NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
Washington Commanders
még daganatot is növesztett.De, persze hogy én vagyok...www.nfl.com/nflnetwork/story/0ap3000001071692/article/trent-williams-reveals-cancer-skins-request-reviewtwitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
csak nem te vagy redskins orvosa?
szégyen.
gedam
Nyilván mindent be fog vetni, hisz semmiképpen nem akar már nálunk játszani.
warr_b
De, persze hogy én vagyok...www.nfl.com/nflnetwork/story/0ap3000001071692/article/trent-williams-reveals-cancer-skins-request-reviewtwitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
szégyen.
gedam
Nyilván mindent be fog vetni, hisz semmiképpen nem akar már nálunk játszani.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
szégyen.
twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
Ez durva mondjuk
Lesz ez még így se!
Az, de inkább már csak kínunkban röhögünk... vagy inkább sírunk.2éves kisfiam erre csak annyit mondana:LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
— Ian Rapoport (@RapSheet) October 30, 2019
pbalazs
warr_b
- Nagyon, viccesz! Nagyon viccesz!!
nagir
2éves kisfiam erre csak annyit mondana:LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs
warr_b
- Nagyon, viccesz! Nagyon viccesz!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Wait a minute, szóval az orvosi részen átpofozza magát, majd egy szaros sisakra hivatkozik utána? 😀LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs
warr_b
Ilyenkor a klub mivel tudja büntetni őt?
LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs
Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
Trent Williams holdoutjának vége.Kiváncsi leszek...
Beki
Szerintem bekamuzik majd valami sérülést.
Tudom ám fokozni... Rosent elhozzátok Miamiból és a két gyerekből az egyik csak beválik! 😉Vaaagy... meglepő fordulatként húzunk megint qb-t 😁A legnagyobb kérdés kinek a kezébe adják a csapatot?Egyetértek.Haskins köré kell csapatot építeni, McLauin, stb... Nem lehet ez alapján a szezon megítélni, szvsz!!Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Semmi tűz nincs a csávóban, h majd most én megmutatom!
Csak egy kis szende, visszahúzódó (bandatagot) látok benne
Mclaurin kurvajó lesz!
AP pedig legenda, remélem meg lesz az 5. hely is!
www.instagram.com/p/B4BpFlMJ0-E/
steelwolf
Amúgy nem sokat jelent, nétd meg pl. Aikman rookie statjait...
warr_b
nagir
Jövőre úgysem lesz se Kínum, se Colt...
warr_b
Amúgy a legjobb DE/OLB lehet a Tiétek a drafton, amit majd marhán fogok irigyelni Tőletek...
nagir
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Vaaagy... meglepő fordulatként húzunk megint qb-t 😁A legnagyobb kérdés kinek a kezébe adják a csapatot?Egyetértek.Haskins köré kell csapatot építeni, McLauin, stb... Nem lehet ez alapján a szezon megítélni, szvsz!!Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Mclaurin kurvajó lesz!
steelwolf
warr_b
nagir
warr_b
Amúgy a legjobb DE/OLB lehet a Tiétek a drafton, amit majd marhán fogok irigyelni Tőletek...
nagir
A legnagyobb kérdés kinek a kezébe adják a csapatot?Egyetértek.Haskins köré kell csapatot építeni, McLauin, stb... Nem lehet ez alapján a szezon megítélni, szvsz!!Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Mclaurin kurvajó lesz!
steelwolf
warr_b
nagir
warr_b
Egyetértek.Haskins köré kell csapatot építeni, McLauin, stb... Nem lehet ez alapján a szezon megítélni, szvsz!!Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Mclaurin kurvajó lesz!
steelwolf
warr_b
nagir
Haskins köré kell csapatot építeni, McLauin, stb... Nem lehet ez alapján a szezon megítélni, szvsz!!Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Mclaurin kurvajó lesz!
steelwolf
warr_b
Tudom h nehéz beugróként, de Haskins sztem bust lesz!Az egész csapat hulladék körülötte, mitől lenne jó? Legalább játszott 🙂
Mclaurin kurvajó lesz!
steelwolf
Mclaurin kurvajó lesz!
Lehet tippelni, elcserélünk-e bárkit a deadline-ig.
Mivel idióták vezetik a csapatot, így biztosra veszem, higy nem 🤣😆😃
warr_b
If the Browns are unable to pry Trent Williams out of Washington, the other LT I hear they are interested in is Nate Solder. They've already done a lot of business with the NYG, it's worth noting
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) October 23, 2019
na igen, az egy jó deal lenne😉Bruce-ra gondolsz? 😁😂Lehet tippelni, elcserélünk-e bárkit a deadline-ig.Ha van valaki fent az egben, akkor Allent a Coltshoz. 😀
warr_b
Stez
warr_b
Bruce-ra gondolsz? 😁😂Lehet tippelni, elcserélünk-e bárkit a deadline-ig.Ha van valaki fent az egben, akkor Allent a Coltshoz. 😀
warr_b
Stez
Lehet tippelni, elcserélünk-e bárkit a deadline-ig.Ha van valaki fent az egben, akkor Allent a Coltshoz. 😀
warr_b