Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Eleg megnezni a draftkozvetiteseket. A "kiscsalad" nem veletlenul van ott 😀Azért azt nem árt figylembe venni, hogy -a legtöbb esetben- míg egy srác eljut valamelyik külvárosi kerületből a draftig elképesztő mennyiséget áldoz a család, és ebben nincs gúny. Ismertem srácot, aki Lincolnban született, de már gimibe is Austinba járt, egyetemre pedig az Oregonra.
undisputedly
Sok itt az egykeresős modell, sajnos, ahol a szülő(k) 2 műszakot visznek, de még a nagyszülők is besegítenek. Ráadásul a játékospalánta nem sokat tud besegíteni, mert amikor más otthon, vagy a melóban besegít, akkor edzésen van. Pont az említett srác szülei farmerkedtek, és ott tényleg minden kézre szükség van. Az elit sportoló nevelés egy össz-csaladi projekt, amibe sok alkalommal besegít nagyi, nagybácsi, uncsitesók.
Én nem neheztelek ezért, ahogy Wagnert is értem. Azt látja évek óta, hogy a pajtikái morzsolódnak, és neki is harcolnia kell az elit feltételekért, miközben azért egy-két éve ő a vitathatatlan a saját posztján.
több mint 6 éve
Eleg megnezni a draftkozvetiteseket. A "kiscsalad" nem veletlenul van ott 😀
több mint 6 éve
Üzletemberek címszó alatt keresd a megoldást. Minden sztár brandet épít, sleppel veszi körül magát, celebkedik, médiaszerepel, reklámarc.Akkor ez hatodik érzék volt, pont tegnap-tegnapelőtt gondolkoztam ezen én is, el is kezdtem írni, aztán a felénél töröltem. 😀9 perces LoB highlight video az nfl.com-tol:Tegnap mgnéztem, jól mondod megkönnyeztem. Hogy az Earl Thomas mekkora zseni, hogy a Sherman mekkora zseni, hogy a Kancellár mekkora zseni... és hogy ezek a zsenik tudtak együtt működni.
!Figyelem: megkonnyezitek!
www.nfl.com/videos/all-time-greats/0ap3000000923893/The-Legion-of-Boom-s-best-highlights-NFL-Legends
undisputedly
Gondolkodtam is, hogy miért alakult így, el is kezdtem írni, de rájöttem, hogy csak egyre dühösebb és frusztráltabb leszek, úgyhogy mentés nélkül töröltem. Kötelező! 😊
Helmut Zimmer
Nálam semmi köze nem volt az érzelmekhez, egyszerűen féltávnál mire beleástam magam, rájöttem, hogy olyan vagyok mint Jon Snow, azaz kurvára nem tudok semmit, és abbahagytam, mert a semmiről meg nem akartam osztani az észt.
Valamikor a Wilson-féle deadline kihirdetésekor keztem el érezni, hogy itt valami kurva nagy szar van a palacsinában, és fogalmam sincs arról, hogy ki kente bele.
Mert amikor Wilson (akivel a team-guy szócikket illusztálták az 18 kötetes International NFL Encyclopedia-ban) határidőt szab, mi meg holdoutot meg trade-et vízionálunk, az számomra épp annyira a szürreális és poszt-modern volt, mintha csak egy Mrozek kötetet vettem volna a kezembe.
Wut the fuk?
ET egy ugyanilyen fazon volt a szememben, egyúttal az az ember, aki miatt NFL-t nézek, (meg a Seahawksnak drukkolok), imádtam csodáltam, igazi team-guy volt.
Aztán amikor jött a hiszti/holdout/trade/középsőujj saga, akkor meg csak álltam mint a ki nem vert lófasz, hogy
Mi.
A.
Fasz.
Folyik.
Itt?
Igen a média is fújta a lufit, de akkor is karakteridegen volt a dolog, és az se elegendő indok számomra, hogy Sherman tolta alá a lovat, és megfertőzte az agyát, mert még így is életszerűtlen. Meg így se értem.
