NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
lehet a ti meccsetek nézem 7től

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért azt se feledjétek el, hogy Landryvel olyan szerződést kötött a Jets, hogy kikötötte, hogy X meccsen egészségesnek kell lennie, ha zsozsót akar. Egyrészt.
Másrészt meg, ami komolyabb indok, hogy Ő most ha tol egy jó szezont, akkor jövőre a piacon, vagy a Jetstől brutális szerződést fog kapni, tehát idén ezért küzd. Úgyhogy nem fogja elalibizni a szezont.
De ez mondjuka Jets topikba való, itt off.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Beki
ez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajtasapka
Nyilván a szteroidok nem segítik, de nem tenne jót a kiválása, mert vékonyka a S depth chart. 😊
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Beki
ez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajta

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_
messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Beki
A Jetsben műtette meg maximum.Stez
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Beki
A Jetsben műtette meg maximum.

több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
előrejelzés: ma győzni fogunk!

szerk: elugrok sörért és jövök, 10 perc

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊
több mint 12 éve
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a vége

több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének. Delonso_
Háát igen, ha ez a két csapatrész magára talál, akkor nincs félni valónk..

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.

Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vödörrel is úgy járunk mint Landryvel. Basszus, amíg Doughty a keretben van, nem lesz normális safetynk. Megátkozza Gomest is.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
nem lesz ez se egy könnyű meccs.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
S Brandon Meriweather and WR Pierre Garcon inactive for the Redskins.
több mint 12 éve
És mennyi az engedett yard?
Bjoca
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/cruqs6qpbykh7a2whd7p
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

itt; mondjuk a cincinnati D rosszabb😊, meg O is
bárcsak ezen múlna...

több mint 12 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218
 www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛sapka
És mennyi az engedett yard?

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218
 www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛

több mint 12 éve
Shanahan kinyilatkoztatta,
hogy Garcon doubtful, Josh Wilson probable, Meriweather questionable
aztán mindenki szorozza ki, hogy ez mit jelent😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igen, Wilson hivatalosan egy fejsérülés miatt kérdőjeles (volt egy oldalvonal melletti szerelése, akkor történt). Garcon persze jó lenne, ha játszana, de én a D-t jelenleg jobban féltem... Most olvastam, hogy eddig a legtöbb pontot szerző offense a miénk, még úgy is, hogy Garcon csak az egyik meccsen játszott. A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. Amúgy ha jól emlékszem a Vödör már "edzeget", nem lenne rossz, ha lassan játszana is! Viszzatérve picit a Kerrigan helycserére, simán el tudom képzelni, hogy mindkét oldalon játszatják majd, mert előszezonban is volt, hogy helyet cseréltek Orakpo-val, bár mint kiderült akkor is azért, hogy kíméljék Orakpo sérült oldalát....nexion218
 www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉

több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Igen, Wilson hivatalosan egy fejsérülés miatt kérdőjeles (volt egy oldalvonal melletti szerelése, akkor történt). Garcon persze jó lenne, ha játszana, de én a D-t jelenleg jobban féltem... Most olvastam, hogy eddig a legtöbb pontot szerző offense a miénk, még úgy is, hogy Garcon csak az egyik meccsen játszott. A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. Amúgy ha jól emlékszem a Vödör már "edzeget", nem lenne rossz, ha lassan játszana is! Viszzatérve picit a Kerrigan helycserére, simán el tudom képzelni, hogy mindkét oldalon játszatják majd, mert előszezonban is volt, hogy helyet cseréltek Orakpo-val, bár mint kiderült akkor is azért, hogy kíméljék Orakpo sérült oldalát....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Mivel Jenkins Carriker cseréje, valószínű hogy előrelép. Nekem nagy kedvencem, csakúgy mint Gomes, második éves playa, abból az eresztésből nem nagyon kellett csalódnom senkiben még. Benne sem fogok. Jenkins bal oldali DE, eltolni nem nagyon tudják, általában duplázzák, így sacket nem mostanában fog elérni, de nyomni nagyon tud, rátolja a guardot a QB-ra, ami nem kis teljesítmény, tekintve hogy a tackle is kapaszkodik bele erősen.
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
de lehet-e tőle várni sack-eket is? Medvepapa
attól függ😛
a hibrid melyik felében játszik, ezt nem tudom biztosan, de eddig a 30-40%át 3-4 endként kapta, és nem 4-3 noseként (mert ő azt hiszem Golston), szóval ha ez így van akkor várható tőle
viszont ha összekevertem akkor nem!
+ egy dolog, nagy kérdés ki fog kezdeni Carriker helyén a kezdőben, remélem ő, mert Golstont nem túlzottan szívlelem
sapka
Shanahan nyilatkozta a héten, hogy tehetséges a srác, most megkapta a lehetőséget, és csalódott lenne, ha nem tudna élni vele. Tehát sztem ő fog kezdeni. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
de lehet-e tőle várni sack-eket is? Medvepapa
attól függ😛
a hibrid melyik felében játszik, ezt nem tudom biztosan, de eddig a 30-40%át 3-4 endként kapta, és nem 4-3 noseként (mert ő azt hiszem Golston), szóval ha ez így van akkor várható tőle
viszont ha összekevertem akkor nem!
+ egy dolog, nagy kérdés ki fog kezdeni Carriker helyén a kezdőben, remélem ő, mert Golstont nem túlzottan szívlelem

