NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Jol szamolom hogy ha kikap most a Detroit akkor egy Giants elleni gyozelemmel bent vagytok a PO-ban?
több mint 8 éve
Ma 9 éve hogy Sean Taylor eltávozott..
több mint 8 éve
Hát talán annyiban nem, hogy ha itt ellőjük a L patront, akkor onnantól mustwin minden.jól látod, PO helyen maradtokMondjuk már amúgy is akartam mondani: nagy a felhajtás most Cousins meg Kelly körül, ám egy szót sem hallok a falról.... A legjobb példa erre pont a Green Bay, a liga (szerintem) legjobb irányítója is megcsúszik, ha nincs előtte legalább egy közepes fal. Azt sem kellene elfelejteni, hogy a sajtosok védelme szinte nem is létezett. Ha a tehenészeket is begyűrjük, akkor lehet ajnározni. Addig csak üres lufi.Jól látom, hogy mivel a DETMIN meccsen valaki (hacsak nem tie) 6-5-ös lesz, nem tudunk lecsúszni a playoff helyről akkor se, ha kikapunk Dallasban?... és aztán jön egy Arizona, Philly, Chicago, Carolina sorozat, melyek közül egyik se verhetetlen..
apeszos
Meg a Giants se, de a zárófordulót meg kell érni.
agent T
Tét nélküli a mai meccs 😀
braxa88
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
braxa88
12 534
jól látod, PO helyen maradtokMondjuk már amúgy is akartam mondani: nagy a felhajtás most Cousins meg Kelly körül, ám egy szót sem hallok a falról.... A legjobb példa erre pont a Green Bay, a liga (szerintem) legjobb irányítója is megcsúszik, ha nincs előtte legalább egy közepes fal. Azt sem kellene elfelejteni, hogy a sajtosok védelme szinte nem is létezett. Ha a tehenészeket is begyűrjük, akkor lehet ajnározni. Addig csak üres lufi.Jól látom, hogy mivel a DETMIN meccsen valaki (hacsak nem tie) 6-5-ös lesz, nem tudunk lecsúszni a playoff helyről akkor se, ha kikapunk Dallasban?... és aztán jön egy Arizona, Philly, Chicago, Carolina sorozat, melyek közül egyik se verhetetlen..
apeszos
agent T
Tét nélküli a mai meccs 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Mondjuk már amúgy is akartam mondani: nagy a felhajtás most Cousins meg Kelly körül, ám egy szót sem hallok a falról.... A legjobb példa erre pont a Green Bay, a liga (szerintem) legjobb irányítója is megcsúszik, ha nincs előtte legalább egy közepes fal. Azt sem kellene elfelejteni, hogy a sajtosok védelme szinte nem is létezett. Ha a tehenészeket is begyűrjük, akkor lehet ajnározni. Addig csak üres lufi.Jól látom, hogy mivel a DETMIN meccsen valaki (hacsak nem tie) 6-5-ös lesz, nem tudunk lecsúszni a playoff helyről akkor se, ha kikapunk Dallasban?... és aztán jön egy Arizona, Philly, Chicago, Carolina sorozat, melyek közül egyik se verhetetlen..
apeszos
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
Érdemes nézni Moses-t jobbra lent. Félkézzel...Jó mondjuk elég könnyű play volt, csak meg kellett kicsit lökni az amúgy is lendületből, rossz fele futó OLB-t.
twitter.com/barstooltweetss/status/800559486939361280
apeszos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mondjuk már amúgy is akartam mondani: nagy a felhajtás most Cousins meg Kelly körül, ám egy szót sem hallok a falról.... A legjobb példa erre pont a Green Bay, a liga (szerintem) legjobb irányítója is megcsúszik, ha nincs előtte legalább egy közepes fal. Azt sem kellene elfelejteni, hogy a sajtosok védelme szinte nem is létezett. Ha a tehenészeket is begyűrjük, akkor lehet ajnározni. Addig csak üres lufi.
több mint 8 éve
Ez tényleg kemény XO. Én úgy emlékszek, hogy nem örültetek a Moses picknek akkoriban, szerintem jó választás volt.azért még mindig a fal leggyengébb pontja. Mondom ezt úgy, hogy pl. Sullivan idény közben csöppent bele a fal közepébe, Nsekhe meg kb azt nyútja (eddig) amit Williams is tudott. És az nagy szó vak oldalon.
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Ez tényleg kemény XO. Én úgy emlékszek, hogy nem örültetek a Moses picknek akkoriban, szerintem jó választás volt.
több mint 8 éve
Érdemes nézni Moses-t jobbra lent. Félkézzel...twitter.com/barstooltweetss/status/800559486939361280
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Trent Williams suspended four games. Ez azért nagy érvágás!
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
...ahogy ti is 2x(3) megnyerhettétek volna mindenféle bravúr nélkül... 😊 (NFC EAST, én így szeretlek)Ez sajnos igaz.Luzer banda.Mondod ezt te...Bár csak tudod mit beszélsz, hisz' ti legalább tényleg vesztesként zártátok a fordulót...😉
Janek
nexion218
De megnyert meccset hoztatok ki X-re.
