Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egy redskins kabát keresi gazdáját.

Érdeklődni a facebookon:  www.facebook.com/gellert.vajda
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 330 — Eagles fan
Beírom ide is, hátha kedvet kaptok egy közös szurkoláshoz. Szval közös meccsnézést szervezünk a héten a Draft Sportbárban ha van kedvetek és szabadidőtök a visszavágóra akkor csatlakozzatok :  www.facebook.com/events/364890506981579/ 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 091 — Apu ökölbeszorított keze
Ed Reed-del tudnánk mit kezdeni? Mondjuk nekem a FS-Reed (és nem Doughty!!! 😊 ) és SS-Meriweather jól hangzik... Még ha csak egy évre is jönne. Drága tuti nem lenne...nexion218
sokat nem javítana ....
a botrányos szar HOU defből is kiszorította Keo...

több mint 12 éve
Halóó... Kerry Rhodes. Asszem most írom ötödször.
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Ed Reed-del tudnánk mit kezdeni? Mondjuk nekem a FS-Reed (és nem Doughty!!! 😊 ) és SS-Meriweather jól hangzik... Még ha csak egy évre is jönne. Drága tuti nem lenne...nexion218
Én örülnék.
Ebben a védelemben Ray Lewisnek is örülnék.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Ed Reed-del tudnánk mit kezdeni? Mondjuk nekem a FS-Reed (és nem Doughty!!! 😊 ) és SS-Meriweather jól hangzik... Még ha csak egy évre is jönne. Drága tuti nem lenne...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
Elvileg futó csapat vagyunk és nem is a rosszak közül. Kyle mégis passzoltat háromszor is 1-2 yarddal a goalline előtt. apeszos
Csak tanult a múlt heti chargerstől......jvic
Biztos úgy volt vele, hogy nem futtatja meg a fullbacket, ki tudja, járatlan út az...agent T
nem túl gazdaságos a fullbacket megfuttatni, ha nem akarsz TD-t szerezni 😀sapka
És mi nem akartunk.apeszos
kikérem magamnak!
én nagyon is akartam! 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Elvileg futó csapat vagyunk és nem is a rosszak közül. Kyle mégis passzoltat háromszor is 1-2 yarddal a goalline előtt. apeszos
Biztos úgy volt vele, hogy nem futtatja meg a fullbacket, ki tudja, járatlan út az...agent T
És mi nem akartunk.apeszos
Mert hogy nézett volna ki, ha megcsinálja Darell Young

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
És mi nem akartunk.
több mint 12 éve
nem túl gazdaságos a fullbacket megfuttatni, ha nem akarsz TD-t szerezni 😀

több mint 12 éve
Chris Thompsont műteni kell. A gyakorlóból Nick Williams jött fel az 53-ba visszahordónak, és WR-nek Robinson mögé.
több mint 12 éve
Biztos úgy volt vele, hogy nem futtatja meg a fullbacket, ki tudja, járatlan út az...

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
jvic 115
Csak tanult a múlt heti chargerstől......
több mint 12 éve
botrány ez a védelem, Ponder összehozott 3 TD-t
PONDER!!!!,
aztán bejött Cassel és összerakott pár first downt
CASSEL!!!!

több mint 12 éve
(Tán mer leszarták az ellenék.)
agent T
Igen, pontosan ezért. Sajnos egyet kell értenem a leírtakkal, de meg kell toldanom annyival, hogy Paulsen és Garcon közös erővel 2 TD-től szabadított meg minket... A fájóbb talán Garcon: a végén a kezében volt az egyenlítőlaszti és elejtette. Paulsenről tudjuk, hogy inkább a blokk az erőssége, bár azért mégis...ha szemből sisakrostélyon lőnek, az illene elkapni. OK, hogy nem a számok közé jött, hanem picit feljebb, de bőven kezelhető!nexion218
Nem beszélve a pick utáni red zone szerencsétlenkedésről.

És ha nem tudnánk az eredményt ebből mi következne?