több mint 12 éve
jut eszembe, még nem írta be senki a snap countot, szerintem érdekes
most megpróbálom összeszedettebben:
az első meccsen az O 76 snapet volt és a D 75öt
most 63 és 71 (ez az arány nem túl jó)
O:
QB: Griffin 100%
RB: Morris (34) 54%- Royster (15) 24%- Helu (6) 10% =>ez csak 54, szóval 9 playben nem volt futó (előző meccsen mindig volt)
FB: Young (12) 19%
TE: Davis (62) 98%- Paul (22) 35%- Paulsen (3) 5%=> Davis az ütközés miatt hiányzott 2 snapet, szóval újfent egész meccsen fentvolt, viszont összevetve sokkal kevesebb több TE-s felállás volt
fal: mindenki 100% (végre!!!)
WR: Morgan (49) 78%- Moss (37) 59%- Hank (32) 51%- Robinson (30) 48%- Briscoe (12) 19%- Banks (1) 1%=> sokkal többet voltak fenn a WR-k arányaiban, ezek szerint a rams LB sort erősebbnek vélték, hogy a TE-k belső routejait többször elővegyék

D:
fal: Bowen (65) 92%, Cofield (51) 72%, Golston (37) 52%, Jenkins (30) 41%, Carriker 2 => Cofield most jóval többet játszott (elsősorban Carriker sérülése miatt), Bowen lassan sztár DT lesz nálunk😊, nem fognak ennyit kapni, mert most 4 ember játszotta végig a 2/3 posztot...
LB-k: Riley-Fletch-Kerrigan 100%; Orakpo 25%+Jackson 56%+Wilson 18%=> csak Orakpo pozícióját próbálták mindig friss emberrel feltölteni, (játszott itt Robinson 3 snapet és Lorenzo is 3-at)
S: Gomes és Madieu 96%+ Doughty 4%=> ez korrekt, kíváncsi leszek ha visszajön Meriweather, ki mennyit pihenhet, egyelőre Gomes jól játszik
CB: Hall (64) 90%- Wilson (52) 73%- Griffin (44) 62%- Crawford (7) 10%
fura, hogy most Hall lett a no1. back, előző meccsen Wilson 100%ot játszott (ahogy Hall is), ?lehet sérülés?

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Illetve csak futás ellen lesz használva, vagy rushban is? Előre is köszi! 😊Medvepapa
ezt a kérdést sajnos nem tudom értelmezni😕

de az elsőre elég könnyen lehet válaszolni; első meccsen 33%-ban játszott, most 42%-ban, (mert kiesett előle egy ember IR-re), szóval várhatóan 40-50% közöttsapka
😊 visszaolvasva tényleg hülyeség. Tehát: én úgy tudom róla, hogy elsősorban futás ellen jó, de lehet-e tőle várni sack-eket is? Am köszi a választ, akkor lehet most még csak padon lesz és megnézem mit csinál. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"