NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
ő mindenkit szeret 😊Janek😀 Az hogy az Eagles mellett a Redskins a másik kedvence (fura ugyan), még elmegy, mert azért itthon mi ritkán ugrunk egymás torkának, sőt. Na de könyörgöm, Finnegan? Őt az anyján kívül senki se szereti, max elviseli. Undorítóbb Riversnél is.
több mint 12 éve
ő mindenkit szeret 😊JanekKEdvenc játékosaim Eagles/Redskinsen kivül. Brandon Marshall, Reggie Bush , Cortland Finnegan,Tim hightower -> mostmár , Jeremichael Finley ,Randall Cobb , Justin tuck (de amúgy utálom a giantset 😀) Kb ennyi.
Szerk: Ja és fuck the patriots , de Edelmen attól függetlenül király.
több mint 12 éve
Lehet hogy ez így eléggé unszinpatikus lesz , de én ettől függetlenül bírom finnegant , egyik kedvenc CB-m a ligába. Nem kell belemenni ezekbe a hülyeségekbe . Finnegan jól csinálja azt amit csinál. Garcon kell. Talán vele más lett volna minden.Petikievak01Azt tudjuk, hogy Te ilyen fura figura vagy. 😀 Nem elég az Eagles, még Finnegan is?
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy még mindig sokkolva vagyok. Tudtuk, hogy a mumus ellen kurva nehéz lesz, de ez mindent alulmúlt. Elég volt belőlük, remélem most négy évig nem is hallok róluk. Ez a búcsú igencsak mocskosra sikeredett, Fisherrel és Finnegannel új stílus költözött St.Louisba. Ami nem baj, maximum megutálom őket, de ez rajtam kívül senkit sem izgat. Nyertek, és ezt nem kell megmagyarázni, annál inkább nekünk. Hogy Shanahan miért nem tudott úrrá lenni a provokációknak felülő játékosain, hogy Haslett vagy Morris miért nem vette észre szinte egész meccsen, hogy 20-25 yardnyi üres területre tudta bepasszolni Bradford a labdát. Szinte nem is dobott hosszút.. Griffin nagyot játszott, nem csalódtam benne, szeretném azt hinni, hogy az O line ennyire azért nem lesz szar a következő meccseken. Morris is megtette a magáét. Robinson azzal a droppal elrontott mindent amit eddig felépített, kulcsjáték volt. Morgan... Valószínűleg a meccset akkor sem nyerjük meg, ha nem ül fel Finnegannek, de azért eljátszom a gondolattal: mi lett volna ha... Mi tudjuk milyen aljas szemétláda Finnegan, Morgan is tudta valószínűleg, és mégis. Érdekes volt ahogy Finnegan gyorsan elsétált onnan, pedig egyébként nem jellemző rá.. És akkor pár szót a bírókról. KÖNYÖRGÖM, vagy lőjék le Goodellt, vagy csináljanak valamit, mert ez elég gáz már... Az első félidőben minket nyomtak, a másodikban szégyentelenül a Rams-t. Nem azért mert csaltak volna, csak ennyire fogalmatlanok. Vastagon benne voltak ebben a meccsben. Ezen az estén az egész csapat szar volt. Ha valamelyik csapatrész, csak az egyik hozza a formáját, nyertünk volna. De az offense és a defense is a legrosszabb napot fogta ki, sajnos egyidőben. Nagyon remélem, hogy több ilyen nap nem lesz.apeszosLehet hogy ez így eléggé unszinpatikus lesz , de én ettől függetlenül bírom finnegant , egyik kedvenc CB-m a ligába. Nem kell belemenni ezekbe a hülyeségekbe . Finnegan jól csinálja azt amit csinál. Garcon kell. Talán vele más lett volna minden.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy még mindig sokkolva vagyok. Tudtuk, hogy a mumus ellen kurva nehéz lesz, de ez mindent alulmúlt. Elég volt belőlük, remélem most négy évig nem is hallok róluk. Ez a búcsú igencsak mocskosra sikeredett, Fisherrel és Finnegannel új stílus költözött St.Louisba. Ami nem baj, maximum megutálom őket, de ez rajtam kívül senkit sem izgat. Nyertek, és ezt nem kell megmagyarázni, annál inkább nekünk. Hogy Shanahan miért nem tudott úrrá lenni a provokációknak felülő játékosain, hogy Haslett vagy Morris miért nem vette észre szinte egész meccsen, hogy 20-25 yardnyi üres területre tudta bepasszolni Bradford a labdát. Szinte nem is dobott hosszút.. Griffin nagyot játszott, nem csalódtam benne, szeretném azt hinni, hogy az O line ennyire azért nem lesz szar a következő meccseken. Morris is megtette a magáét. Robinson azzal a droppal elrontott mindent amit eddig felépített, kulcsjáték volt. Morgan... Valószínűleg a meccset akkor sem nyerjük meg, ha nem ül fel Finnegannek, de azért eljátszom a gondolattal: mi lett volna ha... Mi tudjuk milyen aljas szemétláda Finnegan, Morgan is tudta valószínűleg, és mégis. Érdekes volt ahogy Finnegan gyorsan elsétált onnan, pedig egyébként nem jellemző rá.. És akkor pár szót a bírókról. KÖNYÖRGÖM, vagy lőjék le Goodellt, vagy csináljanak valamit, mert ez elég gáz már... Az első félidőben minket nyomtak, a másodikban szégyentelenül a Rams-t. Nem azért mert csaltak volna, csak ennyire fogalmatlanok. Vastagon benne voltak ebben a meccsben. Ezen az estén az egész csapat szar volt. Ha valamelyik csapatrész, csak az egyik hozza a formáját, nyertünk volna. De az offense és a defense is a legrosszabb napot fogta ki, sajnos egyidőben. Nagyon remélem, hogy több ilyen nap nem lesz.
