Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
He also caught one ball for nine yards. The Redskins' run game met an immovable object against Minnesota's stout front, so playcaller Kyle Shanahan turned to Robert Griffin III to carry Washington's rushing offense. sapkaJa, most bejött. Ettől még nem szerettem meg. 😛
több mint 12 éve
apeszos videójára, a sváb és a center akkora helyet csinált, hogy két kamion átfért volna, csak mondom, hogy a sváb😛 (kicsit magamnak is😊)LB-k elmérték a playt+Morgan blockja (Morgan😊)
de nekem az a kedvencem, hogy eredménykövetőben pont írtam, hogy nem kell aggódni, hogy feljöttek garbageban 5 pontra, simán jók vagyunk egy FG-vel, és köv playben pontosan ez a play volt😀
szerk. hoppá😊 According to the Washington Times, Robert Griffin III ran the final 40 yards of his 76-yard rushing touchdown Sunday in 4.0 seconds.
még valami fontos: Alfred Morris was held to 47 yards on 16 carries in Week 6 by the Vikings, but scored a one-yard touchdown in the second quarter to save his fantasy day.
He also caught one ball for nine yards. The Redskins' run game met an immovable object against Minnesota's stout front, so playcaller Kyle Shanahan turned to Robert Griffin III to carry Washington's rushing offense. Griffin responded with two rushing TDs including a highlight-reel 76-yarder to seal the win. Stay the course with Morris as an elite RB2 in Week 7 against the Giants.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
RGIII ember vagy gép....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
nekem a legjobban Wilson (Chris)+Lorenzo tetszett ahogy megölték a meccsen Kalilt, jól van tudom RGIII, meg nem tudomde Morris csak 40 körül, és végre volt rendes D (nekem ez a fontos, sry)
garbage time nem számít
több mint 12 éve
Ez a mostani Eagles kurva szar. Náluk már csak a Lions fosabb. És ez a Philly vezeti a csoportot. Mert szarok ugyan, de győzni tudnak valahogy mégis.apeszosA Lions is elvert 😀 akkor már nyilvánvalóvá vált hogy mi lettünk a legrosszabb csapat a ligában 😀 Az egész eredendője az offense fal. Na persze erről megoszlanak a vélemények. a szurkolók fele vicket hibáztatja mindenért. Most már tökre lemondtam a playoffról az eaglesel.
több mint 12 éve
Nekem nagy kedvencem ez a podcast. A humora időként erős ez tény. Ja és az egyik műsorvezető, John óriási Redskins fan.Gondoltam hátha érdekel itt pár embert. A Redskins ex-punter Andy Groom nem épen hízelgő véleménye a még most is ott lévő ST coachotokról, Danny Smithről.ez nagyon alja műsor, már sajnálom, hogy meghallgattam
www.bangcartoon.com/bcrh.htm (19:10től - priceless 😊 ) iktriad
egy jó hír
Adam Schefter confirms that Robert Griffin III (questionable, concussion) will start against the Vikings on Sunday.
két dologra leszek kíváncsi, hogy a védelem továbbfejlődik a megkezdett úton, és mit fog csinálni Forbathsapka
több mint 12 éve
oh yesssInactive for the #Redskins: Garcon, Grossman, Cedric Griffin, Meriweather, LeRibeus, Gettis, Worthington.
több mint 12 éve
Ez a mostani Eagles kurva szar. Náluk már csak a Lions fosabb. És ez a Philly vezeti a csoportot. Mert szarok ugyan, de győzni tudnak valahogy mégis.
több mint 12 éve
Nem. És a másodikra is nem.
több mint 12 éve
Gondoltam hátha érdekel itt pár embert. A Redskins ex-punter Andy Groom nem épen hízelgő véleménye a még most is ott lévő ST coachotokról, Danny Smithről.ez nagyon alja műsor, már sajnálom, hogy meghallgattam
www.bangcartoon.com/bcrh.htm (19:10től - priceless 😊 ) iktriad
egy jó hír
Adam Schefter confirms that Robert Griffin III (questionable, concussion) will start against the Vikings on Sunday.
