Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
jaaa, emberes 200 yard 1 td, nem semmi😉ebben a szezonban még nem kaptunk 38 pontnál többet, és azt is csak egyszer!😛😀 2x egymás után 50 pont , lehet hogy jól csinál valamit ez a Russel Wilson 😀Petikievak01
ha ennek ellenére ez bejön, egy 'zseb'irányítóval akkor rendben😀
írok Haslettnek egy emailt a meccs előtt, hogy figyeljen a kissrácra mert csak rolloutból tud passzolni😛sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Illetve az ellenfelek csinálnak valamit rosszul...ebben a szezonban még nem kaptunk 38 pontnál többet, és azt is csak egyszer!😛😀 2x egymás után 50 pont , lehet hogy jól csinál valamit ez a Russel Wilson 😀Petikievak01
írok Haslettnek egy emailt a meccs előtt, hogy figyeljen a kissrácra mert csak rolloutból tud passzolni😛sapka
több mint 13 éve
ebben a szezonban még nem kaptunk 38 pontnál többet, és azt is csak egyszer!😛😀 2x egymás után 50 pont , lehet hogy jól csinál valamit ez a Russel Wilson 😀
több mint 13 éve
ebben a szezonban még nem kaptunk 38 pontnál többet, és azt is csak egyszer!😛ha ennek ellenére ez bejön, egy 'zseb'irányítóval akkor rendben😀
írok Haslettnek egy emailt a meccs előtt, hogy figyeljen a kissrácra mert csak rolloutból tud passzolni😛
több mint 13 éve
Mert nem játszottatok komoly csapattal.. 😛Ne viccelj, egész szzonban nem kaptunk 53 pontot 😊 😛Helmut ZimmerNincs ezzel baj, ha elviselitek az 53-at amit kaptok.. 😀 😛apeszos5th Seattle 9-5Értékelem a kitartásod!😀
Remaining games: San Francisco, St. Louis.
Másfél meccsel vezet előttük a SF, nem tudom elképzelni, hogy behozzák őket, bár gyenge csapatok ellen nagyon megy, minden kevés...😛
sapka
Éppen az általad kiemeltek miatt gondolom, hogy ha esetleg -véletlenül- nyeritek a csoportot, akkor a rájátszásban Nektek is szórunk úgy 50 pontot! Legfeljebb a 4. negyedben majd csak puntolunk. 😛 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Ne viccelj, egész szzonban nem kaptunk 53 pontot 😊 😛Nincs ezzel baj, ha elviselitek az 53-at amit kaptok.. 😀 😛apeszos5th Seattle 9-5Értékelem a kitartásod!😀
Másfél meccsel vezet előttük a SF, nem tudom elképzelni, hogy behozzák őket, bár gyenge csapatok ellen nagyon megy, minden kevés...😛
sapka
Éppen az általad kiemeltek miatt gondolom, hogy ha esetleg -véletlenül- nyeritek a csoportot, akkor a rájátszásban Nektek is szórunk úgy 50 pontot! Legfeljebb a 4. negyedben majd csak puntolunk. 😛 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
A picksixet kihagytad 😊Tudod Oli Khan a döntőben kivéd három 11-est, és berúg négyet! 😊
több mint 13 éve
Nincs ezzel baj, ha elviselitek az 53-at amit kaptok.. 😀 😛5th Seattle 9-5Értékelem a kitartásod!😀
sapka
több mint 13 éve
Abból 1 dobott 2 futott és 2 elkapott Russel Wilson Touchdown , aztán a meccs végefelé puntoltok egyet mint Brady a Broncos ellen .5th Seattle 9-5Értékelem a kitartásod!😀
sapka
több mint 13 éve
5th Seattle 9-5Értékelem a kitartásod!😀
sapka
Éppen az általad kiemeltek miatt gondolom, hogy ha esetleg -véletlenül- nyeritek a csoportot, akkor a rájátszásban Nektek is szórunk úgy 50 pontot! Legfeljebb a 4. negyedben majd csak puntolunk. 😛 😊
több mint 13 éve
Remélem az eagles a skinssel is olyan kedves vendéglátó lesz, hogy megveri magát 😊 Mert amúgy jó csapatnak tartom, csak lyukas a markuk.steroid stewieAzért annál most jobb csapat a 'skins, hogy az ellenfélre várjon. De azért minden segítséget köszönünk.. 😀 😛
Éppen azt nézegettem, hogy pont ugyanannyit nyertünk idegenben, mint otthon.. 😀 Nem nagyon zavart bennünket hogy hol játszunk. Idegenben 4 győzelem 3 vereség, otthon 4 győzelem 3 vereség.
több mint 13 éve
Igen sapka, vágom, hogy igazad volt 😊Tehát meg kell vernünk az Eaglest, bízni a Saints még egy meccsig tartó jó formájában, és kiszurkolni a tévé előtt a Ravenst 😊
Kihívás elfogadva 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Remélem az eagles a skinssel is olyan kedves vendéglátó lesz, hogy megveri magát 😊 Mert amúgy jó csapatnak tartom, csak lyukas a markuk.steroid stewieSame old eagles.... 😀
több mint 13 éve
Remélem az eagles a skinssel is olyan kedves vendéglátó lesz, hogy megveri magát 😊 Mert amúgy jó csapatnak tartom, csak lyukas a markuk.
