NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
vele 5 év múlva is 50% közelében lenneCaldwell-lel 50% közelében lenne ez a Skins egyébként.Jim Caldwell az akit keresel.Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Viccet félretéve, így már nem sok minden gátolja, hogy hamarosan a Redskins is tényező legyen a csoportban 😕
Antonius
warr_b
Pedig jó lenne azon elmélkedni, hogy Lincoln Riley-t pl el kellene valahogy csábítani az Oklahomától, viszont így hülye lenne ide jönni bárki is, akinek fontos a karrierje
r.baggio
Neki mindegy.
Bazzani
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Caldwell-lel 50% közelében lenne ez a Skins egyébként.Jim Caldwell az akit keresel.Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Viccet félretéve, így már nem sok minden gátolja, hogy hamarosan a Redskins is tényező legyen a csoportban 😕
Antonius
warr_b
Pedig jó lenne azon elmélkedni, hogy Lincoln Riley-t pl el kellene valahogy csábítani az Oklahomától, viszont így hülye lenne ide jönni bárki is, akinek fontos a karrierje
r.baggio
Neki mindegy.
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Bruce Allen in summary:Nem látom benne a hibát.
1) Jay Gruden is why the Redskins were 0-5.
2) Bill Callahan will be an upgrade.
3) If Alex Smith wasn't hurt this all could have been avoided.
4) They don't want to trade Trent Williams
5) The culture is damn good
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Antonius
1 702
Bruce Allen in summary:minden szava arany 😀
Hulkeinstein
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Bruce Allen in summary:Lol.
Hulkeinstein
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Bruce Allen in summary:1) Jay Gruden is why the Redskins were 0-5.
több mint 5 éve
Jim Caldwell az akit keresel.Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Antonius
warr_b
r.baggio
Neki mindegy.
több mint 5 éve
Majd mi. 🤞Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Antonius
warr_b
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ezért esélyes O'Connell.Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Antonius
warr_b
r.baggio
több mint 5 éve
Ugyanezt írtam pár napja, gruden se egy nagy koponya, de ez a hajnali kirúgás talán mindenki szemét felnyitja, mennyire a fejétől bűzlik itt a halén sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Antonius
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Late Sunday night Gruden was told to be at Redskins Park for a 5 a.m. meeting. Dan Snyder and Bruce Allen were already there and fired him...
Hajnali 5-re berendelni a HC-dat h kirúgd... 😀
Beki
Late Sunday night Gruden was told to be at Redskins Park for a 5 a.m. meeting. Dan Snyder and Bruce Allen were already there and fired him...www.youtube.com/watch?v=gwdypLFy8Pk
Beki
Nekem nincs kedvem ezen poénkodni. Szomorú ez, ahogy van, mert vannak dolgok, amelyek nem változnak.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Late Sunday night Gruden was told to be at Redskins Park for a 5 a.m. meeting. Dan Snyder and Bruce Allen were already there and fired him...Ezért nincs sehol ez a franchise 30 éve.
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Late Sunday night Gruden was told to be at Redskins Park for a 5 a.m. meeting. Dan Snyder and Bruce Allen were already there and fired him...Hajnali 5-re berendelni a HC-dat h kirúgd... 😀
több mint 5 éve
én sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Csak Snyder meg Allen.
Antonius
több mint 5 éve
Csak mondom, amíg Manuskyt nem lesz kibaszva, addig sok minden nem fog változni. Őt is ki kellett volna rakni Grudennel együtt.Tudjuk... 😫
iktriad
több mint 5 éve
Antonius
1 702
mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Grudennel együtt az FO-ban is lenne egy kis tisztogatás, az hogyan befolyásolnál TW távozási szándékait? 😕
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Antonius
1 702
én sem értem, miért rúgtátok ki, olyan szimpi volt a csávó. 5 évente még egy PO is összejön vele 😀Viccet félretéve, így már nem sok minden gátolja, hogy hamarosan a Redskins is tényező legyen a csoportban 😕
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Megvárhattátok volna a visszavágót vele 😉
több mint 5 éve
Washington has hired assistant HC/offensive line coach Bill Callahan as the interim head coach, per source. - SchefterHmm.
Beki
Csak a Raidersnél volt hedkócs az nfl-ben, viszont super bowkba ment velük. Igaz annak már majd 20 éve.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Washington has hired assistant HC/offensive line coach Bill Callahan as the interim head coach, per source. - Schefter
több mint 5 éve
braxa88
12 534
ennél a balfasznál csak jobb jöhetYup.No, állítólag Snyder telefonon keresztül baszta ki Grudent.mar az.
Persze még nem hivatalos és megerősített...
warr_b
Bence94
Mondjuk sokat nem ér, ha Bruce marad és választja az utódot...
warr_b
több mint 5 éve
Yup.No, állítólag Snyder telefonon keresztül baszta ki Grudent.mar az.
Persze még nem hivatalos és megerősített...
warr_b
Bence94
Mondjuk sokat nem ér, ha Bruce marad és választja az utódot...