több mint 12 éve
Dobatni kellett volna a végén. Bár amennyi drop és hülyeség volt, ki tudja.
több mint 12 éve
Azt se felejtsük ki, hogy a game plan nagy szar volt. A defense különösen. A secondary vajon az igazi arcát mutatta most?
több mint 12 éve
Felültek a provokációnak, ennyi. Nem voltak ott fejben. Eddig szimpatikus csapat volt a Rams, de ha ezt az irányvonalat követik még egy piszkos csapat lesz az NFL-ben. Sajnálom, mert jól játszottak, győztek volna talán a piszkoskodások nélkül is.
több mint 12 éve
Egyébként RG3 máris igazi vezér. Ma nem ment neki a passz annyira, mint a múlt héten, mondjuk nem sok védelmet kapott. Viszont tényleg iszonyúan gyors. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy meddig bírja a sok ütést. :S
több mint 12 éve
Még most sem értem, hogy miért rúgatták el Cundiff-al az esélytelent, miért nem lehetett megpróbálni egy passzt? Morgan meg no comment...
több mint 12 éve
leírhatatlanul szánalmas bíráskodás0 holding, 0 late hit, 0 komoly unnecessary
így nem lehet, hogy káosz van a pályán...
száalmas ST, 2. blokkolt punt
szar D, kétszer 30 felett, ez most komoly?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
carragher
46
jó kezdés
több mint 12 éve
Azé' durva dolgokat néznek be a bírók...
több mint 12 éve
Mert nem tudom mit tegyek mind a kettő megy nálam 😊Nálam is. 😀 Cseréld le az aláírásképedet. Túl nagy.
carragher
több mint 12 éve
nagyon érdemes átkapcsolni a giants meccsre, már második int, sokadik sérülés, szemrevalóan játszik a tampa new yorkbansapka3. int újabb TD, érdekes meccs
több mint 12 éve
carragher
46
Mert nem tudom mit tegyek mind a kettő megy nálam 😊
több mint 12 éve
Én az Eaglest nézem.. Az se piskóta..
több mint 12 éve
nagyon érdemes átkapcsolni a giants meccsre, már második int, sokadik sérülés, szemrevalóan játszik a tampa new yorkban
több mint 12 éve
Na igen, ezért nem értem a választást... Biztos szar lett volna a nézettség, ha az egész héten hypeolt RGIII van a képernyőn... Bár lehet mond vmit Sapka, hogy jobb nekünk az eredeti kommentár....Azt hiszem a Ravens meccsbe én is belenézek 😉 A Ravens D amúgy szimpi (kivéve ellenünk), de ha növelni tudnák a Philly kínjait....!Csak nem a mi meccsünket nézted volna szívesebben? Ki gondolta volna.. 😛 Amúgy nem sok választási lehetőségük volt. Rajtunk kívül még a Jets-Steelers és a Titans-Chargers meccs volt listán.apeszos
Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:Snexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:Snexion218örülök, hogy így alakult, egyre botrányosabb a magyar közvetítés
szerintem a tampa-giants is izgalmas lehet, legalábbis köv héten játszunk velük
több mint 12 éve
Azt hiszem a Ravens meccsbe én is belenézek 😉 A Ravens D amúgy szimpi (kivéve ellenünk), de ha növelni tudnák a Philly kínjait....!Csak nem a mi meccsünket nézted volna szívesebben? Ki gondolta volna.. 😛 Amúgy nem sok választási lehetőségük volt. Rajtunk kívül még a Jets-Steelers és a Titans-Chargers meccs volt listán.
Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:Snexion218
több mint 12 éve
Azt hiszem a Ravens meccsbe én is belenézek 😉 A Ravens D amúgy szimpi (kivéve ellenünk), de ha növelni tudnák a Philly kínjait....! Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:S
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Az mindig jó, ha a csoport riválist ütik.. 😀 😀
több mint 12 éve
😀 😀 Tavaly összesen nem volt annyit címlapon a Redskins az NFL-nél mit idén eddig...Úgy halottam hogy a Baltimore-Eagles meccs oktató jellegű műsor lesz.
Vazzeeee.. Fingom nincs melyik meccset nézzem hétkor. A Saints, a Colts, és az Eagles meccs is érdekelne. Hmm... Baltimore lesz az.apeszos