Washington Commanders
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Kissé megzavart a meleg, mert elsőre azt olvastam, hogy csak a térdét aktiváltátokWashington Football Team activated LB Reuben Foster (knee) off of PUP.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 9, 2020
pbalazs
Washington Football Team activated LB Reuben Foster (knee) off of PUP.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 9, 2020
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
Derrius Guice repült a csapattól, miután letartoztatták családi erőszakért.Gyönyörű, igazi elátkozott franchise...
Washington released RB Derrius Guice after he was arrested on domestic violence charges. pic.twitter.com/t0yWjSgs4I
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 7, 2020
iktriad
Még at a "szerencse", hogy úgyis üvegből van, és amúgy sem játszott volna, max 3-4 meccset kb.
Amúgy jó ez így, hogy még csak vádemelés, semmi ítélet vagy bizonyíték, de azonnal lapát...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Derrius Guice repült a csapattól, miután letartoztatták családi erőszakért.Balfasz
Washington released RB Derrius Guice after he was arrested on domestic violence charges. pic.twitter.com/t0yWjSgs4I
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Derrius Guice repült a csapattól, miután letartoztatták családi erőszakért.,Hàla isten' legalább nem vesz el snappet Peterson-tól! 😁
iktriad
The Washington Football Team is expected to sign WR Dontrelle Inman, source said, a move that should be made today pending physical. The veteran played 7 games for the #Colts last year, with 12 receptions for 181 yards.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 3, 2020
Usse lesz szezon... Valaki má megmondta! 😉😊Ha jól sejtem, nálatok is megfordult 😊Szereztünk waiverről egy remek CB-t, Ryan Lewist 😊Ne hülyéskedj, az már kész karrier, pláne itt jó néhányukhoz képest 😛
2017-ben volt udfa, azóta a hetedik csapata vagyunk 🤣 Meccsen csak a Dolphinsban és a Billsben játszott, összesen 20 alkalommal.
warr_b
dande
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Ha jól sejtem, nálatok is megfordult 😊Szereztünk waiverről egy remek CB-t, Ryan Lewist 😊Ne hülyéskedj, az már kész karrier, pláne itt jó néhányukhoz képest 😛
2017-ben volt udfa, azóta a hetedik csapata vagyunk 🤣 Meccsen csak a Dolphinsban és a Billsben játszott, összesen 20 alkalommal.
warr_b
dande
Szereztünk waiverről egy remek CB-t, Ryan Lewist 😊Ne hülyéskedj, az már kész karrier, pláne itt jó néhányukhoz képest 😛
warr_b
Haha 😀 bírnám ezt is. Kéne írni Snydernek h ez legyen a végleges.Amúgy kövezzetek meg, de nekem eskü bejön ez a név. 😀 Mindenki basztatta a csapatot a név miatt, erre most itt van ez. Kicsit olyan "ebbe kössetek bele köcsögök" érzétem van ezzel a névvel kapcsolatban. Én ezt adom. 😀"THE Football Team" ez lett volna a legütősebb.
roberto23
Amadeus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Amúgy kövezzetek meg, de nekem eskü bejön ez a név. 😀 Mindenki basztatta a csapatot a név miatt, erre most itt van ez. Kicsit olyan "ebbe kössetek bele köcsögök" érzétem van ezzel a névvel kapcsolatban. Én ezt adom. 😀"THE Football Team" ez lett volna a legütősebb.
roberto23
criminal lawyer or criminal lawyer?
Persze, csak Amerikaban hat ez furán. Bár lehet így akarják növelni az európai szurkolói bázist. 😀Amúgy kövezzetek meg, de nekem eskü bejön ez a név. 😀 Mindenki basztatta a csapatot a név miatt, erre most itt van ez. Kicsit olyan "ebbe kössetek bele köcsögök" érzétem van ezzel a névvel kapcsolatban. Én ezt adom. 😀Europai fociban ez az alap. Football club (es tarsai). Mittomen, FTC, Arsenal FC., stb. Az mas kerdes, hogy ezeket ugy is emlegetjuk, mint a zold sasok, agyusok, es igy tovabb.
roberto23
ulpianus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Amúgy kövezzetek meg, de nekem eskü bejön ez a név. 😀 Mindenki basztatta a csapatot a név miatt, erre most itt van ez. Kicsit olyan "ebbe kössetek bele köcsögök" érzétem van ezzel a névvel kapcsolatban. Én ezt adom. 😀Europai fociban ez az alap. Football club (es tarsai). Mittomen, FTC, Arsenal FC., stb. Az mas kerdes, hogy ezeket ugy is emlegetjuk, mint a zold sasok, agyusok, es igy tovabb.
roberto23
Állat vagyok, ami enni kér...
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/labtorese-utan-majdnem-meghalt-most-36-evesen-visszater-az-nfl-iranyito-2775187
Respect, Alex Smith.
Mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának 😀😀Haskins jó lesz.Mire?
Bjoca
empty taxi
Haskins jó lesz.Mire?
Bjoca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
az éj sötét és tele iszonyattal
twitter.com/Joshsportcorner/status/1288136942614392847
és közben ki is esett a szádból 2 első kör meg egy kis apróMindenkinek megvan a maga keresztje. 😀
Adirotor
Én amúgy örülök.
Jó, hát a Lionst vagy a Bengalst csak megverjük... 😀Nem vagyok kárörvendő típus, de ezen most hangosan felnevettem. 😀Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
twitter.com/HBalzer721/status/1287404536123084809
Viccet félretéve nagyon örülök, hogy ennyit javult a lába.
iktriad
Remélem egy agyonnyert meccsen kap majd legalább egy negyedet 😊😁
warr_b
akdestroyer