Janek
több mint 8 éve
Ez sajnos igaz.Luzer banda.Mondod ezt te...Bár csak tudod mit beszélsz, hisz' ti legalább tényleg vesztesként zártátok a fordulót...😉
Janek
nexion218
De megnyert meccset hoztatok ki X-re.
több mint 8 éve
Luzer banda.Mondod ezt te...Bár csak tudod mit beszélsz, hisz' ti legalább tényleg vesztesként zártátok a fordulót...😉
Janek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Tomifinn
947
eloben neztem a mai meccset, nektek szurkoltam. elmeny volt, bar a sokadik NFL meccsem eloben, de a vege parades volt, foleg kvazi fuggetlenkent nezve, csak kapkodtam a fejem 😀
több mint 8 éve
Tetszik, most máris aláírnám:"Washington Redskins: Buy Alfred Morris
Hanzus: The Redskins willfully let Morris walk out the door as a free agent, washing their hands of the one-time future of their backfield. It never made total sense to me, and it makes less sense now that Matt Jones' ball-security issues are repeatedly undermining the offense. According to ESPN, Jones has averaged one fumble every 33 carries in 2016. The league average is 100.68 carries per fumble. Morris is currently buried behind Ezekiel Elliott in the Dallas backfield, but he's looked fresh when given the opportunity to spell the Cowboys' star rookie. Morris is a plug-and-play option who knows the Washington offense and would give Jay Gruden peace of mind and a better second option if Jones can't cure himself of fumblitis, pronto.
Potential cost: Fifth-round pick."
Amúgy matt "fumble" jones hála az egnek nem játszik Londonyországban.
több mint 8 éve
Ja kérem, nagyon nem mindegy, hogy úgy próbálja, hogy bele a tíz emberes kupacba...Azt én sem értem... De open field-en (már ha eljut oda) egy vagy két ember van előtte és ahelyett, hogy átgázolna rajtuk ugrabugrál, na azt nem értem...Leszarom hány yard volt, matt jones úgy fut, mint egy kibaszott lány. Sztem a Lingerie League-ből lehetne keményebb RB-t szerezni. Ugrabugrál jobbra-balra , mint vmi bakkecske, ahelyett, hogy átfutna mindenkin a 110 kilójával...Az meg nekem végképp botrány, hogy az utsó futásánál 15 yardnál lelassít, ahelyett, hogy megpróbálna befutni. Mint amikor kurva elégedett volt egy elkapásával, de nem volt down by contact és elhajította a lasztit, hogy fumble legyen... És azért ha kiveszem a napjából azt azt utsó futást, 78 yard össz-vissz (igaz, az 4,8 körüli átlaggal).Hiszen eddig pont ezt csináltatta vele Gruden. Meg minden futóval... Ezért nem kellett neki Morris. Oszt' láttuk milyen eredménnyel. Az utolsó meccs nem ér...
nexion218
apeszos
Szerkesztette: nexion218
több mint 8 éve
Leszarom hány yard volt, matt jones úgy fut, mint egy kibaszott lány. Sztem a Lingerie League-ből lehetne keményebb RB-t szerezni. Ugrabugrál jobbra-balra , mint vmi bakkecske, ahelyett, hogy átfutna mindenkin a 110 kilójával...Az meg nekem végképp botrány, hogy az utsó futásánál 15 yardnál lelassít, ahelyett, hogy megpróbálna befutni. Mint amikor kurva elégedett volt egy elkapásával, de nem volt down by contact és elhajította a lasztit, hogy fumble legyen... És azért ha kiveszem a napjából azt azt utsó futást, 78 yard össz-vissz (igaz, az 4,8 körüli átlaggal).Hiszen eddig pont ezt csináltatta vele Gruden. Meg minden futóval... Ezért nem kellett neki Morris. Oszt' láttuk milyen eredménnyel. Az utolsó meccs nem ér...
nexion218
több mint 8 éve
Leszarom hány yard volt, matt jones úgy fut, mint egy kibaszott lány. Sztem a Lingerie League-ből lehetne keményebb RB-t szerezni. Ugrabugrál jobbra-balra , mint vmi bakkecske, ahelyett, hogy átfutna mindenkin a 110 kilójával...Az meg nekem végképp botrány, hogy az utsó futásánál 15 yardnál lelassít, ahelyett, hogy megpróbálna befutni. Mint amikor kurva elégedett volt egy elkapásával, de nem volt down by contact és elhajította a lasztit, hogy fumble legyen... És azért ha kiveszem a napjából azt azt utsó futást, 78 yard össz-vissz (igaz, az 4,8 körüli átlaggal).
több mint 8 éve
Viccesnek tetszik lenni 😉Gratula a változatosság kedvéért szétfutottatok.de azért jól vagy?
dande
Höri
több mint 8 éve
Gratula a változatosság kedvéért szétfutottatok.de azért jól vagy?
dande
több mint 8 éve
Gratula a változatosság kedvéért szétfutottatok.