Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Amúgy tegnapig veretlen volt a szürke mezünk.
Idei évig csak nyertünk benne, de idén 2 meccs: döntetlen és a tegnapi nyomoúság

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Igyekeztem pozitívumokat találni a tegnapi teljesítmények közül, és azért akad: McEvoy (simán év újonca a csapatnál), Reece (az az elkapás!), Rawls (5,5 átlag, és őt hamarabb kezdtük kímélni, mint Wilsont, ami elég beszédes), Wagner (tacklegyár egész évben, a meccsen a csapatot, úgy általában még mindig a ligát vezeti). Kimaradt valami?
tejbegrrr!!!
Chancellor, McDaniel
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Igyekeztem pozitívumokat találni a tegnapi teljesítmények közül, és azért akad: McEvoy (simán év újonca a csapatnál), Reece (az az elkapás!), Rawls (5,5 átlag, és őt hamarabb kezdtük kímélni, mint Wilsont, ami elég beszédes), Wagner (tacklegyár egész évben, a meccsen a csapatot, úgy általában még mindig a ligát vezeti). Kimaradt valami?
tejbegrrr!!!
En is McEvoyt jatszatnam Kearse helyett, es hiaba tetszik a jateka, azert az a nehany elkapasa nem olyan nagy minta, ev ujonca meg szerintem inkabb Prosise, meg a serulese ellenere is.

Lockett iden nem brillirozik annyira mint tavaly, es ez rohadt idegesito.
sebidani1990
Prosise mintája kb. másfél meccs, nagyon jónak tűnik ugyan, de borzasztó törékeny. McEvoy passzolt is éppen neki 43 yardot, blockolt egy puntot, sokféleképpen használható, és ütésálló.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
tejbegrrr!!!
En is McEvoyt jatszatnam Kearse helyett, es hiaba tetszik a jateka, azert az a nehany elkapasa nem olyan nagy minta, ev ujonca meg szerintem inkabb Prosise, meg a serulese ellenere is.

Lockett iden nem brillirozik annyira mint tavaly, es ez rohadt idegesito.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
@braxa
RW a liga 2. leggyengébb védelme ellen szórt 5 INT-et... Ez minősíthetetlen.

undisputedly
Persze h az, undorítóan visszaesett a játéka idén.
13 meccsen 13 TD, 10 INT. vicc.
Leszarom h szar az OL, droppolnak a WRek, Kearse felé passzolni instant downvesztés... ezek kifogások. Wilson is szarul teljesít.
Tavaly 30+TDje volt, idén bőven 20 alatt lesz.
Kurvára vissza kéne találnia neki is a helyes útra, mert már nem hogy nem elit QB, hanem a top10től is kurvára messze van.
Rams ellen az offensetől ugyanezt várom mint tegnap, kevesebb labdavesztéssel.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 449 — Keep pounding
Nálatok ami meglep, hogy most estek kicsit össze. Ilyenkor szokott jönni a Hox foci időszaka, erre terített betli Tampában és GB-ben. Még szerencsétek, hogy közben játszottatok velünk is 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Idén valami egészen szar az NFC. A Dallas PO-runjában én most még nem hiszek, el nem tudom képzelni, ki megy innen a Superbowlba. De ha fogadnom kéne, én még mindig rátok tennék.
gabokocka
Nem emlékszem olyanra, hogy adott év 3 legjobb NFC csapata a következő idényben ennyire leolvadt volna, habár valahol mindhárom várható volt. Panthersnél a SB hangover, illetve a CN controversy, Cardinalsnál lehetett sejteni, hogy Palmernek lefőtt a kávé, nálunk pedig azt, hogy az OL "bűzlik". Mondjuk ez a szép az NFL-ben, hogy mindig jönnek új powerhousok. És szvsz most 5-10 éves távlatban nézve is átrendeződik a térkép a ligában. Bradynek is lassan lefő majd a kávé, BB sem szárnyal, Pm ugye retired, viszont jönnek a fiatalok (Mariota, Carr pl.)

@empty
Jómagam is hiszek a "po-rutin" jelentette előnyben, de az csak egy plusz, egy olyan szorzó, ami legyen mondjuk egy 1,3-as szám. Na most ha az eredeti teljesítményed konvergál a 0-hoz, akkor aztán szorozgathatod te a PO-rutinoddal... Jelenleg ahogyan te is mondtad, a Giants elképesztően rossz matchup, a Dallas szintén, mert az az O-fal bármikor röhögve ledarálja apró szemű kávénak a mi védőfalunkat -ami btw idén elég gyenge, kicsik, undersized az egység-, a Detroit elég clutch, a GB most vert minket arcon egy történelmi vereséggel -legalábbis a PC érában ez volt szerintem a legnagyobb vereségünk-, a Falconst idén hazai pályán alig, csak épphogy tudtuk legyőzni, a Tampa pedig szintén arcon csapott minket.