két dologra leszek kíváncsi, hogy a védelem továbbfejlődik a megkezdett úton, és mit fog csinálni Forbath
több mint 12 éve
Gondoltam hátha érdekel itt pár embert. A Redskins ex-punter Andy Groom nem épen hízelgő véleménye a még most is ott lévő ST coachotokról, Danny Smithről.www.bangcartoon.com/bcrh.htm (19:10től - priceless 😊 )
több mint 12 éve
Amugy az eagles támadófal zoneblockingra van beállva , észrevehető hogy az utóbbi években a nagyobb embereket kisebb mozgékonyabb játékosokra cseréltük le. De mind1 hogy milyen block ha egyszer kimagaslóan szar a teljesitménye a falnak. Sokat gondolkodhatnák hogy melyik csapatnak roszabb az Ol-je (Redskins - Eagles). nehéz döntés lenne.Aki ezt írta az valamit benézett. (Nekem jobban tetszik, hogy az Eagles szerintük "Blocking" sémában blokkol. 😀)A Zone Blocking az futásblokkoló rendszer. Semmi köze a pass prothoz.ulpianusazért ez érdekes😊 (mármint a link)
www.drafttek.com/teamother2012.html
Pittsburgh MBS (ZBS for passing)
| (egyéb: egyszer láttam olyat, hogy a rusher 5-ös pozícióból indult, kifelé húzott, a tacklet tolta bullrushsal, és beváltott, ahol ott állt a guard a 'helyén' (zónájában😊), aki így felvette és a tackle utána csak a vonallal mozgott együtt)
| sapka
Van ilyen hogy váltanak. De az nem ZB ettől. Sőt egy centertől el is várják, hogy tudjon váltani. Például egy késleltetett blitz többnyire belül érkezik, és a center felelőssége ezek blokkolása, mikor nincs extra blokkoló (FB mondjuk). Van, hogy hárman blokkolnak egy védőt, és valaki ráébred, ez egyszerűen felesleges.
Mindenesetre felőlem vitázhattok róla. Csak azért írtam, hogy aki idetéved ne higgye, hogy a ZB és a pass protect összefügg.
Van összefüggés annyiban, hogy a ZB ember kisebb, mozgékonyabb, jobban fel tud venni egy blitzet. Ugyanaz a játékos is gyorsulhat, mikor lefogy ZBhez. Más (több) oka is van, hogy a ZB terjed a mai pass happy ligában, de ez is benne van. Én így értettem, hogy érdemes lehet összevetni csak a ZB csapatok pass protection munkáját is. Ellenben önmagában ZB csapat és nem ZB csapat passz blokkja ugyanúgy összevethető, mert ha nem futás, akkor nem számít a futásblokkolási rendszer.
Szerk:
Az jutott eszembe, lehet aki a listát írta, beugrott neki a Steelers híres Zone blitz sémája (ZB), és gondolta, csak van benne valami beleírja a cikkbe. Csak a Zone blitz meg a zone block teljesen más eset.ulpianus
több mint 12 éve
szokásos részletes összegzés most a D-ről, ha valakinek van hozzá türelmewashingtonexaminer.com/redskins-vs.-falcons-studs-and-duds-defense/article/2510539#.UHf_xcUxqCJ
nagyon jól megfogott bizonyos dolgokat (nem is tudtam, hogy Wilson csak 5-9)
több mint 12 éve
Azért köszi, hogy leírtad. Én tegnap este már lusta voltam utánanézni és őszintén megmondom magamtól nem voltam biztos benne, csak vmi rémlett, hogy amikor a ZBS magyarázatát olvasgattam, inkább a futást emlegették. De ezek alapján az is megvan, hogy ki "nem fogja fel" a ZBS-t... 😛
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
By week után visszajön Brown. Eddig futás ellen jók voltunk. Kíváncsi leszek mihez kezdünk Petersonnal.