Elvileg futó csapat vagyunk és nem is a rosszak közül. Kyle mégis passzoltat háromszor is 1-2 yarddal a goalline előtt. Ugye ne ragozzuk tovább? Az első félidőben úgy ahogy megvédték Griffint, meg is látszott. Azt most hagyjuk, hogy hányszor ütötték meg passz után (emlékezzünk a Vikes első TD-re?) minden bünti nélkül. De a második félidőben semmi válasza nem volt az edzői karnak a blitzek ellen, úgy jött a passrush, hogy öröm volt nézni, ha éppen nem sírtam volna. A meccs előtt azt írtam közhelyszerűen, ha az O line összekapja magát és megfogjuk AP-t nyerhetünk. Ebből az egyik bejött, a másik félig. Egy dolgot hagytam ki a számításból, a saját secondarynket. Azt hittem Ponder ellen csak csinálnak valamit, de csak nem. És Ponder passzokkal vert meg minket. Ezen múlt megint. A védelmen. Mindettől függetlenül nyerhettünk volna, ha sikerül befejezni az utolsó driveot. Dehát ugye a "ha", a vesztesek mentsége...
több mint 12 éve
Hát az van, hogy szokatlan módon bár, de megint a saját kezünkbe vettük a sorsunkat. Nem nagyon van mit számolgatni.
Innentől meg kell verni mindenkit aki szembe jön, tekintet nélkül arra, hogy mások mit csinálnak, (remélem, apeszos kolléga nem ebéd közben olvassa e szavakat, mert félrenyeli a levest és megfullad a röhögéstől), és 10-6-tal meglátjuk mire leszünk jók.
Komolyan, most van másfél hét rágyúrni a Philly vendégjátékra, ha ez sem sikerül, akkor onnantól ne győzznk, hanem szerványoljunk valami jó picket.agent T
Nyertél, bár nem ebéd volt csak kávé.. 😀 A pickel meg csak a Rams nyer. Zsákutca.apeszos
Tényleg, Rams. Basszameg.

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Hát az van, hogy szokatlan módon bár, de megint a saját kezünkbe vettük a sorsunkat. Nem nagyon van mit számolgatni.
Innentől meg kell verni mindenkit aki szembe jön, tekintet nélkül arra, hogy mások mit csinálnak, (remélem, apeszos kolléga nem ebéd közben olvassa e szavakat, mert félrenyeli a levest és megfullad a röhögéstől), és 10-6-tal meglátjuk mire leszünk jók.
Komolyan, most van másfél hét rágyúrni a Philly vendégjátékra, ha ez sem sikerül, akkor onnantól ne győzznk, hanem szerványoljunk valami jó picket.agent T
Nyertél, bár nem ebéd volt csak kávé.. 😀 A pickel meg csak a Rams nyer. Zsákutca.
több mint 12 éve
Komolyan, most van másfél hét rágyúrni a Philly vendégjátékra, ha ez sem sikerül, akkor onnantól ne győzznk, hanem szerványoljunk valami jó picket.

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
(Tán mer leszarták az ellenék.)
agent T
Igen, pontosan ezért. Sajnos egyet kell értenem a leírtakkal, de meg kell toldanom annyival, hogy Paulsen és Garcon közös erővel 2 TD-től szabadított meg minket... A fájóbb talán Garcon: a végén a kezében volt az egyenlítőlaszti és elejtette. Paulsenről tudjuk, hogy inkább a blokk az erőssége, bár azért mégis...ha szemből sisakrostélyon lőnek, az illene elkapni. OK, hogy nem a számok közé jött, hanem picit feljebb, de bőven kezelhető!

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ugyanott bizony, megint jól látod, apesz.
Ugyanott vagyunk, vagyis versenyben.
És a következő meccs must win, legalábbis annak kell tekintsük, mert a Vikes nem verhetetlen (1-7), jelenleg előttünk járó barátaink pedig a Packers-szel illetve a Saints-szel randiznak, tehát nem lehetetlen, hogy beljebb lesznek némi felsőruházattal. Reméljük a legjobbakat.agent T
😀 😀 😛