A korábbi évek Hawks-a nem köszön vissza ebből a csapatból, identitásvesztett az egység. Vagyis ez nem is a legjobb leírás, inkább azt mondom, hogy van egy transition. A Lynch-érából megyünk át egy RW dependent O-ba, és láttuk, hogy RW nem képes mindent maga megnyerni, az is benne van, hogy szór 5 Intet, és nincs mellette futójáték. Ez a támadósor nem képes ultra f@s fallal nyerni, mert a védelem, habár számokat tekintve még mindig ligaelit, már nem az a védelem amelyik eddig játszott.

Sarokköve a D-mentalitásunknak, hogy fogjuk emg a futást és ne engedjünk nagy passzplayt, azaz a CB-k nem engedhetik maguk mögé a WR-t. Ehhez képest a futást nem állítjuk meg(akármit mondanak a számok), és tegnap a 3-ból 2 CB non-stop maga mögé engedte az elkapókat. Passrush pont válságban van, azaz nincs. Mondjuk ez az a szegmens ami szerintem javulni fog, a Bennett-Avril-Clark hármas nem lesz sokáig ilyen gyenge.

Szóval az O#-ban gravitálunk egy másfajta játék felé, eddig kevesebb sikerrel, a védelem pedig az új DC és az új játékosállomány mellett szintén átalakult. Kíváncsian várom, hogy ez mire lesz elég. ÉN többekkel ellentétben a csoportgyőzelemnek is örülök, de a PO-ra nincsenek elvárásaim. Sok sebből vérzik a csapat, és ez az elmúlt hetekben nagyon jól ki is jött. Karakter idegen módon vernek pofán minket, és ez nem véletlen.

@braxa
RW a liga 2. leggyengébb védelme ellen szórt 5 INT-et... Ez minősíthetetlen.
Kearsenek nagy kritikusa vagyok, talán a legnagyobb itt a fórumon. Amúgy ami szintén vicc kategória, hogy a csávónak a .neten személyi kultusza van, a 2 fontosabb elkapása miatt. 0 hozzáadott értéke van a srácnak, ugyanolyan érthetetlen pöcs edzői szimpátián alapuló előnye van, mint anno Sweezynek pl. Edzők kedvence, ezért nem padozik.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Gyenge volt Wilson ez egyértelmű, de 5ből 3 egy felpattanó dropból volt amik nem az ő hibái voltak. Baldwin is akkorát dropolt mint életében soha, naná h akkor már a GBes CB kezébe esik, Popenál ugyanez, és persze Kearsenél is, de az nem meglepő.

Kearse... a csávó mindennek a legalja. de továbbra is kb legtöbbet pályán lévő, és célbavételt kapó WR a csapatban.
Kurva nagy need az ő helyére egy erős felépítésű WR. Legalább akkora mint az OL kikupálása.

Sztem ilyen szarok, és ennyire balszerencsések még egyszer nem leszünk.

Péntek hajnali Rams elleni meccsen lehet javítani, de sok jót nem várok. Nyílván nem fogunk parádézni, Rams ellen sose, de nyerni kell.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 411 — NFL bracket champion '26
Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
undisputedly
Háát ha szar formában is vagytok, azért PO-rutin is van, plusz a Qwest Fielden nyerni egyébként is baromi nehéz.
empty taxi
A Century-n sem vagyunk erinthetetlenek. A jatek minden elemeben identitas idegen modon jatszunk, ezert nehez azt mondani, hogy akar egy Tampa, akar egy Giants/GB/Detroit ellen eselyesek lennenk otthon. Jo szivvel csak a Tampara mondanam, hogy jobb jatekerot kepviselunk (habar harom hete ok is elvertek minket).
undisputedly
A TB PO-rookie csapat, szóval ellenük feltétlen esélyesek vagytok.
A Packers formája kétségtelen felfelé ívelő, azt a matchupot most egálra adnám Seattle-ben.
A Detroit rohadtul clutch csapat, de többet szoktak hibázni annál, h simán nyerjenek a Century Linken, egy szoros meccsen pedig kijöhet a nagyobb PO-rutin.
A Giants nagyon rossz matchup nektek azt adom, brutális a védőfal, ill. Eli Manning is ritkán játszik szarul a rájátszásban.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
most mar bekell huzni a maradek 3 meccset , es remenykedni hogy a Detroit meg kikap egyszer
Wilsonnak meg rohadtul osszekene magat kapnia , mert 7-3 nal is volt egy olyan tul dobott labdaja JG nek hogy azt hittem elsirom magam, TD helyett punt .. meccsek ota pontatlan , elkepeszto milyen hullamvolgybe van .. a 3. ik INT ig neztem , mert nezhetetlen volt amit csinalnak , felepitettek 3 jo drvieot abbol 2 INT egy FG , gyenge

