Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Úgy néz ki csak megkapjuk Joe Barry-t.... MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT???????????????? Nagyon gáz, hogy Snyder összes pénze is kevés ahhoz, hogy a 0-16 Detroit D koordinátorán kívük bárki más elvállalja ezt a csapatot... Szomorú vagyok... És megint lesz majd mentség meg magyarazkodás, hogy a játékosok a szarok vagy épp a DC egy dilettáns, de eredmény az nuku. Egy kipróbált D edző melett legalább egyertelmű lett volna, hogy ki a hülye...nexion218Egy Lions drukker vélemény twitteren, asszem mindent elmond a dologról:
Joe Barry? The guy whose defense ranked 32nd in the NFL in yards, pts, rush yds per att, rush TDs, & passing nYPA both his seasons as a DC?
több mint 11 éve
vannak gondok:Istenem bazdmeg... Ha váltunk nevet, akkor javasolnám a Washington Palmface nevet...
Michael C. Wright @mikecwright · 11 ó 11 órával ezelőtt
Heard Fangio wanted to bring Donatell to Redskins, but they wanted to keep Raheem Morris... hence Chicago.sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 11 éve
vannak gondok:Michael C. Wright @mikecwright · 11 ó 11 órával ezelőtt
Heard Fangio wanted to bring Donatell to Redskins, but they wanted to keep Raheem Morris... hence Chicago.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Úgy néz ki csak megkapjuk Joe Barry-t.... MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT???????????????? Nagyon gáz, hogy Snyder összes pénze is kevés ahhoz, hogy a 0-16 Detroit D koordinátorán kívük bárki más elvállalja ezt a csapatot... Szomorú vagyok... És megint lesz majd mentség meg magyarazkodás, hogy a játékosok a szarok vagy épp a DC egy dilettáns, de eredmény az nuku. Egy kipróbált D edző melett legalább egyertelmű lett volna, hogy ki a hülye...
több mint 11 éve
azért vannak itt még jó dolgok is:Redskins hired ex-Cowboys OC Bill Callahan as offensive line coach.
több mint 11 éve
van itt valami keverés-kavarás megintwww.washingtonpost.com/blogs/dc-sports-bog/wp/2015/01/14/jim-fassel-remembers-when-he-was-supposed-to-get-the-redskins-head-coaching-job/
Barryt nem nevezték ki hivatalosan csak pár segédedző biztos benne
mindenesetre Fangio jön interjúra, amint elszabadul 49-bőlsapka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
van itt valami keverés-kavarás megintBarryt nem nevezték ki hivatalosan csak pár segédedző biztos benne
mindenesetre Fangio jön interjúra, amint elszabadul 49-ből
több mint 11 éve
Zavaró is volt az az átlag 3-4 W... :S Miért nem lehet egy jó D edzőt szerződtetni?
több mint 11 éve
Jézus. Nagy haverja lehet valaki a vezetőségből.BazzaniMarinelli az aposa szoval biztos volt b-terv :p
több mint 11 éve
Jézus. Nagy haverja lehet valaki a vezetőségből.Bazzanirosszabb esetben rokona, ugye :p
Bruce Allen (Tampa) és A.J. Smith (San Diego) amúgy a kapcsolat, nyilvánvalóan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csalódott vagyok
több mint 11 éve
Joe Barry lesz az új DC, aki védőkoordinátorként legutóbb a 0-16-os Detroitnál dolgozott, azóta LB coach volt a Tampánál, a USC-nél és a Chargers-nél

---
több mint 11 éve
állítólag Scwartz átjönni DC-zni washington citybeKi tudja lehet Morrist léptetitek elő: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/13/report-raheem-morris-to-interview-for-promotion-to-defensive-coordinator/
nah, a végén még rendes stáb lesz ittsapka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
állítólag Scwartz átjönni DC-zni washington citybenah, a végén még rendes stáb lesz itt
több mint 11 éve
Nem ismerem a skinst és a célokat, úgyhogy vszínű igazad van. Akkor maradjunk annyiban, hogy Ti is mi is jól járunk, ha marad. 😊Helu is egész jó RB + fiatal is 😊Padoztatták, nehezen viselte, hangot is adott neki, de biztos, hogy jól jönne Brooks nektek. Goret, Morris mögé gondolják backupnak. A mostani volt a 8. 1000+ yardos szezonja. Sztem bármelyik csapatnak erősítést jelentene (főleg, ha backup RB-nek szánják). Remélem nem fog titeket erősíteni és marad. Davis ha nem képzőművészkedne, és motivált tudna lenni, ő sem lenne rossz, de jelenleg sztem sem igazi upgrade.diverdocMcCloughan miatt szóba jött Frank Gore nálatok. Nagyon sajnálnám, nagy kedvencem. És ez mellett még Ahmad Brooksról és Vernon Davisről is csiripelnek, mint esetleges jelölt.Brooks erősítést jelenthetne (a többiek szerintem nem), de úgy tudom nálatok azzal volt baja, hogy keveset játszott
www.csnbayarea.com/49ers/mccloughan-washington-further-along-when-he-joined-49ersdiverdoc
bár még nem tiszta a passrusher helyzet nálunk (gondolok itt a lejárt szerződésekre), de egyelőre Kerrigan mellett a tavaly draftolt Murphy van ott a tűz közelében...
állítólag McC. elhintette, hogy szerinte Griffinnek csak több időre van szüksége... (mint Favre annó)
lehet, hogy megint keserves szezon lesz ezsapka
ami nem hátrány, ha a 2017-2018-as playoff lenne a cél; bár erről még nem volt szó, hogy melyik szezonban akarunk nyerni! de nem hiszem, hogy jövőre, így Gore nem jelentene pluszt hosszú távon; és azt gondolom ez most a fontossapka