Bazki, egy fiatal, tíz év jótállású dinasztia halt ki 2 éven belül, mert az emberek megkerdültek. Pont mint a Dyatlov-hágónál. Ez akkora rejtély, hogy még a Da Vinci kód sem írt róla.
Hogy jutottunk el idáig? Kinek áll ez érdekében? Ki a felelős?
Ui:Wagner is üzenget amúgy. Hogy a szerződés így meg úgy...Hát miafasz? Valami vicces kedvű kémikus hallgató sikeresen elegyítette a vegytiszta tesztoszteront a kokainnal, amit aztán a csapvízba kevert a Seattle-i vízműben?
Wilson amúgy megmenette a hitemet, de a Wagner szerződést is úgy kell majd intézni, hogy bemegy Bobby, odaadja a contractot, John meg elolvasás nélkül aláírja.
A fent említett anomáliákról meg ha valakinek van konkrét infója van, az ne tartsa magában, mert hiánypótló anyag lenne.
akdestroyer
Az okosabbja, alázatosabbja, de leginkább a tehetősebbje - aki nem a gettóból jön, hanem gazdagabb családból - tudja ezt irányítani és ésszerű keretek közé szorítja, a nagy többségét viszont rászorítják a körülötte lévők - slepp, ügynők, feleség etc - a pénzhajhászásra.
Másik aspektus, hogy a bőrét viszi a vásárra mindegyikük minden héten, a sérülésveszély extrém és ennek megfelelő kompenzációt várnak. Most nem a roster 53. helyén állókról írok, akiket a csapat bármikor kirakhat, hanem a blue chipekről belőlük pedig mind a piacon kevés van, mind az utánpótlás korlátozott - nézd meg például az ILB kínálat szegényességét. Egy Bobby Wagner ebben a szituációban aranyat ér, és azt el is fogja kérni, nemcsak az egója miatt.
Az irányítók megint egy külön kaszt, nyilván nem kell részletezni a fontosságukat.
Az ügynöki behatások és játékosérdekek felerősödése - részben a kínálat szűkössége, részben az egyes arcok médiahype-ja miatti óriási bevételek ürügyén - érdekütközést eredményeznek a ligával - amit a csapattulajok jelentenek. Jön az új CBA, én látom magam előtt a következő lockout lehetőséget, ha a tulajok red-neckek lesznek és nem engednek magasabb bevételhányadot a playereknek.
Szóval ez a jelenség rendszerszintű, én Steel Cityben átéltem ennek a belharcnak két végletét: a franchise tag elértéktelenedését és az élő contract felrúgását és kihisztizését is, mondvacsinált indokokkal. Nekem nem tetszik az irány, de hát én egy kelet-közép-európai rendszeren szocializálódott gyerek vagyok
több mint 6 éve
ET addig volt "teamguy" amig ment a szeker. Nalam Kancellar, Wagner (Avril) a peldaerteku jatekos/vezer.Amugy ez mindig igy mukodott, a penzrol szol. A "team-guy" karakterek sem kernek kevesebbet a pici ertekuknel.
Remelem amugy, hogy Kancellar iden is ott lesz a csapat korul, csakugy, mint tavaly.
több mint 6 éve
Akkor ez hatodik érzék volt, pont tegnap-tegnapelőtt gondolkoztam ezen én is, el is kezdtem írni, aztán a felénél töröltem. 😀9 perces LoB highlight video az nfl.com-tol:Tegnap mgnéztem, jól mondod megkönnyeztem. Hogy az Earl Thomas mekkora zseni, hogy a Sherman mekkora zseni, hogy a Kancellár mekkora zseni... és hogy ezek a zsenik tudtak együtt működni.
www.nfl.com/videos/all-time-greats/0ap3000000923893/The-Legion-of-Boom-s-best-highlights-NFL-Legends
undisputedly
Gondolkodtam is, hogy miért alakult így, el is kezdtem írni, de rájöttem, hogy csak egyre dühösebb és frusztráltabb leszek, úgyhogy mentés nélkül töröltem. Kötelező! 😊
Helmut Zimmer
Nálam semmi köze nem volt az érzelmekhez, egyszerűen féltávnál mire beleástam magam, rájöttem, hogy olyan vagyok mint Jon Snow, azaz kurvára nem tudok semmit, és abbahagytam, mert a semmiről meg nem akartam osztani az észt.
