Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
UDFA érkezők: Austin Hill WR, Rod Smith RB
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Első blikkre ez a draft is a védelemről szólt. Kíváncsi vagyok milyen O falat álmodtak össze PC-ék.Hátha a Britt projektből is lesz valami. Emlékszem Carp is kukagyanús volt kezdő évében, aztán ha nem is elit, de használható G lett belőle. Most jöhet a mélyebb elemzés és a sakkozás, meglátjuk mire ment ki a játék. Szokás szerint kapunk egy C- minősítést a draftért, aztán irány a SB.
Érdekesség: az egyik haveromat úgy hívják, hogy Szokoli Krisztián.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?Braxát már kérdeztem PM-ben, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
több mint 10 éve
És ami lemaradt: UDFA Nate Boyer, LS, Texas. 34 éves, leszerelt zöldsapkás. Ez szép volt Carrolléktól. 😊gyeek+ Brandon Cottom RB (FB?)
www.hammerandrails.com/2015/5/2/8538493/a-user-s-guide-to-brandon-cottom-seahawks-ufa
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
És ami lemaradt: UDFA Nate Boyer, LS, Texas. 34 éves, leszerelt zöldsapkás. Ez szép volt Carrolléktól. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Megvan a teljes lista: www.seahawks.hu/nfl-draft-2015-seahawks-valasztasok/
több mint 10 éve
Sokoli! 😀tejbegrrr!!!twitter.com/JonRyan9/status/594608246423302144
több mint 10 éve
Sokoli draftolását majdnem biztosra vettem, nagyon nézegettük (GM játékban ezért be is huztam 7.körben)amugy OGnek mondták be, Cable megint alkothat 😀
több mint 10 éve
Sokoli! 😀
több mint 10 éve
gwacham érdekes projetnek tűnik
több mint 10 éve
nekem idáig Tye Smith húzása tetszik a legjobban... a highlightjai nagyon jók... egy kis Sherm. Nagyon jó érzéseim vannak ezzel a pickel kapcsolatban. OOOoweeeee....
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Cable szerint mindkét negyedik körben draftolt falemberből lehet center is akár.tejbegrrr!!!akkor jelenleg lehetetlen megjósolni h mi lesz a kezdő fal. nem baj, Okungon kívűl nincs is senkinek tuti helye, menjen is a harc, kezdjen a legjobb ötös
több mint 10 éve
Cable szerint mindkét negyedik körben draftolt falemberből lehet center is akár.tejbegrrr!!!Többször együtt reggelizett Grahammel, aki szerinte akar és igyekszik megtanulni blokkolni.
több mint 10 éve
Cable szerint mindkét negyedik körben draftolt falemberből lehet center is akár.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
azért RGből LGbe átjárás annyira nem lehetetlen feladat 😀
több mint 10 éve
Glowinski RG-t játszott egyetemen (ill. előtte RT-t)kristofAnnál jobb. Én Baileyt sokka ljobban bírom mint Sweezeyt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Glowinski RG-t játszott egyetemen (ill. előtte RT-t)
több mint 10 éve
Poole OT, de buiztos vagyok benne h LGnek hoztuk, csakugy mint Glowinskit. LG posztra nagy harc lesz, ugye ott van Bailey is.A nagy needeket már kilőttük én még egy CB-t mindenképpen várok a többi pickre jöhet bármi.
akkor C most vagy Lewis lesz télleg vagy hozunk még (Dismukes, Finney is jobb)
5.körtől jöhetnek akkor hatalmas hülyeségek 😊braxa88
több mint 10 éve
Poole OT, de buiztos vagyok benne h LGnek hoztuk, csakugy mint Glowinskit. LG posztra nagy harc lesz, ugye ott van Bailey is.akkor C most vagy Lewis lesz télleg vagy hozunk még (Dismukes, Finney is jobb)
5.körtől jöhetnek akkor hatalmas hülyeségek 😊
több mint 10 éve
Na érkezett gyorsan két OL ember ahogy azt vártuk.
több mint 10 éve
Lesz még elkapó?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Clarkrol van még rövidebb tapek a miami és uconn ellen is. azpk is tetszettek. vsn fantazia benne, elsőre sokkal jobb mint marsh.Az baromira szimpatikus a játékában, hogy amíg mozog a labda, ő megy utána, nem kis lendülettel.
egy erős oldali de lehet ő. 3rd down: clark, bennett, hill, avril okés 😉braxa88
több mint 10 éve
Clarkrol van még rövidebb tapek a miami és uconn ellen is. azpk is tetszettek. vsn fantazia benne, elsőre sokkal jobb mint marsh.egy erős oldali de lehet ő. 3rd down: clark, bennett, hill, avril okés 😉
több mint 10 éve
Lockett azért remélem nem csak retuner lesz, arra szerepre kurvadrága volt.Lockett az új Tate, szinte mindig elszakad az emberétől, nagyon jó játékos lesz itt, elkapó poszton is! 😉
ahogy Höri mondta 2015ben nincs return...
de ő lesz az új TY Hilton! 😊braxa88