Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
és közben ki is esett a szádból 2 első kör meg egy kis apróNem vagyok kárörvendő típus, de ezen most hangosan felnevettem. 😀Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
twitter.com/HBalzer721/status/1287404536123084809
Viccet félretéve nagyon örülök, hogy ennyit javult a lába.
iktriad
Remélem egy agyonnyert meccsen kap majd legalább egy negyedet 😊😁
warr_b
akdestroyer
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondta ő, hogy a Football Teamnek kell agyonnyernie a meccset? 😮Nem vagyok kárörvendő típus, de ezen most hangosan felnevettem. 😀Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
iktriad
warr_b
akdestroyer
több mint 4 éve
a hozzászólásodon én is.Nem vagyok kárörvendő típus, de ezen most hangosan felnevettem. 😀Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
iktriad
warr_b
akdestroyer
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Nem vagyok kárörvendő típus, de ezen most hangosan felnevettem. 😀Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
iktriad
warr_b
több mint 4 éve
Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊Kemény, le a kalappal.
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Alex Smith hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik.Ha átmegy, meg is van oldva itt a QB poszt. 😊 twitter.com/HBalzer721/status/1287404536123084809
több mint 4 éve
Ne hízelegj 😊 😆DC Ballers 😂Szóval te kirekesztenéd azokat, akik nemafővárosban, nemlabdasporolnak?
warr_b
Hát én mingyá szólok valentinx-nek aztán jól kitiltunk innen a picsába.
Te nem vagy elég píszí.
Amúgy meg a ball szó számomra túl erőszakos, mert jelenthet heregolyót is, innen meg már csak egy lépés a férfielnyomás meg a férfierőszak, hát most tényleg erről nevezzünk el egy csapatot?
Szexista is vagy! Fújj!
Ban!
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
DC Ballers 😂Szóval te kirekesztenéd azokat, akik nemafővárosban, nemlabdasporolnak?
warr_b
Hát én mingyá szólok valentinx-nek aztán jól kitiltunk innen a picsába.
Te nem vagy elég píszí.
Amúgy meg a ball szó számomra túl erőszakos, mert jelenthet heregolyót is, innen meg már csak egy lépés a férfielnyomás meg a férfierőszak, hát most tényleg erről nevezzünk el egy csapatot?
Szexista is vagy! Fújj!
Ban!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Washington Team Football aka WTF 😆
több mint 4 éve
DC Ballers 😂Washington Snyders?És ha nem akarnak majd az emberek egy olyan várost fővárosnak, ami egy korábbi rasszista emberről kapta a nevét és FEHÉR háznak, hívják az egyik leghíresebb épületét?
Vótmá?
Bakker, itt hever az ötlet az asztalon, és még pénzt se kérek érte.
Más:
A Washington név mikor lesz tiltólistás? Elég nagy rasszista volt az öreg, és rabszolgákat is tartott. Szerintem végképp eltörölni.
A végeredmény meg lehetne mondjuk a: Capital City Football Team.
...
Ez lenne a píszí kvintesszencia.
akdestroyer
Nem beszélve arról, hogy a capital szónak van még pár jelentése (nagybetű - durván sértő a kisebb betűk számára, tőke - gazdag fehér mocskok, főbenjáró bűn - ne nehogymá)
Szóval fényévekre van a píszí-től....
*arról nem is beszélve, hogy a team kifejezés is kirekesztő, mert csak egy szűk halmazról, csapatról, csapathoz tartozókról szól és nem mindenkiről is
** Esetleg lehetne Local Ballsports
Pari
több mint 4 éve
Washington Snyders?És ha nem akarnak majd az emberek egy olyan várost fővárosnak, ami egy korábbi rasszista emberről kapta a nevét és FEHÉR háznak, hívják az egyik leghíresebb épületét?
Vótmá?
Más:
A Washington név mikor lesz tiltólistás? Elég nagy rasszista volt az öreg, és rabszolgákat is tartott. Szerintem végképp eltörölni.
...
akdestroyer
Nem beszélve arról, hogy a capital szónak van még pár jelentése (nagybetű - durván sértő a kisebb betűk számára, tőke - gazdag fehér mocskok, főbenjáró bűn - ne nehogymá)
Szóval fényévekre van a píszí-től....
*arról nem is beszélve, hogy a team kifejezés is kirekesztő, mert csak egy szűk halmazról, csapatról, csapathoz tartozókról szól és nem mindenkiről is
** Esetleg lehetne Local Ballsports
Szerkesztette: Pari
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Washington Snyders?Vótmá?
