Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha ez a kerettervezet valóra válik, akkor több ex-jaguár(Tony McDaniel, Lewis, Nowak, és most már Will Blackmon is annak számít) lesz nálatok az 53ban, mint ahány ex-seahawksos nálunk. 😀😀
több mint 11 éve
annyira nyár van h hozok egy 53as tippetQB: R.Wilson, T.Jackson, RJ Archer 3
RB: M.Lynch, R.Turbin, C.Michael, 3
FB: D.Coleman 1
WR: D.Baldwin, J.Kearse, P.Richardson, T.Lockett, C.Matthews, K.Norwood 6
TE: J.Graham, L.Wilson, A.McCoy 3
OT: R.Okung, J.Britt, G.Gilliam 3
OG: A.Bailey, JR Sweezy, M.Glowinski, D.Nowak 4
C: L.Jeanpierre, P.Lewis 2
offense: 25
DE: C.Avril, M.Bennett, F.Clark, D.Dobbs, G.Scruggs, O.Gwacham 6
DT: B.Mebane, J.Hill, T.McDaniel, A.Rubin 4
LB: KJ Wright, B.Wagner, B.Irvin, B.Coyle, K.Pierre-Louis, C.Marsh 6
CB: R.Sherman, C.Williams, W.Blackmon, T.Simon, T.Smith (PUP: J.Lane) 5
S: E.Thomas, K.Chancellor, D.Bailey, D.Shead 4
defense: 25
K: S.Hauschka,
P: J.Ryan
LS: C.Gresham
ST: 3
olyanok maradtak ki mint: R.Lockette, M.Burley, D.King, J.Williams, Tukuafu, K.Sokoli, M.Morgan, E.Pinkins, T.Rawls (messze legtöbb carryt fogja kapni a preseasonban), T.Poole, C.Helfet. bár ezekből sokan mehetnek PSbe
megint nagyon mélynek érzem a keretet mint 2-3 éve(amikor sima 4-0 volt a preseason). a lényeg h a cseresor is nagyon erős, a kimaradók közt is vannak jó játékosok
több mint 11 éve
nem értek hozzá de ez nekem 100%os mozgásnak tűnik. akár TCre kész is lehet Richardson 😊instagram.com/p/4zrPSar-jl/?taken-by=prichjr10
több mint 11 éve
Az ilyet nem sok mindenki vállalja fel...majd akkor,ha Winston beválik majd jönnek sorba...hogy mi megmondtuk..stb stb 😀 Tudjátok hogyan megy ez!Akkor most szeretnek egy hasonlo beirast, mondjuk egy Buccaneers szurkolotol, hogy nala aztan nincs szerencsetlenebb a foldon! 😀endorphynSzerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.SüsüMost jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
több mint 11 éve
Akkor most szeretnek egy hasonlo beirast, mondjuk egy Buccaneers szurkolotol, hogy nala aztan nincs szerencsetlenebb a foldon! 😀Szerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.SüsüMost jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Szerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
több mint 11 éve
Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Mennyivel röhejesebb, mint mondjuk az opponent QB rating alapján? A SPARQ számról nem is beszélve. 😊Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88
Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.Aguirre

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
bennett penaltyra a -10.9 óriási 😀Valahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊Ezt most találtam:
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )peterk2005
Igazad volt, akkor talán az lehet a magyarázat, hogy Verner nem érte a 75%-os snap countot.
A többi poszt Top 10-es értékelése különben itt nézhető meg: www.reddit.com/r/nfl/comments/30b5kf/top_10_pff_grades_for_each_position/Aguirre
gyazo.com/c20f7453c62968efe8d2311eaefba9c9
több mint 11 éve
Valahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊Ezt most találtam:
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )peterk2005

Igazad volt, akkor talán az lehet a magyarázat, hogy Verner nem érte a 75%-os snap countot.
A többi poszt Top 10-es értékelése különben itt nézhető meg: www.reddit.com/r/nfl/comments/30b5kf/top_10_pff_grades_for_each_position/
több mint 11 éve
ez már valami 😀láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88És akkor ehhez az elemzéshez mit szólsz?
www.footballoutsiders.com/film-room/2015/film-room-richard-shermanAguirre
több mint 11 éve
láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88És akkor ehhez az elemzéshez mit szólsz?
www.footballoutsiders.com/film-room/2015/film-room-richard-sherman
több mint 11 éve
Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.
Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.Aguirre
több mint 11 éve
Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.
több mint 11 éve
kösz, de nem ír semmit konkrétan.www.profootballfocus.com/about/grading/Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyés mi alapján számolják ezt?petey
i.imgur.com/ajuJo2j.gifvAguirre
szép tackle, bár 9 yardon volt. de ha már gif óvoda akkor tessék csak neked 😛
i.minus.com/i6YG7Nvttl3Bo.gif
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/about/grading/Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyés mi alapján számolják ezt?petey
i.imgur.com/ajuJo2j.gifv
több mint 11 éve
és mi alapján számolják ezt?Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyEmlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
több mint 11 éve
Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
több mint 11 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyhát igen.
nemcsak futás ellen a legjobb
több mint 11 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedly
több mint 11 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.