Valamikor a Wilson-féle deadline kihirdetésekor keztem el érezni, hogy itt valami kurva nagy szar van a palacsinában, és fogalmam sincs arról, hogy ki kente bele.
Mert amikor Wilson (akivel a team-guy szócikket illusztálták az 18 kötetes International NFL Encyclopedia-ban) határidőt szab, mi meg holdoutot meg trade-et vízionálunk, az számomra épp annyira a szürreális és poszt-modern volt, mintha csak egy Mrozek kötetet vettem volna a kezembe.
Wut the fuk?
ET egy ugyanilyen fazon volt a szememben, egyúttal az az ember, aki miatt NFL-t nézek, (meg a Seahawksnak drukkolok), imádtam csodáltam, igazi team-guy volt.
Aztán amikor jött a hiszti/holdout/trade/középsőujj saga, akkor meg csak álltam mint a ki nem vert lófasz, hogy
Mi.
A.
Fasz.
Folyik.
Itt?
Igen a média is fújta a lufit, de akkor is karakteridegen volt a dolog, és az se elegendő indok számomra, hogy Sherman tolta alá a lovat, és megfertőzte az agyát, mert még így is életszerűtlen. Meg így se értem.
Bazki, egy fiatal, tíz év jótállású dinasztia halt ki 2 éven belül, mert az emberek megkerdültek. Pont mint a Dyatlov-hágónál. Ez akkora rejtély, hogy még a Da Vinci kód sem írt róla.
Hogy jutottunk el idáig? Kinek áll ez érdekében? Ki a felelős?
Ui:Wagner is üzenget amúgy. Hogy a szerződés így meg úgy...Hát miafasz? Valami vicces kedvű kémikus hallgató sikeresen elegyítette a vegytiszta tesztoszteront a kokainnal, amit aztán a csapvízba kevert a Seattle-i vízműben?
Wilson amúgy megmenette a hitemet, de a Wagner szerződést is úgy kell majd intézni, hogy bemegy Bobby, odaadja a contractot, John meg elolvasás nélkül aláírja.
A fent említett anomáliákról meg ha valakinek van konkrét infója van, az ne tartsa magában, mert hiánypótló anyag lenne.
több mint 6 éve
9 perces LoB highlight video az nfl.com-tol:Tegnap mgnéztem, jól mondod megkönnyeztem. Hogy az Earl Thomas mekkora zseni, hogy a Sherman mekkora zseni, hogy a Kancellár mekkora zseni... és hogy ezek a zsenik tudtak együtt működni.
undisputedly
több mint 6 éve
9 perces LoB highlight video az nfl.com-tol:!Figyelem: megkonnyezitek!
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Mondjuk az eredeti LoB-nak Brandon Browner is tagja volt, de tekintve, hogy decemberben 8 ev fegyhazat kapott tobbek kozott emberolesi kiserletert, talan nem is nagy baj, hogy megfeledkeztek rola 😀Amugy vajon Shermek meg mindig "tesonak" tartjak? 😀
több mint 6 éve
Hát igen:twitter.com/daringsharpe/status/1127005414984507392

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
twitter.com/PFF/status/1126657106969538560/photo/1Meg is van mihez kezdünk a csávóval.
Én beállítanám bunch formation-be Lockett mellé, futattnék velük egy go-t ill slant&go-t, azt védekezd le ha tudod bmeg. 😀
Egyéb PFF:
1#
mobile.twitter.com/PFF/status/1124105292776640513/photo/1
A LB párost már itt is többen is hypeolták - akik képben voltak, a PFF is szereti őket, nagyon kíváncsi leszek a dologra. ^.^
2#
"Ugo Amadi allowed a passer rating of 67.1 in slot coverage at
@oregonfootball
last season, ranking 23rd out of 132 slot CBs.
He also tied for the 4th-most interceptions (3) when covering the slot."