Szerkesztette: Sherman
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 449 — Keep pounding
Idén valami egészen szar az NFC. A Dallas PO-runjában én most még nem hiszek, el nem tudom képzelni, ki megy innen a Superbowlba. De ha fogadnom kéne, én még mindig rátok tennék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
undisputedly
Háát ha szar formában is vagytok, azért PO-rutin is van, plusz a Qwest Fielden nyerni egyébként is baromi nehéz.
empty taxi
A Century-n sem vagyunk erinthetetlenek. A jatek minden elemeben identitas idegen modon jatszunk, ezert nehez azt mondani, hogy akar egy Tampa, akar egy Giants/GB/Detroit ellen eselyesek lennenk otthon. Jo szivvel csak a Tampara mondanam, hogy jobb jatekerot kepviselunk (habar harom hete ok is elvertek minket).
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 411 — NFL bracket champion '26
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

így is jó esélyünk van a 2. kiemelésre, amit most elvesztettünk, de ha behúzzuk a maradék 3 meccset (bármennyire is szarok, hektikusak vagyunk, jó esély van rá), akkor meglehet az.
braxa88
Azert azzal a kirmelessel varnek. Helen pillanatban a leggyengebb NFC csapat vagyunk, akik rajatszasba jutnak.
Az elozo harom meccsbol kettot tobb mint egy birtoklasnyival buktuk. Ez kb precedens nelkuli a PC-eraban. Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
undisputedly
persze az vagyunk, nem is érdemlünk PO-t, de 3 olyan meccsünk lesz ahol még így is nagyobb esélyesek vagyunk. És a 3 W sztem 2. kiemelést fog érni.
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

így is jó esélyünk van a 2. kiemelésre, amit most elvesztettünk, de ha behúzzuk a maradék 3 meccset (bármennyire is szarok, hektikusak vagyunk, jó esély van rá), akkor meglehet az.
braxa88
Azert azzal a kirmelessel varnek. Helen pillanatban a leggyengebb NFC csapat vagyunk, akik rajatszasba jutnak.
Az elozo harom meccsbol kettot tobb mint egy birtoklasnyival buktuk. Ez kb precedens nelkuli a PC-eraban. Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Semmiféle "örömet" nem érzek egy ilyen meccs után amiatt, hogy az egész NFC West kikapott. Egyrészt engem a Seahox érdekel, másrészt a történelem pár alkalommal bizonyította, hogy az erős környezet jót tesz a csapatnak.
Önmagában a csoport megnyerése sem nagy öröm, ha ilyen pocsék a gárda.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Minden csapat kikapott a westbol. Ujra a leggyengebb divizio vagyunk (afc south utan ofc, akarmit mond a statisztika)

Azt hiszem az elmult 4-5 ev legnagyobb veresege volt a mai 😊
undisputedly
Aminek oruljunk, hogy ennel szarabb jatek iden mar nem lesz, es talan a karma is visszaad majd valamit.

Fogadjunk hogy a Rams 2 nagy zako utan ellenunk apritani fog...
több mint 9 éve
Minden csapat kikapott a westbol. Ujra a leggyengebb divizio vagyunk (afc south utan ofc, akarmit mond a statisztika)

Azt hiszem az elmult 4-5 ev legnagyobb veresege volt a mai 😊
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
hát... hagyjuk
braxa88
2007 volt az az év, amikor a Seattle volt a végtelenül gyenge nfc west rongyos királya. 😊 Holmgren éra kvázi vége. Látok némi analógiát, bár ez még mindig egy jobb csapat...
Kéne egy világszám

Nem tudom miért, de az alábbi jelenet jutott az eszembe.
 m.youtube.com/watch?v=N2x8RhadlpA

Az én asszociációm ügy kezdődik, hogy Pete két módon mehetsz ki ebből az irodából...
Ha másnak van megfejtése, azt szívesen olvasom. 😊

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
hát... hagyjuk
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jövő héten a packers elleni meccsünk helyett a SportTV-n: Bucs-Saints.
az igen
braxa88
ez bejött 😛

több mint 9 éve
Celtic Green Bay Packers 422
Havas meccs 😊
rantotthus
Akkor lett volna meglepő, ha nem.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Havas meccs 😊
rantotthus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.