Valaki magyarázza már meg, hogy a jó életben tudtunk a második félidőre így leolvadni??????agent T
Szar játékhívás? Kyle azt hiszi, a szünet azért van, hogy zuhanyozzanak. Biztos, hogy én nem értek hozzá, de azt veszem észre ugyanott folytatja a második félidőben, ahol az elsőben abbahagyta. Aztán ha nem jön be lefagy. Miért jönne be könyörgöm? Az ellenfél nem zuhanyozni megy félidőben, hanem ÉRTÉKELNI. A másik a defense. Voltaképpen nem nagyon kell magyarázni, hiszen lassan utolsó lesz minden tekintetben a ligában, ám az a defense amelyik ekkora királyt tud csinálni Ponderből, és észre se vesszük, hogy lecserélték Casselre, a másik tuti jó irányítóra, az sürgősen mondjon le. A főnökével együtt. Az O falra nem térnék ki, mert nem érdemes. Az offseason végén is ledöbbentem, hogy nincs alternatíva a helyettesítésre, aki meg van, az inactive minden meccsen. Komolyan visszasírom Lockleart és Heyert...apeszos
Hát mit mondjak erre, rohadtul így van. Csak azt nem értem, hogy az első meccseken miért nem volt így, pont a meccs vége felé, garbage time-ban voltunk... izé... jók. (Tán mer leszarták az ellenék.)
Mindenhol azt mondták, hogy ha AP nem fog ki túl jó napot, akkor megverjük a Vikest. Hát jelentem, nem kellett elájulni tőle, Morrisnak kétszer annyi Yardja lett, mégse sikerült. Az O fal rettentő volt, én megrémültem, mikor olyanokat láttam h egyszerre négy helyen szakad be és jönnek Allenék. És jöttek RG lábára rendületlenül, csoda h ilyen jól bírta a srác. Védelem.. vah.

.................

Am meg ne röhögjél, 3-6-on állunk, ilyenkor szokott jönni a feltámadás 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Ugyanott bizony, megint jól látod, apesz.
Ugyanott vagyunk, vagyis versenyben.
És a következő meccs must win, legalábbis annak kell tekintsük, mert a Vikes nem verhetetlen (1-7), jelenleg előttünk járó barátaink pedig a Packers-szel illetve a Saints-szel randiznak, tehát nem lehetetlen, hogy beljebb lesznek némi felsőruházattal. Reméljük a legjobbakat.agent T
😀 😀 😛

Valaki magyarázza már meg, hogy a jó életben tudtunk a második félidőre így leolvadni??????agent T
Szar játékhívás? Kyle azt hiszi, a szünet azért van, hogy zuhanyozzanak. Biztos, hogy én nem értek hozzá, de azt veszem észre ugyanott folytatja a második félidőben, ahol az elsőben abbahagyta. Aztán ha nem jön be lefagy. Miért jönne be könyörgöm? Az ellenfél nem zuhanyozni megy félidőben, hanem ÉRTÉKELNI. A másik a defense. Voltaképpen nem nagyon kell magyarázni, hiszen lassan utolsó lesz minden tekintetben a ligában, ám az a defense amelyik ekkora királyt tud csinálni Ponderből, és észre se vesszük, hogy lecserélték Casselre, a másik tuti jó irányítóra, az sürgősen mondjon le. A főnökével együtt. Az O falra nem térnék ki, mert nem érdemes. Az offseason végén is ledöbbentem, hogy nincs alternatíva a helyettesítésre, aki meg van, az inactive minden meccsen. Komolyan visszasírom Lockleart és Heyert...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszinte részvétem fiúk nem hittem volna, hogy ezt el tudjátok bukni, most kicsit több időtök van pihenni aztán találkozunk meglátjuk addig mi hogyan állunk kitartást!
több mint 12 éve
Valaki magyarázza már meg, hogy a jó életben tudtunk a második félidőre így leolvadni??????

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Redskins inactive:

• RB Chris Thompson
  • G Josh LeRibeus
  • QB Rex Grossman
  • TE Fred Davis
  • S Jose Gumbs
  • LB Brandon Jenkins
  • NT Chris Neild
  • több mint 12 éve
    Na, este meccs.
    Tippek?agent T
    Nem hajnalban? @)
    Ha AP-t meg tudjuk fogni, és az O fal összekapja magát, akkor nyerhetünk.

The Washington Redskins listed linebacker London Fletcher as probable on their official injury report for Thursday night’s game at Minnesota.
    The Redskins also listed defensive end Stephen Bowen (shoulder), safety Jose Gumbs (ankle), wide receiver Leonard Hankerson (hamstring) and tight end Logan Paulsen (knee) as probable. Rookie running back Chris Thompson was listed as questionable because of a shoulder injury.