NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Az a csoda, hogy nem szakadt szanaszét Davis térde....nexion218
A szabályok lehetővé teszik, bár valóban szép, csak kemény... még ha azt is mondjuk, hogy védtelen volt, akkor is vállal ütközték le, ami szabályos... legalábbis, ahogy én tudom. Szóval nem látom okát a büntiknek ilyen esetekben... kivéve ha belesérül az aki kapja...Collapo
Alkarral kitámasztva? ... inkább utcai bunyó jellege van az egésznek.

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
A szabályok lehetővé teszik, bár valóban szép, csak kemény... még ha azt is mondjuk, hogy védtelen volt, akkor is vállal ütközték le, ami szabályos... legalábbis, ahogy én tudom. Szóval nem látom okát a büntiknek ilyen esetekben... kivéve ha belesérül az aki kapja...Collapo
bele is sérült...(és kérdéses a játéka a week 3ra)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
A szabályok lehetővé teszik, bár valóban szép, csak kemény... még ha azt is mondjuk, hogy védtelen volt, akkor is vállal ütközték le, ami szabályos... legalábbis, ahogy én tudom. Szóval nem látom okát a büntiknek ilyen esetekben... kivéve ha belesérül az aki kapja...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Az a csoda, hogy nem szakadt szanaszét Davis térde....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Shany (többek közt) ezt is reklamálja:

Morgan nem kap büntetést Finnegan miatt.
több mint 12 éve
igen-igen
Carriker egész pontosan torn quad-dal hagyja ki a szezont
Orakpo pedig a tavalyi sérülésére sérült rá...
jó hír, hogy Carrikernek 2012re nincs garantált pénze a 4 éves 20 milliós szerződéséből; Jenkins+Golston, ez szép lesz
(szerintem a meccsen Jackson nem volt rossz)

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Brian Orakpo, Adam Carriker out for season with injury

nfl.com

Carriker is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Orakpo out for season 😮 😕
"The linebacker tore his left pec muscle, coach Mike Shanahan said."MarioAna
Ez asszem nem jelent semmi jót.Petikievak01
Attól függ kinek

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ez asszem nem jelent semmi jót.

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
kerrigan vadállat szezonra fel!
elsőre is látszott h vmi nagy gebasz van sajnos orakpoval... 😕
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
"The linebacker tore his left pec muscle, coach Mike Shanahan said."
plusz ráadásként Carriker is szakított valamit.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
tök mind1 mi volt. Semmin se változtat a felesleges szájtépés. Azért nem csak a redskinst sújtotta a bírók balfaszsága . a Steven jackson féle Futott Td is csúnya volt aztán még rátoltak egy unsportsmanlikeot is . úgyhogy az ilyesmiről se feletkezzünk meg.Petikievak01
Ez a topic azért van, hogy tépjük a szánkat. Az értő olvasást pedig vedd át még egyszer. Sapka is, én is leírtuk, hogy mindkét oldalra tévedtek a bírók. Hogy ezt ki hogyan nevezi, vérmérséklet kérdése. Én balfaszságnak, sapka csalásnak. Ha mi nyerünk, a Rams topicban menne a "szájtépés". De mivel kikaptunk, az had ne örüljünk már.apeszos
nem azt mondom hogy ne legyél dühös , én se örülök neki , de attól függetlenül szerintem nem volt csalás. jobb volt a rams . Nekem ez a véleményem. Nem lehet minden meccset megnyerni. Mind 2 csapat kapott hideget, meleget a bíróktól. Mi jöttünk ki rosszul a meccsből. Majd jővőhéten talán Garconnal jobbak leszünk. Én már annak is örülök hogy Griffin állja a helyét az NFl-ben.

több mint 12 éve
tök mind1 mi volt. Semmin se változtat a felesleges szájtépés. Azért nem csak a redskinst sújtotta a bírók balfaszsága . a Steven jackson féle Futott Td is csúnya volt aztán még rátoltak egy unsportsmanlikeot is . úgyhogy az ilyesmiről se feletkezzünk meg.Petikievak01
Ez a topic azért van, hogy tépjük a szánkat. Az értő olvasást pedig vedd át még egyszer. Sapka is, én is leírtuk, hogy mindkét oldalra tévedtek a bírók. Hogy ezt ki hogyan nevezi, vérmérséklet kérdése. Én balfaszságnak, sapka csalásnak. Ha mi nyerünk, a Rams topicban menne a "szájtépés". De mivel kikaptunk, az had ne örüljünk már.
több mint 12 éve
tök mind1 mi volt. Semmin se változtat a felesleges szájtépés. Azért nem csak a redskinst sújtotta a bírók balfaszsága . A Steven Jackson féle futott TD is csúnya volt aztán még rátoltak egy unsportsmanlikeot is . úgyhogy az ilyesmiről se feledkezzünk meg.Petikievak01
te elolvastad amit én írtam?

több mint 12 éve
tök mind1 mi volt. Semmin se változtat a felesleges szájtépés. Azért nem csak a redskinst sújtotta a bírók balfaszsága . a Steven jackson féle Futott Td is csúnya volt aztán még rátoltak egy unsportsmanlikeot is . úgyhogy az ilyesmiről se feletkezzünk meg.