több mint 12 éve
Aki ezt írta az valamit benézett. (Nekem jobban tetszik, hogy az Eagles szerintük "Blocking" sémában blokkol. 😀)A Zone Blocking az futásblokkoló rendszer. Semmi köze a pass prothoz.ulpianusazért ez érdekes😊 (mármint a link)
| (egyéb: egyszer láttam olyat, hogy a rusher 5-ös pozícióból indult, kifelé húzott, a tacklet tolta bullrushsal, és beváltott, ahol ott állt a guard a 'helyén' (zónájában😊), aki így felvette és a tackle utána csak a vonallal mozgott együtt)
| sapka
Van ilyen hogy váltanak. De az nem ZB ettől. Sőt egy centertől el is várják, hogy tudjon váltani. Például egy késleltetett blitz többnyire belül érkezik, és a center felelőssége ezek blokkolása, mikor nincs extra blokkoló (FB mondjuk). Van, hogy hárman blokkolnak egy védőt, és valaki ráébred, ez egyszerűen felesleges.
Mindenesetre felőlem vitázhattok róla. Csak azért írtam, hogy aki idetéved ne higgye, hogy a ZB és a pass protect összefügg.
Van összefüggés annyiban, hogy a ZB ember kisebb, mozgékonyabb, jobban fel tud venni egy blitzet. Ugyanaz a játékos is gyorsulhat, mikor lefogy ZBhez. Más (több) oka is van, hogy a ZB terjed a mai pass happy ligában, de ez is benne van. Én így értettem, hogy érdemes lehet összevetni csak a ZB csapatok pass protection munkáját is. Ellenben önmagában ZB csapat és nem ZB csapat passz blokkja ugyanúgy összevethető, mert ha nem futás, akkor nem számít a futásblokkolási rendszer.
Szerk:
Az jutott eszembe, lehet aki a listát írta, beugrott neki a Steelers híres Zone blitz sémája (ZB), és gondolta, csak van benne valami beleírja a cikkbe. Csak a Zone blitz meg a zone block teljesen más eset.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A Zone Blocking az futásblokkoló rendszer. Semmi köze a pass prothoz.ulpianusazért ez érdekes😊 (mármint a link)
|
több mint 12 éve
A Zone Blocking az futásblokkoló rendszer. Semmi köze a pass prothoz. Ettől össze lehet vetni a ZB csapatokat, érdekes is látni. Nincs olyan, hogy zone blocking pass protection. Ha belegondolsz, nincs is értelme ketten tolni valakit előre, amikor hátrálsz. Elég feltartani és ennyi. Ettől még van duplázás nyilván passznál is (eleve nincs is 5 blitzelő legtöbbször). De az nem ZB.
Aki tudta rendben van, csak mintha összekavarodott volna a két dolog.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Delonso; furák ezek a linkek, nekem legalábbis azért mert nem túl frissek, szezon eleji/tavalyi szezon végi/offseason közepén íródtak-> nem tűnnek relevánsnakkivéve a footballoutsiders, de ott egyszerűen hibákat látok, legalábbis én az nfl.comról hoztam főként a statokat, feltételezem azok pontosabbak, bár ebben nem vagyok biztos, de mintha ők gyűjtenék hivatalosan; szóval ezzel nehéz mit kezdeni
több mint 12 éve
Te figyumá'! Azt vágod, hogy Cooley cut, Brown PUP és Garcon nem sérült? Amúgy nem tudom nálatok hogy van, de az "adatokkal való cáfolás" az nekem számokat takar, nem pedig "efmínuszt" meg "bépluszt". Még mindig nem látom, hogy ha szar a fal és az elkapók, hogy jön ki a 400 yard/meccs? Egyébként az általad idézett írás szerint az NFC East elkapói depth jobb, mint a többi divízió, igaz az Easten belül utsó a 'Skins. Akkor ebből milyen matekkal hozod ki, hogy Mossék ligautsók? Egyébként igen, a listák szubjektívek, ezért kellen(én)ek számok, mert azok nem hazudnak! 😉
több mint 12 éve
Ismét leírom, ha szerintetek ez jó OL meg jó WR corps, lelketek rajta, ezzel én be is fejezem a vitát, majd csak dicsérek ha van rű okom, úgy tűnik azt szabad.Listák amik nyilván szubjektívek:
Roto:
26. Washington Redskins
LT: Trent Williams*
LG: Kory Lichtensteiger
C: Will Montgomery*
RG: Chris Chester*
RT: Jammal Brown*
Top reserves: OG Maurice Hurt*, T/G Tyler Polumbus, C/G Erik Cook, OG Josh LeRibeus, G/C Adam Gettis.