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Helu is egész jó RB + fiatal is 😊Padoztatták, nehezen viselte, hangot is adott neki, de biztos, hogy jól jönne Brooks nektek. Goret, Morris mögé gondolják backupnak. A mostani volt a 8. 1000+ yardos szezonja. Sztem bármelyik csapatnak erősítést jelentene (főleg, ha backup RB-nek szánják). Remélem nem fog titeket erősíteni és marad. Davis ha nem képzőművészkedne, és motivált tudna lenni, ő sem lenne rossz, de jelenleg sztem sem igazi upgrade.diverdocMcCloughan miatt szóba jött Frank Gore nálatok. Nagyon sajnálnám, nagy kedvencem. És ez mellett még Ahmad Brooksról és Vernon Davisről is csiripelnek, mint esetleges jelölt.Brooks erősítést jelenthetne (a többiek szerintem nem), de úgy tudom nálatok azzal volt baja, hogy keveset játszott
www.csnbayarea.com/49ers/mccloughan-washington-further-along-when-he-joined-49ersdiverdoc
bár még nem tiszta a passrusher helyzet nálunk (gondolok itt a lejárt szerződésekre), de egyelőre Kerrigan mellett a tavaly draftolt Murphy van ott a tűz közelében...
állítólag McC. elhintette, hogy szerinte Griffinnek csak több időre van szüksége... (mint Favre annó)
ami nem hátrány, ha a 2017-2018-as playoff lenne a cél; bár erről még nem volt szó, hogy melyik szezonban akarunk nyerni! de nem hiszem, hogy jövőre, így Gore nem jelentene pluszt hosszú távon; és azt gondolom ez most a fontos
több mint 11 éve
Padoztatták, nehezen viselte, hangot is adott neki, de biztos, hogy jól jönne Brooks nektek. Goret, Morris mögé gondolják backupnak. A mostani volt a 8. 1000+ yardos szezonja. Sztem bármelyik csapatnak erősítést jelentene (főleg, ha backup RB-nek szánják). Remélem nem fog titeket erősíteni és marad. Davis ha nem képzőművészkedne, és motivált tudna lenni, ő sem lenne rossz, de jelenleg sztem sem igazi upgrade.McCloughan miatt szóba jött Frank Gore nálatok. Nagyon sajnálnám, nagy kedvencem. És ez mellett még Ahmad Brooksról és Vernon Davisről is csiripelnek, mint esetleges jelölt.Brooks erősítést jelenthetne (a többiek szerintem nem), de úgy tudom nálatok azzal volt baja, hogy keveset játszott

több mint 11 éve
McCloughan miatt szóba jött Frank Gore nálatok. Nagyon sajnálnám, nagy kedvencem. És ez mellett még Ahmad Brooksról és Vernon Davisről is csiripelnek, mint esetleges jelölt.Brooks erősítést jelenthetne (a többiek szerintem nem), de úgy tudom nálatok azzal volt baja, hogy keveset játszott
lehet, hogy megint keserves szezon lesz ez
több mint 11 éve
McCloughan miatt szóba jött Frank Gore nálatok. Nagyon sajnálnám, nagy kedvencem. És ez mellett még Ahmad Brooksról és Vernon Davisről is csiripelnek, mint esetleges jelölt.www.csnbayarea.com/49ers/mccloughan-washington-further-along-when-he-joined-49ers

több mint 11 éve
Szerk. Raheem Morris meg tőletek megy a Giantshez DC-interjúra.empty taxiott is maradhat
több mint 11 éve
Gary Gibbs Chiefs LB-edzőt hívtatok DC-interjúra, de elutasította, emlékezve a Saints DC-ként eltöltött időszakára, ez nektek szvsz jó hír.Szerk. Raheem Morris meg tőletek megy a Giantshez DC-interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Csak nyugtával a napot. Nálunk a legjobb is elromlik.
több mint 11 éve
Gratula Srácok!Scot nálunk kiemelkedően jó munkát végzett!