NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/10/playoff-ranking-4-3/Dettó.
A 29. helyen a csapat, de nagyon találó a mém. Naponta többször nézem a twittert, hogy hátha Grudent kidobják, de még sajnos semmi ;(
pbalazs
És mivel már szerda van, így gondolom nem is fog semmi történni.
A Pats-től meg amúgy is mindneki kikap, szóval ez igazán nem lesz felróható neki...
Úgyhogy ESETLEG utána.
Persze valszeg ezt az évet már végigszenvedjük vele 😕
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/10/playoff-ranking-4-3/A 29. helyen a csapat, de nagyon találó a mém. Naponta többször nézem a twittert, hogy hátha Grudent kidobják, de még sajnos semmi ;(
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
Jay Gruden on the Redskins QB plan for Sunday: “We don’t have one right now.”😂😵😱
több mint 5 éve
Ééés semmi változás.Ja, de, megszüntettük Adonis Alexander contractját a ps-ból 😫🤯
több mint 5 éve
Rapoport szerint a Cards kitette Swearingert 🤣
több mint 5 éve
Tetszett volna gyorsabbnak lenni 😕Egy arra szálló sirály tarkóján megpattant a labda 😕
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
amíg snyder nem adja el a klubot, teljesen mindegy, hogy gruden marad-e vagy sem, az utóda úgyis csak egy újabb jó kapcsolatokkal rendelkező, épp felkapott koordinátor lenne, akit bábként lehet majd használni a pénzmosodához, mert ez a jelnlegi redskins nem több annálSajnos igen.
r.baggio
Teljes tisztogatás kéne, Snyder, Allen, edzői kar, mindenki.
Persze Snyder nem fogja eladni a klubot, miért tenné.
több mint 5 éve
amíg snyder nem adja el a klubot, teljesen mindegy, hogy gruden marad-e vagy sem, az utóda úgyis csak egy újabb jó kapcsolatokkal rendelkező, épp felkapott koordinátor lenne, akit bábként lehet majd használni a pénzmosodához, mert ez a jelnlegi redskins nem több annál
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Grudent ki kell rakni. Igazából már 2 éve.
több mint 5 éve
Ja igen és a kedvencem: a történelem legrosszabb 3rd down védelmével büszkélkedik a Skins. Nagynehezen kivédekezünk egy 3d downt, de van egy zászló a Giants ellen. Gruden Jr. mit csinál? Elfogadja a zászlót és ismét felállunk 3rd down-ra. Mekkora orbitális értelmi fogyatékosnak kell ehhez lenni? Értem én, 3&nagyonsok és FG távról is kitoltuk vele őket. Ez kicsit agresszív, de védhető érvelés lenne, ha a csapatnak minimálisan kompetens lenne a védelme...Kezd a tököm telelenni ezzel a foslé csapattal. Még a Browns is megverne minket. Sőt, még az idei Giants is megvert minket...Nagyon érdekes lesz a Miami elleni meccs 😊😆
nexion218
több mint 5 éve
Ja igen és a kedvencem: a történelem legrosszabb 3rd down védelmével büszkélkedik a Skins. Nagynehezen kivédekezünk egy 3d downt, de van egy zászló a Giants ellen. Gruden Jr. mit csinál? Elfogadja a zászlót és ismét felállunk 3rd down-ra. Mekkora orbitális értelmi fogyatékosnak kell ehhez lenni? Értem én, 3&nagyonsok és FG távról is kitoltuk vele őket. Ez kicsit agresszív, de védhető érvelés lenne, ha a csapatnak minimálisan kompetens lenne a védelme...Kezd a tököm telelenni ezzel a foslé csapattal. Még a Browns is megverne minket. Sőt, még az idei Giants is megvert minket...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Értem én, csak leszarom. Márminthogy meg akarta menteni az állását. Adott egy fos csapat, O-falból 3 hiányzó kezdővel. Adott egy újonc irányító, aki állítólag tehetséges ugyan, de még college meccsen is alig volt kezdő, nemhogy NFL-ben. Lényegében edzéseken nem játszik a kezdőkkel, mert nem ő a kezdő, nyilván egész héten ennek megfelelően is készül. Majd eljön a vasárnap, pocsékul játszik mindenki, sőt, az egyetlen playmaker és az ifjúnéger számára ismerős játékos, McLaurin se játszik, mert sérült. A mi csodás HC-nk mit talál ki? Majd a zöldfülű csokifijú megoldja a problémát. Eredmény? 3 INT, ótvar szar meccsélmény a kölyöknek és sztem kb 3 hónapot visszaesett a fejlődésben, mert az önbizalma háton lett hugyozva és semmit nem mer majd eldobni, nehogy INT legyen.Azt hiszem mindent láttunk...Nem volt jobb ötlete, hogy megmentse az állását! Nem jött be. Sőt, utólag okoskodva komoly baki volt, amivel senkinek sem használt...
Nem értem minek kellett az ifjúnégert berakni.
nexion218
nagir
több mint 5 éve
Mindössze egyetlen csapat ment rájátszásba 0-4-es kezdés után, a Chargers 1992-ben.
több mint 5 éve
No Terry, no party.Amúgy a liga (meccs előtt) 31. legrosszabb védelme ellen nem tudtunk td-t szerezni.
több mint 5 éve
Mindig is egy ostoba balfasz volt.Azt hiszem mindent láttunk...Nem volt jobb ötlete, hogy megmentse az állását! Nem jött be. Sőt, utólag okoskodva komoly baki volt, amivel senkinek sem használt...
nexion218
nagir
több mint 5 éve
Azt hiszem mindent láttunk...Nem volt jobb ötlete, hogy megmentse az állását! Nem jött be. Sőt, utólag okoskodva komoly baki volt, amivel senkinek sem használt...
nexion218
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Azt hiszem mindent láttunk...Nem értem minek kellett az ifjúnégert berakni.
több mint 5 éve
Mikor volt utoljára az? 😆Varázslatos teljesítmény, 2001 óta először 0-4-es kezdés.Nem valami rózsás a helyzet, ez sajna tény! 😕
Faszkalap gruden reméljük Haskins egész karrierjét hazavágta ügyesen.
warr_b
nagir
több mint 5 éve
Varázslatos teljesítmény, 2001 óta először 0-4-es kezdés.Nem valami rózsás a helyzet, ez sajna tény! 😕
Faszkalap gruden reméljük Haskins egész karrierjét hazavágta ügyesen.
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Varázslatos teljesítmény, 2001 óta először 0-4-es kezdés. Faszkalap gruden reméljük Haskins egész karrierjét hazavágta ügyesen.
több mint 5 éve
YES 😀 😀Persze ilyenkor fogtok a lehető legszarabbul játszani és lefeküdni, csak hogy maradjon Gruden 😅Több helyen is írják, hogy ha holnap nem nyerünk, akkor Jay papa repül.Értékeljük, nagyon!!! 😉
Colt továbbra is inaktív, Kínum állítólag rendben van és kezd.
Érdekes meccs lesz, ritkán drukkolok a Giants-nek 🤣😃😆
warr_b
nagir
warr_b
több mint 5 éve
Persze ilyenkor fogtok a lehető legszarabbul játszani és lefeküdni, csak hogy maradjon Gruden 😅Több helyen is írják, hogy ha holnap nem nyerünk, akkor Jay papa repül.Értékeljük, nagyon!!! 😉
warr_b
nagir
több mint 5 éve
Több helyen is írják, hogy ha holnap nem nyerünk, akkor Jay papa repül.Értékeljük, nagyon!!! 😉
warr_b