Meg is van Coleman helyettese?
Ugo Amadi was targeted on 13 "Go" routes at
@oregonfootball
last season and allowed a passer rating of just 14.9, allowing only two receptions for 62 yards, no touchdowns, and also grabbing one interception.
Bár ahogy látom vertikálisan sem szar, na erre a projectre is kíváncsi leszek.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Nekem még azért kéne egy corner, de úgy tűnik Carrollék bíznak a Griffin-Flowers duóban. Safetyben meg McDougald lesz a free és Blair a strong a tervek szerint? Nickelback meg Jamar Taylor, vagy Amadi?Hát azt a szintet szerintem ligaszinten sem fogják megközelíteni egy darabig...
Én ezzel a névsorral kapcsolatban nem vagyok valami bizakodó, bár lehet, hogy csak simán túl magasan van a léc Sherm, ET és Kam miatt...
SONICS-SEAHAWKS

több mint 6 éve
Nekem még azért kéne egy corner, de úgy tűnik Carrollék bíznak a Griffin-Flowers duóban. Safetyben meg McDougald lesz a free és Blair a strong a tervek szerint? Nickelback meg Jamar Taylor, vagy Amadi?Én ezzel a névsorral kapcsolatban nem vagyok valami bizakodó, bár lehet, hogy csak simán túl magasan van a léc Sherm, ET és Kam miatt...
több mint 6 éve
Nate Orchardot kivágtuk, Ansahnak kellett a hely.Első kettőt hagyjad, Woods jó futás ellen, kellett ilyen NT depth.
Szurkoltam neki, hogy nálunk legyen belőle valami...
Marcus Martinrol, Nick Belore-rol és Al Woods- rol valaki valamit? Woods nem tünik nagy spílernek a statok alapján...
feki
Shamar Stephen helyén lesz
több mint 6 éve
A visszavonulásokkal 9m$-t sikerült felszabadítani, (Kam 2,5 Doug 6,8) így most valamivel 34m$ felett vagyunk a sapkával. Ha Ansah-ot elkönyvelik (9m$) akkor tulajdonképpen marad minden a régiben. (25m$) Azzal még bőven lehet boostolni a depth chartot.
több mint 6 éve
Az biztos sajnos... A leggyengébbek ott vagyunk ez Ansah érkezésével már tuti. Nem baj.Jamal Taylornak örülünk?Megnézzük. Corneréknél nincs magasan a léc. 😀
feki
Kamnek szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=IMghEJ8hLYE
Nehéz lesz pótolni...
akdestroyer
Jövőre CB DT DE kell csak... Ha csak nem lesz valaki bust akinél most megoldottnak látjuk a dolgokat...
LB ből pl szerintem elég jol állunk...
több mint 6 éve
Jamal Taylornak örülünk?Megnézzük. Corneréknél nincs magasan a léc. 😀
feki
Kamnek szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=IMghEJ8hLYE
Nehéz lesz pótolni...
több mint 6 éve
WR:Jennings jobb lesz, mint Metcalf 😉
Lockett, Metcalf, Jennings, Moore, Jaron Brown, Ursua (vagy Reynolds) menne rosterre. Darboh, Jazz Ferguson, Turner, Caleb Scott és Terry Wright nem esélyes.
2 WRes felállás: Metcalf - Lockett
3 WRes felállás: LWR: Metcalf (Brown) - SWR: Jennings (Ursua) - RWR: Lockett (Moore); vagy ha Lockett van slotban: LWR: Metcalf - SWR: Lockett (Jennings, Ursua) - RWR: Moore vag Brown
Rohadtul fog hiányozni Baldwin a 3.downoknál, nagyon sokszor hozta ki a szarból a csapatot. Lockett tavaly szintet lépett, idén kell még egyet, szerintem képes rá.
Metcalfon is sok fog múlni, ha tényleg csak 1-2 routeos csávó lesz, akkor nagyon fog kelleni Jennings, hogy kezdő szintet tudjon hozni belül.
Chancellornál meg nem tudom lesz e valaha nagyobb kedvencem, az a csávó a pályán és pályán kívűl is a legnagyobb.