több mint 13 éve
jajj bocsánat összekevertem őket 😊Azkiaz?? 😀 Jarvis az a Janoris.. Akiről beszélsz az a Rams corner nem?apeszosAzért Richardson csalódás volt nekem, nagyon tartottam tőle, hiába vagyunk jók (elvileg) a futás ellen. Összesen 28 yardot futott. apeszosnem gondoltam volna h a janoris jenkins ennyit javít majd a futásvédekezésünkön. de nagyon faszányos ez a cofield-bowen-jenkins hármasa.kacsa
több mint 13 éve
De lehet jobban kéne ide Janoris, mint Jarvis. 😊
több mint 13 éve
Azkiaz?? 😀 Jarvis az a Janoris.. Akiről beszélsz az a Rams corner nem?Azért Richardson csalódás volt nekem, nagyon tartottam tőle, hiába vagyunk jók (elvileg) a futás ellen. Összesen 28 yardot futott. apeszosnem gondoltam volna h a janoris jenkins ennyit javít majd a futásvédekezésünkön. de nagyon faszányos ez a cofield-bowen-jenkins hármasa.kacsa
több mint 13 éve
Azért Richardson csalódás volt nekem, nagyon tartottam tőle, hiába vagyunk jók (elvileg) a futás ellen. Összesen 28 yardot futott. apeszosnem gondoltam volna h a janoris jenkins ennyit javít majd a futásvédekezésünkön. de nagyon faszányos ez a cofield-bowen-jenkins hármas
több mint 13 éve
Azért Richardson csalódás volt nekem, nagyon tartottam tőle, hiába vagyunk jók (elvileg) a futás ellen. Összesen 28 yardot futott.
több mint 13 éve
a lábsérüléseket megértem, de agyrázkódáshoz kell ütés, mármint sebességből fakadó erőhatás. na mindegy, nem kötözködni akarok, csak furcsa nekem 😊sose értettem h falember h tud agyrázkódást kapni 😀a.kacsaHat nezd meg mi megy ott a lineon, playenkent egy MMA meccs. A legserulesveszelyesebb poziciok.Delonso_
több mint 13 éve
sorry mindenki, de ezt muszáj volt😀
több mint 13 éve
görgetés!!Atlanta (12-2), San Francisco (10-3-1), Green Bay (10-4),
AZ SF 2,5 meccsel vezet előttünk, GB 2-vel, és 2 meccs van vissza, nem látok rá esélyt, hogy megfogjuk őket,
mivel az első három csapat nyert, így tulajdonképpen a 4.5.6. helyért meccselünk
4th Washington 8-6
Remaining games: at Philadelphia, Dallas.
éssss, végre itt!, kis előretekintés, ha nyerünk Phillyben (igazából könnyebb meccsre számítok, remélem visszatér Griffin), akkor alakulhat úgy a helyzet, hogy a Dallas elleni meccs ne számítson semmit! NYG vereség és Dallas vereség kell. Mert ha ők most kikapnak mindenképp nyertük a csoportot!
Előretekintés: ha minden így marad a Seattle látogatna el Washington D.C.-be, idegenben játszanak, szerintem az egyik legkönnyebb ellenfél lehetne, úgy hogy nem lesznek cornerjeik
5th Seattle 9-5
6th Minnesota 8-6
Remaining games: at Houston, Green Bay.
Bár már 2 hete temetem őket😀, de elmennek Houstonba, akik aktívan versenyeznek a 1st seedert, és utána a GB meccs is kemény lesz, mert ők is a pihenőért játszanak, ha ezt így megcsinálják Ponderrel, minden elismerésem, igazából nekik jó az egyenlőség a többi csapattal szemben, második legerősebb kicker! De az első a miénk!
--
üldözők:
7th Chicago(8-6)
Remaining games: at Arizona, at Detroit
Két könnyű meccs következik, mégis romokban a csapat..., abszolút 6. hely esélyesek, ha kikap a Minnesota
8th Dallas 8-6
Remaining games: New Orleans, at Washington.
Most kell kikapni!!😀, ahhoz képest, hogy a fél csapat sérült egész jók...
9th New York (8-6)
Remaining games: at Baltimore, Philadephia
9. hely😕, 3 csapatnak kellene kikapni, hogy esélyesek legyenek egy helyre..., erre elenyésző az esély, ha most kikapnak a Baltimoretól, teljesen elúszott a csoport
agent T, látod bejött ez a jövő héten átvesszük a helyet, ha most nyert volna a Giants akkor is 6.ok lennénk
több mint 13 éve
sose értettem h falember h tud agyrázkódást kapni 😀a.kacsaHat nezd meg mi megy ott a lineon, playenkent egy MMA meccs. A legserulesveszelyesebb poziciok.
több mint 13 éve
sose értettem h falember h tud agyrázkódást kapni 😀
több mint 13 éve
na baszki, ez hiányzik kidőljön a center, és az RTA QB ne sérüljön meg?😀