NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Bence94
1 950
No, állítólag Snyder telefonon keresztül baszta ki Grudent.mar az.
Persze még nem hivatalos és megerősített...
warr_b
több mint 5 éve
Akár fel is mondhatott volna. Mindegy is. Akkor most jön két év egy Bólogató János HC-vel és orrba-szájba nézhetjük majd az újonc Matumbo-t, ahogy hármasával dobálja az INT-eket. De azért is külön belépőt szed majd, hogy láthasd INT-önt dobni... 😀 Jim Zorn-nak van most munkája?
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
No, állítólag Snyder telefonon keresztül baszta ki Grudent. Persze még nem hivatalos és megerősített...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kiváncsi leszek, jövő héten ki kezd 😀 Talán az egyetlen meccs, ahol lehet valami halvány esélyünk.
több mint 5 éve
Kínum out, Simba a backup. Terry úgy néz ki játszik!
több mint 5 éve
topin
2 008
Idepofátlankodok vele, ha már bíbelődtem veletek is a videóban:youtu.be/KQC5WrcG6Cw
több mint 5 éve
Ezt csak úgy itthagynám emésztésre...😂
twitter.com/JohnnySoSaucy/status/1180240522436169728/video/1
www.totalprosports.com/2019/10/04/footage-shows-redskins-hc-jay-gruden-apparently-smoking-marijuana-hitting-on-younger-women-video/
We were gonna go to playoffs, but then I got high,
We were gonna win the Bowl, but then I got high,
Now we're 0 and 4, and I know why:
Beacause I got high, because I got high, because I got hiiiigh
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
nexion218
Micccsoda véletlen, pooont most, nahááát....
Mindig van lejjebb, ha a Redskinsről van szó...
több mint 5 éve
Ezt csak úgy itthagynám emésztésre...twitter.com/JohnnySoSaucy/status/1180240522436169728/video/1
www.totalprosports.com/2019/10/04/footage-shows-redskins-hc-jay-gruden-apparently-smoking-marijuana-hitting-on-younger-women-video/
We were gonna go to playoffs, but then I got high,
We were gonna win the Bowl, but then I got high,
Now we're 0 and 4, and I know why:
Beacause I got high, because I got high, because I got hiiiigh
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
A tízből csak 3 meccs volt nálunk, azokon 2-1 ide, na de majd most kiegyenlítik.
több mint 5 éve
Hmm, az örökmérleget 6-4-re vezetjük a Pats ellen, azt hittem rosszabb...Persze az utolsó hármat ők nyerték, mi legutóbb 2003-ban nyertünk.
Pontokban mondjuk így is simán vezetnek 232-205-re 😁
több mint 5 éve
Biztos ez a fétise :-/Azt olvastam Scherff out, Terry viszont ha minden jól megy játszhat.Snyder hàny qb-t fog mèg draftolni?
Csúnya lesz ez a vasárnapi 😛
Azt is nagyon írják, hogy Gruden egyáltalán nem akarta Haskinst draftolni, de személyesen Snyder húzta ki...
warr_b
Amadeus
Amúgy remélem többet már nem 🤔😆
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Azt olvastam Scherff out, Terry viszont ha minden jól megy játszhat.Snyder hàny qb-t fog mèg draftolni?
Csúnya lesz ez a vasárnapi 😛
Azt is nagyon írják, hogy Gruden egyáltalán nem akarta Haskinst draftolni, de személyesen Snyder húzta ki...
warr_b
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Azt olvastam Scherff out, Terry viszont ha minden jól megy játszhat.Csúnya lesz ez a vasárnapi 😛
több mint 5 éve
twitter.com/NFL/status/1180177963289137153?s=19Yikes.
pbalazs
több mint 5 éve
Ez nem ér, lehet újra tippelni 😛?
több mint 5 éve
twitter.com/NFL/status/1180177963289137153?s=19
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
Sztem Gruden a 9. heti Bills elleni meccsig biztos marad, viszont validnak tűnik addigra egy 0-9-es/1-8-as mérleg és akkor a 10. heti bye weeket kihasználva búcsút mondanak neki.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hoztam egy Bang Cartoont a Redskins eddigi idei szezonjáról (az elkövetője, John Tayman nagy 'Skins fan).www.youtube.com/watch?v=HJV-LAn6SPU
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Látod? Azt hittétek, nálatok van fos vezetőség meg edzők 😊Öszinte leszek!Egyelőre nincs tervünk ezzel kapcsolatbanÖnélzetes a kis latol...
– mondta Gruden, via Boston Globe.
nagir
warr_b
Valamit, bármit hozzá fűzhettem volna, mint hogy csak simán bemásolom az FK cikkből, de egyszerűen nem ment... Semmit nem lehet ehhez már hozzá tenni!
Max egy idézetet kedvenc magyar trilógiámból:
"-Itt mindenki hülye?
-Itt? Mindenki!!!"
😕 😕 😕
nagir
több mint 5 éve
Öszinte leszek!Egyelőre nincs tervünk ezzel kapcsolatbanÖnélzetes a kis latol...
nagir
warr_b
Valamit, bármit hozzá fűzhettem volna, mint hogy csak simán bemásolom az FK cikkből, de egyszerűen nem ment... Semmit nem lehet ehhez már hozzá tenni!
Max egy idézetet kedvenc magyar trilógiámból:
"-Itt mindenki hülye?
-Itt? Mindenki!!!"
😕 😕 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Egyelőre nincs tervünk ezzel kapcsolatbanÖnélzetes a kis latol...
nagir
több mint 5 éve
Egyelőre nincs tervünk ezzel kapcsolatban– mondta Gruden, via Boston Globe.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Attól félek, hogy a jövő héten meg azért nem dobják ki, mivel a Patriots elleni vereség borítékolható. De szerintem már ő is felkészült, hogy jövőre nem lesz itt (lásd Hard Knocks előtti interjú, hogy most menjenek Oaklandbe, aztán jövőre jöhetnek Washingtonba, mert, ha nem jut PO-ba a csapat, ő úgy sem lesz itt). Szerintem pár hét még biztos, de most úgy érzem, hogy nem vele fejezi be a csapat (hacsak nem lesz valami akkora formajavulás, hogy a végén pozitív mérlegű lesz a csapat).fuzovelkifele.com/2019/10/playoff-ranking-4-3/Dettó.
A 29. helyen a csapat, de nagyon találó a mém. Naponta többször nézem a twittert, hogy hátha Grudent kidobják, de még sajnos semmi ;(
pbalazs
És mivel már szerda van, így gondolom nem is fog semmi történni.
A Pats-től meg amúgy is mindneki kikap, szóval ez igazán nem lesz felróható neki...
Úgyhogy ESETLEG utána.
Persze valszeg ezt az évet már végigszenvedjük vele 😕
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!