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
WR:Lockett, Metcalf, Jennings, Moore, Jaron Brown, Ursua (vagy Reynolds) menne rosterre. Darboh, Jazz Ferguson, Turner, Caleb Scott és Terry Wright nem esélyes.
2 WRes felállás: Metcalf - Lockett
3 WRes felállás: LWR: Metcalf (Brown) - SWR: Jennings (Ursua) - RWR: Lockett (Moore); vagy ha Lockett van slotban: LWR: Metcalf - SWR: Lockett (Jennings, Ursua) - RWR: Moore vag Brown
Rohadtul fog hiányozni Baldwin a 3.downoknál, nagyon sokszor hozta ki a szarból a csapatot. Lockett tavaly szintet lépett, idén kell még egyet, szerintem képes rá.
Metcalfon is sok fog múlni, ha tényleg csak 1-2 routeos csávó lesz, akkor nagyon fog kelleni Jennings, hogy kezdő szintet tudjon hozni belül.
Chancellornál meg nem tudom lesz e valaha nagyobb kedvencem, az a csávó a pályán és pályán kívűl is a legnagyobb.
több mint 6 éve
Szomoru, de nezd a jo oldalat, meg epp a draft elott, vagy a drafton derult ki, hogy gebasz van vele, igy papiron tudott huzni a Seahawks egy elso szamu elkapot. Ha mondjuk most derult volna ki, netan junius-julius kornyeken, azert kurva nagy szarban lenne a csapat.😕 😥hát ez nagyon szomorú így estére 😕 Kam nyilvánvaló volt de Baldwin engem meglepett, tudom hogy írták a visszavonulás esélyét de én bíztam benne hogy azért megőrizzük és felépül..
twitter.com/Seahawks/status/1126581756138639360?s=09
braxa88
12th member
több mint 6 éve
😕 😥hát ez nagyon szomorú így estére 😕 Kam nyilvánvaló volt de Baldwin engem meglepett, tudom hogy írták a visszavonulás esélyét de én bíztam benne hogy azért megőrizzük és felépül..
twitter.com/Seahawks/status/1126581756138639360?s=09
braxa88
több mint 6 éve
Eleg pesszimista vagy.Marmint milyen szemmel nezve? Poona 5. helyen volt minden NFL jatekost tekintve a runstopban. Reed meg hasonlo helyen vegezhetett belso passrushban.Olyan szemmel, hogy a minimum ligaközép, az én értelmezésemben egy minimum top15-ös egységet jelent (de annál inkább jobbat).
Egyenkent nezve ez ilyen top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.
Naz atment 5techbe szerintem, ha ott nem ragad meg most eloszezonban, akkor szerintem neki annyi.
Keves esély van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀
undisputedly
Na most, az így definiált a halmazba, a top10 nálam beletartozik.
Nálad nem? 😀
Flém off.
A DK ORoY címre nagy összegben nem fogadnék, de egy olyan bold-om azért van, hogy ő lesz a PFF által legjobbra értékelt WR a classban. Azaz a legjobb, számokban.
akdestroyer
több mint 6 éve
Jamal Taylornak örülünk?
több mint 6 éve
Marmint milyen szemmel nezve? Poona 5. helyen volt minden NFL jatekost tekintve a runstopban. Reed meg hasonlo helyen vegezhetett belso passrushban.Olyan szemmel, hogy a minimum ligaközép, az én értelmezésemben egy minimum top15-ös egységet jelent (de annál inkább jobbat).
Egyenkent nezve ez ilyen top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.
Naz atment 5techbe szerintem, ha ott nem ragad meg most eloszezonban, akkor szerintem neki annyi.
Keves esély van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀
undisputedly
Na most, az így definiált a halmazba, a top10 nálam beletartozik.
Nálad nem? 😀
Flém off.
A DK ORoY címre nagy összegben nem fogadnék, de egy olyan bold-om azért van, hogy ő lesz a PFF által legjobbra értékelt WR a classban. Azaz a legjobb, számokban.
Szerkesztette: akdestroyer