több mint 12 éve
aludtam egyet a meccsre, továbbra is úgy gondolom el lett csalva az egész; az utolsó 5 percben miket néztek el azt nem lehet leírni röviden...; és dehogy volt ez Morgan hülyesége! A bírók olyan feszült légkört teremtettek, hogy az ő agya is eldurrant; mint ahogy pl Ojinakka 10 msp túl late hite Fletcheren (semmi zászló), vagy ahogy Dahl belelapította ok nélkül időn túl Hallt a földbe... (semmi zászló)
nem Morganen ment el a meccs, jól játszott
Robinsonon inkább kiesett a kezéből a labda😊😊, na az szép volt
vagy a védelem, aki ennyi momentumot adott Bradfordnak, tavaly 10 pontot kaptak...sapka
tegyuk hozza gyorsan, hogy ket szabalyos TD-t pedig tolunk vettek el.Nem csak erre lejtett a Dome....FBKrisz
igen, egyszer idelejtett egyszer pedig oda...
másrészt, mutass egy videót ahol befért az első TD-nél a WR másik lába is😛
másrészt 2.0, Fisher megchallengelte amit nem lehet és semmi büntit nem kaptatok, talán az más lett volna ha befér még 15 yard, és nem kell az órasiettetős duma, ti támadhattatok.
ettől függetlenül, pl. nagyon szembetűnő volt a redskinsnek fújt kilépős late hit Griffinen, vagy semmi holdingot nem fújtak senkire, ez odavissza nem ment, stb.
nagyon sok hiba volt, de amennyire lejtett nekünk az első felében, azt bőven visszakaptátok a másodikban.

több mint 12 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
aludtam egyet a meccsre, továbbra is úgy gondolom el lett csalva az egész; az utolsó 5 percben miket néztek el azt nem lehet leírni röviden...; és dehogy volt ez Morgan hülyesége! A bírók olyan feszült légkört teremtettek, hogy az ő agya is eldurrant; mint ahogy pl Ojinakka 10 msp túl late hite Fletcheren (semmi zászló), vagy ahogy Dahl belelapította ok nélkül időn túl Hallt a földbe... (semmi zászló)
vagy a védelem, aki ennyi momentumot adott Bradfordnak, tavaly 10 pontot kaptak...

kristof: nemrég betettem a snap számokat...!!sapka
tegyuk hozza gyorsan, hogy ket szabalyos TD-t pedig tolunk vettek el.Nem csak erre lejtett a Dome....

'I BELIEVE'
több mint 12 éve
megvan, köszi 😕 valami ötlet, hogy miért van ennyire mellőzve? a preseasont még Garcon párjaként kezdte :kristof
csak tippelni tudok:
ahhoz képest mennyire fizikálisnak kéne lennie (magasság-tömeg), sokkal rosszabbul blokkol Morgannél (ezért is van hatalmas szükség Garconra, nagyon jól blokkol), mert a Qb-futás, screen, bubblek, ha nem tudja ezt (kizárni a cornert) akkor nem kerülhet oda. De azt gondolom ezért is nem 2. WR Moss.
A mostani Td-je szép volt, de kb. néhai mélységi célpont.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megvan, köszi 😕 valami ötlet, hogy miért van ennyire mellőzve? a preseasont még Garcon párjaként kezdte :\
több mint 12 éve
vagy a védelem, aki ennyi momentumot adott Bradfordnak, tavaly 10 pontot kaptak...

kristof: nemrég betettem a snap számokat...!!

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk zárójelben megjegyzem, hogy Edelman a rühellt csapat játékosának neveWyatt
😊
Szereti az a lényeg...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hankersonnal miújság, hogy elkapása sem volt? 😮kristof
Asszem át sem öltözött.apeszos
na mostmár tényleg figyelni fogok a meccseitekre, de tegnap a két elkapását leszámítva célpont se volt, vagy mi volt?
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk zárójelben megjegyzem, hogy Edelman a rühellt csapat játékosának neve

több mint 12 éve
ő mindenkit szeret 😊Janek
😀 Az hogy az Eagles mellett a Redskins a másik kedvence (fura ugyan), még elmegy, mert azért itthon mi ritkán ugrunk egymás torkának, sőt. Na de könyörgöm, Finnegan? Őt az anyján kívül senki se szereti, max elviseli. Undorítóbb Riversnél is.apeszos
😀😀 most ezért ne haragudj kérlek 😥 Egyszerüen jó játékos , és birom a balhéjait .Petikievak01
Nem haragszom én, mindenkinek vannak rigolyái.. 😛 Csak van amit nehéz megmagyarázni. 😀
több mint 12 éve
ő mindenkit szeret 😊Janek
😀 Az hogy az Eagles mellett a Redskins a másik kedvence (fura ugyan), még elmegy, mert azért itthon mi ritkán ugrunk egymás torkának, sőt. Na de könyörgöm, Finnegan? Őt az anyján kívül senki se szereti, max elviseli. Undorítóbb Riversnél is.apeszos
😀😀 most ezért ne haragudj kérlek 😥 Egyszerüen jó játékos , és birom a balhéjait .