackson, Orchard)
Wagner, Wright
Griffin, Amadi, McDougald, Blair, Flowers

Azért egy Ansah elférne, mert a 3.down rush DL karcsú
braxa88
Base:
Ansah, Ford, Reed, Collier/Jefferson

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones, Jefferson), Reed, Ansah (Green, Jackson, Orchard?, Mingo?, Quem?)

még egy NT-t kell, mondjuk Danny Shelton, mert a DT sor vékony. De amúgy ez a DL már reménykeltőbb, ha Ansah egészséges, és ha emellé Martin és Green is szépen fejlődik, és Poona hozza azt amit tavaly mikor bekerült a csapatba, akkor bőven elégedettek lehetünk a védőfallal.
braxa88
Vagyis ha mind a négy ember jól teljesít, akkor működik a DL? 😊 Általában így szokott lenni
több mint 6 éve
Base:
Jefferson, Ford, Reed, Collier
Kendricks, Wagner, Wright
Griffin, McDougald, Blair, Flowers

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones), Reed, Green (Jackson, Orchard)
Wagner, Wright
Griffin, Amadi, McDougald, Blair, Flowers

Azért egy Ansah elférne, mert a 3.down rush DL karcsú
braxa88
Base:
Ansah, Ford, Reed, Collier/Jefferson

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones, Jefferson), Reed, Ansah (Green, Jackson, Orchard?, Mingo?, Quem?)

még egy NT-t kell, mondjuk Danny Shelton, mert a DT sor vékony. De amúgy ez a DL már reménykeltőbb, ha Ansah egészséges, és ha emellé Martin és Green is szépen fejlődik, és Poona hozza azt amit tavaly mikor bekerült a csapatba, akkor bőven elégedettek lehetünk a védőfallal.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
Ez a Star FA DE ugyanaz az Ansah, akinek masfel normális szezonja volt eddig, viszont egyre sérülékenyebb? 😊 Mókás, hogy amikor kezd kiürülni a bogrács, már a mocsing is szinhus lesz hirtelen 😊
somoskovig
sérülékeny ki nem tudja, de Clark hiányában kell edge rusher, aki ért is hozzá. Ha 90-100%os lesz a mondjuk 12-13 meccsen, akkor óriási erősítés.
mert ő ennyire mócsing:
"Ziggy Ansah ranked in the top 10 in total pressures among edge defenders in the two seasons that he played all 16 games.
2014: 64 pressures (8th)
2015: 66 pressures (10th)" (PFF)
('17ben 2, '16ban 3 meccset hagyott ki, '18ban ugye sokat, de az orvosok azt mondták szeptemberre már jó lehet)
"Ziggy Ansah recorded 20 total pressures (4 sacks, 3 hits, 13 hurries) on just 101 pass-rush snaps last season, which ranks him first in pass-rush productivity among edge defenders (min. 100 pass-rush snaps)." (PFF)

1éves prove-it szerződés.
braxa88
Nem a képességeit és a hasznosságát vitatom, csak a tituluson röhögtem, a star FA-k azért többnyire nem a draft után írnak alá egy éves prove it szerződéseket.

több mint 6 éve
Ez a Star FA DE ugyanaz az Ansah, akinek masfel normális szezonja volt eddig, viszont egyre sérülékenyebb? 😊 Mókás, hogy amikor kezd kiürülni a bogrács, már a mocsing is szinhus lesz hirtelen 😊
somoskovig
sérülékeny ki nem tudja, de Clark hiányában kell edge rusher, aki ért is hozzá. Ha 90-100%os lesz a mondjuk 12-13 meccsen, akkor óriási erősítés.
mert ő ennyire mócsing:
"Ziggy Ansah ranked in the top 10 in total pressures among edge defenders in the two seasons that he played all 16 games.
2014: 64 pressures (8th)
2015: 66 pressures (10th)" (PFF)
('17ben 2, '16ban 3 meccset hagyott ki, '18ban ugye sokat, de az orvosok azt mondták szeptemberre már jó lehet)
"Ziggy Ansah recorded 20 total pressures (4 sacks, 3 hits, 13 hurries) on just 101 pass-rush snaps last season, which ranks him first in pass-rush productivity among edge defenders (min. 100 pass-rush snaps)." (PFF)

1éves prove-it szerződés.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 144 — Axel Foley
 twitter.com/RapSheet/status/1126315923068137472
Matthew99
Mindkét meccsen jó lesz amikor játszik.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
 twitter.com/RapSheet/status/1126315923068137472

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/623939109_2787976574870115_322761504397625891_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=mD09nt9HwV4Q7kNvwGoA148&_nc_oc=AdoIuL-pcZ9lhyk9rxYc4f5u6aUC1Ju3QiRC-KeBlKaFyuRNLhmjl617K6AfIyx0rik&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=KPji0KbyDNTvAGI0HhbSMQ&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfyLhQ9_M8G-XJ8FCmR4zxwcTOwHkeTQ46JEm8DkUQjdLg&oe=69C4CB37
Johnny Silva on Instagram: "Who’s excited to see DK run over defenders next season? I know I am! - Tag @dk_metcalf14 - ➡️ Swipe to see the jersey swap. . . . . . #nfl #nflart #sportsdesign #sports #football #poster #art #photoshop #graphicdesign #artgallery #digitalart #photomanipulation #posteredsports #nflcombine #nflnews #Seahawks #SeattleSeahawks #SeahawksNation #Seahawksforlife #seahawksfan #dkmetcalf #12thman #GoHawks"
467 likes, 19 comments - designedbyjohnny on May 8, 2019: "Who’s excited to see DK run over defenders next season? I know I am! - Tag @dk_metcalf14 - ➡️ Swipe to see the jersey swap. . . . . . #nfl #nflart #sportsdesign #sports #football #poster #art #photoshop #graphicdesign #artgallery #digitalart #photomanipulation #posteredsports #nflcombine #nflnews #Seahawks #SeattleSeahawks #SeahawksNation #Seahawksforlife #seahawksfan #dkmetcalf #12thman #GoHawks".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM

több mint 6 éve
Nagyon kéne
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 947 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ziggy Ansah érkezőben Frank Clark pótléknak. .
 twitter.com/RapSheet/status/1126186843698024448
több mint 6 éve
Nade mit gondol Walter Jones. 😊
 www.nbcsports.com/northwest/seattle-seahawks/seattle-seahawks-legend-walter-jones-sold-rookie-wr-dk-metcalf
Helmut Zimmer
En egy 700 yard 7 TD-s szezont josolok neki, mint minimum.
undisputedly
Emelem, 1000y, 10TD.

Látom a hiányosságokat, de a csávó tipikus high risk-high reward, és bár sok csapatnál (pl Jaguars) szerintem sima bust lenne, de én egyszerűen érzem, hogy nálunk pont működni fog.

Arról nem is beszélve, hogy simán no1. WR lesz Baldwin távozásával, mert az a poszt éppen betöltetlen.
Hacsak Gary Jenningsről nem derül ki közben, hogy korszakos tehetség. 😀
akdestroyer
Jo helyre kerult olyan szempontbol, hogy ha Baldwin elole ugymond kiesik, akkor azert rengeteg labdat dob majd Metcalf fele Wilson. En azt gondolom viszont, hogy a fo problema nem az lesz, hogy a gyerek jo vagy sem, hanem nekem az erzesem az, hogy a serulesekkel fog elsosorban meggyulni a baja, ami miatt nehez lesz rola eldonteni, hogy akkor most milyen is valojaban. Ugyhogy az en joslatom az ilyen 500 yard korul van, de ugy, hogy egyaltalan nem jatssza majd vegig az idenyt, tobb hetet is kihagy.
Stez
Tavaly ugye a hasonloan csak 2-3 utat futo 2. eves, egykori 7. koros Moore (elso eveben nem volt elkapasa) 445 yardot es 5 TD-t hozott. ( www.nfl.com/player/davidmoore/2558856/profile)

Ha ADB kiesik valoban, joggal feltetelezhetjuk, hogy a Moore szerepet atvevo DK jobb szamokat hoz majd (persze itt jon kepbe a serules faktor, amit irsz). En mindenesetre bizakodo vagyok.

@En is igy latom. Tokeletes helyre kerult a srac. Nem bonyolult az O, eleg, ha sajat magat hozza, RW deep balljait kell majd elkapnia egy run-run-boom offenseben.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 850 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.nbcsports.com/northwest/seattle-seahawks/seattle-seahawks-legend-walter-jones-sold-rookie-wr-dk-metcalf
Helmut Zimmer
undisputedly
Emelem, 1000y, 10TD.

Látom a hiányosságokat, de a csávó tipikus high risk-high reward, és bár sok csapatnál (pl Jaguars) szerintem sima bust lenne, de én egyszerűen érzem, hogy nálunk pont működni fog.

Arról nem is beszélve, hogy simán no1. WR lesz Baldwin távozásával, mert az a poszt éppen betöltetlen.
akdestroyer
Jo helyre kerult olyan szempontbol, hogy ha Baldwin elole ugymond kiesik, akkor azert rengeteg labdat dob majd Metcalf fele Wilson. En azt gondolom viszont, hogy a fo problema nem az lesz, hogy a gyerek jo vagy sem, hanem nekem az erzesem az, hogy a serulesekkel fog elsosorban meggyulni a baja, ami miatt nehez lesz rola eldonteni, hogy akkor most milyen is valojaban. Ugyhogy az en joslatom az ilyen 500 yard korul van, de ugy, hogy egyaltalan nem jatssza majd vegig az idenyt, tobb hetet is kihagy.

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Helmut Zimmer
undisputedly
Emelem, 1000y, 10TD.

több mint 6 éve
akkor maholnap jöhet Ansah és egy NT
több mint 6 éve
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Pár rookie szerződés már van :

Blair - 4yrs - 6.24 millio
Haynes 4 yrs - 3.21 millio
Amadi - 4 yrs - 3.17 millio
Burr-Kirven 4 yrs - 2.86 millio
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Gary Jennings lesz a király, meglássátok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 614 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sokan elfelejtik Metcalf kapcsan, hogy hosunknek ep porcikaja is alig van, most egy sulyos nyakserulesen van tul, ami miatt palyat sem latott mar iksz honapja, meg is kellett muteni. Metcalfnal nem csak a mozgasa, az utvonalai es a kb. a dereka nem letezo lazasaga volt red flag, hanem a hasznalhatosaga is. Marpedig az ennel kisebb serulesekkel is csusznak sorra prospectek, nem hogy meg egy nyakmutettel.
Stez
Erről a body fat dolog jut eszembe. Oké, minden ember más, az ideális testzsír százalék is más. De ennek a srácnak valami abnormálisan alacsony az értéke. Mint egy testépítő versenynapon, ami előtt hetekig koplalt, az utolsó 1-2 napban meg már vizet is alig ivott. Lehet, hogy Metcalf ideális értéke eleve alacsony, de ilyen őrülten alacsony értéknél már felmerül a kérdés, hogy a sérüléseihez nincs-e köze annak, hogy tolja a kokszot mint a vitamint, csak (még?) nem bukott le vele?

Egyébként olyan vészesen sokat nem is csúszott, voltak akik nála is nagyobbat zuhantak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)