Más:
...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Én úgy látom, hogy eléggé megszorongatták ahhoz, hogy kényelmetlen helyzetbe kerüljön, de azt nem tudták kisajtolni a kisebbségi tulajdonosok, hogy nekik adja el a franchiseban meglévő tulajdonrészét.Amúgy mi a tököm ez? MÁV? Ne mondjátok már, hogy több hónap/év kell egy új névhez 😀Szerintem mivel Snydernek alapvetően esze ágában nem volt megváltoztatni a nevet, csak keményen megpresszionálták, így már csak basszátok meg alapon is addig húzza-halasztja, amíg csak tudja.
dugo93
warr_b
Snydernek most nyugalomra van szüksége (elég, hogy a nyakába varrták a szervezeti zaklatásos ügyet), ezért egy semleges nevet választottak. Nem gondolom, hogy hiányzik neki még egy névbitorlási per is...
több mint 4 éve
És ha Washingtoni Sápadt Arcúak lennének? 😂Nyilván angol megfelelővel, de az ugye a fehér embereket jelenti őslakos szóval. Az meg önrasszizmus lenne? 😁 Vagy fehér tüntetések indulnának? 🙈
Legjobb fricska lenne amúgy!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Majdnem lehetne WTF a rövidítés
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Arra megsértődnek a kopasz, szürkebőrű öregek.Washington TudjátokkikWashington Voldemorts
Matthew99
Vrij6
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Washington TudjátokkikWashington Voldemorts
Matthew99
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
De ez nem jó neki ám, akkor is ha durcáskodik.Amúgy mi a tököm ez? MÁV? Ne mondjátok már, hogy több hónap/év kell egy új névhez 😀Szerintem mivel Snydernek alapvetően esze ágában nem volt megváltoztatni a nevet, csak keményen megpresszionálták, így már csak basszátok meg alapon is addig húzza-halasztja, amíg csak tudja.
dugo93
warr_b
Én az inkompetenciát látom itt.
több mint 4 éve
Amúgy mi a tököm ez? MÁV? Ne mondjátok már, hogy több hónap/év kell egy új névhez 😀Szerintem mivel Snydernek alapvetően esze ágában nem volt megváltoztatni a nevet, csak keményen megpresszionálták, így már csak basszátok meg alapon is addig húzza-halasztja, amíg csak tudja.
dugo93
több mint 4 éve
dugo93
4 233
Amúgy mi a tököm ez? MÁV? Ne mondjátok már, hogy több hónap/év kell egy új névhez 😀
több mint 4 éve
Washington Tudjátokkik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
"The decision to use 'Washington Football Team' for this season allows the franchise the ability to undertake an in-depth branding process to properly include player, alumni, fan, community, and sponsor input," the team said in a press release.Idén evvel futnak?Egyrészt lol, másrészt ugye olvastátok, hogy csak placeholder? 😀olvastuk, idén evvel futnak.
Mindenki úgy kezeli, mintha bejelentették volna, hogy ez lesz a nevük mostantól.
tenorx
Placeholder? igen
annak is szar? igen
tehet erről itt bárki? nem
vicces? naná
briareos
Nekem nem ez jön le ebből:
[Schefter] Effective immediately, Washington will call itself the “Washington Football Team”, pending adoption of a new name, sources tell ESPN. This is not a final renaming and rebranding for team; this is the name it wants to use until pending adoption of a new name in the future.
Nekem ez inkább csak egy borzasztó szarul bejelentett olyasminek tűnik, hogy valahogy lehessen hivatkozni rájuk, amíg nincs nevük.
Hozzáteszem röhejes ez a balfaszkodás a névvel, just pick one and get done with it.
tenorx
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Ugye ez nem végleges név? Mert, ha igen, az kurva gáz...Igen, csak idő felderíteni, hogy vhol egy messzi-messzi galaxisban nincs-e véletlen vmilyen életforma, amire nézve rasszista lenne az új név.
Mondjuk elég fura, hogy 2 hét alatt nem tudtak új nevet választani... Pláne, hogy kb 1 nap alatt jött ezer ötlet
Chargers LT
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
WTF?Ja nem, elírtam WFT
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ennyi, ezzel most lezárták ezt a témát, most amúgy is bármit választanak, csak szarul jöhetnek ki belőle. Lesz most egy évig ez, addig keresnek egy újat, megoldják a levédetési problémákat/egyeztetéseket | – aztán jövőre lehet normálisan DC Redskins név |