Overview: This is another group that could have benefited from continuity that is so vital for zone-blocking teams. Williams (6), Lichtensteiger (11), and Brown (4) combined to miss 21 games due to injury and suspension last season. Though a system fit for the Shanahans' scheme, Chester's game lacks requisite power for right guard. Lichtensteiger, considered a solid starter when healthy, is now coming back from ACL and MCL surgery. Hurt and Cook gained valuable spot-starting experience due to the injuries in front of them, but this year's priority needs simply to be staying healthy. If the Redskins somehow find durability on the line, this could shoot from a bottom-seven unit to the middle of the pack. Robert Griffin III should definitely make it look better.
www.footballoutsiders.com/stats/ol
Pass prot
WAS 28 14 8.9%
Még mielőtt azt írnátok de a futás milyen jó igaz, csak épp most pass protról vitatkozunk.
WR
Garcon ugye sérült ahogy annak lennie kell, nélküle ez milyen lista?
www.footballnation.com/content/nfl-2012-receiving-corps-power-rankings/15056/3/
17. Washington Redskins (B-)
Not at all surprisingly, it was the Redskins who overpaid the most for a player this offseason, through their acquisition of former Colts speedster Pierre Garcon. Garcon’s a good receiver, but he hasn’t proven that he deserves the kind of elite money they’re going to be paying him.
Santana Moss had a bit of an off year last season, and it’s been reported that the team wasn’t satisfied with the shape he was in. Moss has responded to the criticism by reportedly trimming down 15 pounds and apparently he’s looking better than ever.
If they can get either free agent acquisition Josh Morgan or third-round pick Leonard Hankerson to step up, then the Redskins would prefer to utilize Moss primarily out of the slot.
At tight end, Fred Davis had a breakout year last season despite missing the first four games due to a drug suspension. Chris Cooley is definitely the backup now, but the good news is he hasn’t suffered any setbacks as he continues to recover from his knee injury.
Wide Receivers
2. Santana Moss B
3. Josh Morgan C+
4. Leonard Hankerson C-
5. Aldrick Robinson F
Tight Ends
1. Fred Davis B+
2. Chris Cooley C+
3. Logan Paulsen D
Egy további értékelés
# 1 N.F.C. East
Hakeem Nicks/Victor Cruz, New York Giants
Miles Austin/Dez Bryant, Dallas Cowboys
Jeremy Maclin/DeSean Jackson, Philadelphia Eagles
Pierre Garcon/Santana Moss, Washington Redskins
While other divisions can best, the N.F.C. East’s top players, no division boasts the depth of this division. Hakeem Nicks and Victor Cruz arguably both top 10 WR in the league last year, especially if you count in Hakeem Nicks’ playoff performance. Miles Austin has had to fight through some injuries, but is a very talented player and while the missed opportunity in the Giants game defines their season he’s a good player. Dez Bryant has tremendous upside and has flashed brilliance at times. DeSean Jackson and Maclin both had down years last year, but I expect bounce back years from both and definitely Maclin. Pierre Garcon actually put up his best numbers in his first season without Peyton Manning, but he’s inconsistent. Santana Moss is an elder-statesmen, but a real good one.
több mint 12 éve
Amúgy jobb volt Rexy-vel, könnyebb volt belénkmagyarázni, hogy szarok vagyunk. 😀 nexion218hogy ez mennyire így van!!
de nagyon kíváncsi leszek milyen arcát hozza a védelem a következő meccsen
több mint 12 éve
A ZBS komment enyhe szarkazmus akart lenni. 😉 Amúgy jobb volt Rexy-vel, könnyebb volt belénkmagyarázni, hogy szarok vagyunk. 😀